Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

TOM (Po, 21. 5. 2018 - 08:05)

A to jsi fakt neměl žádný...No to je úroveň.Jen dál, ať se ještě více odhalíte se svou debilitou.

Vašek (Ne, 20. 5. 2018 - 22:05)

No musím říct, že tenhle...A to jsi fakt neměl žádný problém s kůží? Já musel jít totálně posranej "jen" asi třičtvrtě hodiny a už jsem to potom na některých místech trochu schytal. Hlavně tam v té mezeře mezi stehny a šourkem, kde se mi to během chůze šíleně matlalo. Ale zase jsem nenarazil na ten problém s možným ochabnutím močáku a to přitom asi deset minut od cíle vykonala ta vypitá pivka své dílo a já se do toho nadělení v kalhotách ještě pochcal. Ale naprosto regulérně. Prostě jsem najednou cítil, jak ze mě teče proud chcanek a nešlo to zastavit, dokud jsem se úplně nevyprázdnil. Problémy jsem ale potom žádný neměl.

Vašek (Ne, 20. 5. 2018 - 22:05)

Tak to asi fakt asi bude...Jo, to bude a bez asi. Protože jinak pochybuji, že má až tak fatální neznalosti ohledně fungování lidského těla, aby nevěděla, že řitní svěřač má jen omezenou výdrž a pokud je zatížení příliš velké, tak zkrátka povolí i proti naší vůli a je hotovo.

Dita (Ne, 20. 5. 2018 - 22:05)

Tak to mas dobre rozfazovane...Už se těším na můj úlet o dalším víkendu. Snad budu spokojená.

Kikina (Ne, 20. 5. 2018 - 21:05)

No musím říct, že tenhle...Tak to mas dobre rozfazovane a taky mas pevnou vuli. Ja se snazim moc neulitavat ale jednou do tydne musim splnit normu a naplnit kalhotky. Akorat tedy ja pocuravani moc neholduji. Jak mam rada nalozene kalhotky tak na mokre si moc nepotrpim. Samozrejme ze obcas se mi pri pokakani stane ze se i trochu pocuram ale snazim se to mit pod kontrolou ale co uz kazdy ma to svoje. Nekdo rad pocuravani nekdo pokakavani a nekdo je univerzal. Hlavne ze nas to bavi :0)

!!! (Ne, 20. 5. 2018 - 20:05)

Tak já to zkusím takto. Nevím, jak získat pravdu o tom, co se děje v naší zemi. A spisovatel Jiří Stránský to ví. Mohl by sem, na tyto stránky začít dávat rady, co má malý český člověk dělat? Čekám, jak to dopadne.

!!! (Ne, 20. 5. 2018 - 20:05)

Tak já to zkusím takto. Nevím, jak získat pravdu o tom, co se děje v naší zemi. A spisovatel Jiří Stránský to ví. Mohl by sem, na tyto stránky začít dávat rady, co má malý český člověk dělat? Čekám, jak to dopadne.

Lenka (Ne, 20. 5. 2018 - 18:05)

Tak já radši zavolala...Nic si z toho nedělej. Je nás více a musíme to nějak přežít. Děcka jsou bohužel krutá. Taky si při nějakém rýpanci příjdu jako neschopná pokakanda. Ať to taky dobře zvládáš.

Lenka (Ne, 20. 5. 2018 - 18:05)

Tak je prostě zkus...Snažím se přehlížet narážky od nich, musím s těmito spolužáky a spolužačkami vyžít ještě pár let. Taky jsem si říkala, že jsem nějaká vadná, když jsem se tak durch podělala, ale teď si spíš myslím, že jsou vadní oni, když je baví ty narážky. Jak je vidět, tak se to může stát komukoliv. Ta profesorka mi to potom taky dávala znát, ale za čas se náš vztah vrátil do původních kolejí. Před tou událostí byla perfektní. A snad je to taky přestane bavit říkat mi Leno pleno posraleno atd. včetně těch poznámek v souvislosti s blížícím se výletem. Akorát bylo mojí blbostí to nepřiznání se. Nikdy se mi to dřív nestalo (snad ani ve školce), tak jsem si myslela, že to půjde jen cítit a vidět to nebude a půjde to zakecat. Tak jsem byla překvapená, jak to prosáklo i přes rifle.

Dominika (Ne, 20. 5. 2018 - 18:05)

Tak to asi fakt asi bude...Tak já radši zavolala tátovi, aby pro mě přijel. Naštěstí byl doma. Na záchodě jsem se sice z nejhoršího dostala, ale stejně se mi nechtělo v tom stavu chodit ještě někde po ulici. Táta byl hodně naštvaný a šel tu učitelku hned seřvat, ale ona se z toho pochopitelně vyvlékla a ředitelka se jí ještě zastala. Takže ona je z obliga a já jsem za neschopného posránka. Ach jo.

