Reklama

Představuji si, že jsem malý chlapec a že si na mne celou váhou stoupla dospělá žena

jn (Út, 4. 6. 2013 - 12:06)

A jak sis tehdy v těch šesti letech váhu dospělé ženy asi představoval? Jakou jsi měl tehdy asi představu o tom, jak je teta těžká?

Vít (Út, 4. 6. 2013 - 12:06)

Po příspěvku jj jsem si vzpomněl na jednu krimizprávu z USA. Nějaká matka se tam chtěla zbavit svého devítiletého syna a aby to vypadalo jako nehoda, zastlala jej do jakési pohovky tak, aby jej nebylo vidět a potom pozvala své dvě kamarádky, aby si na tu pohovku sedly. Kluk to po váhou dvou dospělých žen samozřejmě nepřežil a jaho matka byla odsouzena za vraždu.

Ríša (Út, 4. 6. 2013 - 12:06)

A zkusíš si alespoň...No tak,vzpomínám si že jsem jako malý někdy prožíval libé pocity,které tak trochu připomínaly orgasmus.Hrozně jsem chtěl vyzkoušet jak je ta teta asi těžká,protože mě to nějak vzrušovalo,a to jsem měl tak 5 nebo 6 let.Přál jsem si cítit její váhu na sobě,aby se mě dotýkala hlavně zadkem.Nějak jsem si představoval že si mi sedne na záda a já ji budu vozit,nebo si mi sedne na břicho či ještě trochu výše,chtěl jsem poznat jaké to je když dospělá žena mi sedí na břichu nebo hrudníku.Ten pocit vzrušení byl dost zvláštní,dost těžko popsatelný,bohužel zůstalo jen u toho,protože teta to odmítla a já jsem byl zklamaný.Je docela možné,že jsem ji žádal i vícekrát,jenže ona se asi obávala že by mohl vzniknout nějaký malér,tak to nechtěla riskovat.Přestože mě takové předsstavy vzrušují do dneška,tak v dospělosti to už není ono,jako malý chlapec bych to prožil jistě o mnoho zajímavěji.

jj (Út, 4. 6. 2013 - 11:06)

Ale jak tu bylo psáno...Ještě lepší by bylo malý kluk a čtyři dámy :-)

Jebač srn ze SR (Út, 4. 6. 2013 - 11:06)

Tetro tvá váha je akorát, žádná tlustoprdka ale ani anorexie, potřebuju ženu takovou aby měla v sobě dost hoven.A představuju si jak nademnou stojíš a sereš na mně a pak si prdelí nasedneš na můj kolík a rajtuješ na mně a zároveň ještě kadíš.

Pavel (Út, 4. 6. 2013 - 11:06)

Ale jak tu bylo psáno výše, když dospělý chlap uveze 4 dámy tak proč by malý kluk nedokázal uvézt jednu dospělou ženu, možná by to bylo reálné

tetra (Út, 4. 6. 2013 - 11:06)

Nějak si to nedokážu představit že by mě ten malý kluk udržel byť jen jedinou vteřinu. Mých 64 kilo oproti 25 kilo je pořádný rozdíl!

Pavel (Út, 4. 6. 2013 - 10:06)

No docela by mě zajímal také názor, kdyby napsaly nějaké ženy jak by se cítily sedat si na záda malýho kluka a zkusit se nechat vozit

Norba (Út, 4. 6. 2013 - 08:06)

A ten samý den jsem měl ještě další příležitost poznat váhu dospělé ženy. Na koupališti byla houpačka, na které jsme se houpali. Já s některým z jejích synů nebo oni dva atd. Všichni jsme přitom byli v plavkách. Já jsem byl hrozně zvědavý, jak mě ta maminčina známá na houpčce převáží, tak jsem jí řekl, ať se de také s námi houpat. Ona řekla, že to nejde, že ona je mnohem těžší než my a že bychom se houpat nemohli, jedině tak, že si proti ní sedneme dva. Sedl jsem si tedy s jejím mladším synem na jedno sedátko a jak se ona vyhoupla na to druhé, zvedlo to nás dva do výšky, jak nás oba svou váhou převážila. Chvíli seděla na sedátku celou svou váhou a zespodu se na nás dívala, jak oba sedíme nahoře a potom se začala odrážet nohama, abychom se mohli houpat. Když jsem si představil, že bych na sedátku seděl sám, asi bychom se vůbec houpat nemohli, neboť ona by byla stále dole a já jen nahoře a připadal jsem si jak lehoučký trpaslík proti těžké obryni.

