Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Romana (Út, 7. 8. 2018 - 14:08)

Kikina : Teda Ty mi dáváš :) Ale co bych se zlobila. Máš pravdu, že ta akce se mi opravdu moc nepovedla. Tak jak jsi to sepsala, tak může být :)

Jana : Chtěla jsem to do těch plavek zkusit dneska. Dokonce jsem taky vyhrabala jedny jednodílné, které už jinak nenosím. Ideál by byl, kdybych to mohla udělat doma na zahradě u bazénu, ale to nejde, když je doma brácha. Naše zahrada má jinak tu fantastickou výhodu, že je ze všech stran obehnaná neprodyšným živým plotem, takže nikdo z ulice, ani ze sousedů tam nevidí. Sbalila jsem tajně ty plavky, bráchovi řekla, že mizím a odebrala se k řece, která teče kousek od našeho domu. Chtěla jsem na jedno konkrétní místo, kam vím, že nikdo nechodí, ale dojít tam bylo nad mé síly. Po cestě se mi chtělo víc a víc a tak v půlce už jsem to nedala. Jenom jsem ucítila jak prohrávám a jak se plní kalhotky. Ještě, že jsem šla v sukni, tak to snad nebylo vidět. Původně jsem si chtěla vzít džínové šortky a to bych asi kolemjdoucím poskytla zajímavý pohled na můj zadek. Než jsem tam došla potkala jsem dva kluky. Když jsem se s nimi míjela, tak jsem slyšela, jak se pak nahlas smáli. Tak nevím jestli to bylo proto, že ucítili závan zpod mé sukně a došlo jim, že jsem pokaděná. Naštěstí je neznám. Potkat někoho známého, tak se hanbou propadnu. V řece jsem se naštěstí dala do kupy a kalhotky jsem pak vyhodila do koše. Holt to nevyšlo, ale aspoň jsem si to poprvé užila na veřejnosti, ale trochu jsem se styděla. Radši bych tohle dělala v bezpečí domova, ale nevím jestli se mi ještě tyhle prázdniny poštěstí být sama doma. Tak snad to do těch plavek klapne někdy jindy. Pro zatím jsem je uložila zpět do skříně.

Scatter (Út, 7. 8. 2018 - 07:08)

Kiki, ty si tak úžasná, ty tvé poslední verše číst po ránu, to je velmi nebezpečné, vše si živě představuji a dávno jsem překonal maximální hranici vzrušení, na to ani slova nestačí, jsi prostě senzační, mohu se z tebe zbláznit vzrušením, tak úžasná, opravdu velice nutně bych potřeboval do postýlky dívku jako ty. Ať už je zase sobota večer, po ničem jiném netoužím...

Scatter (Út, 7. 8. 2018 - 06:08)

Teda Janičko, ty se nám pěkně rozjíždíš, musím tě pochválit jaká si šikovná holka

Kikina (Po, 6. 8. 2018 - 22:08)

Kikino, díky za rady....Už bych sice měla spát, ale také jsem propadla vlně inspirace. Pořád mi v té hlavě něco šrotuje
Holčina co tu právě spinká davno už není malinká
Je to velká dospělá slečna dokáže být nebezpečná
Natáhne si legínky pak kaká do postýlky
Zákon jí káže na záchod nelez je to naprosto zbytečný vynález
Do gatěk pustí si hovínka zamaže zadeček pičku i stehýnka
Slečna se po ránu vzbudila v tu danou chvíli se trochu nudila
Dostala nápad zrovinka sednout si do svého hovínka
V legínach se náklad maže slečna se při tom tváří Blaže
Potom do legín dodělá prujmicek čokoláda pokrývá ji zadeček
Kiki jen tehdy je vesele když si kaká do postele

Jana (Po, 6. 8. 2018 - 21:08)

Jani posměváčky ignoruj...Kikino, díky za rady. Návštěva už vodprejskla, tak to mám už za sebou. Pochopitelně si do mne potomci strýce několikrát rýpli. Byla jsem červená jako rajče. Kdyby věděli, že mě můžou nědy uvidět zase po..., tak nevím, jak by reagovali. Ty modré trenýrky možná máma má někde schované, ale bylo by ji asi divné, že se po nich ptám. Dopoledne mně se zase chtělo. Nevím, co mě tak prohnalo, ale užila jsem si. Flek na džínách málem až k zádům a dokonce i vpředu. Nikdo na to nepřišel, stihla jsem vyprat. Napadly mě při tom další verše.

