Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Pavel (Po, 11. 7. 2016 - 17:07)

Je léto, zda-li se někomu z vás podařilo si řádně nadělat do plavek?

Jitka (Ne, 10. 7. 2016 - 21:07)

Ahoj Jitko.
A jak to vzali...Milane,byla jsem malinka,maminka je naše sluníčko vzala to s pochopením se slovy že to se může stát komukoliv,taťka se víc zlobil že jsem velka slečna a tohle udělám.Sundala jsem kalhotky mamka připravila koupel,vykoupala jsem se a byla jsem čisťounka.A hodně závisí na tom jací lidé se pohybují ve vašem okolí.Měla jsem prostě smůlu na ty škodolibé.

Milan (Ne, 10. 7. 2016 - 19:07)

Nevím jako vy všichni ale...Ahoj Jitko.
A jak to vzali doma, s pochopením, nebo jsi dostala vyhubováno?

Nonevím (Ne, 10. 7. 2016 - 12:07)

A to chodíš do druhé třídy, že ti něco takového pořád připomínají? Nějak se mi to nezdá, vždyť tolik lidí se pokaká ještě ve školce a za chvíli o tom nikdo neví.

Jitka (Ne, 10. 7. 2016 - 09:07)

Nevím jako vy všichni ale já mám s pokakáním se neblahou zkušenost která se táhne po celý můj dosavadný život.Byla jsem malá byly mi čtyři hrála jsem si na pískovišti a ani nevím jak to na mě přišlo a už jsem měla plny kalhotky.Nedalo se to utajit bylo léto měla jsem kratky šatičky bylo to vidět i cítit smradek.Všechny děti co mě znali se škodolibě smáli někteří si už na druhý den se mnou nechtěli hrát protože jsem se posrala.Na zakladce mi to moc často připomněli i dnes občas slyším to je ta holka co se posrala v piskovišti.Ti lide nedokažou pochopit že jsem byla male dítě.Co by asi řekli těm kteří měli "nehodu" v pubertě nebo v dospělém věku.

Miloslav (Čt, 7. 7. 2016 - 15:07)

Znám to taky,ale já sázím a nosím zásadně již od dětství ty modré trenýrky.Jsou lepší než ty volné a v případě nehody jsou díky gumičkám v nohavičkách proto lepší.Mám to zažité a mít jiné prádlo jako tanga co měla kámoška,tak to je malér v tom jít někam.

Honzík (Út, 21. 6. 2016 - 00:06)

Já to znám co nosíte trenky boxerky slipy?
Chodím do školy ve čtvrtek jsem nemohl navelkou velkou pozornost sem tomu nedal v pátek jsem taky nemohl asi hodinu před zavíračky v lékarně jsem si koupil projímadlo které má učinkovat od 4 až 6 hodin přečetl jsem si to dvkování špatně a dal jsem si o 3x víč než jsem si měl dát šel jsem se psem na vycházku hodinu od dání projímadla a zapl jsem si stopky v půli cestě byli jenom nepatrné podíval jsem se na stopky bylo přesně 1:30 od dní prášků projímadla po pěti minutách to zabublalo tak jsem se otočil po chvíli zase cítil jsem jak to bublá asi 5 vteřin po kračí chvilce začlo bublat a zroveň mi čímdl víc bolelo břicho a najednou jsem se pokadil do slipů ta boule byla vidět na teplákách

holecek (Po, 20. 6. 2016 - 21:06)

Ano, souhlas, Frydesko-Mistecko

Honza (Po, 20. 6. 2016 - 21:06)

Kdyz pracujete na montazni...V korejský automobilce? Takže v Nošovkách na Frýdecko-Místecku?