Norba (Út, 4. 6. 2013 - 08:06)

Já jsem ve svých deseti letech poprve viděl úplně nahou dospělou ženu, jak se na osobní váze zvážila. U nás doma se nikdy nikdo dospělý nahý přede mnou neukázal, ale jednou mě maminka "půjčila" kamarádce, aby se mnou šla na koupaliště. Ta její kamarádka měla dva syny, se kterými jsem kamarádil. Ona se asi před svými syny doma vůbec nestyděla, asi před nimi běžně chodila nahá. Vzala nás všechny do jedné šatny, řekla nám, ať se převlékneme do plavek a ona se také normálně před námi svlékla do naha a šla pod sprchu. Já jsem najednou viděl všechno. Houpající se velká prsa, hnědý chlupatý kožich mezi jejíma nohama, dvě půlky veliké nahé prdele a mohutná stehna zralé ženy. Její synové na to byli asi zvyklí, ale já jsem stěží popadal dech, jak jsem byl tím pohledem šokován. Když jsem se díval na to mohutné nahé tělo, připadal jsem si jakoby malinký a slabý proti ní a obdivoval jsem tu její mohutnost a sílu, jaká z její nahé postavy vyzařovala a její huňatý klín přitom jakoby zdůrazňoval jeí dospělost. Tak, jak byla nahá, strčila mě pod sprchu. Ještě než jsme se všichni oblékli do plavek, řekla nám, že se můžeme zvážit na váze, která byla v šatně. Zvážili jsme se. Já jsem vážil 28 kg, její dva synové vážili 31 a 36 kg. Nakonec stoupla na váhu ona a já jsem jen otevřel pusu a zalapal po dechu. Ručička váhy se pod jejím nahým tělem zastavila na čísle 67.

VV (Po, 3. 6. 2013 - 22:06)

Asi nás bude víc kterým se...Já jsem dokonce v mých 8 až 12 letech byl tak zvědavý na váhu dospělých žen, že mne hrozně lákaly i osobní váhy na veřejných místech a vydržel jsem u nich dlouho stát a dívat se, jak na ty váhy dospělé ženy stoupají a jak pod váhou jejich těl ručičky vah létají až za padesátku, šedesátku, sedmdesátku... Ve třetí třídě ZDŠ jsem dokonce ještě po vyučování chodil do obchodního domu Rozkvět v Brně a tam fascinovaně stál u váhy v meziposchodí a čekal, až se nějaká žena na váze zváží.

jn (Po, 3. 6. 2013 - 21:06)

Asi nás bude víc kterým se...A zkusíš si alespoň představit, jaké by to bylo, kdyby ti ve tvých šesti letech teta na tebe sedla? Zkus to trochu popsat, jak by jsi to tehdy asi cítil.

Ríša (Po, 3. 6. 2013 - 21:06)

Ahoj, po přečtění této...Asi nás bude víc kterým se to líbí,vzpomínám si že jako malému se mi taky líbilo něco podobného.Jednou jsem požádal tetu aby si na mě sedla,načež se tomu zasmála ale odmítla to,bylo mi tehdy tak 6let.Strašně jsem byl ale zvědavý kolik může dospělá žena vážit a přál jsem si aby na mě seděla.Tato moje touha se mi bohužel nesplnila,ale když jsem byl starší tak jsme se spolužačkami hráli na koně.Bylo to sice dobré,ale jako malému chlapci se mi to s tou vyzrálou dámou nepoštěstilo,to si totiž představuju ještě o hodně lepší.Ani v následujících letech jsem nic takového nezažil.

Pavel (Po, 3. 6. 2013 - 21:06)

Ahoj, po přečtění této diskuze musím říct, že jako malého klučinu mě taky lákalo hrát hru na koně s dospělou paní. Nejvíc mě to vždycky lákalo ve škole s učitelkama, ale styděl jsem se jich zeptat, nevím jak by na mě asi koukaly?

Norba (Po, 3. 6. 2013 - 08:06)

Kolik maminka vážila? a...Maminka vážila něco málo přes padesát kilo a já jsem vážil asi dvacet pět kilo.

Petr (Ne, 2. 6. 2013 - 23:06)

Mě se také líbí, když si...Ony s tím vždy nadělají.Myslím, že mají nejdříve strach z toho, že pokud je neuneseš, cítily by se asi trapně, že moc váží.Měl jsem kdysi kamarádku, která se ráda nechala nosit na ramenou, nebo na zádech.

Libi (Ne, 2. 6. 2013 - 16:06)

Jinak, v osmi letech se mi...Kolik maminka vážila? a kolik ty?

Pavel (Ne, 2. 6. 2013 - 16:06)

Já se přiznám k tomu, že...Mě se také líbí, když si na mě žena sedne. Samozřejmě většinou řekne, že je těžká a že mě to bude určitě bolet, když na mě sedne, nebo že ji neunesu. Ale pak je příjemné, cítit těch jejích 60 kg na klíně.

Petr (Pá, 31. 5. 2013 - 13:05)

Kolik ta paní asi tak mohla...Tehdy mi připadalo, že moc. Navíc měla na nohou ty jejich zatracelé podpatky, takže to bylo, jako když na tebe dupne okovaná kobyla.

Jolly (Pá, 31. 5. 2013 - 13:05)

Asi jako dvanáctiletý...Kolik ta paní asi tak mohla vážit?

Reklama

Přidat komentář