Reklama

Představuji si, že jsem malý chlapec a že si na mne celou váhou stoupla dospělá žena

Petr (Út, 18. 6. 2013 - 21:06)

Před lety jsem měl...Hlavně si myslím, jak už jsem také uvedl, že by to od té ženy nebylo rozumné.Zkuste si představit, že by někdo z nás si stoupl na nějaké dítě. Těm praskajícím kostem je jedno, zda je to muž či žena, ale doufám, že snad někdo takový nápad nemá:-)Něco jiného je to mezi vrstevníky, kterí jsou na tom s váhou podobně.A to ani nechci domyslet, kdyby měla ta žena na nohou ty jejich pitomé podpatky.

igor (Út, 18. 6. 2013 - 20:06)

Před lety jsem měl přítelkyni vysokou a udělanou.Vážila 82kg.Jsem přesvědčený že kdyby se postavila na tak malého kluka tak mu zláme kosti nebo páteř.

Ríša (Út, 18. 6. 2013 - 12:06)

Přesně tak. Normální,...To tedy ano,když si představím jak ty muhutné hýždě,široké boky a silná stehna dospělé urostlé ženy dosedají na malý chlapcův hrudníček.Pro něj je to asi krušný pocit,ale myslím si že to má zase tu výhody že ta její zadnice sedící na jeho malém hrudníčku přečnívá do stran, a tedy není tlak soustředěný pouze na jedno místo oproti stoupnutí si.Ale i tak ho to asi pořádně zmáčkne.Je to dost divoká představa a těžko říct jestli by se toho nějaká taková žena odvážila,ale chtěl bych to někdy vidět v reálu.

jj (Út, 18. 6. 2013 - 08:06)

Věřím že to musel být...Přesně tak. Normální, pořádná ženská, se širokými boky, velkými hýžděmi a silnými stehny, s pořádnými ňadry, s huňatým, hodně zarostlým klínem a s váhou okolo 70 kg by z toho kluka udělala placku.

Ríša (Út, 18. 6. 2013 - 08:06)

No, v deseti letech jsem...Věřím že to musel být příjemný pocit,ale to jste byli vrstevníci.Ovšem nevím jestli by to ustál ve zdraví malý kluk kterému by sedla na záda dospělá žena,dobře udělaná,s širokými boky a pořádnou zadnicí.A vsadím že pokud by si mu sedla na břicho nebo hrudník,tak by mu vlastně znemožnila dýchání.

jj (Po, 17. 6. 2013 - 08:06)

Také se mi tyto věci...kolik vážila?

Marek (Ne, 16. 6. 2013 - 22:06)

Také se mi tyto věci líbí. Asi tak ve čtrnácti jsme se domluvili s kamarádkama ze školy, že si půjdeme zaplavat.Tehdy jsme leželi na dece, ta byla malá a jedna spolužačka mi řekla, ať se trochu smrsknem, jinak že si klidně sedne na mně.No...a sedla si mi na záda, když jsem ležel na břiše. Musím přiznat, že tehdy jsem byl docela v sedmém nebi. Líbilo se mi cítit na sobě její váhu a tím spíš, že jsem měl kontakt s jejím zadečkem.

Halina (Čt, 22. 1. 2015 - 19:01)

Tato úchylka není běžná,ale je léčitelná.MuDr Halina Pavlovská.

minimax (Čt, 22. 1. 2015 - 19:01)

Když jsem chodil asi tak do druhé či třetí třídy ZDŠ, byl jsem moc zvědavý, jak jsou těžké dospělé ženy. Když například šla maminka nebo teta po dřevěných schodech na půdu, (bylo to takové to něco mezi žebříkem a schodama, dva trámy a mezi ními dřevěné desky jako schody), obdivoval jsem, jak se pod váhou maminky nebo tety schody prohýbají, zatímco pode mnou se samozřejmě neprohýbaly, jelikož jsem vážil cca 25 kg, zatímco maminka vážila asi 65 kg a teta, ta byla taková trochu vyšší sportovkyně a vážila asi 70 kg. Byl jsem tak strašně zvědavý, jak jsou ženy těžké, že jsem se jednou schoval pod schody a čekal na maminku nebo tetu, až půjdou na půdu. Teta začala stoupat po schodech a já jem pod schodama jednu moji dětskou ruku vložil přímo pod její botu a nechal jsem tetu celou její váhou stoupnout na moji malou ručku. Myslel jsem, že tam zůstanu potichu a že si mne nikdo nevšimne, ale když mi na ruku její váha stoupla, neudržel jsem se a zařval bolestí, jelikož takovou váhu jsem na své ruce ještě nikdy předtím nedržel, jak byla teta příšerně a hlavně nečekaně těžká. Ruku jsem měl pořádně zmáčknutou,plakal jsem bolestí a ihned jsem si ji šel chladit do vody, ale stejně mne ta ruka ještě několik dnů bolela, jak mi ji váha tety zmáčkla.

