Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Standa (Út, 29. 5. 2018 - 09:05)

Stando, máma to asi myslela...Verčo, vím jak jsi to myslela s tou maturitou, ale pokud tě to uklidní, tak já se posral i jako inženýr a moje kamarádka, která měla šílený malér na jinak suprovém vandru, už jako skoro vystudovaná doktorka. Prdel se na maturitu nebo na tituly fakt neptá.

Standa (Út, 29. 5. 2018 - 09:05)

Kikino, obě očisty jsem...Ano, mělo by tě to vzbudit, ale pokud jsi poněkud víc popíjela a nejsi na to zvyklá, tak už to vůbec jisté není. A zejména pokud to byla kombinace vína a tvrdého alkoholu. To je nebezpečné i pro zkušeného tahouna. Tím by se to klidně mohlo vysvětlit. Pomáhal jsem ještě během vysoké, kdy jsem měl přes léto dost času, kamarádům s pořádáním zábav, takže mi o tom nemusí nikdo nic vykládat. X-krát se stala situace, že se nějaká holka zmatlala rumkolčou nebo jinou podobnou kombinací anebo se přidala i tráva. Pak usnula otupená a za hodinu nebo dvě na to se stěhovala do sprch zechcaná nebo v horším případě i zesraná. A že to párkrát byl opravdu nářez.

Honza (Út, 29. 5. 2018 - 07:05)

Jednou jsem chtěl otestovat kamarádství s kamarádem když furt říká že jsem nejlepší kamarád domluvil jsem se s ním že se půjdeme sobotu projít na pole od středy jsem bral živočišné uhlý aby toho bylo hodně než jsme se potkaly tak jsem vypyl projímadlo o 2x silnější po 40 minutách bolelo břicho a on se zeptal co mi je odpověděl jsem že jsem něco snědl k obědu a nejspíš mi to nesedlo a řekl jsem ať jdeme dál že to přejde po chvilce mi dost bolelo břicho a řekl jsem raději se vrátíme předstírat jsem nic nemusel po 10 mintách tak nějak to bylo kdyby jsem měl křeče v břiše křeč a najednou jsem zastavil a cítil jak se slipy plní kamarád řekl to se stává ptal jsem se ho jestli to bude tajemnství on řekl věř mi a podal mi ruku a tlačil ze všech sil a na teplákách bylo vidět boule řekl jsem že mám nasobě slipy a on řekl já taky zeptal se mi jestli si ukázesi jak je veklá nejdřív ukázal slipy on a pak já jsem sundaval kalhoty přes tu bouly šlo to blbě a on řek to jsou hezké slipy a nabídl mi jestli to nezopakujeme tak jsem souhlasil

Verča (Po, 28. 5. 2018 - 23:05)

Verča: ty tomu dáváš :-)...Lukáši, díky za info. Taky to tak vidím, že jsou to dozvuky ze včerejška. I v tu noc na dnešek to byly ty prdy, o kterých hovoříš a potom ze mne začalo lítat kadění a nic s tím nešlo udělat. Strašně jsem se cítila trapně před mamkou. Nejhůř mi bylo, když mi řekla Veroníko ty ses posrala. Taky bych nejraději byla neviditelná v tomto případě. Za to pokadění u kámošek bylo fakt katastrofální. Kdyby se to stalo před nimi ve dne, tak by asi tak naštvané nebyly. Jssně že to sjíždí vlivem gravitace. Myslela jsem si, že ty úzké nohavice podrží kadění v Kalhotech.

Verča (Po, 28. 5. 2018 - 23:05)

Verco tak to je drsny to je...Kikino, obě očisty jsem udělala bedlivě. Dokonce jsem se dívala zrcátkem do rozkroku, zda tam z toho nadělení něco nezůstalo. Pičku i její okolí jsem si umyla důkladně. Jak budu zase sama doma tak dokončím vyprání džegín a dám jim nějakou dobu pauzu.Taky jsem slyšela, že by velká potřeba měla každého dospělého a zdravého vzbudit, ale jak je vidět, tak tomu tak není. Zažít bych to už znovu nechtěla.

