Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Karina (Út, 27. 3. 2018 - 09:03)

Příjemné mi to není. Ani...Teda docela drsný Žaneto. Na druhou stranu buď ráda, že jsi neskončila v těch plenkách. Ledová koupel a výprask asi nebylo nic příjemného, ale jestli se to tímhle odbylo, tak ještě v pohodě. Aspoň žádná z vás nebyla tak blbá jako já a nenadělala si do kalhot před třiceti svědky. Markéta to zvládla bez prozrazení. Lucka to taky jakž takž uhrála. No a u tebe holt to, že se rodiče vrátili dřív, byl asi osud. Jenom jednu věc nechápu. Píšeš, že jsi v tom našla zálibu. Co přesně se ti na tom líbilo? Já jenom, že já z toho měla podobný pocity jako Markéta. Nejdřív úleva, pohoda a pak hrozný ponížení a ostuda. A dneska už tě to neláká?

Lucka (Po, 26. 3. 2018 - 22:03)

Holky buďte v klidu. Nejste...Žaneto, bylo mi tehdy patnáct. Teď je mi 17. Divím se, že jsem se k tomu tehdy odhodlala. Jsem ráda, že nejsem sama. Pak jsem si přišla strašně divně. Z dnešního pohledu se mi to jeví jako blbý nápad. Standa to vystihl s tím hovězím. A pokadění doma je asi dost neobvyklé. Chápu, že jsi to moc nemohla zdůvodnit. Ale stát se to může, to vím. Moje ségra měla salmonelu, vyletěla z pokoje a v předsíni to šlo z ní. Doufám, že to nebude číst.

Žaneta (Po, 26. 3. 2018 - 17:03)

Je mi 16. A co se stalo tobě...Příjemné mi to není. Ani by mne nenapadlo, že se s něčím takovým svěřím na internetu, ale když vidím, že ani další holky se nestydí, tak proč se nepřidat.
Prvně jsem to zkusila v podobné situaci jako ty, ale narozdíl od tebe jsem v tom našla zálibu. Takže jsem to udělala ještě víckrát, ale jednou se mi to krutě vymstilo. Jednou takhle rodiče a starší ségra odjeli do divadla, tak jsem se doma v klidu pokakala. Chvíli jsem si v tom pobyla a najednou šok! Zachrastily klíče v zámku a celá familie zpátky. Prý se z technických důvodů nehrálo a tak jsou zpět. Snažila jsem se to taky zamluvit jako nehodu, ale máma neuvěřila, že jsem nedošla pár metrů na záchod (tomu se těžko věří) takže jsem to pěkně schytala. Nejdřív za trest koupel ve studené vodě a pak jsem dostala opravdu drsný výprask. Na závěr máma pohrozila, že jestli se to bude ještě opakovat, tak budu muset nosit plenky a to byl takový strašák, že už jsem si to radši nikdy nezopakovala. Proto říkám, že jsi dopadla dobře. Nikdo ti na to nepřišel, tak už to radši znova nedělej. Nestojí to za to.

don (Po, 26. 3. 2018 - 13:03)

Holky buďte v klidu. Nejste...Ahoj rodiče ti na to přišli že ses pokakala schválně?A jakou ti dali lekci?

Marky (Po, 26. 3. 2018 - 13:03)

Holky buďte v klidu. Nejste...Je mi 16. A co se stalo tobě Žaneto? Teda pokud ti není nepříjemný o tom psát.

Standa (Po, 26. 3. 2018 - 10:03)

Holky buďte v klidu. Nejste...Jo, ta poslední věta sedí. Ne nadarmo se tohle období dříve označovalo jako klackovská léta a neplatilo to ani zdaleka jen pro kluky. Ale pořád je to lepší než ta hovadina, o které tady psal večer Vašek. Nápad nadělat si naschvál do kalhot jen po to, jaký je to pocit, je sice z kategorie hovězích, jak říkávala babička, ale pořád je to mnohem méně nebezpečné. Sebehorší zaneřádění se je pořád lepší než poleptání sliznic zažívacího traktu. I kdybys to měla až v botách, tak to spraví sprcha a je vyřízeno.

