Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

luba (Po, 13. 8. 2018 - 20:08)

Ahoj dík za info. Pak tam...Tak, doufám, že se bude líbit, když, tak Tě budu o dalších dílech informovat.
Pokud bys měla námět na pokračování, rád přijmu.

Kikina (Po, 13. 8. 2018 - 18:08)

Ahoj Kikino.
Tak před...Ahoj dík za info. Pak tam mrknu.

Kikina (Po, 13. 8. 2018 - 18:08)

Discuting here with...Helo my name is Kikina. I love panty pooping. I love big shit in my legins. And you?

Kikina (Po, 13. 8. 2018 - 18:08)

Ahoj Kikino, tak jsem...Verčo vítej zpět. Tak jak si Dopadla? Vše doufám vypráno a utajeno. Ani nevím proč jsem si včera když jsem přespávala v té cizí posteli vzpomněla na tu tvoji nehodu u těch kámošek. To muselo bejt stejně maso. Jinak zácpa je zrádná jak dlouho si ji měla? Já mám rekord v nekakani pět dní ale jedna kámoška mi říkala že jí měla regulérně týden. No a pak když se to tělo rozhodne vyloučit tak je to mazec. Já se dneska malém pokakala v práci bylo to o fous uff. Tak možná přeci jenom dojezd toho divokého víkendu ale už je snad všechno v poho. Jako nepopírám že v naplněných legínach by se mi hned líp pracovalo ale nevím co by si o tom mysleli moje kolegyně a kolegové :0)

luba (Po, 13. 8. 2018 - 14:08)

Projela jsem napřed ty...Ahoj Kikino.
Tak před chvílí jsem vydal další Adélčin příběh.
Teď pracuji na pokračování, kdy tento čertík bude na pouti a věř, bude to dobrodružné.

Waco (Po, 13. 8. 2018 - 09:08)

Discuting here with...Fuck you stupid bitch!

Lenka (Po, 13. 8. 2018 - 00:08)

You are a degenerated HUCULLE.Shit yourself to pants and eat it anal incotencia!

Naomi (Po, 13. 8. 2018 - 00:08)

Discuting here with...You are a degenerated HUCULLE.

Lenka (Po, 13. 8. 2018 - 00:08)

Discuting here with paraphylia decadent disasturous pervert lowlife asshole is sin for another lobotomia absolved troubled degenerated low life pervert idiots!

Lenka (Po, 13. 8. 2018 - 00:08)

What a parafilia? !

Verča (Ne, 12. 8. 2018 - 23:08)

Asi je to individuální....Ahoj Kikino, tak jsem zpátky. Pobyt byl skvělý, ale strašně rychle to uteklo. Teď jsme ještě byli v pátek a dčera na Vysočině a dneska na oslavě. Máš pravdu, že nehoda u dospívající dívky vypadá divně. U těch kámošek jsem se cítila taky divně. Když se to stane tak cca do 10 let, tak s přivřením oka se to dá nějak tolerovat. U moře mě naštěstí nic takového nepotkalo, spíš opačný problém - zácpa. Ani nic projímavého nezabralo. Až teď po cestě z oslavy, na které jsem zbaštila různé dobroty, tak to začalo ve mně podezřele bublat. Říkala jsem si, že se dneska přece nepokakám, ani na to nejsem oblečená, ale za chvíli prd a po něm se mi to začalo valit do kalhotek i kalhot. Před okamžikem jsem dorazila domů, naši naštěstí už spí. Ještě mi z toho buší srdce a už mažu do sprchy. Tak mi promiňte případné chyby. Doufám, že se rodiče to nedoví, jen abych to mohla vyprat, na zadku je už viditelný flek a já jsem dost cítit. Ještě že jdou zítra do práce. Asi to praní nechám na zítřek a kalhoty dám pod postel a kalhotky do kontejneru.

