Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Standa (St, 11. 4. 2018 - 11:04)

Občas se mi to stává ,...Teda nemyslím si, že bych byl zrovna cimprlich, ale tohle fakticky myslíš vážně?

Standa (St, 11. 4. 2018 - 10:04)

No tak to seš teda opravdu...Jsou lidi, co mají i opačné problémy a těm se to skutečně třeba nikdy nestalo. Jinak k tvé otázce ohledně "ulevení" si do kalhot, když už je jasné, že to nedáš a nechceš se dál trápit, tak sám za sebe říkám, že ne. Leda, že by byla nutnost odněkud rychle zmizet a nebyla možnost se šourat opatrným krokem a zastavovat při největších náporech. Nevím jak ty, ale já absolutně totálně nesnáším, když se mi v tom matlají koule a proto dobrá každá minuta, kdy si člověk nemusí tuhle "rozkoš" užívat.

Standa (St, 11. 4. 2018 - 10:04)

Šak jasný. Právě proto...Nezbývá než není úplně ten správný termín. Ono se tě to v takovou chvíli už neptá. Navzdory veškerému přemáhání povolí svěrače a už jen cítíš, jak se z tebe hrnou ven hovna.

Ty (St, 11. 4. 2018 - 09:04)

Jebte už na anonyma. Ten...si ho tady jen honíš. Jinak bys sem nelezl.

Míla (St, 11. 4. 2018 - 09:04)

Šak jasný. Právě proto...No tak to seš teda opravdu šťastlivec. Fakt tě to nikdy ve vyšším věku nepotkalo? Jinak děkuju všem za odpovědi.

Waco (Út, 10. 4. 2018 - 13:04)

Moc hezky napsaný. Vidím to...Šak jasný. Právě proto jsem napsal, že záchranu lze nalézt (téměř) vždy. Může nastat i situace, že člověku holt nezbejvá nic jinýho, než si nasrat do kalhot. Mně osobně se sice od předškolního věku nic takovýho nepovedlo, ale všechno je jednou poprvé :-) Jasně, že na rušný ulici plný lidí, kde není ani žádný křoví nebo tak něco, bych si to nelajznul. Nejde ani tak o ostudu, ty lidi by mi byli ukradený, ale jde o to, že dneska je kamera na každým rohu a všude číhají nadržení měšťáci, aby mohli dávat pokuty za každou kravinu víme?

Standa (Po, 9. 4. 2018 - 15:04)

Jebte už na anonyma. Ten...Moc hezky napsaný. Vidím to úplně stejně. A před tou přítelkyní si to umím moc dobře představit podle vlastního na vlas stejného zážitku. Před ní jsem to ještě ustál a zamával jí do tramvaje, ale dojít těch pár minut domů už bylo nad lidské možnosti. Zachránit se bohužel nebylo kam a že bych to udělal na chodník nebo na ulici, tak to napadalo v úvahu. Pořád jsem myslel, že to dám, že přece nejsem malý, jenže pak už to najednou nešlo a během chvíle jsem byl zesraný jak mimino. Domů to bylo kousek, ale i tak jsem tu břečku málem měl až v botách, když jsem se dostal do koupelny.

Waco (Po, 9. 4. 2018 - 14:04)

Jebte už na anonyma. Ten chcípne sám na nezájem. Zkuste na něj nikdo nereagovat a uvidíte, jak začne boreček ztrácet nervy, že si ho nikdo nevšímá :) Já si taky o smyslu a účelu táto diskuze myslím svoje, ale chodím se sem jenom bavit, občas něco oglosuju a nemám potřebu se tu do nikoho srát.

