Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Adriana (Čt, 19. 12. 2013 - 15:12)

Pro Antihnuse a jemu podobným-to že se někdo zdělá ve spánku není nic vyjímečnýho a i u té návštěvy se to ať se to líbí nebo né může stát.Je to teda velký malér a trapas nicméně se stane i to čemu by člověk sám nikdy nechtěl věřit natož,že i on sám může být tím kterému se to může kdykoliv stát.Viz některé zdejší příspěvky a nepřeji to nikomu zažít.Já to nezažila,ale měla jsem to v kalhotech už taky,ale nikdy se svědky,což by bylo nemilé.Jsou však horší maléry jak tu občas píší,ale radši když se to nestane

Zuzka (Čt, 19. 12. 2013 - 15:12)

Tak to má Ruda naprostou...Tak, tak, Ruda i s manželkou zasluhují pochvalu za to, jak zvládli hnědou nehodu své dospívající dcery. Moje problémy sice začaly o něco později, ale ne zas o tolik, abych si nedovedla představit, jak se cítí dospívající holka, když se doplouží domů zadělaná jak batole. Ten pocit hanby a bezmocnosti je šílený. Naproti tomu Radomíra by se nad sebou měla zamyslet. Může si být jistá tím, že když se 15leté holce stane malér a nadělá si podle všeho pořádně do gatí, tak toho má po psychické stránce akorát tak dost sama se sebou. Vyšilující maminka je v takovou chvíli to poslední, co může potřebovat. Co si asi Radomíra myslí, že si její dcerka nakadila do gatí pro potěšení?

antihnus (Čt, 19. 12. 2013 - 14:12)

V posteli celkem nedávno,...Tak za prvé. Nevím, proč podělaní lidé, mezi nimiž bych zas až té inteligence nenašel používají Latinská slova, jako flatulence, tam bych spíše předpokládal prdění a podobné vulgarismy.
Za druhé. Docela nechápu, jak se někdo může podělat v posteli, to je tak líný, že si nevstane a nedojde na záchod? Jsou to holt prasata v národě českém.
To se poděláte i u někoho na návštěvě? no, takovou návštěvu bych si "teda nechal líbit"

Helga (Čt, 19. 12. 2013 - 09:12)

Tak to má Ruda naprostou pravdu,lepší tohle než něco horšího jako zlomenina aj.hrůzy.Naše holka taky už studentka takto zřízená dojela taky domů a vědu jsme z toho nedělali.Holt se to stane,já když jsem chodila do tanečních,tak jsem taky takhle došla cestou domů.Bylo to všude sice,ale co nadělat,dát se do pucu a život jde zase dál

Veronika (St, 18. 12. 2013 - 20:12)

To máš pravdu. Já na...Že mi sračka olízla kalhotky, to se mi párkrát stalo, ale k totálnímu zesrání u mne nedošlo od 5 let.

MaDi (St, 18. 12. 2013 - 20:12)

V posteli celkem nedávno, měl jsem dost silný průjem a ulevil jsem si upouštěním flatulence... :-) :-) :-)

Ruda (St, 18. 12. 2013 - 16:12)

Někde tu byl příspěvek od...Na to je docela jednoduchá odpověď. Neřešitt to nadáváním a podobnými blbostmi.
Před týdnem nám ze školy přišla totálně podělaná naše 17 letá holka. Říkala, že ji to chytlo v tramvaji a jen, co vystoupila, tak se jí to navalilo do kalhotek. Domů to měla ještě 10 minut. Když přišla domů, byli jsme tam s manželkou, nedělali jsme z toho vůbec žádnou vědu. Holce se ještě navíc chtělo a řekla, že si ještě odskočí to dodělat na WC, manželka řekla, že ne, že by to tam pořádně zadělala, tak šly spolu do koupelny a holka si stoupla do vany a zbytek pustila do gatí. Manželka jí pak pomohla s očistou.
Z toho plyne následující poučení. Je daleko menší zlo, když vám přijde dítě ze školy podělané, než, kdyby se nedej bůh stal třeba úraz. To je pak daleko závažnější. Podělané oblečení se vypere, zadek umyje.
A ještě jsme dceři řekli, že střevům se poručit nedá a pokud by se jí někdo smál, ať jen řekne, teď já, příště třeba Ty.

Stolice (St, 18. 12. 2013 - 12:12)

To máš pravdu. Já na...je vždy závažný vědecký problém.

Patrik (St, 18. 12. 2013 - 12:12)

Vždycky je problém se...To máš pravdu. Já na velkou chodím 3-4x denně, ale stejně začátek sračky taky přesně nepoznám. Před stolicí vždycky prdím a nijak to neřeším. Blbý je, když z vás pak vylítne řídká stolice. Prd a formovanou stolici v prdeli rozliším, ale prd od sračky nepoznám.