Žaneta (Po, 26. 3. 2018 - 10:03)

Holky buďte v klidu. Nejste jediný podobně narušený. Já s tímhle experimentovala taky. Akorát teda se dá říct, že vy jste dopadli dobře. Já dopadla o dost hůř a byla z toho lekce na celý život. Jestli se můžu zeptat. Kolik ti je Markéto? A kolik bylo tobě Lucko? Já když jsem s tímhle začala experimentovat, tak jsem měla 14 a asi mi ostatní dají za pravdu, že právě tenhle věk, je živnou půdou pro podobný debilní nápady.

Lada (Ne, 25. 3. 2018 - 23:03)

jsem měl pravdu. Zase se tu...Někdo se ukájí, jiný se pokálí, ale Ty se neumíš ani podepsat. Jméno Taky neznám. Pokud existuje, nechám se ráda poučit ...

Taky (Ne, 25. 3. 2018 - 22:03)

Tak už jsem se z toho...jsem měl pravdu. Zase se tu ukájí jeden honič pořád dokola.

Marky (Ne, 25. 3. 2018 - 22:03)

Markéto, to jsi měla...Lucko s tím praním jsi to zkazila. Možná, že kdyby jsi neprala, tak tvoji rodiče na nic nepřijdou. To já si tohle promyslela a schválně jsem si na to vzala oblečení u kterého jsem věděla, že ho můžu zničit a nikomu nebude chybět. Na druhou stranu, kdybych to nevychytala jako ty, tak nevím, jak bych odůvodnila, že jsem takhle oblečená. Každopádně díky za tvoji reakci. Myslela jsem si, že jsem jediná takto postižená, kterou podobná kravina napadla.

Vašek (Ne, 25. 3. 2018 - 22:03)

Nic si z toho nedělej....Sorry za zdvojení příspěvku, ale nějak zlobí připojení.

Vašek (Ne, 25. 3. 2018 - 22:03)

Nebudu se z tebou přít, asi...Nic si z toho nedělej. Prostě tě napadla pitomost, vyzkoušela sis to, ověřila sis, že je to fakt pitomost a tím to je odbyto. Lidi napadají mnohem horší hovadiny. Před pár měsíci mi kolega ukazoval nějaký článek, kde se psalo o nové "zábavě" v podobě pojídání kapslí do pračky nebo myčky. Na internetu se to dá najít napřílad pod heslem "tide pod challenge". Tam mohou být mnohem horší následky nežli bylo tvoje cca hodinové mazaní se ve vlastních hovnech a zřejmě ne zrovna příjemná očista.

Vašek (Ne, 25. 3. 2018 - 22:03)

Nebudu se z tebou přít, asi...Nic si z toho nedělej. Prostě tě napadla pitomost, vyzkoušela sis to, ověřila sis, že je to fakt pitomost a tím to je odbyto. Lidi napadají mnohem horší hovadiny. Před pár měsíci mi kolega ukazoval nějaký článek, kde se psalo o nové "zábavě" v podobě pojídání kapslí do pračky nebo myčky. Na internetu se to dá najít napřílad pod heslem "tide pod challenge". Tam mohou být mnohem horší následky nežli bylo tvoje cca hodinové mazaní se ve vlastních hovnech a zřejmě ne zrovna příjemná očista.

Marky (Ne, 25. 3. 2018 - 21:03)

Markéto, tak jsem měl...Nebudu se z tebou přít, asi máš i v něčem pravdu... Na druhou stranu, pokud to někdo dělá jenom kvůli tomu pocitu při pokadění, tak to moc nechápu, protože to co přijde potom už vůbec příjemný není. Zkus si představit, že máš pokaděný stehna i nohy, tepláky se ti lepí na ty nohy a jenom doufáš, že se ti to nedostane až do bot. Zkrátka ty negativní pocity přebíjejí ty pozitivní a je to děsný ponížení. Žádný vzrušení nebo tak něco, jak tu někdo psal. Jinak máš pravdu, že jak se sunul čas, tak jsem si uvědomila, že už jsem měla být ve sprše a říkala jsem si, co by se stalo, kdyby rodiče přijeli dřív a přišli mi na to. Naštěstí se tak nestalo, ale stejně už nemám chuť to opakovat. Takhle trapně už jsem si dlouho nepřipadala.