Jasňačka. Lidskej organismus se neřídí podle toho, jestli na hajzl mužeš, nebo nemužeš. A na to jsem dojel i já.

na lince v kore (Po, 20. 6. 2016 - 09:06)

Kdyz pracujete na montazni lince, tak mate urceno, kdy muzete odejit na wc, ale lidsky organismus neni robot, staci kdyz vam nejaka strava nesedne a je to tu hned. Bohuzel se mi to tez, prihodilo, ze jsem se pokakal v praci kdyz nemuzete odejit od linky, protoze jsou na vas zavisli ostatni kolegove.Jedno Cervencove pondeli to prislo velmi rychle a nebylo mozne nic jineho delat, nezli se pokakat do kalhot, bylo to velmi neprijemne, jelikoz jsem zacal citit predevsim kasovitou hmotu a teplo v kalhotech, musel jsem to jete 2 hodiny vydrzet do stanovene prestavky, aledo te doby me to jeste 2x prekvapilo. Od prestavky jsem si vzal pul dne dovolene a odjel autem domu, kde jsem se dal doporadku. Lidsky organismus nekdy velmi neprijemne prekvapi. Urcite nejsem sam koho takova nadilka ve fabrice zastihla.

petr (So, 18. 6. 2016 - 09:06)

Dnes ráno v autějsem se pořádně podělal. hodinu a púl jsem trček v koloně a už to nešlo vydržet. to , co ze mě vypadlo a vyteklo se nedá ani popsat . Naštěstí mám na delší cesty natahovcí plenu , ale než jsem se dostal domů , tak je to celkem asi dvě a půl hodiny .Zážitek jak má bejt . Normálně mi to moc nevadí , ale trčet v tom takovou dobu se mi ještě nestalo.

Honza (Ne, 12. 6. 2016 - 15:06)

To znám já jsem šel s kámošem na brigádu na pásovu výrobu za hezké peníze byl jsem tam 4 den uměli jsme to kolegové měli přednášku já s kámošem jsme chtěli udělat nad normu že by jsme měli hezkej příplatek pak jsem cítil že potřebuji na velkou řekl jsem to kámošovi a on řekl jesti fakt potřebuješ tak běž a já jsem věděl že to vydržim tak jsem řekl že to vydržím 30 minut do konce šichty najednou mi to tak chytlo kamarád říkal co se děje? Já bolí mi břicho potřebuji na velkou on se připravil že mi podepře a že pujdeme na záchod než jsme udělali jeden krok zastavil jsem se nejdřív tuhé pak tuší kaše která neprosakuje šechno šlo do slipů on to věděl a tal se co uděláme já jsem řekl doděláme to za 15 minut skončí šichta a že mu to nechci kazit chvilku jsem ho přemlouval a nakonec jsem řekl nechci si udělat ostudu on řekl tak to doděláme a bude to 10 minut před skončení šivchty mi to přepadlo jště jednou on se zeptal co teď? Já jsem řekl zatlačím o mohu pracovat dál jak jsem zatlačil začla se hrnout samí hovna v slipech byla velikánská boule která byla vidět prostě hrůza

Posrálek (So, 11. 6. 2016 - 22:06)

Pracuji na montazni...
Já jsem v tý době, kdy se mi to stalo, taky makal v automobilovym průmyslu u pásu. Takže tam taky nebylo nic takovýho, že si mužu kdykoli dojít na hajzl, ale moh jsem tam jít jenom tehdy, když mě někdo moh vystřídat, nebo když zrovna byla takzvaná díra (nejela žádná karosérie).

Vo tom, co a jak se mi stalo, jsem psal ve vláknu "Kdy jste se naposledy počůrali?", a to dne 19. 8. 2007 ve 13:47.

Takže jestli tě to zajímá, tak si to datum a ten čas v tom vláknu najdi a přečti si ten příspěvek, he he.

holecek (Pá, 10. 6. 2016 - 19:06)

Pracuji na montazni lince..Jedno cervnove pondeli po vikendove oslave narozenin me zacalo v praci krucet ve strevech a rychle stale vice se to stupnovalo s rychlym nastupem ohromneho tlaku v konecniku. Zavolal jsem si pomoc pri odchodu na WC, ale jelikos zaskakujici osoba strida vsechny zamestnance pri navstevach vc a pri svacine, tak trvalo celkem dlouho, nezli me prisla vystridat. Pred prichodem kolegyne se mi povolili sverace a citil jsem velke teplo a hodne kasovite hmoty v nohavickovych trenko slipech a kolegyni jsem rekl,jdes pozde mam horkou kasicku v kalhotech, mam akutni strevni problemy, kolegyne vse Oznamila nadrizenemu a dostal jsem pracovni volno a ani jsem se neprevlekl a s igelitem na sedacce odjel domu. Strevni viroza trvala jeste druhy den. Stalo se nekomu neco podobneho?

