Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Dominik (Pá, 19. 5. 2017 - 09:05)

Dominiku promiň, ale jseš...Tak ať nám napíše sama Eva,co ten den měla k jídlu.Je zajímavý,že od tý doby co jsem tady napsal co si o ní myslím,tak nenapsala nic.Nejspíš proto,že jsem jí odhadl dobře a ona váží min. 100 kilo a spořádá co jí přijde pod ruku.

Irena (Čt, 18. 5. 2017 - 19:05)

Dominiku promiň, ale jseš...Zuzko, dávám Ti za pravdu k Tvému vyjádření na Dominikův názor. Taky mi to příjde děsně stupidní. Nejsem škodolibá, ale sama teď dobře vím, jaké je to neudržet to a pak se producírovat s nafouklými gatěmi v davu lidí, tak pokud by to zažil on, tak by určitě radikálně přehodnotil svůj názor, který tady napsal. Myslím si, že by taky byl z toho zdeptaný jako já. Možná míň, protože mně to pořád někdo připomíná.

Plenkar (Čt, 18. 5. 2017 - 14:05)

V te chvili mi bylo uplne jedno jestli je zadarmo, nebo za stovku.Ja tam proste nemel sanci dojit,protoze jsem citil, jak mi ta hnusna lepiva smrduta hmota i pres stazene sverace vyleza praminkem z tela a zasira moje telo, pliny i gumove kalhotky-ty nastesti mely dost tesne gumicky a nepustily to dal, ale mel jsem tam toho kamarada na nakupu. Byt tam sam,tak necham auto na parkovisti a dojdu domu pesky-asi kilometr,sundam kalhoty a tricko, vlezu do vany a zacnu se svlekat a vsechno sprchovat. Jenze to neslo,tak jsem si v tom musel sednout do auta a odridit to k Aldi ktera je u meho baraku a rychle utect se dat trochu do poradku a poprevlekat se.Na tom wc bych musel byt jeste pred tim,nez to ze me zacalo lezt, potom uz to ma houby cenu a musi se s tim dojit nekam,kde se to da vse doporadku.Boze jak ja nesnasim hovna. Takhle se mi to stalo potreti v zivote a uz nechci vic.Diky tem plinam jsem to alespon takhle prezil.

Zuzka (Čt, 18. 5. 2017 - 11:05)

A podruhé jsem to chtěl...Mirku a co Tě na tom jako bere? Ten fakt, že se mažeš v tom, co normálně patří do záchodu anebo to jak to smrdí a ty potom zrovna tak?

Zuzka (Čt, 18. 5. 2017 - 11:05)

Dominiku, je vidět, že se...Dominiku promiň, ale jseš lidově řečeno pitomej jak daleko vidíš a možná ještě kus dál. Fakt si myslíš, že se člověk musí přežírat jako prase, aby se pokadil takovým způsobem, že to z něho skutečně doslova lítá ven a naprosto to nejde udržet. Modli se, abys neměl možnost zjistit, jak moc se pleteš. I když zrovna takový prudič jako Ty, by ty plné kalhoty zažít potřeboval a pěkně někde na veřejnosti, aby to všichni viděli, že ses pokadil.

Honza (St, 17. 5. 2017 - 20:05)

Ja mel taky komplikaci s...Tak když víš, že 50 metrů vod tebe je hajzl, navíc eště pravděpodobně zadarmo, tak proč's tam nešel?

Irena (St, 17. 5. 2017 - 20:05)

