Reklama

Koupání v oblečení.

petr (St, 26. 8. 2009 - 08:08)

pro Ostravaka, k těm poznánkam. Že většina světa se koupe v hadrech? Na to jsi přišel kde? Možná že někde plavky nepoužívají, ale vlízt do vody v oblečení a pak být v tom mokrým - zapařeným brrrr. Co je prosím tě úchylného na tom, když se člověk při koupání obnaží. Spíš si myslím, že úchylný je opak zabalit se do hadrů, který následně studí a jsou z toho různý problémy jako zánět ledvin apod. Už ty plavky je dost velký kompromis, aby se nějaký puritán nezvencnul. A pokud jde o to, že tě zhnusí pohled na staré, je to tvůj mentální problém se kterým si oni lámat hlavu nemusí, protože oni dělají to co je pro ně asi lepší, než se zabývat názory zamindrákovaných kritiků.

wetter od Ostra (Po, 24. 8. 2009 - 21:08)

Pár poznámek:
- většina světa se koupe v "šatech" - a to Indové, Arabové, Cikáni, Číňané, cca 60% populace se koupe v šatech, institut plavek neznají, snad jedině bílí spolu s Japonci a pár dalších etnicit vyznávají plavky, někteří bílí dokonce nudismus!!!!!
- dost lidí by se rádo běžně koupalo nebo plavalo v tom čem jsou, pouze naše kultura se staví prozíravě proti koupání v šatech, co je na tom špatného, když se někdo stydí za své tělo či má z toho požitek..
- svlékat se skoro do naha a obnažovat své tělo na veřejnosti je dosti úchylné; ten, kdo v kabátě ukazuje své přirození někde v parku je úchylák, na bazéně nebo u moře je to normální..
- je dobře, že na trhu jsou alespoň zahalující plavky typu Arena či Speedo, takže oklikou je možno nebýt úplně nahý...
- navíc dívat se na chlupaté pupkaté chlapy či staré baby v adamkách nebo bikinách je samo o sobě humus - kdyby se koupali v plavkách ala 19. století vyrobených z nějakého materiálu, bylo by lépe jako pro ně, tak pro okolí..
- jaký je hygienický rozdíl mezi čistým oblekem, sportovní kombinézou a běžnými plavkami, to nevím....

Pepa (Ne, 2. 8. 2009 - 12:08)

JA se rad koupu v zimni kombineze a oteplovačkach kabatě prošivanym a snehulich piste josefhavli"seznam.cz

Tomáš (Ne, 3. 5. 2009 - 00:05)

Tak Jirko, kdybys to fakt zorganizoval, bylo by to super. Stoprocentně bych přijel.

Jirka (Út, 28. 4. 2009 - 11:04)

... a nějaká party , třeba na chatě s bazenem, by byla super, každý by se koupal, co má oblíbené, třeba i více druhů a kdybychom tam strávili týden, měli bychom zážitky na celý rok - víc hlav je víc rozumu a některé mokré praktiky nebo třeba i bláto nebo čokoláda, puding a podobně, by mohlo být super. Myslím si, že bych to uměl zorganizovat.Jet někam s rodinou nebo kamarády, které to nerajcuje - to je wetlook o ničem, čekat, až se někdo namaže a bude vstřícnější je nepraktické. A priznej me si, zas tak moc nas zase není, Jarek by nám ukázal jak se koupe v přilbě a uniformě( já doufam, že i v kanadach - miluju mokré boty) a měli bychom se čas od času na co těšit. Říkali bychom tomu "školení"

Jirka (Út, 28. 4. 2009 - 11:04)

Taky mám rád koupání ve sportovním oblečení (tričko, jensy a tenisky). V létě, když je teplo a větrni, tak hadry uschnou za chvíli a tenisky ... mám rád mokré tenisky, když v nich čvachtá.

hanka (Ne, 26. 4. 2009 - 08:04)

miluji koupáni v pláštěnkách.je to přijemný pocit.

WetBoy (Po, 20. 4. 2009 - 15:04)

To já se rád koupu v dámských šatech i když jsem kluk. Nějakou akcičku bych uvítal, do Prahy to nemám daleko. Ale možná by ještě byla lepší nějaká bazénová párty. Mimo slunce ještě moc teplo není a šaty jsou dlouhé a tak i dlouho schnou...