Musela jsem dočíst až na poslední řádek
strašně moc napínavého díla
Přitom jsem si sáhla na zadek
a bylo mi jasné, že jsem se pokadila

A ještě k mé osudné pláži

Pro tu moji ostudu
na pláži už nebudu

Milada (Po, 6. 8. 2018 - 19:08)

Já nechci nikomu nic vnucovat, jen říkám svůj názor do diskuse, tak jako jiní. Nicméně, tyhle retro trenýrky poberou dost, ať se to stane nedobrovolně i dobrovolně. Mám s tím bohužel nedobré zkušenosti, kdy se mi to stávalo častěji. Můj známí měl tyto potíže také a tyhle trenýrky si nemohl vynachválit. Po nevydařené m zákroku začal mít nechtěný únik stolice končící totálním poděláním. Nejsou vše zadržící, ale proti tenkým spoďárům jsou lepší. Pak už se mi osvědčili i bavlněné pánské slipy Mám nějaké trenýrky navíc na běžné nošení i na tento účel, tak mohu nabídnout v případě zájmu

Kikina (Po, 6. 8. 2018 - 18:08)

Ahoj Kikino, než se...Jani posměváčky ignoruj nebo rovnou odpal. Až se to stane jim a na každýho jednou dojde tak je ten smích přejde. Jinak pilně studuj ať nemusíš vstávat o půl páté do fabriky jako já :0) jinak ohledně tvého dotazu na nejlepší kalhotky na pokakavani. Jakou máš velikost? Mě se osvědčují takové ty bombardaky pro xxl holky ty poberou hodně i když já v nich vypadám poněkud divně protože jinak jsem hubená jako lunt a mám velikost S. V poslední době jsem ale začala spíš zase preferovat kalhotky ve své velikosti nebo o číslo větší. Sice potom půlka mého nákladu skončí v legínach ale tak mě nevadí se pořádně zrychtovat spíš naopak :0) ty zde hojně propagované modré trenýrky co naše mámy nosily na tělocvik by taky na kakání nemusely být špatné. Já je nevlastním ale myslím si že bych se k nim dokázala dostat. Taky jak jsem tu už psala i dalším holkám tak záleží i na momentální konzistenci tvého kakání. Když je to pevné hovínko tak ho kalhotky v pohodě podrží ale pokud to máš spíš řídké a je toho víc tak to nepoberou žádné kalhotky na světě. Mě to taky skoro vždycky uteče na stehno. Zajímavé je že pokaždé na levé na pravé nikdy :0) každopádně přeju mnoho štěstí a málo trapasů při tvých dalších nadílkach.

Milada (Po, 6. 8. 2018 - 16:08)

Na tyhle příhody a nehody se šikli modré dámské trenýrky, ten kdo ví oč jde a pamatuje si na ně v 70 a 80 létech

Jana (Ne, 5. 8. 2018 - 22:08)

No já čumím. Vy jste tu...Romana: Do plavek je to úplně jiné než do upnutých džínů. Jestli Ti to čas dovolí, klidně to vyzkoušej. Pokud to budeš dělat u vody, tak si hlídej, aby nikdo nešel. Přes jednu vrstvu je to bohužel dobře vidět, jak jsem se přesvědčila na pláži. Ačkoliv mám premiéru v plavkách za sebou, chtěla bych si v plavkách ještě něco vyzkoušet. Ponořila bych zadek do vany, abych viděla, jak se zbarvuje voda.

Jana (Ne, 5. 8. 2018 - 22:08)

Wow to jsi mě dostala :0)...Ahoj Kikino, než se rozepíši, tak ještě trochu poezie, než to zapomenu.