Petr (Ne, 16. 6. 2013 - 19:06)

Přesně tak,zřejmě tady...No, v deseti letech jsem vozil na zádech kamarádky ve škole, které vážily o něco méně než já(byl jsem vždy největší ve třídě) a docela to šlo, ale trochu jsem se přeci jen zapotil.Ono v tomto věku člověk ještě asi není stavěný na nějakou zátěž.Hlavně v tomto věku posuzuje tyto věci trochu jinak, tehdy v tom nic sexuálního ani vzrušujícího nebylo, i když se přiznám, že se mi to vždy líbilo :-)

Ríša (So, 15. 6. 2013 - 18:06)

Tady ale není řeč o...Přesně tak,zřejmě tady někdo neumí dobře číst.Ale jinak co se týká té váhy,asi bych ve svých 10-ti letech dokázal unést na zádech lehčí ženu,byl jsem totiž poněkud robusnější.Kdyby mi ale sedla na břicho tak si nejsem úplně jistý zda bych to v pohodě vydržel.

Petr (Pá, 14. 6. 2013 - 19:06)

Pro toho hocha to může být...Tady ale není řeč o nějakém nasednutí na šulína, ale o tom, že si na toho kluka žena sedne, Třeba na břicho, nebo na záda.O poloze na koníčka tahle debata není.

SSM (Pá, 14. 6. 2013 - 11:06)

Myslím,že hoch docela...Pro toho hocha to může být příjemné. Jenže 12letý kluk má ještě malinkého šulinka a při tom rytmickém nasedávání může snadnou vyklouzávat a žena jej tam dost málo cítí, když je malinký a tenoučký.

Ríša (Pá, 14. 6. 2013 - 11:06)

Myslím,že hoch docela...To zní divně,nebyla zde řeč o žádném pohlavním spojení,ale o tom když si dospělá žena sedne na malého chlapce.I když to pro něj musí být krušné,a není prakticky žádná šance že by se z toho nějak sám dostal,tak si stejně myslím že to musí normálně ustát.Pochybuji sice že by se toho některá žena odvážila,ale i tak bych rád viděl jak by to vypadalo v praxi,mohla by to být sranda.

Doris (Pá, 14. 6. 2013 - 10:06)

12letý kluk nemá proti...Myslím,že hoch docela dobře zvládá když si žena šikovně nasedne a následně v rytmu vysedává.

Ríša (Pá, 14. 6. 2013 - 10:06)

Také si myslím, že asi ne,...Ublížit,proč?Pokud není nějaká enormní váha,tak si myslím že by to mělo být v pohodě.I když souhlasím s tím že by to nemělo být moc dlouho.Ale to stoupnutí si na takového kluka by už fakticky rikantní být mohlo,když ale na něm jen tak sedí, tak risk se snižuje.V některých zábavních videích z legrace někdy sedí matka nebo starší sestra na klukovi,a zjevně mu to neuškodilo.

Petr (Čt, 13. 6. 2013 - 23:06)

12letý kluk nemá proti...Také si myslím, že asi ne, ale zároveň by to asi od té paní nebyl dobrý nápad. Může mu totiž ublížit.

Jebač srn ze SR (St, 5. 6. 2013 - 08:06)

Stíne a jebeš svou starou taky do prdele, povyprávěj nám o tom.

jj (St, 5. 6. 2013 - 08:06)

Viděl jsem jednou nějaký...12letý kluk nemá proti šedesátikilové ženě šanci, když si ona na něj sedne. Ta žena je mnohem těžší a silnější než ten kluk.

stíne a kokote (Út, 4. 6. 2013 - 21:06)

Jsi blbec a nepleť se tam, kde nemají blbci co dělat, nebo tě zde rozšlapeme! Kokotiny o psaní na doktorku a pod. můžeš vykládat leda tak na lampárně. :-)

Reklama

Přidat komentář