Tomáš (Pá, 10. 6. 2016 - 17:06)

Pracuji na montazni lince v odvetvi automotive na 8,5 hodinovych smenach.Jedno cervnove pondeli po vikendove oslave narozenin me zacalo po ranu po 8 hodine krucet ve strevech a rychle stale vice se to stupnovalo s rychlim nastupem ohromneho tlaku v konecniku. Zavolal jsem si tlacitkem pomoc pri odchodu na WC, ale jelikos zaskakujici osoba strida vsechny zamestnance pri navstevach vc a pri svacine, tak trvalo celkem dlouho, nezli me prisla vystridat. Pred prichodem kolegyne se mi povolili sverace a citil jsem velke teplo a hodne kasovite hmoty v nohavickovych trenko slipech a rikam kolegini, jdes pozde mam horkou kasicku v kalhotech, mam akutni strevni problemy a horka kase stale pribyva do kalhotech. Kolegyne vse Oznamila nadrizenemu a dostal jsem pracovni volno a ani jsem se neprevlekl, protoze to nemelo zadny vyznam, nohavickove trenko slipy se pri chuzi stale plnily a pomalinku jsem dosel do auta s bolesti bricha, dal jsem si pod sebe pevny igelit, ktery jsem v praci dostal a jel 18 km domu, ale cestou se prujem zesiloval, ze kdyz jsem vylezl z auta, tak mi to zacalo teci az do bod. Doma v koupelne jsem vse vysvlekl, vlezl do vany a ve stalych krecich se umyl, dal vyprat obleceni a s iglelitem a prosteradlem pod sebou sel spat. dalsi dva dy jsem musel mit dovolenou. Stanou se v zivote horsi veci.Po uzdraveni mi Kolegyne v praci, mi rekla,m ze nejsem prvni ani posledni kolu se toto prihodilo a ze jsou mezi nami zamestnanci, kteri nosi v praci plenkove kalhotky. Nevim jestli bych do dokazal nosi, urcite bych dotoho nedokazal pustim curani, ale v tento akutni den by mi urcite pomohly. Dnes uz se tomu smeji. Stalo se nekomu z Vas neco podobneho? ? ? Me uz v zivote vicekrat, na ucnaku,

fi-do (Pá, 27. 5. 2016 - 07:05)

Já jsem se pokakal zrovna teď před chvilkou.jak jsem se probudil, tak jsem cítil že to na mne jde.ale jelikož se mi nechtělo vstát, tak jsem to všechno pustil do plenkovych kalhotek. Chvíli v tom pobudu, abych si to užil, pak se umyju a dám si čistou plenku.

Jarda (So, 21. 5. 2016 - 06:05)

Za plentou u voleb...nakonec jsem to všechno pustil a řekl si, že to i beztak stojí za hovno.

Jitka (Pá, 20. 5. 2016 - 13:05)

Tak to si mýlně myslíš,znám to ze své praxe

Tom (Čt, 19. 5. 2016 - 18:05)

Tak to Helgo mám tutéž...A ještě další věc, dokonce jsem tady na tomhle fóru četl, že někomu kalhoty ztěžkly, tak tomu zas až tak nevěřím, neříkám, zašpinit, ale nafouknout se a ztěžknout?

Tom (Čt, 19. 5. 2016 - 16:05)

Tak to Helgo mám tutéž...Tak to se mi zas až tak nechce věřit, že se spodní prádlopo té, co se někdo pokadí dokáže nafouknout, zas až tak moc toho z člověka nevyjde, aby byly třeba kalhotky do slova plné. Ano, neříkám, zašpinit, ale, aby to byla až tak?

Reklama

Přidat komentář