Lukáš (Po, 28. 5. 2018 - 22:05)

Verča: ty tomu dáváš :-) pokud se přetláskáš nebo si vezmeš projímadlo, tak počítej, že to z Tebe půjde několikrát, ale hlavně nějakou dobu potom 1-2 dny s prdy, které mohou rychle přejít do pokakání. Je to asi těma rozhozenýma střevama. Podobně, když zadržuju čůrání, tak mám pak 1-2 dny oslabený močák. Pak se to může stát. Je to dost blbý, protože máma bude asi mít dva možné scénáře:
- že se Ti to líbí (třeba se to líbí i jí, tak jí tohle napadne)
- že jsi nemocná
a může Tě chtít hnát na vyšetření, která nic nezjistí, protože Ty sama víš, proč jsi se pokadila, ale hlavně to nebývají příjemná vyšetření. Takže radím Ti plánovat fakt docela dobře. Přece jen, dneska si se pokadila do džegín, ale rodiče přišli o 3 hodiny později domů a to zase tolik času na úklid kadění není. Zvlášť, když v tom chceš nějakou dobu být. U čůrání je to něco jiného, ale na kadění je potřeba půl den. I když Tě chápu, sama doma zase tak často nejsi, tak člověk chce využít každou chvilku, to se spraví až budeš bydlet sama.
To pokadění u kámošek do postele je trapas, ale sorry jsou to kravky. Mě se podělal kámoš do postele pro hosty, stejně jako Ty: pití, jídlo a přespal u mě. No byl z toho špatnej ráno, navíc mu bylo blbě z chlastu, ale pak jsme to dali dohromady a dneska se tomu smějeme. Madraci jsem měl povrch odepínací, ten se vypral, ale na tom samotném molitanu bude skvrna navždy- vyčištěna savem a kartáčem.
Sjíždění kadění po nohou dolů je normální- jejich hmotnost a zemská přitažlivost jsou za to odpovědné :-) často to mívám až u kolen a nebo když při pokadění sedím, tak to občas vystřelí až dozadu k pasu :-) Obojí je super :-)

Kikina (Po, 28. 5. 2018 - 21:05)

Hlásí se dvojnásobný...Verco tak to je drsny to je snad nejhorsi mozny trapas jaky se muze stat kdyby jsi to sem napsala pred tydnem tak bych neverila protoze jak pise Lukas tak dospeleho zdraveho cloveka by velka potreba v noci vzbudit mela ale po tom co jsem zazila minuly vikend uz si tim tak jista nejsem. Jinak moc to neprehanej a ty pokakavaci dzeginy si setri. Z infekce si hlavu nedelej pokud nebudes ty hovinka primo ochutnavat tak by ti infekce hrozit nemela hlavne jestli sis dobre vymyla picku. To je nejdulezitejsi aby se ti tam nic nedostalo.

Verča (Po, 28. 5. 2018 - 21:05)

