Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

matej (So, 7. 12. 2013 - 13:12)

Před časem jsem šel s kámošem pozde domu, pomalu nadránem s disko, oba máme 20 let, bydlý o dva baráky blíž a mne se domu nejak moc nechtelo, tak mne nabýdl, že mužeme zajít ješte k nemu na dajaký vídeo a neco popít, nebyl jsem vubec proti, když jsme přišli k nemu, na chodbe jsem cítil nejaký tlaky a řekl jsem mu, že budu muset jít na velkou, ale výtah byl mimo provoz musí bydlet až na 12-tym patře, jsem to nezvládl a podelal jsem se do slipu...

Karel (Pá, 6. 12. 2013 - 17:12)

To, co se Tobě romano stalo...To snad ne!!!
Jestli někoho vzrušuje podělaná ženská, tak ten by měl jít k psychiatrovi. Co je na tom pro boha vzrušujícího? Může mi to někdo tady říct? Je to hnus tahle konference.

Láďa (Pá, 6. 12. 2013 - 16:12)

Mně se to stalo dneska...To, co se Tobě romano stalo se stalo i mé přítelkyni.
Leželi jsme spolu v posteli, ona se protahovala a má po ránu zvyk si prdnout. Místo prdu se ozval bublavý zvuk a pak jsem ucítil pořádný zápach.
Měla na rozdíl od Tebe pyžamo a kalhotky, tak, že to vše stačilo spodní prádlo pobrat, ale když jsem se na ni podíval a viděl ty nafouknuté kalhotky,tak věřte, nebo nevěřte, ale docela mne to vzruši,lo.
Přítelkyně šla hned do koupelny. Já z toho nedělal vůbec vědu, stát se může, ale když si na to vzpomenu, tak mne to vzruší.
Zažili jste někdy něco podobného?

Romana (Ne, 1. 12. 2013 - 18:12)

Mně se to stalo dneska ráno. Chodím na velkou vždycky hned po probuzení. Ale ještě v polospánku už prdím. No a dneska jsem to měla nějaké řidší a už při čtvrtém prdu jela stolice. Trapas, přítel se divil, co to je za zápach. Spíme nazí, takže to "odsralo" povlečení. Musela jsem neplánovaně převlékat.

Milan (Ne, 1. 12. 2013 - 18:12)

Chvíľu som uvažoval, či...Ale patří to sem. Navíc, souhlasíms Robertem, který píše, že psychika někdy dělá divy a mohu potvrdit, že docela pořádné kousky.
Mě se stalo v pubertě to, že jsem si ráno potřeboval uprdnout a místo prdu se to ze mne vyvalilo a bylo toho hodně.
Zprvu mne šokovalo, že jsem se podělal, to jsem přisuzoval spíše malým dětem. Pak, ale nastoupilo něco, co nedokážu do dnes popsat, ještě teď se mi klepou ruce. Zmocnil se mne, jak to tady Robert popisuje takový zvláštní pocit, takové uvolnění, euforie. Dokonce se mi při tom, aniž bych to chtěl postavil.
Pak jsem začal onanovat a ještě jsem to pustil. Bylo toho opravdu hodně. Co mne nejvíce dostalo bylo to teplo na zadku a ta boule na gatích, které se mi nafoukly k prasknutí.
Pak jsem se dal do pořádku.
Máte někdo podobné zkušenosti?

František (Ne, 1. 12. 2013 - 13:12)

Chvíľu som uvažoval, či to sem dať...
Pred pár dňami som sa rozhodol ísť z nášho podniku domov po záverečnej peši, napriek štyrom zastávkam autobusu, je to pomerne daleko, ale večer bol celkom príjemný napriek jesennému drobnému daždu. Bol som tak v polovici cesty, ked sa mi brucho začalo ohlasovať, že sa v ňom niečo začína diať, snažil som sa nevšímať si toho, no ohlásil sa tiež mechúr a niekde si uľaviť nebolo možné, napriek počasiu, ľudí bolo na okolí dosť a môj panelák v nedohľadne a zrazu som musel zastaviť a nechať všetkému voľný a hlavne hlasitý priechod. Vnímal som ako sa mi slipy plnia vpredu, vzadu a náhle zvláštný pocit vzrušenia s toho, čo sa mi práve stalo... Do paneláku som sa dostal bez toho, že by som stretol dajakú známu osobu a v kúpeľni som si onanovaním pomohol. Včera som to skusil, či budú tie isté pocity, neboli...