Nerina (St, 18. 12. 2013 - 12:12)

Vždycky je problém se začátkem srajdy. Já chodím na velkou každý den ráno. Takže s další stolicí přes den nepočítám. Jenomže někdy se stane, že přes den vás chytne srajda nebo řídká stolice. Spokojeně si prdíte a najednou vylítne řídký hovno. Když už člověk má zavedenou sračku, tak raději neprdí. Na začátku je to vždycky ošemetná záležitost.

Olina (St, 18. 12. 2013 - 12:12)

Tak to Lído jsem si taky myslela,ale kolikrát jsem jela domů s plnýma gatěma než si sednout a něco chytit a nebo mít nějakou plínku raději.Druhá věc je netrápit se a kroutit u toho a trpět raději.Radši jsem to pustila do kalhot jako jiní

Lída (Út, 17. 12. 2013 - 20:12)

Často jezdím vlakem a již několikrát jsem byla ve vlaku na záchodě. Někdy je záchod ve vlaku celkem čistý, ale někdy je tak hrozný že se štítím se svlíct a sednout si na něj. Když byl záchod dost nechutný tak jsem to radši vydržela až na nádraží kde jsem z vlaku vystoupila a šla jsem na záchod na nádraží. Ale nevím jak to udělám až bude záchod ve vlaku hodně zaprasený, bude chybět toaletní papír a mně se bude chtít tak že už to nebudu moci vydržet. Myslíte že bude lepší když se svlíku a sednu si na ten zaprasený záchod nebo bude lepší když to pustím do kalhot?

Standa (Út, 17. 12. 2013 - 17:12)

Někde tu byl příspěvek od...Milá Radomíro, nech to vystydnout, jak se u nás v rodině říká. Není naprosto důvod být z toho nějak mimo. A není na tom co nechápat. Prostě se to stane i v té nejlepší rodině.
Pravý posraný to napsal tvrdě, ale výstižně. Činnost střev je vůlí neovladatelná, takže když tam začne ta správná revoluce, tak buď máš to štěstí a najdeš rychle spásu v podobě toalety či nějakého vhodného zákoutí nebo máš smůlu a budeš bohatší o ne zrovna vábný zážitek. Vůlí ovladatelný je pouze vnější svěrač a ten jako každý jiný sval nemá tu výdrž nekonečnou. Pokud je tlak moc velký a trvá dlouho, tak prostě začne ochabovat, až povolí a skončíš posraná. A je úplně jedno, jestli je ti 15 a nebo 30. Neuděláš nic. Můžeš se tak akorát jít umýt a vyprat oblečení. Za týden můžeš klidně být v úplně stejné situaci jako ona.

Radomíra (Út, 17. 12. 2013 - 16:12)

Někde tu byl příspěvek od otce syna který přišel domů s nadělením v kalhotech,ale vím,že to byl pro rodiče šok stejně jako pro mně když mi moje 15 letá holkapřišla ze školy dokonale podělaná a byla jsem z toho úplně mimo.U takové velké holky to jsem těžko chápala i když se stát může cokoliv,ale mně to rozčílilo stejně jako toho otce od toho synka.Tvrdila také,že jí nesedlo jídlo a tak co na to říci .Naposledy se tak zřídila ve 12 letech v pěveckém kroužku při zkoužce,naštěstí.I tak byla ostuda a byla jsem úplně mimo.Máte někdo podobné zkušenosti?

Darina (Po, 16. 12. 2013 - 14:12)

Tak to jsi Lukáši vedle jak ta jedle a vy ostatní co takto smýšlí jakbysmet.Až budete mít zážitek azkušenosti,tak úpak raďte,kritizujte a poučujte,ale ten kdo to má zažitý ti potvrdí opak.Nezapomeň,na každého může jednou dojít a pak uvidíš co to je opravdu se pokadit kdekoliv a za jakýchkoliv okolností.Mám taky takovou dobrou rádkyní a poučovatelku která si myslela leccos a nevěřila tomuto,žel zkušenost jí dala za pravdu a jelikož to na ní cestou přišlo parkrát,tak když měla navalené gatě,tak to pokaždé pustila taky než by zkoušela akroutila se jako paragraf.Nakonec to uznala že něco na tom je a tak ponížená že nikdy nebyla.

pravý posraný (So, 14. 12. 2013 - 18:12)

