Reklama

Kdy jste se naposledy pokakali

Kikina (St, 12. 9. 2018 - 20:09)

No sice jsem to sem dneska psát nechtěla ale víte co? Až dneska dorazím domů tak se pokakám. Ba co víc totálně si naplním legíny a budu v tom masturbovat! Už se třesu strachy až mi ty policajti zazvoní na dveře a odvedou si mě v klepetech! Uvědomuji si že úmyslné pokakavani je závažný trestný čin a já navrhuji být pro výstrahu bezodkladně popravena :0) tím s vámi končím trapky. Ubožáci mě nemohou urazit.

pavel (St, 12. 9. 2018 - 19:09)

odpověď na tvůj dotaz,...Asi takhle : zítra ve čtvrtek naposledy v tomto týdnu do práce , v pátek mám volno a to volno hodlám strávit úplně celý , opakuji CELÝ v PLENÁCH . Kdyby ty ošéfovaný policajti moji zprávu přehlédli , tak doufám , že jim to zprávu nezapomeneš přeposlat .

Jinak (St, 12. 9. 2018 - 19:09)

Hmm tak s tím že tu byl...odpověď na tvůj dotaz, Karlosi.
Chodím se sem bavit. Zrůdy kdysi ukazovali v cirkusu, teď se sdružujete tady.

Mně (St, 12. 9. 2018 - 19:09)

Hmm tak s tím že tu byl...je Karle divný, že ses k tomu příspěvku nechtěl znát. Admin tady samozřejmě je, stejně jako to tady má ošéfovaný policie. Tolik úchylů, kde by to našli.

Kikina (St, 12. 9. 2018 - 16:09)

Hmm tak s tím že tu byl spam nesouvisející s tématem smazán už jsem se tu setkala. Nevím kdo to maže někde jsem tu četla že žádný admin už na diskuzích asi šest let nebyl ale někdo asi má právo nevhodné příspěvky smazat možná že správce diskuze nevím každopádně když k něčemu takovému dojde tak se většinou plošně maže vše co nesouvisí s tématem ostatně mé pokakane příspěvky tu zůstaly. A propo pořád čekám od vás party anonymu co tu zásadně jen všechny napadate a nediskutujete k tématu odpověď na otázku proč stále chodíte do této diskuze? To za prvé. A za druhé já jsem tu slušná nepoužívám vulgarity nikoho neurazim a diskutuju k tématu takže jsem naprosto klidná. Kdyby někdo chtěl řešit mě tak už by k tomu došlo dávno protože o tom jak se pokakavam tu vypisuji už skoro půl roku a mé příspěvky nikdo nemaže. Jo a scatter tu za ty dva dny vůbec nebyl ty pondělní příspěvky za něj totiž napsal někdo jiný takže tak.

tak (St, 12. 9. 2018 - 15:09)

HAha - nevšiml sis kde...to řeší i Kikajze a skatera. Ti zmizeli taky.

Vahař (St, 12. 9. 2018 - 12:09)

HAha - nevšiml sis kde zmizeli cca 3 poslední stránky této diskuze? Haha on už tě asi někdo ,,řeší´´ takže Haha asi bych se moc nesmál...jsi pomalejší tak ti to možná jen nedošlo...

Haha (St, 12. 9. 2018 - 10:09)

Karel to rozjel na "plenách".

Kikina (Ne, 9. 9. 2018 - 23:09)

Ahojik lidičky. Tenhle víkend se s tím nemažu a před chvílí jsem se opět pokakala v postýlce a budu v tom zase spinkat. Plné gatě sice vypadají jinak ale i tak je to docela na pohodu pocit. Natáhla jsem na sebe poslední pokakavaci legíny co jsem měla ve skříni černé barvy a pod ně takové romantické kytičkovane kalhotky. Jdu užít další krásnou noc a vy si ji užijte spolu se mnou. Vaše pokakanda kikča.

Kikina (Ne, 9. 9. 2018 - 20:09)

Kiki jiné přivítání bych...Romčo nechci tě strašit ale počítej s tím že začátky budou nesnadné. Já se bez nadsázky učila znovu chodit a dodnes ta noha není ok. Budeš jí muset zatěžovat postupně bude tam asi i určitý psychický blok. Rehabilitace může být bolestivá ale je nezbytná. Budu každopádně držet palce.

Romana (Ne, 9. 9. 2018 - 20:09)

Ahoj Romčo vítej zpátky ty...Kiki jiné přivítání bych od Tebe ani nečekala, ale tamto to byla nějaká jiná zvrácená Romana :) Ne samozřejmě, že jsem na své úlety nezapomněla, ale jak na ně není nálada, tak to člověka nemůže bavit. Mám na tebe dotaz : jak náročná rekonvalescence mě čeká po tom sundání sádry? Vážně je to tak drsné? Ptám se Tě, jako někoho kdo už si něco podobného prodělal. Já do teď nic zlomeného neměla a doufám, že hodně dlouho (ideálně už nikdy) mít nebudu.

vzkaz (Ne, 9. 9. 2018 - 19:09)

Jinak dnes mi přišla sms od...Karle, máš zavolat bábině. Něco kvůli kompotům, prej jaký chceš. Čau.