Stando, máma to asi myslela...Hlásí se dvojnásobný posránek dnešního dne. V příspěvku reagujícím na Standu mi vypadl kousek slova: místo poděla jsem se má být pochopitelně podělala jsem se. Hned napíši o té mé první nehodě, ale ještě k tomu dnešku. Konečně jsem zase čistá. Rodiče teď přišli stihla jsem se osprchovat, džegíny opláchnout od toho nejhoršího a v pracím prášku odmočit. Teď jsou v igelitce za skříní a v noci je vyvěsím a ráno zase schovám. Kalhotky jsem zanesla do popelnice. Doufám, že to už není u nás cítit. Stalo se někomu, že si při sprchování našplíchal vodu na rty? Mám obavy, abych z toho něco nechytla. Utřela jsem to jen ručníkem. Doufám, že se do mne nic nedostane, žádná bakterie. A jen jsem chtěla napsat, že nejdřív se objevily malé flíčky na džeginách a až za pár minut už to bylo dost patrný. Nechtěka bych v tom jít po ulici i s hohledem na ten flek na stehně. Na oslavě to bylo velmi fajn, taky chodím na tyto akce spíš sporadicky. Ale tady se mi líbilo tak, že jsem chtěla odcházet až s těmi posledními. Jídla a pití tam bylo dost a vše výborné. Opíjet se nikdy nehodlám, ale tady bylo víno vynikající a i jsem okoštovala jejich domácí slivovičku. Pak jsem se zhrozila, kolik je hodin, ale i tak jsem se chtěla vydat k domovu, ale byla jsem jimi přesvědčena, abych přenocovala. Vůbec nevím, v kolik hodin se mi to stalo, spala jsem jako zabitá a ráno když jsem se v posteli otáčela, tak mě nějak probralo to, že je v posteli jiný "podklad". Strašně mě to vyděsilo, ale ještě jsem byla v polospánku a tak jsem znovu nějak usnula. Pak mě budila asi o čtvrt na devět jedna z těch kámošek, a něco pronesla v tom smyslu, že tu něco strašně smrdí, jako kdyby tu něco hnilo nebo jako žumpa. V tom jsem si uvědomila, že se ještě válím ve svých výkalech a nedokázala jsem pochopit, jaktože jsem ještě usnula, když už jsem věděla, v čem se válím. V tom okamžiku ať vstávám mě odkryla a začala mi nadávat do prasiska a že mám nosit pleny, když jsem tak neschopná a neudržím ani stolici, a že mě už nechtějí ani vidět a peníze za čistírnu, ať jim pošlu na účet. Bylo to nejhnusnější ráno mého života. Jednou jsem je potkala v obchodě, já červená jako rajče a ony na mne ahoj Serčo To dnešní ráno bylo taky hrozné, ale ne tolik. Mamka dnes říkala, že si zítra o tom popovídáme. Doufám, že nepřijde na ty rozepraný džegíny. Ale člověk může mít v sobě nějaký virus a tak ny se teoreticky mohly stát i ty dvě nehody po sobě.

Kikina (Po, 28. 5. 2018 - 18:05)

Jinak ja mam porad po tom vikendu ve strevech peknou revoluci. furt se to ne a ne srovnat. Dneska jsem se malem proslavila pokakanim v praci dobehla jsem na posledni chvili uff. tak doufam ze uz se to srovna abych se mohla tento vikend venovat svym postelovym radovankam tentokrat strizliva abych si to uzila. Diky vsem co jste mi poprali k blizicim se narozkam tema to nekonci mesic po nich mam dalsi vyroci a sice uplyne sest let od meho prvniho nechteneho pokakani a to si rozhodne poradne naplnim kalhotky a zavzpominam na sve zacatky :0)

Kikina (Po, 28. 5. 2018 - 18:05)

Ahoj všichni. Se zájmem...Ahoj Romano ty jsi se nikdy ve vyssim veku nepokakala treba nechtene ze se ptas jako to je? Sorry ze se tak vyptavam neber to nijak podezirave ale u vetsiny z nas co experimentujeme s pokakavanim to odstartovala nejaka nehoda pri ktere jsme sice zazili ostudu ale zaroven se nam to zalibilo a tak se tomu tu a tam venujeme. Takze soudim ze jsi musela zazit neco co spustilo tvuj zajem o tento pokus. Protoze si myslim ze cloveka jenom tak nenapadne pokakat se do gati. Mozna jsi zazila nejaky velky trapas za ktery se stydis a nechces o tom mluvit. Tady se muzes sverit bez obav na trapasy jsme tu experti. Ja a Dita jsme se dokonale ztrapnily v nemocnici pred vrstevnicemi no a Verce se stal snad nejhorsi mozny pruser kdyz se pokakala do cizi postele. Tak at uz jsi zazila cokoliv tak to ze sebe klidne vyventiluj tady se ti nikdo smat nebude.

