Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Scatter (Ne, 2. 9. 2018 - 19:09)

Ou Kiki, to že si se venku pokakala si předemnou zatajila :p, to se nedělá, no nicméně co se dá dělat o titul jedničky se musí bojovat, to není jen tak...možná bych mohl zase jednou taky něco napsat, nějaký příběh :) Ale pomalu a jistě z toho začínám šílet, pokakané holky všude kolem mě a jen já na ně nemám štěstí, snad se to brzy prolomí...

Luba (Ne, 2. 9. 2018 - 19:09)

Chris se válí v Africe a...Kikino, vítej zpět,
Jsem rád, že to nevzdáváš.
Jinak, budu sem dávat upozornění nba příspěvky na ABDL v sekci Převratná novinka.
Teď jsem dokončil Adélčin dětský tábor, pak takový krátký příspěvek na téma dětské kočárky pro dospělé a pak již velký seriál o slepeckém intru.

Kikina (Ne, 2. 9. 2018 - 18:09)

Verčo a Alice super akce. Musím říct že jste mě tak trochu inspirovaly. Já plánuji ještě něco šílenějšího až budu mít za dva týdny tu dovolenou. Detaily si zatím nechám pro sebe. Určitě budu včas informovat. Verčo jak dlouho ses procházela s tou naloží v dzeginach? Na tom eskalátoru když to z tebe začalo lítat to muselo být zajímavé. dala jsi projímadlo nebo jsi zvolila klasiku? Alice jaká byla reakce kolektivu? Psala jsi že to vesměs proběhlo podle plánu ale počítám s tím že nějakou tu nadávku nebo posměch jsi utržila protože u holky v tvém věku už se to asi jenom tak nepřejde. Uvěřili ti všichni že to byla opravdu nehoda? Nepodezříval tě někdo že jsi to udělala schválně?

Kikina (Ne, 2. 9. 2018 - 17:09)

Kiki, já tu pořád jsem ale...Lukáši vítej zpět Borče! Tobě dlužím speciální omluvu protože tvůj příspěvek mi v pátek neuniknul a srdce mi krvácelo že jsem ti nemohla hned odepsat ale jak říkám bylo to cílené. Jinak z tvého návratu jsem byla tak nadšená že jsem se samým štěstím šla ven pokakat. To jenom v rámci splnění mé týdenní normy. Přes víkend jsem totiž byla na akci se svou partou takže to včera jaksi nešlo :0) každopádně vrátil jsi se v pravý čas už jsem začínala mít obavy ale naštěstí zbytečně. Scatter promine ale ty jsi moje jednička prostě člověk absolutně naladěný na stejnou vlnu jako já ale to už určitě dávno víš :0)

Kikina (Ne, 2. 9. 2018 - 17:09)

Chris se válí v Africe a já už se můžu vrátit z ilegality. Moje týdenní neúčast tady byla cílená jako součást mé promyšlené strategie na znemožnění Máry spol. S několika kluky tady jsem navázala kontakt přes mail. Vy kterých se vás to týká už to můžete klidně potvrdit. Nachystali jsme pěknou past, ale bohužel se nám do ní nechytli tak oficiálně končím naše malé spiknutí. Nevyšlo to škoda ale nevadí snaha tu byla. Jinak chtěla jsem se taky přesvědčit jak si tady stojím a naštěstí se mi potvrdilo že většina z vás je na mé straně a těm výmyslům tu nikdo s mozkem neuvěřil. Navíc to vypadá že dobří holubi se vracejí a naše stará dobrá pokakana grupa přebírá zpět vládu nad diskuzí. Tak se omlouvám všem o kterých jsem pochybovala. Už jsem prostě nevěděla čemu tady mám věřit a taky jsem si vás chtěla trochu otestovat s výjimkou Lukáše kterým jsem si byla jistá na 100% takže navrhuji toto. Budeme se prostě pokakavat dál budeme se o tom dál vykecavat a těm zoufalcům už nevěnujeme ani jeden příspěvek. Ať si tu Mára prudi dál nikdo se s ním nebude bavit. Tohle je naše diskuze já to tu nastartovala a dala si hodně práce s tím abych to tu dostala na ten směr kde jsem to mít chtěla. Prostě už žádný srdcervoucí nehody ze kterých jsou všichni zhnusení ale bez okecavani pokakavame se protože nás to baví na férovku. Jsem ráda že další se ke mě přidali prostě jsem si to tady vypiplala jako své vlastní dítě a nenechám si to tady od těch debilů pokakat!