Scatter (Ne, 9. 9. 2018 - 16:09)

Super, díky šefové, že nám tak skvěle hraje do karet :) mám radost :)

Kikina (Ne, 9. 9. 2018 - 15:09)

Jinak dnes mi přišla sms od mé šéfové že zítra bude na naší směně o jednoho člověka navíc a nabídla mi jestli nechci zítra mít volno tak jsem souhlasila a možná že dneska večer i něco spáchám uplynula sice relativně krátká doba od mé poslední akce ale včera i dnes jsem se vydatně cpala tak uvidíme jestli ze sebe večer něco dostanu. Každopádně dám vědět.

Kikina (Ne, 9. 9. 2018 - 15:09)

Ahoj všichni. Nebojte se,...Ahoj Romčo vítej zpátky ty pokakando :0) už jsem se bála že jsi nám dala košem ale chápu že po tom úrazu jsi asi neměla chuť se tu rozepisovat. Pokud jses s tou sádrou pokakala jenom jednou tak všechna čest jak to zvládáš. Se zasadrovanou nohou a rozhozeným režimem to není žádná sranda. Když jsem teď ve svém příběhu popisovala i tu svoji zlomeninu tak jsem si na tebe vzpomněla. Tak přeji brzké uzdravení počítej s tím že sundáním sádry to ještě nekončí. Já se potom regulérně učila znovu chodit ale ty to určitě zvládneš. Držím palce a posílám pozitivní energii :0)

Romana (Ne, 9. 9. 2018 - 13:09)

Ahoj všichni. Nebojte se, ještě žiju. Jenom jsem nějak v poslední době neměla chuť přispívat. Pozitivní je, že příští týden mi konečně sundají tu sádru. Už se nemůžu dočkat. Jinak za ty poslední tři týdny jsem to i stou nohou v sádře na záchod zvládala. Pokadila jsem se jenom jednou. To jsem šla večer pozdě spát a když jsem vstávala, tak už jsem to měla na krajíčku. Než jsem popadla berle a doplazila se na záchod, tak jsem měla plné gatě :( Ani jsem neměla chuť to sem psát, protože to byl trapas. Musela jsem počkat, až máma přijde domů a pomůže mi dát se dohromady, takže jsem se slušně styděla. Vidím, že Kikina tu řádí dál a i vy ostatní se nenecháte zahanbit. Lukášovi určitě přeji vše nej k jeho jubileu. Až se dám dohromady, tak se určitě zase zapojím.

Kikina (Ne, 9. 9. 2018 - 09:09)

Taky všechny zdravím. Dneska jsem si trochu pospala a vstávám teprve teď. Teda je to poněkud nezvyklé vzbudit se v neděli ráno v čistých kalhotkách ale co naplat hlava mi v pátek říkala musíš to udržet a zadeček říkal už to musí jít ven. No však vy už mě dneska zastoupite :0) já asi natáhnu své atletické legíny a půjdu si trochu zaběhat.

pavel (Ne, 9. 9. 2018 - 09:09)

Myslím , že se to povedlo !! Báječný začátek neděle !! Pleny mi trošku protekly , ale jsem docela spokojenej , zatím jeden orgazmus , ale zůstanu v tom ještě chvíly . Počkám si na další . Hezké ráno všem příznivcům.

Jana (Ne, 9. 9. 2018 - 08:09)

Ahoj Jani to jsem ráda že...Ahoj Kikino, vydržela jsem v tom jen téměř do 16 hodin. Začalo to být už trochu nepříjemné a taky jsem začala mít obavy, abych stihla uklidit. Jak jsem vylezla ze sprchy, tak volala mamča, že přijedou až v neděli večer, aby stihli dokončit rozdělanou práci. Je vidět, jak jsi zkušená. S tím nástupem dalšího kadění máš pravdu. To už jsem věděla, že nepřijedou, tak jsem si vzala další kalhotky a jedny dobře tvarované džíny. Užila jsem si znovu a je to jiné, jestli je to v leginách nebo v džínách. Potom byly ještě dva návaly. Myslím, že legíny by to už roztrhlo. Oboje jsem natočila, zajímavé. Přes legíny to dřív prosáklo, ale na džínách to bylo podle barvy také poznat - i na vrchu stehen. Teď jdu ven, tak snad už ve mně nic nečeká.

Scatter (Ne, 9. 9. 2018 - 05:09)

Výborně holky, opět jsem odsouzen k onanii, Kiki ty jsi teda řádila, zbožňují tě, 3 orgasmy říkáš jo? No neboj já tě doženu :*

Reklama

Přidat komentář