Reklama

Úmrtí pejska

Jitka (Ne, 23. 1. 2011 - 17:01)

Ano, znovu jsem si to...To pláčeš na špatném hrobě, příteli!
Co to přisuzuješ těm, kteří tu ve smutném klidu a míru vzpomínali(ly) na své pejsky?
My že jsme sem nevnesli (ly) to, o čem píšeš a byli (byli) jsme tu sami(my) za sebe, Zdena také.... Tak sbohem!

jápes (Ne, 23. 1. 2011 - 14:01)

Ale tak si přečti, jak to...Ano, znovu jsem si to přečetl. A znovu opakuji, že se to může stát i nám, pejskařům. Nejsi objektivní. Bohužel.
Děvčata vzaly jste tu za své, co káže Zdena. Čili zdravím toho a toho, nezdravím toho a toho. Špatně. Spousta lidí, kteří s vámi cítí, se na základě takového přístupu odvrátí a budou v opozici. Ani se nedivím. Co kdybyste pozdravily všechny, popřály dobrý den a na agresivní vstupy nereagovaly? Nebylo by to lepší?
Pak by taky odpadly doměnky, že jste samy zralé pro psychiatrickou léčbu. Souhlas?

lina (Ne, 23. 1. 2011 - 13:01)

je docela zvláštní, jak...Ale tak si přečti, jak to Juli napsala, z toho jsem soudila, že na Ajdu nedával pozor... On pustil Ajdu ven a ji přejel autobus... To pro mne znamenalo, že ji nezajistil, nehlídal... Lina.

Lino (Ne, 23. 1. 2011 - 11:01)

Juli,jako vždy když čtu o...je docela zvláštní, jak posusuješ nehodu, o které vůbec nic nevíš. Měl jsem několik psů a musím říci, že i mně vběhl pes pod auto. A opravdu si nemyslím, že bych na něj pozor nedával. Tato situace se stane i dospělým lidem a dětem, o to je to pak horší. Ale odsuzovat člověka, kterého neznáme a dávat mu bez milosti za vinu smrt pejska je podle mého mínění předčasný úlet z tvé strany.

pro Julku (Ne, 23. 1. 2011 - 10:01)

V pátek ráno mi umřela...Juli,jako vždy když čtu o dalším a dalším pejskovi, který zemřel, projedou mnou bolest a zachvění. Tak tomu je i nyní, když jsem přečetla tu smutnou zprávu o tvé Ajdičce. Ať je jí země lehká, ať spinká v pokoji.
Jsi zřejmě mladičká a přesto jsi se svěřila těmto stránkám. To oceňuji. Máš
citlivé srdce!
Julko, přítele můžeš najít jiného, zklamal-li tě, přežiješ...! Věř starší paní,zamilovanost by pominula časem stejně, jen rozchod umí bolet, to pamatuji. Pejska už ti nikdo nevrátí.
Tomu věnuj častou vzpomínku, aby nebyl tak docela "ztracen". Jen pouhé tři roky jí, chudince, byly dány! Tak na ni a ne na chlapa, vzpomínej! Jsi mladá, dříve se vzpamatuješ nežli my a k tomu ti přeju hodně sil!!!
Lina

p.s. Pro tvého kamaráda, co pustit Ajdu ven vyvenčit a ona potom přišla ošklivou smrtí o život,nemám slov. Musela bych být strašně sprostá...

Julka (Ne, 23. 1. 2011 - 09:01)

V pátek ráno mi umřela Ajda- byla to ořišek,ale moc hodná, měla teprve tři roky a když se to stalo,nebyla jsem doma.Byla jsem u mamky ,kamarád pustil Ajdu vyvenčit a ona vběhla pod autobus.
Jsem na dně-opustila mě Ajdička, rozešel se se mnou přítel. Tak se na mě nezlobte,že jsem to sem napsala- neumím psát srdceryvné romány,jenom jsem smutná.

