Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

M.K. (St, 4. 4. 2018 - 23:04)

Honimíre, to jméno Ti...Ještě otázka, prosím Vás, pracujete přes pojišťovnu? Jestliže ne, kolik stojí sezení u Vás?

M.K. (St, 4. 4. 2018 - 23:04)

Honimíre, to jméno Ti...Dobrý večer. Paní doktorko, mohla byste mi dát na Vás kontakt? Nechci se svěřovat veřejně. Mohu přijet téměř kamkoliv. Děkuji.

Honimíre, (St, 4. 4. 2018 - 23:04)

Honimíre, to jméno Ti...sice ty role si hezky vymýšlíš, jednou Bára, pak Kamila, Karin, psycholožka :))), Dávám,...
ale pořád jsi jen obyčejný úchyl.

Dávám (St, 4. 4. 2018 - 23:04)

Honimíre, to jméno Ti...Ti souhlas.

Psycholožka (St, 4. 4. 2018 - 23:04)

na to ti klidně odpovím....Honimíre, to jméno Ti sedí. Jenom Ty se nejmenuješ Honimíre (toje totiž 5. pád) ale Honimír. A pořád je lepší honit mír než honit válku. A tady se stydíš přiznat, že jsi měl plný gatě a budeš se traumatizovat víc a víc až příjdeš do mé pracovny a budeš můj klient. A tady se vydáváš za bezchybného člověka, který se nikdy nepokadil a slintáš tady nad nehodami dívek a žen. Jasně některé vypadají vymyšlené, ale mnohé jsou bohužel reálné. Tvrdím to na základě toho, že jsem již měla několik klientů/tek s tímto problémem.

Honimíre, (St, 4. 4. 2018 - 21:04)

Radši nám napiš, kdy ses...na to ti klidně odpovím. Nepamatuji si, že bych se podělal, protože když se to stalo, muselo to být někdy před mými 2 letými narozeninami, protože pak si už pamatuji, že v novém domě jsem chodil normálně na nočník, a velice brzy na záchod s takovým speciálním sedátkem pro děti. Plenky neexistovaly ani na noc. Zkrátka normální děti.
Z dětství, ani mládí si nepamatuji, že by se někdo podělal. Jen kamarádka z ulice se počůrala - asi jsme byli v první třídě, v zimě, když nemohla zmrzlými prsty odemknout branku. Moje máma jí vzala domů, mě vyhodila ven za kámošema a jí dala nějaké suché prádlo. Ani mi to neřekla, řekla nám to ta naše kamarádka. Nikdy bychom se jí jako děti nesmály, protože jsme tenkrát moc dobře věděly jaké to je, mít klíč "na krku" a snažit si otevřít zmrzlými prsty.
Ale dobrovolně se podělávat? V teple? Pár metrů od záchodu?
Obyčejné úchylácké řeči.

Bára (St, 4. 4. 2018 - 21:04)

Karin ty se mi zdáš...Waco, každý má právo na názor. Ty ho máš rozumný. U nás se pokadila jedna spolužačka v šesté třídě a jedenem borec z béčka (myslím ve čtvrté třídě) a jinak si taky nevzpomínám. Nevím, jak jsem to mohla takhle debilně vymyslet. Sice mi to pomohlo, ale za tu ostudu to nestálo. Smazat už to nejde. Po osprchování jsem si uvědomila, jakou jsem udělala blbost a začala jsem hledat na netu a našla jsem tuto diskusi.

Bára (St, 4. 4. 2018 - 21:04)

Radši nám napiš, kdy ses...Karino, napsala jsi to pěkně. Já jsem udělala prostě takovou krávovinu a z červeného pondělí jsem si udělala hnědé pondělí. Co se stalo, to už se vymazat nedá. Kdo mi nevěří, ať si myslí co chce. Kontrola mamkou mě docela také naštvala, jako Tebe ta učitelka. Dopělé ženské si dokážou dovolit vůči dospívajícím holkám ledaco.

Waco (St, 4. 4. 2018 - 14:04)

Karin ty se mi zdáš...Oprava : Místo dospělá holky, mělo být holka.