Robert (So, 30. 11. 2013 - 16:11)

Dan,Pavel, nač hned tak...Marku, máš pravdu, na tom absolutně nic není. Plínka se vyhodí a je to.
A co se týče pocitů, tak mě se jednou podařilo podělat k ránu. Měl jsem tlaky v břiše a myslel jsem si, že si uprdnu a nevyšel ze mne jen prd, ale kašovitá stolice, bylo toho hodě. Kalhoty jsem měl rázem nafouklé. A picity? Zprvu mne to šokovalo, že jsem se pokadil, pak takový zvláštní pocit, když jsem si na ty plné kalhoty sáhnul. Docela mne udivilo, kolik toho ze mne vyšlo. Byl to takový zvláštní nepopsatelný pocit. Po té však následoval pocit hanby a ponížení.
Zažili jste někdy něco podobného, když jste se pokadili, že nejprve přišel ten zvláštní pocit a údiv, kolik toho vlastně z člověka může vyjít a také údiv i nad tím, že jste se jako dospívající, nebo dospělí dokázali pokadit?
Někteří řeknou, že je to úchylka, ale jak tady zaznělo, psychika někdy dělá divy a tento zážitek se člověku dokáže vrýt hluboko do paměti a nic jej nevymaže, občas se to vrací.

marek (So, 30. 11. 2013 - 15:11)

Marku, jaké bylo tanní...Dan,Pavel, nač hned tak silný slova, ja plinky nosím na noc bežne protože se počurávam když jsem více opilej, co je pořád, plenky s kalhotkama mám na sobe ted a chceš Pavle znát mý pocity, ja nevím jako bych ti je popsal, třeba to nekdy skusit se podelat, skus si nekdy plinku dát jenom tak a sám poznat pocity...

Pavel (So, 30. 11. 2013 - 12:11)

Pár dnu jsem nebyl na...Marku, jaké bylo tanní probuzení?
V té plence musela být pořádná hromada.
Jaké vlattně byly Tvoje pocity?

Dan (So, 30. 11. 2013 - 12:11)

Pár dnu jsem nebyl na...A tady to vidíte.
Marku, to jsi si nemohl dojít na záchod, to jsi musel pustit do plen, jako batole? Je to hnus. Neříkám, vzít si na zácpu kompot, ale pak si dát plenku a pustit to do ní, tak to nechápu a zřejmě to nepochopí nikdo na tomto fóru.

marek (Čt, 28. 11. 2013 - 07:11)

Pár dnu jsem nebyl na velký, tak jsem si dal švestkový kompót a na noc plinku pro jistotu, oplatilo se, když to na mne přišlo, klidne jsem se pakadil a spal jsem dál...

R. (St, 27. 11. 2013 - 14:11)

Oli, přesně tak. Je to sice hodně o mozku, ale ne o inteligenci, vzdělání atp.
Kamarád to tak má - při (bohužel) většině činností (nakupování, návštěva lékaře, zkrátka i při pro nás běžných činnostech) je nervák a i když se tomu snaží předcházet a stal se z něj samotář, kterého prakticky nic nevytáhne do společnosti. Je to nějak v podvědomí, ani nevím, co mu poradit.

Olga (St, 27. 11. 2013 - 13:11)

Tak to se Dane a ostatní mílíte,stačí se zeptat lékaře a uvidíte.S inteligencí to nemá co dělat potentovali se i hodně vzdělaní lidi a inteligence jim byla na nic je to nesmysl.A pokud se někdo podělá a a né úmyslně,ale z nějaké jiné příčiny,tak je to zas o něčem jiném.Lidé co měli nějaké trauma nebo hodně oškliví zážitek,tak tam se to může projevit nejen takto,ale že se třebas pomočují nebo mají úzkostliví strach ap.lahůdky a ta psychika dovede s náma udělat divi kterým by jsme nevěřili.Byla tu jedna co psala např.že má za sebou vysokou školu a bůh ví co dalšího a taky se jí to stalo a nejednou a že se dají střeva udržet na úzdě,ani omylem.Dost jedinců včetně mně si to taky mysleli,ale plné kalhoty je i mně přesvědčili o opaku a to nemusíme mít ani průjem.Stačí si to v příspěvcích přečíst nebo mohou jiní co to mají za sebou potvrdit,ale inteligencí a jinýma blbostma bych se neoháněla.I na takové může dojít

posranci (Út, 26. 11. 2013 - 21:11)

To máte z toho, že nemáte pravidelnou stolici. Já ji mám pravidelně v 6:00 ráno a probouzím se v 7:30.