Jedna holka dosti milá
do gatí se pokadila.
Nenosí už dávno plíny,
dneska však měla plné džíny.
Za krátko co jsme oběd snědli,
kalhoty mé rychle zhnědly.
Do zrcadla moje oči koulí
a vidím jak na zadku mám hnědou bouli.

Studuji gymnázium a litertaura mě docela dost baví. Po maturitě bych se jí ale věnovat nechtěla. Pokud vyjde vysoká s chemickým zaměřením, budu strašně ráda. Literaturu pak už budu mít jen jako koniček, když bude čas. Ta nadílka se mi fakt dneska povedla a ještě ta druhá várka. Užila jsem si to. Stíhla jsem se osprchovat a vyprat. Nevím, ale proč se držel docela dlouho smrádek uvnitř. Naši jak se vrátili, tak máma se začala po mně ohlížet a ptala se mě, jestli jsem se zase nepokadila, že tu cítí smrad z hovínek. Řekla jsem jí, že jsem byla na záchodě těsně než přijeli, tak že díky otevřeným dveřím se to dostalo až do pokoje. Pak se tím nezabývala, tak je to snad za mnou. Doufala jsem, že ze mne něco nevypadlo a není to zdrojem onoho zápachu. Zítra večer k nám jdou na návštěvu jedna rodina příbuzných, kteří s námi byli u moře, tak bych nejraději někam zmizela, protože sestřenky a bratránek se mi budou určitě smát.

Jaké jsou nejlepší kalhotky - aby toho pobraly co nejvíc. Dneska se mi to už začalo cpát na horní stranu stehna.

Kikina (Ne, 5. 8. 2018 - 21:08)

No já čumím. Vy jste tu...Romčo seš chytrá holka. Zkus rozvinout fantazii a ono to přijde samo. Tady máš malou inspiraci. dovolila jsem si zveršovat jednu z tvých akcí co jsi tu popisovala. Je to zrovna jedna z těch co se ti nepovedli tak snad se na mě kvůli tomu nebudeš zlobit.
Velká slečna to dnes nezvládla dokonale se pokakla
Neví že jí ještě čeká soda až zjistí že neteče voda
Tak tedy ještě chvíli zůstanu v tom pokakanem pyžamu
Bože co si teďka počnu chci ze sebe udělat čistou slečnu
Voda stále netekla to je cesta do pekla
Sakra já jsem blázen od čeho tu máme bazén
Nebudu již dělat troubu vezmu mýdlo kýbl houbu
Naberu si vodičku umyji zadeček i pičku
Osud umí být pěkná mrcha vše nakonec spraví sprcha
To dáš není to tak těžké :0)

Romana (Ne, 5. 8. 2018 - 18:08)

No já čumím. Vy jste tu začali básnit :) Mít vaši fantazii, přidala bych se, ale moc jsem se nasmála. Já byla dneska zase slušná a vzorná. Moje rodinka brzy dorazí domů, tak uvidím kdy se mi zase poštěstí být sama doma. Příště bych to taky zkusila do plavek. Tuším, že Verča tu psala o tom, že se zkusila pokadit v plavkách, tak když bude ještě v létě příležitost, vyzkouším to taky.

Kikina (Ne, 5. 8. 2018 - 16:08)

Holky já Vás prostě...No hezky pěkně to tu jede. Tahle básnička na mě docela pasuje. Ty musíš být jasnovidec. Já jsem původně černovláska ale nechala jsem se přebarvit na hnědo. Holt hnědá je barva moje :0)

Scatter (Ne, 5. 8. 2018 - 16:08)

V kostele v lavici dívenka stála, při motlitbě tiše si do kalhot srala, všichni za ní teď už vědí, co mělo zůstat u zpovědi. Na bílých kalhotech hnědý má flek a v sobě dusí na sebe vztek, chápe co ztropila za pohromu a teď v tom jít musí kus cesty domů. Z ostudy kabát jí nepomůže, už ani nevoní jako růže, s nohama od sebe podivně šmatlá, náklad se jí mezi půlkama matlá.

Scatter (Ne, 5. 8. 2018 - 16:08)

Holky já Vás prostě miluju, takové básnířky, Kiki ráno si mě úplně vyšťavila, stříkal jsem z tebe jako ďábel a poté vyčerpáním usnul, al euž sem ready taky zkusím nějakou malou básničku.