A co se týče toho dotazu kterej tu padnul : Tak 3x jsem byl v situaci (rozepsal jsem to tu před časem), že ty tlaky a křeče byli tak šílený, že nasrat si do kalhot by v tu chvíli bylo vysvobození, ale pokaždý to bylo v situaci, kdy to bylo absolutně nepřijatelný. Poprvý mi hrozilo, že bych se posral před svou přítelkyní. Podruhý v centru Prahy, daleko od domova. A potřetí v práci, kde by to byla taky ostuda jako kráva. Nakonec jsem vždy zvítězil. Záchranu lze nalézt téměř vždy, ale jinak taková ta akutní sračka většinou nebere ohled na vhodné místo a dobu. To vím nejlíp z vlastní zkušenosti :-)

Prdný (Ne, 8. 4. 2018 - 21:04)

od té lásky, ouchylo.Ty se jmenuješ buď nebo je to přezdívka?

buď (Ne, 8. 4. 2018 - 20:04)

Vidím, že pomatený anonym,...od té lásky, ouchylo.

Karina (Ne, 8. 4. 2018 - 19:04)

Vidím, že pomatený anonym, si znovu zapomněl vzít prášky a opět úřaduje, tak já se radši pakuju :)

jasně (Ne, 8. 4. 2018 - 19:04)

Tak jestli žiješ sám, tak...Kamilko :DDD

Karina (Ne, 8. 4. 2018 - 15:04)

Pro takove pripady nosim ty...Tak jestli žiješ sám, tak to máš vyřešený a nemusíš se nikomu zpovídat. Já teda nevím, jak by reagoval můj přítel, kdybych si oblékla plenku :) ale v mém případě by to bylo zbytečné. Tyhle problémy naštěstí nemám. Občas to mám na krajíčku, asi jako každý, ale nic co by se nedalo zvládnout. Nicméně vím, že existují lidé, kteří ty pleny potřebují ze zdravotních důvodů a těm bych se určitě nikdy nesmála.

jasně (Ne, 8. 4. 2018 - 14:04)

Já už jsem tu popsala svůj...Kamile :DDD

petr (Ne, 8. 4. 2018 - 13:04)

Já už jsem tu popsala svůj...Pro takove pripady nosim ty plenky a bydim uplne sam.Konecne.

Karina (Ne, 8. 4. 2018 - 11:04)

Teda to co tu píše prdný...Já už jsem tu popsala svůj příběh, kdy to bylo tak akutní a intenzivní, že už jsem se trápit nechtěla a pustila jsem to dobrovolně. Záleží na situaci. Pokud je takový člověk sám a anonymní, tak proč ne, ale taky to může skončit pěknou ostudou a trapasem. Já když cítím, že potřebuju, tak se snažím jít hned, protože to zadržování není zdravé. Když tu možnost nemám, tak holt zadržuji, protože si hned vzpomenu na tu svoji příhodu a to je dostatečná motivace:) znova už bych si teda do kalhot nadělat nechtěla.

petr (Ne, 8. 4. 2018 - 05:04)

Teda to co tu píše prdný...Občas se mi to stává , vím , že domů nedojdu včas , tak proč se zbytečně trápit ? Pustím všechno do plen a ještě si u toho ,,výkonu" zapálím , než dokouřím , tak je všechno v plenkách a já si dojdu domů .

Názor? (So, 7. 4. 2018 - 23:04)

Teda to co tu píše prdný...Že se bavíš o ho.vně.
Diskuse pro úchyly, nic jiného.

Míla (So, 7. 4. 2018 - 22:04)

Teda to co tu píše prdný je docela extrém. Nadělat si do kalhot, za účelem vzrušení a příjemných pocitů... Ale proti gustu...
Chci se zeptat : Jaký máte názor na to, když už člověk cejtí, že to nemůže zadržet a ne, že by to udělal vyloženě shválně, ale prostě už se nechce dál trápit a tak to pustí dobrovolně do kalhot? ne kvůli vzrušení, ale kvůli tomu aby si konečně ulevil?

Karina (So, 7. 4. 2018 - 15:04)

Já jsem u lékaře byl ....No řekla bych, že, Sabča ve svém věku, kdy se chce líbit klukům a hlavně si užívat život, určitě netouží po tom se legálně podělávat :)

Reklama

Přidat komentář