Lucka (Ne, 25. 3. 2018 - 21:03)

Tak už jsem se z toho...Markéto, to jsi měla štěstí, že na to nikdo nepřišel. Naši tehdy byli na služební cestě a měli se vrátit až večer. Vzala jsem si starý rifle - trochu byly přilnavé a kalhotky. Už jsem toho měla dost v sobě nastřádaného. Rifle to docela podržely. Zřízená jsem byla taky dost, kromě těch stehen. Naši se vrátili dříve, protože nějaké jednání se zkrátilo. Teprve jsem to dávala do pračky, když se vrátili. Osprchovaná jsem už byla, ale v koupelně byl asi z odmáčení oblečení zbytek toho šíleného odéru. Nemohla jsem jim přiznat, že jsem to udělala schválně, tak si mamka myslela, že jsem to nestihla. Tak mi jen řekla, že doufá, aby se to neopakovalo. Nevím taky, jak mě mohla taková hovadina napadnout. Dobrovolně bych do toho už také nikdy nešla.

David (Ne, 25. 3. 2018 - 20:03)

Tak už jsem se z toho...Markéto, tak jsem měl pravdu, Ano, zažila jsi nejprve něco, takovou pohodu, hodně lidí to takto popisuje.
Stejně si myslím, že to z hlavy nevytěsníš a třeba po čase si vybavíš tu pohodu, to teplo.
Možná k tomu stresu také přispělo to, že jsi měla strach z odhalení.
Měl jsem pravdu, přeci jen tam byly i ty pozitivní zážitky, ne jen ty negativní.

Marky (Ne, 25. 3. 2018 - 19:03)

Tak už jsem se z toho vzpamatovala, tak můžu učinit doznání. V pátek jsem poprvé letos jela s rodiči na chatu, a oni se občas seberou a odjedou do města a já tam zůstanu osamocená. Včera dopoledne už se mi celkem drsně chtělo, už když jsem vstala, a bála jsem se, že to budu muset odpískat, ale pak to přešlo. Tak jsem si dala vydatný oběd a už jsem se cítila nějaká nafouknutá. Odpoledne konečně odjeli s tím, že se vrátí asi za dvě hodiny, tak jsem si oblíkla starý tepláky a kalhotky, co už nenosím a přibalila jsem si je sebou za tímhle účelem a šla jsem se projít do lesa. Chvíli jsem to ještě zadržovala a pak to přišlo. Pokadila jsem se docela brutálně a musím se přiznat, že ten prvotní pocit, byl docela na pohodu. Cítila jsem velikou úlevu a na zadku se mi rozlilo příjemné teplo, ale pak už to taková pohoda nebyla. Bohužel jsem to měla dost mazlavý a bylo toho fakt hodně, takže už ve chvíli, kdy jsem to pustila jsem cítila, jak se mi to přes okraje kalhotek valí na stehna. V tu chvíli mi to nevadilo, ale pak jsem litovala té procházky, protože jsem se nacházela asi 2 km od naší chaty a ta chůze v tom byla opravdu nepříjemná. Jak jsem se dala do pohybu, tak jsem cítila, jak se to začíná matlat úplně všude a začalo to být fakt ponižující. Šla jsem jak batole a jenom jsem se modlila, abych už byla zpátky a mohla se osprchovat. Díky tomu mému rozhodnutí, že se projdu, jsem v tom musela vydržet skoro hodinu a když jsem se konečně vysvlékla, tak jsem byla docela v šoku z toho jak jsem byla zadělaná. Sprcha byla vysvobození a naštěstí jsem se stihla dát dohromady, než se rodiče vrátili a nikdo na to nepřišel. Máma se sice divila, že jsem se takhle brzo sprchovala, ale já to zamluvila jako, že mi není dobře a šla jsem si lehnout. To oblečení jsem vyhodila, takže opravdu nikdo na nic nepřišel, ale i tak si připadám trapně a stydím se za to. Sorry, že je to tak dlouhý, ale potřebovala jsem se z toho vypsat. Slibuju, že už to nikdy neudělám.

(Ne, 25. 3. 2018 - 18:03)

Až po tobě, ale

hlavně (Ne, 25. 3. 2018 - 17:03)

Tak jsem to včera provedla a...se nerozepisuj...ale ty to stejně uděláš, aby sis ho mohl vyhonit.

Jenom (Ne, 25. 3. 2018 - 16:03)

Tak jsem to včera provedla a...se nestyď a rozepiš se. Místní úchyláky tím určitě potěšíš.

Reklama

Přidat komentář