Mám rád když si blondýny naplňují legíny
známo je že černovlásky do kalhotek kadí z lásky,
největší však úlety, dělaj jenom brunety,
ráno si pečlivě postýlku stelou, v noci pak
potajnu do ní si serou, jsou to holky co moc rády
zadek maj od čokolády, my můžeme jenom chtít,
aspoň jednou při tom být, už v kalhotech mám pěknou tyč, tak buď jen moje choco bitch :)

Kikina (Ne, 5. 8. 2018 - 14:08)

Ač slečna velká - ne už...Wow to jsi mě dostala :0) holka z tebe něco bude. Co studuješ za školu? Že by něco s literárním zaměřením? Ale ne tak tohle samozřejmě není otázkou vzdělání. Tohle je o tom jestli máš nebo nemáš fantazii. Já nemám ani maturu ale fantazie mám na rozdávání. Moje máma je vysokoškolačka a fantazii má nulovou. A ještě sis při psaní pěkně nadělala do gati dobře ty! Vidím že tu máme další zajímavý element. Jsem zvědavá kam až na téhle diskuzi budeme schopní v tom perverznění zajít. Na druhou stranu naše diskuze je vlastně úplně neškodná. Prostě se tu pár trochu jiných lidí baví v klidu o své zálibě. Zatím co na jiných diskuzích tady na doktorce se lidé častují urážkami nejhrubšího zrna vyhrožují si rozbitím huby. Někde dokonce i zabitím. Našla jsem tady i diskuzi kde se nějaká frajerka vydávala za zdravotní sestru a machrovala že když bude chtít tak může nechat kohokoliv zhasnout. To už je trochu přes čáru řekla bych. Zatím co my neznasilnujeme nezabíjíme nefetujeme ani nevyhrožujeme jenom se pokakavame :0)

Jana (Ne, 5. 8. 2018 - 14:08)

Ač slečna velká - ne už...Právě na mne přišla další vlna. Ještě chvíli a potom koupelna, aby z toho nebyl průšvih.

Jana (Ne, 5. 8. 2018 - 13:08)

Zepředu šťáva z vagíny...Ač slečna velká - ne už malá
na pláži se pokakala.
Zvědavci na můj zadek nakukovali,
když se moje plavky nafukovaly.
Máma mě na pláži strašně seřvala,
že jako mimčo jsem se posrala.
Měla jsem na sebe velký vztek,
že prozradil mě hnědý flek.
Asi jsem proti ostatním trochu jiná
od ostudy by mě zachránila jenom plína.

Naši jeli dnes na výlet, začalo se mi docela chtít. Ještě jsem si dala salát s majonézou a kompot. Při psaní veršů to na mne přišlo, tak jsem vstala, za pár vteřin bylo hotovo a šla se podívat do zrcadla a teď dopisuji tyto řádky. Chvíli počkám a potom dám sebe i oblečení do dobrého stavu.

Kikina (Ne, 5. 8. 2018 - 10:08)

Zepředu šťáva z vagíny zezadu plný legíny
Jsem to ale nezbeda zadeček mám do hněda
Ještě bych v tom zůstala a pořád nonstop kakala
Vše pěkné však jednou končí tak se s tebou zatím loučím
No nic jdu se už opravdu umýt nebo se fakt počůrám ale to by ti hádám asi taky nevadilo :0)

Scatter (Ne, 5. 8. 2018 - 10:08)

Jsi prostě úžasná Kiki, to říkám stále, dívka jako ty by byla ještě něco víc než splněný sen, co může být víc, než když se dívka pokakává a ještě to nadevšechno miluje! A ty básničky jsou moc pěkné, máš talent :-* Tak příjemnou očistu ve sprše, asi v ní poteče o jeden pramínek navíc, že? Bohužel, nelze to oddalovat do nekonečna, vše krásné jednou končí, ale je to pak trošku nuda, že?, být tou velkou slušnou čistou holkou v čistých kalhotkách bez přidané hodnoty :p

Reklama

Přidat komentář