Verča (Po, 28. 5. 2018 - 17:05)

A co s tím jako má...Stando, máma to asi myslela tak, že maturita je zkouška dospělosti a již teď chvíli mám a poděla jsem se jako malé děcko nebo spíš jako mimino.

Slíbila jsem, že napiši něco o té mé první nechtěné nehodě. Učiním tak až večer. Rodiče příjdou dnes až kolem půl osmé a já jak jsem šla z brigády domů, ttak se mi začalo chtít na velkou. Říkala jsem si, že mám poměrně dost času a tak jsem doma zamířila ne na wc ale pro džegíny. Už jse v tom půl hodiny, to by mohlo stačit a z výsledku jsem poměrně dost spokojená, jenom mě překvapilo, že mám hnědý flek i na jednom stehně a příjde mi, že se to pomalu ale jistě blíží ke kolenu. Tak jdu se důkladně osprchovat a kalhoty alesúoň zaprat, aby nebyly moc cítit a pak se ozvu ohledně té mé nechtěné nehody u těch kamaradek - dvojčat.

Romana (Po, 28. 5. 2018 - 16:05)

Ahoj všichni. Se zájmem jsem si přečetla, kdo jste co o víkendu prováděl a jsem asi dostatečně povzbuzená a zkusím to taky. Akorát si musím počkat na vhodnou příležitost. Já taky bydlím ještě u rodičů (je mi 17) a navíc mám ještě mladšího bráchu, takže když nejsou rodiče doma, tak je doma on. Sama doma moc nebývám, ale snad se někdy poštěstí. Občas rodiče vezmou bráchu a jedou na výlet. Já už se toho nezúčastňuji. Přeci jenom v mém věku už je to opruz jezdit na výlet s rodiči. Chatu žádnou bohužel nemáme, kam by mohli odjet, tak holt počkám a sama jsem zvědavá jaké to bude.

Dito možná ti moje otázky přišly hloupé, ale já opravdu nevím, ani si moc neumím představit jaké to je, když se pokadíš do oblečení, ale zkusím to. Návodů na to jak to provést už jsem na téhle diskuzi dostala dost.

Standa (Po, 28. 5. 2018 - 09:05)

Já mám asi zase...A co s tím jako má společného maturita? Mít malér do gatí můžeš mít klidně jako doktorka nebo profesorka. Tělu a metabolismu jsou tituly volné.

Verča (Po, 28. 5. 2018 - 09:05)

To se nám to tady pěkně...Dito, teď jen stručně, večer něco možná k tomu ještě napíši. Teď ta postelová nehoda byla mojí druhou. Ta první, po které jsem začala o realizaci "nehody" uvažovat, se mi stala za podobných okolností jako Kikině, ale bohužel jsem přijala nabídku od kamarádek (jsou to dvojčata) přespat u nich. Byla jsem ráda, že se nemusím trmácet v noci domů, ale jak jsem byla ráno zděšená, když jsem zjistila, že jsem se probudila ve vlastních výkalech, nemusím ani popisovat. Od té doby ony se mnou nemluví. To by bylo lepší jít domů a kdyby se to stalo cestou, tak by o tom snad nikdo nevěděl. A jak mi to osudné ráno nadávaly, to ještě napíši večer.

Verča (Po, 28. 5. 2018 - 09:05)