PRO "EBUDI (Ne, 23. 1. 2011 - 08:01)

Milá Evo Budin. Pročítala jsem příspěvky
do těchto smutných stránek a objevila tvůj. Ač mne jich řada vzala za srdce, ten Tvůj příběh je nejvíce ze všech podobný tomu mému!
Jestli sem někdy zavítáš nahlédnout, napiš alespoň řádku a kdybys dovolila, napsala bych ti sem svou mailovou adresu a kdybys chtěla, mohly bychom si poplakat a zkusit se i povzbudit skrze maily. Tolik bolesti a citu, kterých mám plné srdce, se necítím svěřit zde, kde jsem viděla i tolik nechutností od některých pisatelů. Děkuji.
Nina.

pro Kiki (St, 19. 1. 2011 - 17:01)

Taky si tím teď...Je mi tě ze srdce líto. Pamatuji si každý den po té hrůze. Co den, celý rok.....
Tady je TVÁ stránka, když ti bude těžko, napiš, jsou tu i dobří a stejnou bolestí potrápení lidé...
Drž se jak to nejlépe jde (já vím...já vím...) S láskou k těm, kteří trpí Lina.

Kiki (St, 19. 1. 2011 - 14:01)

Taky si tím teď procházíme. Je to hrůza. Pes, kterého jsme měli 15 let, to je člen rodiny...

hele (St, 19. 1. 2011 - 13:01)

Ty toho nenecháš, co meleš o uklízení po psech na stránce Úmrtí psa, ten blbeček, to bylo pro tebe slabé slovo...
O mou práci se nestarej,dělám již 40. rok svého života. Ani to sem ale nepatří.
Na rozdíl od tebe (vás), mně umřel pes a
a ten smutek mne přivedl k pročtení těchto stránek. A našel jsem tu i tebe, ty
ubožáku!!!

Jarda (St, 19. 1. 2011 - 13:01)

A další blbeček! Můžeš...Ty se nějak rozčiluješ. Ty jsi uklízela po svým psovi? Měl náhubek a neobtěžoval ostatní?

Jéje (St, 19. 1. 2011 - 13:01)

fakt umíš ,,Ju" chodit do hajzlu? tak to jsi fakt kabrňák................top se máš s čím vytahovat...................
vem si kýbl a hadr a mazej ta hovna umýt. Aspoň si u toho ulevíš a sem nepolezeš..........

Ju a hele (St, 19. 1. 2011 - 13:01)

hezky vám to tady mele. Co se vrátit k práci?

hele (St, 19. 1. 2011 - 13:01)

A zasrali nám sídliště!!...A další blbeček! Můžeš mi říci, jak souvisí zasrané sídliště s úmrtím pejska?
Někdo se svěří, že mu umřela žena a ty bys zřejmě vešel na tu stránku s key, že v nemocnici musela posrat postele, když už nemohla vstát. Takovou zvráceností se jevíš tady! Jdi na stránky Ochrany životního prostředí nebo podobné. To už není možné? Píšeš třeba na stránky Seznamky diagnózy nemocí nebo o opeřencích? Přeci co kam patří, tam se shluknou lidi se stejným tématem. Jako bych já s tím, že mi umřel pejsek, šel na stránky Soutěže zdatnosti psů nebo něco takového.
Jdi taky do hajzlu!

hele (St, 19. 1. 2011 - 11:01)

To video jsem sem dal proto...Ty musíš být uplně natvrdlej, všichni ti říkáme, k čemu slouží tato stránka a ty tu pořád nadále předvádíš to,co sem vůbec nepatří, cpi to tam, kde o to má někdo zájem.Jak ti to vysvětlit, už nejde jinak nežli tě poslat do hajzlu.Nic jiného si nezasloužíš, blbečku!

PL504 (St, 19. 1. 2011 - 10:01)