Kikina (Ne, 12. 8. 2018 - 21:08)

Zatím co ty by ses radši...Nevtipkuj včera by to úplně záhodno nebylo ale vše proběhlo v poho. Bála jsem se aby nebyl nějaký ten dojezd po tom projímadle ale nic se nekonalo všechno jsem zmakla tak se jdu sprchovat a spát. Tento týden už žádné nehody :0)

Vtipálek (Ne, 12. 8. 2018 - 19:08)

Zdar vašim nadílkam kluci....Zatím co ty by ses radši probouzela s pořádnou náloží v gatích co? :)

Kikina (Ne, 12. 8. 2018 - 15:08)

Tak někoho nepřitahuje ani...Asi je to individuální. Pokud to tu čteš tak víš že tam co jsem se musela nedobrovolně s rodiči odstěhovat jsem byla outsider. Všichni tam mluvili tím jejich nářečím a já přízvuk rodilé Pražačky. Navíc v patnácti poněkud nevyvinutá jiným holkám rostla prsa randily s kluky já vypadala tak na 11. Když se ještě takový outsider fest počůrá a pokaka v posteli tak to je teprve událost. Tím ze sebe nedělám chudinku tak to bylo. Nehoda se stát může ale já měla nohu v ortéze navíc rozhozený režim jídlo v nemocnici udělá taky svoje. Navíc jsem byla mega stydlivá holka co nenávidí své tělo a nemohla jsem konat potřebu jenom tak na to jsem vyžadovala soukromí. Jedna holka co tam byla taky nepohybliva si klidně nechala donést mísu a bez ostychu klidně kakala před všemi. To bych já nedala. Ta si mě pak hrozně dobírala. Vždycky když konala velkou tak se mi vysmivala hele Kikino ukážu ti jak na to ty mimino. Nebo řekni si sestřičce o plenky atd. Fakt pocuc. Každopádně nehoda na veřejnosti je u dospívající holky vždycky divná obvzlast pokud je možnost to vyřešit i jinak.

Zuza (Ne, 12. 8. 2018 - 14:08)

Však jasný když po tom tak...Tak někoho nepřitahuje ani tak ta nehoda samotná, jako právě to, že se to stalo před ,,obecenstvem´´. A asi jí i jde o ty reakce, které se dají ten jeden den určitě v pohodě vydržet. Chvíli už tady tu diskuzi čtu a ta tvoje nehoda v nemocnici určitě příjemná nebyla, ale nevím, jak moc mohly být ty holky co byly s tebou na pokoji nepříjemné, protože mám zkušenost, že v nemocnici si každý všímá spíše sám sebe, než aby komentoval ještě své okolí.
A nehoda se může stát i ve vyšším věku, takže zase tak divné to určitě nebude.

Kikina (Ne, 12. 8. 2018 - 13:08)

Já myslím, že ten tábor...Však jasný když po tom tak touží tak ať si to vyzkouší. Podle mě je to ale zbytečná ostuda když se to dá dělat v klidu a tajně. Jasně že pokud tam nebude nikoho znát a provede to den před odjezdem tak proč ne. Já bych do toho nešla. Mě při mé jediné skutečné nehodě v té nemocnici úplně stačila ta soda co jsem dostala od té sestry co mě myla a pak od holek co byly se mnou na pokoji i když pravda já tam musela vydržet ještě tři dny a ty holky byly fakt hnusný. Alice jestli to udělá si taky něco vyslechne. Navíc v jejím věku tuším že psala že má 15 už je taková nehoda divná a táborová vedoucí to může říct jejím rodičům ale každý svého štěstí strůjcem.

Zuza (Ne, 12. 8. 2018 - 11:08)

No odrazovat tě od toho na...Já myslím, že ten tábor je naprosto ideální příležitost k tomu, zkusit si to na veřejnosti, pokud po tom člověk touží. Tedy samozejmě jen za předpokladu, že se mnou nejede někdo známý, který by to následně rozkecal všude.

Kikina (Ne, 12. 8. 2018 - 09:08)

Zdar vašim nadílkam kluci. Já se teprve pomalu probouzím a s pořádnou kocovinou. Letos se mi to stalo už potřetí. Asi bych fakt neměla pít když to neumím.

pavel (Ne, 12. 8. 2018 - 06:08)

Dobré ráno všem příznivcům podělávání , je neděle ráno a já jsem si plenek užil docela dost , jsem opět podělanej až za ušima , ale dnes ještě jednu plenku stihnu a potom , no asi práce , Tak zase příští víkend.

Kikina (Ne, 12. 8. 2018 - 01:08)

Ahoj Kikino a ostatní. Já...No odrazovat tě od toho na to je už asi pozdě. Jako já jsem slušně jebnuta ale do takovýho úletu co plánuješ bych teda nešla. Nicméně když jinak nedáš tak směle do toho. Klidně si nadělej do kalhot před partou svých vrstevníků. Určitě budeš hvězda :0)

Reklama

Přidat komentář