Tak mé "hraběcí"...Bože Lukáši, ty si kretén. Proč tedy jsi nešel mladýho zeslíct a posadit na WC ty a nechal to na ženské? Když mu stáhneš gatě, tak to bude mít rozmazané až na chodidla, WC bude zaliskaný od země až po nádržku a ještě to z něho bude padat po celým bytě. Takže jsi měl realizovat své rady u svého posraného potomka a místo psaní pičovin tady, bys doteď šůroval celý byt.
Navíc až se jednou posereš, tak uvidíš jaký je ve výsledku rozdíl, když to máš v gatích a je to opravdu všude, aji tam kde bys to nečekal a celkem je opravdu jedno jestli trochu přidáš. Nevím jak to máš ty, ale žádný posraný nemá v gatích šišku, kterou vyklepne pod keřem a zbytek nechá na doma. Když dojdeš posraný domů a začneš se manželce zeslíkat, že zbytek doděláš jak kulturní člověk na WC, tak pokud jí to už není jasné teď, že žije s totálním kreténem, který neví o životě zhola nic, tak se nediv, když tě kopne do prdele a najde si jiného chlapa.
Ono to totiž vypadá, že se posráváš zcela běžně, tak proto bobky můžeš vyklepat do WC a zbytek tam dodělat. To je tvůj svět. Ale tady holky popisují stav, kdy trávicí systém nezvládl normální funkci a že všechno musí ven je zcela fyziologický obranný reflex. Takže ani nejsou prasata, když už další kolo řeší do gatí, protože to horší už být nemůže a příroda by to udělala za ně, i kdyby se tomu bránily sebevíc. A co takto zvracení? To je stejný obranný reflex trávicí soustavy a stejně vůlí neovladatelný, akorát je to ten druhý konec, kterým to jde ven. Předpokládám, že také nekašleš, nekýcháš, když ti to oka něco spadne nemrkáš, neslzíš, to jsou tytéž obranné rexlexy jako posrání. Ano i počůrání je reflex, který je sice vůlí dočasně potlačitelný jako sraní, ale poslední slovo má příroda, jak dloho ti do toho dovolí kecat.
Pana Dokonalého a ještě totálního kreteréna musí každá žena milovat.

slabota (So, 14. 12. 2013 - 12:12)

Díky Martine. Mluvíš mi z...No jasně, sice trochu chabý pokus o flame, ale budiž.

Lukáš (Pá, 13. 12. 2013 - 18:12)

Lukáši, absolutní souhlas....Díky Martine. Mluvíš mi z duše.
Myslím, že po té, co jsem se zde svěřil, tak se snad nenajde nikdo, kdo by počínání mé staré schvaloval. Je to rozmazlování. Kluk se měl vysvléknout, usednout na wc a ne, aby jej jeho matka ještě nechala vyčůrat se do nočníku a pak, a´t to s plnou parádou pustí do kalhot.
A pak, že jsou to hraběcí rady. Teď mi ženské určitě v tomto dají za pravdu, že jsem byl naštvaný právem.

Martin (Pá, 13. 12. 2013 - 18:12)

Možná jsem tou opozicí...Lukáši, absolutní souhlas. Tak to uzná i Zuzka, že Tvé "hraběcí" rady nejsou vůbec pro kočku.
Mne by to také naštvalo nechat podělané děcko se ještě vyčůrat do nočníku a dodělat se do kalhot. Ani se Ti nedivím, že jsi se nasral.
Tohle by mne teda docela dohřálo a je dobře, že jsi si udělal doma pořádek. Je vidět, že Tvoje stará jako matka v tomto absolutně selhala. Promiň, že jsem tak upřímný. Já osobně bych to taky nestrpěl.

Lukáš (Pá, 13. 12. 2013 - 18:12)

Ano Lukáši, jsou pro...Možná jsem tou opozicí tady vůči Zuzce trapný, ale, proč to tady řeším?
Tak, včera se stala takováto věc. Můj syn, kterému je 11 let přišel ze školy podělaný. Prý mu něco nesedlo. Manželka byla také jiždoma. To, že se mladej podělalo mne sice dohřálo, ale ještě víc, když řekl, že se mu chce ještě na velkou, že půjde na záchod.
V tom se zvedla moje "drahá" polovička Lenka s tím, že by to tam zaneřádil a to, co udělala bylo nad moje síly. Podala mu nočník, on se do něj vyčůral a ten zbytek a byl to pěkný zbytek pak pustil do gatí. Ona mu řekla, že ať to jde ven, že má pořádně zatlačit. Ta bou¨le, co měl již před tím na kalhotách se mu pořádně zvětšila. Pak jej šla umýt. Strašně jsme se kvůli tomu pohádali.

Reklama

Přidat komentář