Scatter (Ne, 2. 9. 2018 - 13:09)

No teda Alice, klobouk dolů za odvahu a za precizně splněnou misi kterou sis dala a hezky plné kalhotky. Zvládla si to bravurně a věřím, že převládli ty krásné pocity nad těmi zápornými. Jsi moc šikovná, těším se, co provedeš příště beruško. Verčo tys to taky hecla jak největší paní, prostě se jen tak bezděčně pokadit na eskalátoru přímo před zraky nějakého kravaťáka, tak tomu říkám úlet, stát tam já tak by mi asi spadla brada, ale to by hrozilo, že bych se zamiloval a snažil bych se vnutit jako nezbytný doprovod :D, tak se zřídit, neodolatelná prostě...snad se brzy vrátí Kiki, chybí mi tu :)

On (Ne, 2. 9. 2018 - 12:09)

Chris válí....:))Chris vždycky všechny válel a teď se válí v Africe.

Jak (So, 1. 9. 2018 - 18:09)

Chris válí....:))

Alice (So, 1. 9. 2018 - 17:09)

Tak já taky napíšu víc k té mojí akci na tom táboře. Nechala jsem si to na poslední den před odjezdem, aby se se mnou ta ostuda dlouho netáhla. S plánováním jsem neměla problém. Jsem zvyklá chodit na velkou vždy po ránu, tak jsem jednoduše nešla a čekala jak dlouho to vydržím. Nakonec jsem to zvládla udržet celé dopoledne. Pak byl oběd a po něm už jsem cítila, že to nedávám, tak jsem se uklidila stranou od ostatních děcek, aby se na to hned nepřišlo. Vzala jsem si volnější kraťasy, aby to nebylo viditelné a když už to nešlo držet, tak jsem to pustila do kalhotek. Ten pocit byl super, ale vzápětí jsem dostala strach z prozrazení, ale neustoupila jsem ze svého záměru a rozhodla jsem se, že to zkusím utajit co nejdéle. Tento záměr mi zkazila jedna z táborových vedoucích, která mě hledala kvůli nějakým věcem ohledně organizace odjezdu který nás druhý den čekal. Snažila jsem se být před ní nenápadná, ale asi se mi to úplně nepovedlo, protože hned poznala, že asi není něco v pořádku, protože se mě zeptala, jestli jsem ok a vzápětí začichala a pronesla, že zaváním jako kdybych se pokadila. V tu chvíli už nemělo smysl zapírat, tak jsem se přiznala s tím, že jsem to nevydržela a bála se to říct, protože mi bylo trapně. Až zpětně jsem si uvědomila, že tato moje výmluva nedává moc smysl, protože kdybych chtěla, tak jsem mohla nenápadně zmizet v umývárně a nikdo by si ničeho nevšiml. Naštěstí se v tom nepitvala. Jenom se zeptala, jestli se dám sama dohromady, tak jsem přikývla a šla se umýt. Samozřejmě, že táborové tamtamy zafungovaly a dozvěděly se o tom i ostatní děcka, takže ostuda to byla, ale dalo se to přežít. Nejvíc jsem se styděla ve chvíli, kdy jsem byla odhalena, ale už jsem to brala tak, že už se stalo a nedá se to vzít zpátky. Nelituji této zkušenosti, ale znovu už bych to asi neprovedla. Příště by to totiž nemuselo takhle hladce projít a mohli by se to dozvědět moji rodiče a to bych opravdu nechtěla.