Eva (Ne, 20. 5. 2018 - 17:05)

Tak to asi fakt asi bude vadná ona. Normální člověk to pochopí a víc se tím nezabývá a nikde ani dál to netroubí. Sama neví, co jí může samotnou potkat. Ta má tělocvikářka na mě taky vejrá jako by si člověk schválně nadělal do gatí. Že u tebe i u mě to bylo jejich vinou, tak o tom se již ani jedna z nich neabývá a ani to neřeší. Ještě se na mě s opovržením dívala jak jsem měla nafouké trenýrky s flekem. Takovou učitelku zrovna něčím přetáhnout. Plus ta cesta domů s tím nákladem. Lidi jsou hrozní a bezohlední.O tom by asi mohl psát každý ze svých zkušeností

Lucka (Ne, 5. 3. 2017 - 23:03)

Také mám bohužel svoje...Báro, to věřím, že to bylo hrozný jet x kiláků pokaděná na kole, když musíš furt šlapat a tím si to mažeš všude. Taky to mám ještě v čerstvé paměti a zažít znovu bych to nechtěla. Nejhorší pro mne byly pohledy a pošklebky lidí z aut.

Dominika (Ne, 20. 5. 2018 - 17:05)

Dominiko, teď když...Tak je prostě zkus ignorovat. Já taky poslouchám kecy, ale až tak drsní moji spolužáci naštěstí nejsou. Horší je ta učitelka. Ta na mě furt kouká, jak kdybych byla nějaká vadná. Ještě, že konec školního roku už se blíží.

Lukáš (Ne, 20. 5. 2018 - 16:05)

No musím říct, že tenhle fetiš je prostě neprostou většinou lidí neakceptovatelný, stejně jako fetiš počůrávání se, i když tam je to trochu lepší. Já mám oba dva :-) Na druhou stranu kadit i čůrat musí přece každý, tak nevím co je na tom tak divného. Jistě, své fetiše provozuju v soukromí tak, abych tím nikoho neobtěžoval- počůrat či pokadit se v tramvaji, v kině nebo jinde na veřejnosti, kdy se může někdo jiný ode mě ušpinit (sedačka v kině, MHD apod.) je neakceptovatelné, nechci svým fetišem obtěžovat jiné lidi. Ale zase u sebe v bytě je do toho každému velký kulový :-)
Na rozdíl od některých zdejších přispěvovatelů se mě líbí, když to nemůžu vydržet a počůram se nebo pokakám se, protože tělo to zkrátka pošle ven. U čůrání jsem to zjistil brzo, když jsem se jednou počůral cestou domů. Prostě jsem to pořád držel, že to stihnu domů a před domem jsem se úplně počůral až byla podemnou louže. Po tomhle jsem doma začal občas dělat "chcací víkendy", kdy jsem hodně pil a držel to jak jen to šlo až jsem se počůral- pozor, kdo by to chtěl zkoušet, pár dní poté budete mít oslabený močák.
Jednou mě napadlo, proč to nezkusit s pokakáním. Ale nechtěl jsem tlačit, takže jsem si koupil projímadlo, což zase není moc zdravé, ale nevím jak jinak se pokadit tak, že jsem to už nemohl vydržet. Z tohoto důvodu to dělám tak jednou za čtvtletí a nazývám to "čtvrtletní sraní" :-) Kromě pocitu toho, že jsem to nevydržel, se mě líbí, jak v tom musím být, protože jako není možnost se převlíct... a to jak se mě to maže po zadku, ale maximum mám asi 2,5 hodiny. Z kůží mě to nic neudělalo.
Horší je pak samozřejmě úklid, nejen pořádná sprcha, ale většinou i prát to pokaděné prádlo na několikrát a dávat hodně aviváže. I tak mám na čtvrtletní sraní oddělené kalhoty, elasťáky, punčocháče, co už jinám nenosím.
Takže kadění a čůrání zdar!

Kikina (Ne, 20. 5. 2018 - 15:05)

Jedna hovnofilná piča tu...Radsi napis jak sis pri cteni dobre pohonil :0)

(Ne, 20. 5. 2018 - 14:05)

Jedna hovnofilná piča tu...Ty nejsi On ale ONanofil.

On (Ne, 20. 5. 2018 - 13:05)

Jedna hovnofilná piča tu diskutuje sama so sebou.Choď sa liečiť.

Lenka (Ne, 20. 5. 2018 - 13:05)

Pro spoustu lidi je muj fetis...Kikino,já bych to taky nedala. To je docela drsný úlet. Mně až až stačil můj školní malér.

Lenka (Ne, 20. 5. 2018 - 13:05)

Ahoj nepíšeš sice kde se...Dominiko, teď když plánujeme další třídní výlet, tak ty mrchy se mě zase ptají, jestli se tam znovu podělám nebo ať si vezmy pleny atd.

Lukáš (Ne, 5. 3. 2017 - 20:03)

Honzo, tak to je šokující,...Honzo, moc se mi to nezdá.
Nedokážu si představit, že by se někdo mohl při onanii pokadit, zdá se mi to prakticky vyloučené.
Pokud by se Ti to opravdu stalo, tak by jsi asi byl vzácnost.

Reklama

Přidat komentář