Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

marek (Pá, 8. 11. 2013 - 13:11)

vubec toto tema je trosku...ja si nemyslím, že na vymieňaní si vlastných "deviantných a impotentých" témat potrebujem nižšie IQ, pretože téma je jasne daná.Takže hláška je irelevantná a podradujúca...

jedlicka (Čt, 7. 11. 2013 - 21:11)

vubec toto tema je trosku dost impotentni a deviantni . Zde 'diskutujici' z nizsim IQ si vymenuji zazitky ...

Libor (Čt, 7. 11. 2013 - 20:11)

Vím,že je to divné,ale tak...Dano, máš naprostou pravdu, stávají se horší věci.
To mé přítelkyni Lence se stalo to, co Tobě. Spala a najednou se ozval typický zvuk mokrého prdu a už to šlo. Ona se jednak fest pokadila, měla plné kalhotky a také se při tom počůrala.
Řekla, že se jí zdálo, že si musela odskočit do křoví a v tom snu se jí hrozně ulevilo, ale nakonec kadila a čůrala ve spánku.
Já osobně jsem z toho nedělal vůbec žádnou vědeu, je to fajn holka a kvůli plným kalhotkám se s ní přeci nerozejdu, máš pravdu, Dano, jsou horší věci.

Dana (Čt, 7. 11. 2013 - 14:11)

Vím,že je to divné,ale tak jako každého to nutkání ve spánku probudí jak na malou,tak na velkou což je normál,tak mně tentokrát vůbec né.Spala jsem jak zabitá a žádné nutkání jsem necítila a tím pádem se neprobudila.Podle toho že to byla spíše řidina,tak to muselo být zřejmě formou pouštění větrů ve spánku protože toho jsem měla v kalhotkách i mimo požehnaně.Nicméně nejsem jediná komu se to stalo asi a slyšela jsem už těchto případů více,takže ať to zní více bláznivějí,tak se to fakt asi dle toho stát může každému.Kdo to zažil,tak může sám potvrdit.Byla tu jedna pisatelka která se svěřila,že i když má vysokou školu,tak se několikrát pokadila na veřejnosti.Ale se vzděláním to asi nic mít společného nebude,mně to stačilo ve škole i na plese a cestou domů z něj takže 2krát za sebou.Nechci na to ani vzpomínat,ale stávají se větší kuriozity a dle jiných co se jim to stalo tomu asi fakt bude.Možné je vše

Pepa (St, 6. 11. 2013 - 18:11)

Tak to máš Pepo možná...No jasně, že mám pravdu.
Dano, ani se Tvému okolí nedivím, když mělo štiplavé poznámky. Souhlasím s názorem, že, nadělat si v 19 letech do kalhot, mát pak plné kalhotky i pyžamo, tak to je síla.
Každého rozumnébho člověka by to vzbudilo a ten šel na wc.
Ne, ve spánku by se to stát nemělo, každého by to mělo probudit.

Dana (St, 6. 11. 2013 - 13:11)

Tak to máš Pepo možná pravdu,ale podělat se ve spánku je možné.Já to zažila ve svých 19letech a probuzení to nebylo dobré, měla jsem plné kalhotky i pyžamo a vše dokonale rozmazané.Pochvala ztoho nebyla a dávat sebe i povlečení do pořádku je teda pochoutka a navíc poslouchat štiplavé nemístné poznámky jestli se ve svém věku budu ještě podělávat.Měla jsem nehodu už ve škole kdy jsem došla domů úplně durch i z plesu,tak vím co to je a ty posměšky a hloupé narážky poslouchat,ale stane se.Přežít se to dá i ta ostuda,lepší je když to nikoho nepostihne.

Pepa (Út, 5. 11. 2013 - 14:11)

mě se zdálo že potřebuji...Tak Pavle. Především, máš pravdu, že pokadit se ve 14 letech je hrozné, je to strašná ostuda, ani si to nedovedeš představit, hrůza.
Navíc, mohu Tě ubezpečit, že pokadit se takto ve snu je holý nesmysl. I když se Ti v tom snu chce na velkou, tak se zákonitě člověk probudí. To, že se někdo podělá ve snu je absolutní blbost.

pavel (Po, 4. 11. 2013 - 19:11)

mě se zdálo že potřebuji na záchod a věděl jsem že to nestihnu a říkal jsem si že to vesnu nevadí tak jsem pořádně zatlačil a najednou jsem se probudil a mě napadlo jen tak jestli jsem se nepokadil že to tady někdo psal a lekl jsem se že to mám ve slipech bylo ráno a já sám doma v sobotu ve 14 letech se pokadit do slipů doufám že se něco zase nastane :-)

vili (So, 2. 11. 2013 - 09:11)

před rokem jsem šel s mejdanu takhle po ránu domú v lepší nálade, najednou než jsem se spamatoval,mel jsem to v kalhotách a to jsem si chtel jenom ulevit... nedopalo to nejlíp, od tý doby si dám radeji plinku.