Waco (St, 4. 4. 2018 - 14:04)

Radši nám napiš, kdy ses...Karin ty se mi zdáš upřímná a jako jedné z mála tady věřím. Nicméně uznej, že některý ty příběhy jsou hodně přehnaný a navíc se tu objevují se zajímavou frekvencí. Kdybych věřil všemu co se tu píše, tak mi z toho vychází, že denně se někde nějaká puberťačka nebo dospělá holky podělá. ideálně někde na veřejnosti. Jak je teda možný, že jsem ještě nikdy žádnou takovou neviděl? A pokud zapátrám na svá frackovská léta, tak podělávali jsme se tak maximálně ve školce (to asi i já, ale kdo by si to po třiceti letech pamatoval) Pamatuju se, že na základce měl nehodu jeden kámoš asi v osmi letech ve škole, jinak si žádnou takovou událost nevybavuji. Ani na ZŠ, ani na učňáku, ani jinde. Neříkám stát se to může. Sám jsem byl v situacích, kdy mi šlo o minuty, někdy i o sekundy, ale to nic nemění na tom, že to od té Báry je krajně nedůvěryhodné. Nic ve zlým, takhle to vidím. S pozdravem Waco.

Karina (St, 4. 4. 2018 - 09:04)

ty nejsi žádná...Radši nám napiš, kdy ses naposledy pokakal anonyme. Soudě podle tvých příspěvků to vypadá, že z toho máš asi velký trauma a přesně z tohoto důvodu napadáš ostatní, nadáváš všem do honičů atd.
A co se Báry týče, taky bych nevěřila, ale komu se někdy v hlavě podobně blbej nápad vylíhnul, tak uvěří a pochopí. A mimochodem i já byla ve svých 13 letech kontrolována učitelkou, jestli jsem se pořádně umyla. A když jsem jí řekla, že už jsem velká holka a není to potřeba, tak jsem dostala odzbrojující odpověď, že velké holky si nedělají do kalhot a měla jsem to:) urážet umí každý, poradit jen někdo.

Ale (St, 4. 4. 2018 - 01:04)

se o sebe a nerýpej do...ty nejsi žádná psycholožka, ty jsi Honimír.

Starej (Út, 3. 4. 2018 - 23:04)

příště jí bude maminka... se o sebe a nerýpej do jiných. Vložku si může snad vyměnit sama, to není tak náročné jako umytí pokaděné zadnice a rozkroku. Nevím, kdo je tady úchyláček. To že se pokadila, aby nebyla vyšlehána není úchylné - alespoň k přihlédnutí k jejímu věku. Jsem psycholožka a něco o tom pochopitelně vím. Tvoje řádky mi přijdou bizarní. A ty ses ještě asi nikdy ve větším věku nepokadil - odhaduji. Jinak by sis nedovolil psát tkaové nesmysly.

ne (Út, 3. 4. 2018 - 22:04)

Ti věřím. Děcka v Tvém...příště jí bude maminka vyměňovat vložku a nebo vyndávat tampon a kontrolovat, zda se pořádně všude myje.
Vždyť je to pořád jeden a ten samý úchyláček.

To (Út, 3. 4. 2018 - 21:04)

OK. Netvrdím, že ostatní...Ti věřím. Děcka v Tvém věku dělají různé hovadiny. Příště si to Báro určitě rozmyslíš že?

Bára (Út, 3. 4. 2018 - 21:04)

Hezky se obhajuješ, ale o...OK. Netvrdím, že ostatní příspěvky jsou taky pravdivé. Když jsem se k tomu činu odhodla, tak jsem si říkala, že OK a potom odpoledne jsem si říkala, jakou jsem udělala blbost a pak jsem se dostala k této diskuzi. Některé matky jsou bohužel důsledné a kontrolují potomky ve všem.

Petr (Út, 3. 4. 2018 - 21:04)

Petře, tak to Tě lituji....Hezky se obhajuješ, ale o podělanou malou holku nestojím.
A na fantazie úchyláků, co tady pořád píší jak je maminka kontrolovala, přebalovala apod. nevěřím. Jen se bavím, co vše si jsou schopní úchylové vymyslet.

Bára (Út, 3. 4. 2018 - 21:04)

a nepsal bys, že nevěříš.

Bára (Út, 3. 4. 2018 - 21:04)

Nevěřím ti ani slovo.Petře, tak to Tě lituji. Měl jsi k nám přijít a viděl bys i cítil bys.

Bára (Út, 3. 4. 2018 - 21:04)

Co je kurva ten mrskut?!Ušetřím Ti hledání. Mrskut = vyšlehání děvčat na Velikonoční pondělí.

Reklama

Přidat komentář