Ireno, chápu Tě, že jsi...Evo, bylo tam úžasně dobře, výborná muzika,programy vysokých škol a skvělé jídlo a pití. Jedla jsem opatrně a podotýkám, že nejsem žádná tlouštice, ale asi trochu se to ve mně smíchalo. Programem zaujatá jsem si uvědomila, že budu muset jít na velkou, a tak jsem vyrazila. Už jsme měly na dohled toalety, ale byli před nimi lidé, kteří zajisté čekali, aby si mohli ulevit. Začala jsem se obávat, že to kvůli té frontě nevydržím, ale nakonec tlak vzrostl tak rychle, že jsem tam už ani nestihla dojít. Byly při tom tři spolužačky (velké kamarádky), které šly na malou. Když viděly, jak se mi to valí do gatí, tak se tomu začaly strašně smát. Teď je to už deset dnů, vůbec se se mnou nechtějí bavit a říkají proč by se měly bavit s pokakandou. Za chvíli to bylo i cítit a já jsem cítila na zadku a v rozkroku teplo a vlhko. I cizí lidé se po mě dívali. Tolik lidí kolem mě a já se tam promenuji v podělaných kalhotách. V odrazu ve skle jsem viděla flek a bouli na zadku. Snažila jsem co nejrychleji zdrhnout domů. Ještě potom přišly dvě vlny. To jsem měla výkaly i vepředu. Nevím co mě obrnilo, že jsem se odvážila nastoupit do autobusu, ale co jsem si vyslechla za poznámky, tak jsem po dvou zastávkách vystoupila a zbytek cesty (asi pět zastávek) došla pěšky. Naštěstí jsem měla uplé džíny i s přilnavými nohavicemi, tak se to poměrně drželo v kalhotkách a nejhornější části nohavic, a tak jsem byla ráda, že jsem z tohoto ohledu došla docela dobře domů. Doma jsem to ale pěkně schytala, že jestli se začnu podělávat a tak. V noci jsem se sprchovala, potom odmáčela a prala to zaneřáděné oblečení.

Plenkar (St, 17. 5. 2017 - 16:05)

Já sem nedávno prděl před...Ja mel taky komplikaci s fazolemi.Vcera jsem si dal k obedu chilli con carne,bylo dost palive a mastne.Vse v pohode. Vcera i pres noc jsem mel nasazene 2 detske osusky,igelitovou plinu a gumove kalhotky.V tom jsem se zasucha vyspal a rano si jen natahl ponozky a kalhoty a jel odvezt kamarada po nakupech,protoze ma svoje auto v servisu.No a chodil jsem s nim po hypermarketu,povidali jsme a me do plen uteklo par prdiku-neslysitelnych ani citit nebyly-zlate gumove kalhotky. Najednou jsem ucitil,jak se ze me tlaci neco nezadrzitelneho,horkeho a ridkeho.Pritom ten hypermarket mel i wc pro zakazniky asi 50m ode mne.Ale to uz jsem nedal.Jen jsem zustal stat a snazil se,aby ta naloz nevytekla mimo gumove kalhotky.Hned z obchodu jsem s nim zajel k sobe a v koupelne se svlekal a sprchou oplachoval ten zluty humus ze sebe,z gumovych kalhotek, igelitove pliny a ty dve osusky jsem vzal do kyble,zalil vodou a nechal je odmocit pred pranim. Janze na plenach byl takovy slem,ze by to chtelo spis tlakovou mycku,protoze se to te bavlny odmitalo pustit.No hodiljsem to vsechno do pracky,nasypal klasicke i bio prasky a dal to na 90.Za chvili budu mit doprano,tak jsem zvedav.Tolik to nesmrdelo,ale ta mastna zluta kase-hnus.Uz mam davno znovu suche pliny,cistou igelitovou plinu a gumove kalhotky,ktere jsem uz na sobe nemel nekolik let a jsou mi trochu mensi,ale da se to. Ted si zkousim i roznosene puncochace a tridim poskozene,ty co jsou kratke a ty,ktere se daji nosit.

Posralslipy (St, 17. 5. 2017 - 09:05)

Já sem nedávno prděl před přítelkyní :) měl sem ten den fazole a schválně sem prděl co nejvíc aby to bylo slyšet,úplně na sílu sem to tlačil aby se smála.No a jak sem se snažil,tak mi to najednou nějak ujelo a já se posral,ale totálně.Přítelkyně se na mě podívala s hrůzou v očích,no a od tý doby sem sám :(

Mirek (St, 17. 5. 2017 - 07:05)

A podruhé jsem to chtěl ještě zkusit tentokrát jsem to držel 5 dnů pak jsem si dal projímadlo měl jsem slipy a boxerky moc se mi nechtělo čekat měl jsem hlad tak jsem si udělal tousty když jsem je začal jíst tak mi bolelo břicho když jsem akorát dojedl radši jsem se trochu nadzvedl moc tlačit jsem nemusel takový náklad jsem ve slipech ještě měměl sednul jsem si a pochvíli jsem se dal do pořátku