martin (So, 2. 11. 2013 - 00:11)

Stalo sa to pred rokom, ked sa brat mienil oženiť.Kráčal uličkou k oltáru, ked to zrazu asi i stresu na neho prišlo a on sa nedokázal ovládať a pokakal sa. Otočil sa smerom k východu s rukou na zadku nohavíc a futašil, ako sa dalo v tom momente von z kostola. Jasne, že sa svadba nekonala a od tej doby ked vidí dajaku inú svadbu, dostáva okamžite hnačku. Nevesta mu všetko odpustila, žiju spolu 10 rokov bez požehnania a papiera...

bubak (Pá, 1. 11. 2013 - 23:11)

naposledy ?? Asi pred 35 lety....mel jsem 5 roku...

Martina (Pá, 1. 11. 2013 - 15:11)

Jak vidno,tak každý má s tímto tématem své zkušenosti,ale co píše Dalibor,Jan,Dagmar atd.je dost pravdivé a pokud se to stane navíc ještě na né zrovna vhodném místě,tak to je darmo mluvit.To že jsi Honzo se pokakal před svoji kamarádkou je sice trapas,ale dobrý kamarád/ka pokud nejsou škodolibí,tak to pochopí ať jsi měl plavky,nebo ty holčičí trenýrky.Dnes je tvoje kamarádka životní partnerkou a také jí se to už stalo.Mně rovněž před kamarádkou a klukem se kterým jsem chodila a bylo mi 18let a taky jsem si připadala otřesně a navíc jsem to měla všude a vidělo mně i víc lidí.O to to bylo horší,ale musela jsem to taky přežít a dnes se tomu všichni zasmějeme.Tohle už potkalo lidí a někoho i víckrát za život.Žádné vzdělání a čert ví co ještě nemůže zabránit aby nemohl mít plno v kalhotech.Těch už bylo a znám takové co si to mysleli taky naivně a ouha.To chce klid o nic nejde

Dagmar (St, 30. 10. 2013 - 13:10)

Tak to Jane máš asi pravdu,já sama jsem měla s tím taky své zkušenosti a taky ty dívčí trenýrky jako jsi měl ty.Dopadlo to taky jako u tebe,ale měla jsem to taky jen uvnitř,naštěstí poněvadž jsem byla mimo domov a tak jsem s tím musela vydržet cestu domů.Mít to řídší tak to bylo všude.Stejnou zkušenost mám však i se slipama které docela ráda nosím i když jsou pánské,ale co na tom.Měla jsem toho v nich také dosta došla s plnýma slipama také bez újmy.Mnozí takové štěstí bohužel neměli a vím podle kolegyně že to je opravdu pak dost husté.Stát se to však může

Jan (Út, 29. 10. 2013 - 15:10)

To co píše Dalibor je pravda,avšak nejsou trenýrky jako trenýrky.Mám s tím své zkušenosti,u pánských trenýrek je to jasné,ale já nosím už roky ty dámské trenýrky s kapsičkou a bílím klínkem,ale hlavně mají v nohavičkách gumičky.takže pokud nemá člověk opravdu to moc řídké,tak to neproteče.Tyhle trenýrky mně o tom přesvědčili také,poprvé tak v 10letech kdy jsem v nich vlétě běhal venku,byly sice s elastanem vykrojenější a tak tyrkysově modré.Takže se na nich objevil výrazný viditelný flek sice a řádná nafouklá boule,ale vše jsem měl v těchto trenýrkách byť ztěžklích ale i když toho jsem měl v nich dost,tak nic nebylo po nohách,a tak jsem došel s tím nákladem domů.Trapas to bylů sice,že jsem se posralů před kamarádkou mou nýnější partnerkou,ale i jí to už v životě potkalo a nejsme v tom samy jak se dá zde dočíst.Život jde dál a jsou horší věci.Podruhé jsem měl na sobě ty bavlněné též dívčí-dámské a tepláky.Dopadlo to jako v prvním případě úplně totálně durch podělaný a díky gumičkám vše bylo jen v těch trenýrkách.
Tanga jsou na tohle horší,ale pokusd máme na sobě prádlo i s gumičkama v nohavičkách,tak při průjmu i řídším případě to prosákne a klouže po stehnech většinou.Známá se podělala ve Španělsku na pláži a bikiny ten nápor a množství neudrželi a tak to měla všude a navíc ta ostuda a trapas před tolika lidmi na pláži.
Dlouho to nemohla vydýchat a nelze se tomu divit ani

dalibor (Ne, 27. 10. 2013 - 22:10)