Ahoj Kikino.Ano já jsem ta...Já mám asi zase metabolismus zpomalený - od vypití kofoly a kefíru do akutního stavu potřeby to trvalo poměrně dlouho a na víc etap. Nejdřív to tuhé hovínko do kalhot a teprve potom, jak jsem šla na záchod, tak podle konzistence to byl důsledek těchto dvou nápojů. To jsem si myslela, že je to už vše. Kalhoty jsem schovala dle rady Lukáše a mamka nic nepoznala a neví. Ale ještě k tomu metabolismu. Asi o půl čtvrté ráno jsem se vzbudila, břicho nafouklé, tak jsem si myslela, že stolice je už ze mne pryč, a tak že můžu uvolnit větry. Ty dobře odcházely, ale potom jsem začala vnímat, že kadím. Tak místo toho abych se pokadila do gatí, tak jsem to pustila do postele. Pochopitelně jsem neusnula a chtěla jsem se jít osprchovat, až rodiče odejdou do práce, aby nic nevěděli. Když jsem po sedmé hodině slyšela, že i mamka zavírá dveře, tak jsem si pomyslela, že to snad dopadne dobře. Ona k mé smůle se přišla rozloučit a chtěla popřát hezký den a tak ke mně nakoukla a začala se rozhlížet a pronesla tato slova:"Tady je strašný smrad, Veroniko ty ses posrala, to jsi ale pěkný čuně. Tu maturu ti proto ani neměli dávat". Když jsem to doteď uklízela, tak jsem si říkala, že kdyby tohle z té postele skončilo v džegínách, tak by to bylo asi k mé spokojenosti. Rodiče budou odjíždět příští neděli ráno, tak bych to ještě zkusila do těch džegín Doufám, že se to máma nedoví. To by jí bylo divné dvě nehody takto těsně po sobě. Za chvíli už povalím na brigádu. Očista ve sprše byla dlouhá a převlíkání postele bylo katastrofální. Teprve teď jsem skončila. Nevíte někdo, čím vyčistit matraci? Šlo by použít Savo?

Dita (Ne, 27. 5. 2018 - 23:05)

Verča: ne, raději ty...To se nám to tady pěkně rozjíždí. Verčo, nic si z toho nedělej, příště se třeba zadaří, třeba tak jako mně. Z nadsázkou jsem byla posr.ná až za ušima. Já jsem na to měla celý víkend. Ty džegíny určitě schovje do igelitky, protože jak píše Lukáš bys mohla s tím mít u mámy problém. A jak Tebe napadlo, dělat tyto věci? Taky ses asi někde potentovala že?

Kikino, taky se připojuji ke gratulantům k Tvým narozeninám. Já se možná tady brzo objevím, chci ještě udělat jeden experiment, tak potom poreferuji.

Lukáš (Ne, 27. 5. 2018 - 22:05)

Verča: ne, raději ty kalhoty dej do igelitky a někam pod postel a co nejdřív vyper. Přece jen, rodiče přijdou máma uvidí nové džegíny a jako ženská :-) se půjde podívat co sis koupila, vezme je do ruky a ucítí to... zbytečné komplikace.
Konzistence někdy vyjde a někdy ne, každé tělo a střeva jsou navíc trochu unikát. Někoho prožene to či tamto, někoho zase něco jiného, ale obecně kefír, ovoce, kofola většinou fungují.
Ale jinka doporučuju na tyhle hrátky míc víc času i když s rodičema je to těžký. Mě nechtěli nechávat doma samotného, ale na chalupě jsem dělal vždycky takový xichty až jednou matka prohlásila "zůstavej raději doma ať tě nevidím" a bylo. Samozřejmě prohlásila, že mě na víkend připraví spoustu práce a mimo jiné mě naučila používat pračku s tím, že budu prát, když už jsem doma (a to už jsem tajně dávno uměl:-))) a to bylo super, protože jsem měl víkendy alespoň v létě pro sebe, no ty domácí práce se daly zvládnout a dneska se mě hodí, že umím žehlit, vařit, prát, péct atd...