Mirek (St, 17. 5. 2017 - 07:05)

Jednou mi kamarád řekl jestli neznám nějakou stránku že si che číst něco jiného ze srandy jsem poslal na tutu diskuzi pak jsme se domluvili že by jsme to mohli pustit oba společně a aby to bylo zajímavější tak jsme si dali prášky na zácpu 3 dny a 4 den ráno akorát sobota tak jme si dali projímadlo aby byl vidět rozdíl on měl skoro nové boxerky a já skoro nové slipy natáčeli jsme se a až do poslední chvíle jsme to drželi on to pustil první pak vůči tomu jsem začal víc vnímat bolest břicha a najednou se slipy naplnily polotuhou kaší ještě jsem měl nutkání že se me chce tak jsem tlačil zevšech sil ze mě šla jenom mazlavá kaše le na videu bylo vidět jak se o dost zvěčila

Eva (Po, 15. 5. 2017 - 22:05)

Milá Evo.Kdyby ta prasnice...Dominiku, částečně máš možná pravdu, ale ani obézní člověk by se necpal k prasknutí, když jde na oslavu, kde se bude ládovat různými dobrotami. A jak Lenka vypadá, nevíme. Třeba je hubená jak atletka a jen ji nějaké jídlo nesedlo a malér byl na světě.

Dominik (Pá, 12. 5. 2017 - 08:05)

Dominiku, je vidět, že se...Milá Evo.Kdyby ta prasnice měla nějakou životosprávu,tak by se jí to nestalo.Já úplně vidím,jak se tlaska kafickama,dortickama,zmrzlinkou atd. a potom to z ni litá jak z praku.

Eva (Čt, 11. 5. 2017 - 23:05)

Lenko promiň,ale ty budeš...Dominiku, je vidět, že se Ti to asi ještě nestalo, protože jinak bys nemohl napsat takové nesmysly. Když se to stalo mně, tak jsem byla z toho úplně sesypaná, a tak si dokáži představit, jak bylo Lence. A proto taky chápu, že tím popisem její nešťastné události ze sebe vypudila alespoň částečně ty špatné pocity. Až si to Lenka přečte, tak ty Tvoje řádky ji zajisté nepovzbudí. Mám jen obavy, aby to nepodrylo její nervy ještě víc.

Dominik (St, 10. 5. 2017 - 22:05)

Lenko promiň,ale ty budeš...*z tebe

Dominik (St, 10. 5. 2017 - 22:05)

Dášo, dík za držení...Lenko promiň,ale ty budeš asi pěkně vypasený prase co sežere za půl dne to co normální člověk za dva dny.To se pak nesmíš divit,že to s tebe lítá.Ale ne jako trolling pěknej pokus,ale je to moc velkej a do podrobností popsanej příběh takže tim si to pokazil :)

David (St, 10. 5. 2017 - 22:05)

Já se občas poseru schválně.Trenky od vjetnamců moc nestojí,tak je potom mužu vyhodit a prdel si potom osprchuju.Žádná věda

Eva (St, 10. 5. 2017 - 21:05)

Včera na Majálesu....Ireno, chápu Tě, že jsi nemohla usnout. Já jsem to taky zažila, dokonce bohužel vícekrát - viz moje dřívější příspěvky. Jak se Ti to povedlo? To tam byly záchody tak vytížené nebo byly daleko? Snaž se na to nemyslet, pokud Ti to půjde.

Irena (Ne, 7. 5. 2017 - 03:05)

Včera na Majálesu. Konečně jsem dorazila domů a před chvílí jsem se dosprchovala. Nemůžu z toho ani usnout. Asi jsem tím pozbyla ty nejlepší kamarádky. Mohly se uřehtat smíchy.

Lenka (So, 6. 5. 2017 - 23:05)

Lenko a Evo, to máte...Dášo, dík za držení palců. Doufám, že se mi to už nestane. Počurání je asi celkem v pohodě proti tomuto. Za chvíli oschneš ... Teď jsem doma za blbečka, že jsem pitomá atd. Dívala jsem se, že se tady řešilo téma inteligence a plný gatě. Doma mi to pořád předhazují, že jsem tímto dokázala, že nemám dál studovat a nepochopí, že se muže pokadit i intelektuál.

Reklama

Přidat komentář