pravý posraný (Út, 26. 11. 2013 - 21:11)

Jano, v tom nemáš pravdu,...Takových všelijakých inteligentů s titulama před jménem a za jménem už jsem viděl posraných.
Dane o tvé inteligenci se dá úspěšně pochybovat a posrání tě čeká dřív než se naděješ.

dan (Út, 26. 11. 2013 - 20:11)

Jitko,to není otázka...Jano, v tom nemáš pravdu, souhlasím s Jitkou.
Člově, by měl v dospělosti udržet svá střeva na uzdě, je to o inteligenci. A k Davidovi, tak to nechápu. Pokud by se mi přítelkyně podělala, tak to by byl absolutní konec.
Pokud se někdo podělává, měl by navštívit psychologa, nebo psychiatra.

Zita (Út, 26. 11. 2013 - 15:11)

Já to zažila taky a parkrát,sice jsem se dala sama do pucu,ale je to nepříjemné a to nemusí být ani průjem.Příčin může být mnoho.Jedna kamarádka měla dost drsný zážitek z dětství v 9 letech a začala se podělávat a musela chodit po doktorech.Několikrát ve škole nebo i venku kdy jsme běhaly ap.a šla domů kolikrát s plnýma kalhotama.Časem se z toho dostala,ale až během puberty,což pro holku nad 10let bylo trauma se pokakat,ale nemohla za to.Možné je úplně všechno a není co komu závidět a dnes vůbec samej stres a další neduhy co nás obklopují

Jana (Út, 26. 11. 2013 - 13:11)

Jitko,to není otázka věku,ale jiných věcí jako psychiky třebas ap.jsou někdy situace kdy sám člověk něco nedokáže zvládnout sám. Kdo to zažil,tak ví o co jde a někdo to bohužel nedokáže pochopit.I to se stává, já zažila to samé jako ty dvě přede mnou a to mi bylo 30let a je to dost nepříjemné,ale není se zač stydět.Normální člověk to pochopí

Jitka (Út, 26. 11. 2013 - 10:11)

Pavle, tak na to Ti mohu...Davide kolik je tve pritelkyni ze se nedokaze sama umejt?

Klára (Út, 26. 11. 2013 - 10:11)

Tak tohle znám a mám to zažité taky jak píše David.Vracela jsem se od doktora tak 20km od bydliště a po odchodu od lékařky mně to počalo dost silně tlačit,než jsem sešla do přízemí kde mají WC,tak se mi to začalo nekontrolovatelně valit do kalhotek.
Ty se mi rychle naplnili a ztěžkli pod tím vydatným náporem,měla jsem silonky a šedou sukni,ale i tak byla na ni viditelná boule a flek.Zůstala jsem stát jak opařená a koukala co nejrychleji se dostat z nemocnice a dál na vlak který byl tak 20minut od místa.Šlo se mi né moc dobře,ale snažila jsem se dělat jakoby nic aa štěstí bylo,že bylo poměrně šero a lidí jsem potkávala málo naštěstí.Po chvilce jsem dorazila na nádraží a stranou stála,aby mně moc nebylo vidět a cítit.Než dojel vlak,tak přišla další křeč a já se znovu dost podělala a horší bylo,že to nemohly kalhotky už pobrat a všude se mi to rozlezlo a dost matlalo a lepilo i boule byla s flekem větší.Vlak dojel a já nevěděla kam zalézt aby mně neviděl nikdo.Což je dost problém a navíc vlak tzv.courák.Přišla taková mladší průvodčí a můj stav jí neušel a ucítila co musela.Ale zachovala se dobře a utěšila,že se nemám zač stydět,že to taky už zažila,tak ví jaké to je a jak mi je.Konečně jsem dojela a bylo štěstí,že byla už tma,naštěstí nikdo známej nejel a tak co lidi poodešli,tak jsem se kachním krokem batolila posraná domů.Doma když mně máma viděla,tak jen řekla,to ses pěkně zřídila a já nebyla vůbec schopná už a tak mi pomohla sukni,punčochy i kalhotky sundat a dala mně do pořádku.Já byla úplně hotová,ale ona to brala s humorem a pravila,že naposledy mně dávala do pořádku tak ve 4třídě když jsem přišla durch podělaná ze školy.Dnes se tomu obě smějem a já někdy si beru rezervní prádlo navíc.Jsou horší věci,ale není oč stát kdo to zažil ten trapas a potupu

Reklama

Přidat komentář