To video jsem sem dal proto aby si majitelé psů toto nebezpečí uvědomili. Jaké nebezpečí může vzniknout a že ani střelná zbraň pak nemusí spolehlivě pomoci-protože psa ve stresu a při rychlosti jakou běží netrefíte. A běda pokud ho jen postřelíte-rozzuří se ještě víc.
Video jsem sem dal proto, že už máme strach jít i s dětmi do parku. Každou chvíli se proti nám vyhrne nějaká takováto bestie, bez vodítka, bez náhubku a páníček v nedohlednu. V parku jsou pro malé děti dvě pískoviště, na která se nedá ani vstoupit-pejskaři si z nich udělali pro své miláčky záchod. Již jsem zde měl tu "čest" s rotvajlerem i dobrmanem navolno a bez košíku. Osobně bych majitele za tuto nezodpovědnost zavřel natvrdo do basy za trestný čin OBECNÉHO OHROŽENÍ.
Pokud chci řídit auto, musím se to naučit, prokázat znalosti a složit zkoušky. Pokud chci nosit zbraň, musím prokázat bezúhonnost, znalosti z práva, techniky i střelby a opět složit zkoušky. Pokud chci pracovat s plynem, elektřinou, nebezpečnými látkami či třeba opravovat výtahy dělám opět pravidelně zkoušky.
Pokud chci chovat velkého psa tak si prostě pořídím štěně, maximálně ho přihlásím na úřadě a víc NEMUSÍM NIC. Jestli o jeho chovu a vlastnostech něco vím či ne, jestli zvíře vůbec zvládnu na to se mě nikdo neptá a ptát nebude. Doufám že zvítězí nakonec zdravý rozum a že celá EU přijme opatření jako v Německu, kde řadu nebezpečných psích plemen zakázali. V Rakousku zase vyžadují speciální zkoušky, trestní bezúhonnost a i tak zvláštní povolení. To je správná cesta, protože je blbost aby si slušní lidé museli nakonec pořizovat zbraně, aby měli čím bránit své děti v případě napadení volně pobíhajícím psem. A jak vidíte, ani to nemusí pomoci.

Nebo nakonec povolíme k volnému chovu i velké kočkovité šelmy a budeme tak v parcích potkávat volně pobíhat pumy či tygry? Ono mezi napadením tygrem a třeba rotvajlerem není moc velký rozdíl.

jmk (St, 19. 1. 2011 - 10:01)

stále dokola se budou dohadovat milovníci a nenávistci psů. Toto je debata o úmrtí pejsků, tak proč sem cpete takové video? Psi jsou zvířata, mohou mít neočekávané reakce, ale vinu na zlém chování psa má jedině jeho majitel.

KV (Út, 18. 1. 2011 - 14:01)

To video jsem tedy zkoukla a je to typický obrázek lidí, kteří neví jakou rasu si mají pořídit. Nebo jí ho dali děti na hlídání a potom to takhle dopadne.
Paní majitelka očividně na pitbula, jestli vidím dobře rasu, nemá. Chodí jen dokola a nedokáže ho ani nakopnout. Jak se jí ho podařilo chytit za nohy tam není, ale spíš mě udivila akce policie. To jako stříleli mezi lidma???
Je to dost rozmazané...

KV (Út, 18. 1. 2011 - 14:01)

Podívejte se sem:...Souhlasím s Janou.
PL 504: nevím, kolik psů ročně zaútočí na člověka a ublíží mu.
Též nevím, kolik chlapů ročně zaútočí na ženu či dítě a ublíží jí/mu. Ale vsadila bych se, že jich je o dost víc, než psů.
Takže, můj milý, nehaž všechny psi do jednoho pytle, mezi muži také musíme dělat rozdíl.
Jako z dětí dokáží rodiče vychovat grázla, tak majitel dokáže udělat grázla ze psa. Vždy je potřeba být zodpovědný. I při pořízení andulky. Určitě víš, jaké nemoci může tvé dítě chytit.

jana (Út, 18. 1. 2011 - 13:01)

ja bych dala odstrelit toho majitele toho psa,nebot majitel je odpovedny za chovani psa ktery pokouse,ale pes nikdy bezduvodne nikoho nenapadne,ma k tomu nejaky duvod.Pokud ho majitel necha na pospas osudu a at si pes dela co chce,tak je to i s detma,pokud deti nevychovas tak si delaj co chteji a co takove deticky dokazou to nemusim ani popisovat,tak je to i s pejsankama.Proc pobihaji psi po silnicich,protoze ho majitel necha a nebo ho vyhodi,ci je to vina,vzdy je za tim majitel nebo takzvany chovatel a to je clovek.Ten je plne zodpovedny za chovani psa !!!!!!!!!!!!!!!!

Reklama

Přidat komentář