Lukáš (Ne, 19. 4. 2009 - 22:04)

ahoj rád se koupu ve sportovním oblečení
můžeš mi napsat na e-mail just1day

Tomáš (Po, 16. 3. 2009 - 17:03)

Tak nějak to tu umlklo. Za chvíli je tu jaro, teplo, tak pojďte udělat v Praze nějakou akci. To nikdo nemáte zahradu s hadicí?

Jarek (So, 21. 2. 2009 - 14:02)

Plavky jsou pouze plavky-zkus se vykoupat třeba v maskáčích s čepicí a uvidíš-to je ono. Já dávám prednost kombinéze s přilbou,protože takhle jsem byl ve vodě poprvé a bylo to super.

Real (Pá, 20. 2. 2009 - 14:02)

Nevím co tady řešíte. Koupání v oblečení je u nás zatím nejrozšířenější forma koupání. Tedy snad s vyjímkou nudistů. Copak plavky snad nejsou oblečení?

k.m. (Pá, 20. 2. 2009 - 13:02)

to jo,ale nějaké sem tam v létě vlézt do vody v tričku a max. džínách se nedá brát jako wetlook,to je běžná taškařice,které si málokdo všimne.kolik smíšených skupin se ale na podzim bude koupat v bundach,ha?

Jarek (Pá, 20. 2. 2009 - 11:02)

Gošíne,asi taky záleží na místě. Já třeba jezdím do Frýdlantu nad Ostravicí a u jezu u mostu(směr Pržno),se koupou oblečení hlavně kluci,ale o 300 m dal,u kempinku na Lubně je to pul na pul,tak si vyber.

Gošín (Čt, 19. 2. 2009 - 16:02)

Je pravda že nevím o žádné holce která by se ráda válela oblečená v blátě, ale znám osobně několik holek které se občas rády vykoupají v oblečení a líbí se jim to. Ony o sobě ale moc vědět nedávají protože mají možnost s kým se koupat, třeba s přítelem nebo s nejbližšími přáteli.

k.m. (Čt, 19. 2. 2009 - 15:02)

souhlasím s medvědem,mi sice bylo na zvracení pri čtení popisu zdolání septiku,ale toleruji tak,jako bych si přál tolerování běžného mud looku.zdravotní ohledy má snad dotyčný vyřešené... na downfanpage jeden psal,ze v lesklé značkové perove bundě běhá v noci po pastvině a valí se v kravincich :) atsi...

je ale zajimavé,ze koupání a bahnění atd. je čistě panský fetis,nebo snad znáte na tomhle ulitavajíci holku?

Carlos (Út, 17. 2. 2009 - 19:02)

Naprosto souhlasim s Medvedem, nekdo mame radi cistou vodu, nekdo blato, nekdo se mazeme slehackou, lehame do malty ,no nekdo ma rad prilbu na hlave, ja jsem spise na mokry kanady a camo baggys. Fekalni mess je pomerne rozsireny: viz:http://www.youtube.com/watch?v=B837LDM6ZlE&feature=channel_page

Medvěd (Út, 17. 2. 2009 - 10:02)

Pokud si Fekál nedělal legraci a to co napsal se mu skutečně líbí, pak vy, co jste ho odsoudili jste netolerantní pitomci! A už vůbec se nehlašte k wetlooku, protože je to ujeťárna dost podobná. Jak vůbec můžete zrovna vy, toužící po toleranci, někoho odsuzovat za to, že se mu líbí něco jiného? Nemyslíte, že hygiena v tomto smyslu je jeho problém a nikomu neškodí? Je to stejně ujetý jako lézt do vody s přilbou. Taky Tě za to nikdo neodsuzuje, alespoň tady ne. I tato fekální libůstka má své jméno a i když jí neholduji, nebudu za to nikoho odsuzovat. Měl jsem jednoho takového kamaráda, kterej to měl rád a byl to fajn normální člověk. A nikomu neškodil.

Jarek (Po, 16. 2. 2009 - 06:02)

Hlavně,že jseš úplně zdravej-slovo infekce ti asi nic neříká-my se tu bavíme o neškodném koupání v oblečení a ty příjdeš s takovou prasárnou-jestli nechceš natáhnou bačkory,tak toho nechej,a hlavně s tím neotravuj.

Jarek (Po, 16. 2. 2009 - 06:02)

Debile!!!

Reklama

Přidat komentář