Verča (So, 1. 9. 2018 - 15:09)

Pokakat se před lidmi...Ahoj všem, taky jseš Alice odvážná. Musela jsi mezi těmi vrstevníky vydržet až do konce. Kyž jsem cítila, že to na mne jde, tak jsem vyrazila ven. Svezla jsem se metrem a kyž jsem vyjížděla na eskalátoru ven z podzemí, tak jsem si uprdla a kalhotky a džegíny se začaly plnit. Nechtěla jsem být až tak nápadná, ale už jsem ten prd, který to uvolnil, neudržela. Za mnou jel kravaťák, tak začal něco mlet o prasatech ... Zpět jsem šla raději pěšky. Za necelou hodinu na mne přišla další vlna a cítila jsem, jak se nahrnulo dopředu. Potom to i vpředu prosáklo. Vzadu flek podle pohmatu i podle výlohy taky solidní. Cítit to taky bylo. Někteří lidé se otáčeli. Tak jsem spokojená a myslím, že nikoho z těchto lidí nepotkám. Recepční se věnoval novým hostům, tak jsem jenom pozdravila a mizela v útrobách hotelu do koupelny ke stavu, který odpovídá mému věku. Toto jednou stačilo.

Marci (So, 1. 9. 2018 - 12:09)

Pokakat se před lidmi...Opravdu jsi to udělala na tom táboře? Tak to klobouk dolů, jako mladší jsem si to jen představovala.

Scatter (So, 1. 9. 2018 - 12:09)

Jste moc šikovná děvčata, taky už se těším na Kikinu, je sobota a jsem už pěkně nažhavenej a nedočkavej...

pavel (So, 1. 9. 2018 - 09:09)

konečně sobota a hurá do plen !! všem pokakaným dobré ráno !!

Lukáš (Pá, 31. 8. 2018 - 22:08)

Pokakat se před lidmi...Asi daleko od Norska či Česka bych to dal, ale jen večer. Přeci jenom za mého mládí nebyly mobily s foťáky, tak to bylo jednodušší :-)
Kiki se bohužel nechala vtáhnout do naprosto zbytečné debaty. Ale snad si dá digitální detox a přijde zpátky mezi nás.

Alice (Pá, 31. 8. 2018 - 22:08)

Pokakat se před lidmi určitě vyžaduje určitou odvahu. Já osobně jsem si musela dodat na tom táboře trochu kuráže, abych se k tomu odhodlala. Když jsem to pustila do kalhot, tak to byly docela fajn pocity, ale zároveň mi hned došlo, jaká to bude ostuda. Na druhou stranu, pokud to člověk udělá v přítomnosti neznámých lidí, které už nikdy v životě neuvidí, tak proč ne. Já za sebe musím říct, že mi to vyšlo vesměs podle plánu, ale znovu už bych do toho asi nešla. Určitě napíšu víc, ale ještě počkám, jak dopadla Verča a když tak jí podpořím. Doufám, že i Kikina se vrátí mezi nás. Možná si jen momentálně dopřává oddychový čas, což se dá pochopit, po tom čemu tady musela čelit.

Lukáš (Pá, 31. 8. 2018 - 21:08)

Já se hlásím po návratu z...To jsem taky zvědavý. A musím přiznat, že jí docela obdivuju. Možná za tmy bych si to zkusil, ale za světla před lidma teda ne :-)

Jana (Pá, 31. 8. 2018 - 20:08)

Já se hlásím po návratu z chalupy. Patřím taky mezi ženské a nehoda na na pláži odstartovala tuto moji zálibu. Jsem zvědavá, jak pochodila Verča v Německu.

Jo (Pá, 31. 8. 2018 - 19:08)

Nuda. My chceme zpátky...on něco sesmolí. Ale musí ho propustit bábina.

Lukáš (Pá, 31. 8. 2018 - 18:08)

Kiki, já tu pořád jsem ale 11.8. jsem odjel do Budapešti, psal jsem to někde vzadu, že šéf naděloval pobyt v tamějších lázních. Pak umřeli ti 3 čeští vojáci v Afgánu a ať si o jejich misi můžeme myslet co chceme, tak jeden z nich byl mým podřízeným a přál si mě mít na pohřbu. Takže jsem valil do ČR a rovnou tam dva týdny pobyl. Po příjezdu zpět do Norska bylo dost práce, klid je vlastně až teď trochu. Takže zase klidně něco rozehrajeme, já se těma ichtylama rozhodit nenechám :-)
Užij si víkend, ať už budeš kadit tam, kam se má nebo tam kam se nemá :-)

Waco (Pá, 31. 8. 2018 - 15:08)

Stalo se mi to minulý týden...Nuda. My chceme zpátky Kikinu.

Reklama

Přidat komentář