Kikina: kámoška se podělala na výletě ze školou, naštěstí už cestou domů, bez spolužáků. No víš jak to je- plácá se pátý přes devátý a ono to šlo docela rychle. Naštěstí to bylo kousek u baráku, kdy jí tlak donutl na chvíli zastavit a najednou to měla v kalhotech. No její máma byla doma a hned to poznala, protože to zatajit nešlo. Řekla jí, že si o tom promluví a teď ať jde do sprchy. Poté , co se umyla (což byla skoro hodina) ji hnala do auta, protože mezitím objednala návštěvu u psychouše- rodinného známého. Nevím, co tím sledovala, dcera se prostě pokadila, protože ztláskala spoustu věcí a sem tam se to může zkrátka stát. Ale rodiče si holt nevybíráme.
Jinak vše nejlepší k narozkám, kdybych tu do té doby nebyl !!! Určitě si nadělíš rovnou do gatí :-)

Verča (Ne, 27. 5. 2018 - 22:05)

Jejda Verco dalsi postizena?...Kikino, dalo by se to asi nějak říct. Ale asi jsem si fakt měla vybrat jiný termín. Ráno se mi sice chtělo dost, ale na brigádě se to dalo z toho kakacího hlediska zvládnout, neměla jsem pocit, že bych se měla každou chvíli podělat. Proto jsem si dala kefír a kofolu. Ty třešně by byly určtě výborné, tak si počkám, až budou. Možná by bodly i jahody. Toto píši proto, že dnes už to mám za sebou, ale nejsem spokojená. Natlačilo se mi do kalhotek relativně tuhé hovínko, a tak úklid byl docela rychlý. Z kalhotek jsem to vyklopila do záchodu a buď je vyhodím nebo je schovám a jak budu sama doma, tak je přeperu. Džegíny jsou bez barevné poskvrny, ale když jdu kolem nich, tak z nich cítím ten smrad, který jsem cítila, když jsem se v tom procházela po bytě. Trochu jsem zklamaná, těšila jsem se, jak se bude zvětšovat flek atd. Tak jsem alespoň viděla v zrcadle, je se ty kalhoty nafukovaly. Co byste s těmi kalhotami udělali? Stačí, když je pověsím na balkon, tak by měly vysmrádnout. Bylo by to potom špatně uskutečnitelné, kdyby mamka zjistila, že ty kalhoty smrdí a příště, kdyby mě viděla nebo s taťkou viděli podělanou, tak by se to už blbě vysvětlovalo. Možná jsem měla počkat ještě déle, protože teď to ve mně začíná docela bublat, budu muset jít od počítače a asi půjdu na záchod (už taky nemám na sobě ty džegíny), a návrat rodičů se blíží a taky nechci dlouho do noci se sprchovat a uklízet. A taky bych obtížně zdůvodňovala, jaktože jsem se podělala, když jsem jenom doma. Už musím letět nebo se tak stane. Už nemám čas to ani po sobě číst, tak sorry, pokud tam bude nějaká chyba.

Kikina (Ne, 27. 5. 2018 - 20:05)

Lukaši, díky za informace a...Jejda Verco dalsi postizena? No vidim ze tahle diskuze opravdu inspiruje :0) tak hlavne to zvladni a snad se tvoji rodice nevrati predcasne. Kdyz je nejhur tak jako nehoda se to da ukecat vzdycky a kdo v tom nechce hledat nic jinyho tak to pochopi. To co psal Lukas o te sve kamosce kterou mama tahla na psychinu je hardcore. Snad si opravdu nemyslela ze si nekde na verejnosti umyslne nadelala do kalhot? Ty lidi jsou fakt blbci trochu tolerance by je nezabilo.

Verča (Ne, 27. 5. 2018 - 20:05)

Dita: no tak kofola a kefír,...Lukaši, díky za informace a defakto i návod. Přečetla jsem si o kefírzú a kofole. Kefír je ve mně a dopíjím kofolu a čekám. Tlačit se mi nechce tak čekám, až to půjde samo. Rodiče přijedou kolem jedenácté. Doufám, že se podělám do devíti, chvíli si v tom pobudu a užiji a pak půjdu dělat pořádek. Snad to stihnu, Koupila jsem džegíny. S tím schováním jsem myslela spíš to, že bych to nestihla vůbec vyprat. Tak jenom mě zajímá, zda budou cítit ty džegíny, když na nich bude vpodstatě jenom ten flek.

Reklama

Přidat komentář