Ahojky.
Mám takovýto...Skúsenosti mám na rozdávanie, stači spomenúť ranné vetry, mierne pokrčiť kolená a namiesto hukotu, zapraskanie a v spodkoch je poriadný šúlec, čo si tam nechcel mať, poprípade sa vraciaš domov po fláme v krčme, náhle nutkanie a než sa spamätáš, na ihrisku je blato. Pokiaľ nosíš slipy, máš pokoj, no v trenkách, o zábavu postarané o niečo viac.
Inak je všeobecne známe, že v spánku sny s nami dokážu pekne zatočiť, mať pocit, že sme práve na wc a robíme patrične úkony je bežné a po prebudení zistíme, že to nebol iba sen, čo od reality nemal daleko... Pokiaľ v tej posteli si sám, to tragédia nie je, ale s priatelkou, ver, že sa s nej stane bývalá a rozkecá to medzi babami, ked sa pokakáš vedľa kámoša, ten má dôvod na urehotanie sa k smrti a bude hľadať dajaký chlast na oslavu "nehody" lebo jemu sa to stalo tiež - niekedy! ako mne sa to občas stane a preto nosím jednorázové plienky s gumovými nohavičkami. Od tej doby je mi takáto "nehoda" ukradnutá.

Robert (Ne, 27. 10. 2013 - 21:10)

Ahojky.
Mám takovýto dotaz. Stalo se vám někomu, že se v noci ve spánku podělal?
Mě se stala následující věc. Zdálo se mi, že čekám ve frontě na veřejných záchodcích, strašně se mi chtělo na velkou. Fronta byla nekonečná a když jsem se na ten záchod dostal, tak jsem sedl a zatlačil. Úleva to byla nepředstavitelná, ale, když jsem se pak probudil, tak jsem zjistil, že mám jednak plné kalhoty a navíc ještě mokrou postel. Ne jen, že jsem se pokadil, ale i počůral. Dal jsem se pak do pořádku a postel převlékl, ale byl to takový zvláštní pocit se v 25 letech podělat.
Máte s něčím podobným také zkušenosti a jak vám bylo?

Robin (So, 26. 10. 2013 - 19:10)

Jo, holt, co naděláš, když se poděláš.

Zdena (Čt, 24. 10. 2013 - 15:10)

Tak to ti Hanko věřím a zvlášť v zimě na běžkách.Dovedu si to představit,mám stejnou zkušenost,ale na kole kdy jsem s plnýma kalhotama musela šlapat 20km domů.Měla jsem to všude úplně a byla durch podělaná do toho jsem se pomočila ještě a znovu pokadila.Lidi po mně koukali a já s ostudou a slzama na krajíčku s tím nákladem k pobavení jiných a pak ještě doma ségry si užila víc než dost a není oč stát a nepřeji to ani nikomu

Hanka (Čt, 26. 9. 2013 - 14:09)

Ze zdejších příspěvku se nechce ani věřit,že něco takového jako pokálení se není ani možné.Leč jsem to poznala sama na vlastní kůži v zimě a na běžkách navíc tak 6km od baráku.Zážitek to byl drsný a cesta domů se ztěžklíma kalhotkama a kombinézou byl fakt horor a než se dostane člověk domů taky.Kdo má podobné zážitky při sportu a na lyžích taky,tak ať se podělí se mnou a zajímá mně názor na toto byť né zrovna příjemné téma a zkušenost s tím.Děkuji Hana

Jano (Út, 17. 9. 2013 - 10:09)

... já sa môžem na pravopis vybodnúť, píšem tak, ako mi to klávesnica dovolí. Tak k tématu, minule tu niekto napísal svoj zážitok, ako sa pokakal do slipov len preto, že to sám chcel a skúsil to, tak som si povedal, ja to chcem tiež, nechal som si na to jedno sobotné víkendové ráno a čakal kedy to na mňa príde. Asi som bol veľmi nedočkavý,stresovaný, no nedialo sa nič, tak som všetkého nechal tak a zapodieval sa sám sebou pri porne, to bolo viac než úspešné. Den prechádzal pomaly k večeru, dávno som zabudol na ranné chúťky a tak som sa vybral za patriou "hic" do krčmy a poriadne sme si to užili, domov som prišiel pomerne neskoro a tak ako som bol, ľahol som si v kuchyni na váľandu a zaspal spánkom spravodlivým, ráno po prebudení som sa cítil akýsi nesvoj, ležal som na bruchu, siahnem pod seba na rozkrok a ten bol poriadne mokrý. Okamžite som vytriezvel, ešte nikdy sa mi nestalo, aby som sa pocikal, no tentokrát aj pokakal. Nasledovala kúpeľňa a funcia pračky, ľutoval som, že neviem aké to je... až o týždeň som si uľahodil, a bolo to bezproblémové a s plienkou je to ešte lepšie... doporučujem!

Reklama

Přidat komentář