Reklama

Úmrtí pejska

Lina (Ne, 30. 1. 2011 - 21:01)

když manžel nechal...Ulo, nepomyslela jsi nikdy na to, že to pro Bojárka byla od manžela rána
z milosti a snad tedy i z lásky? Odpusť, že mne to napadlo. Tvé bolesti ovšem rozumím... Myslím na Tebe. Lina

Lina (Ne, 30. 1. 2011 - 21:01)

Holky děkuji vám za milá...I-am, já jsem měla ovčáka, nádherného, vychovaného,toho se bát nikdo nemusel,byl strašně hodný a dobrý k lidem, umřel v osmi letech chybou veterinářů. Trpěla jsem přespříliš, AD mi nutili,odmítla jsem,vzala jen nakrátko též rivotril,půl roku jsem neusnula bez prášku na spaní, pořád jsem ho všude viděla, pořád jsem jen brečela a fungovala jak tělo bez duše. Dodnes mám různé neduhy které způsobil ten strašný stres.Vrací se mi ta doba, čtu-li o dalším z Vás, kteří tím procházíte. I-am posílám ti své velké soucítění a pohlazení.Lina

Ula (Ne, 30. 1. 2011 - 16:01)

když manžel nechal zastřelit našeho Bojara,protože měl rakovinu, myslela jsem si,že umřu taky. Byla jsem s malým u babičky a když jsem s kočárkem jela lesem slyšela jsem ránu, hned jsem věděla,že je zle. Manžel je hajný, aale Bojar byl můj pes čuvač-on má manžel jezevčíky. Nikdo by nemyslel,že ho dokáže zastřelit ssám.Neodpustila jsem mu,žiju se synem u našich a je tomu již tři roky. A na Bojara nikdy nezapomenu.

I-am (Ne, 30. 1. 2011 - 16:01)

Holky děkuji vám za milá slova. Jano, na lidi kašlu, když nemám svého chlupáčka.
Lino, nejde mi to o něm psát, ale ty víš, jaké to je, snad někdy později. Budu se vracet na tyto stránky. Ty jsi nešla na net 9 měsíců po úmrtí tvého miláčka? Co jsi v té době dělala? Já chodím od ničeho k ničemu, všude ho vidím a co je nejhorší, tak čím dál víc to bolí. Zpočátku jsem brala léky AD a rivotril, ale snižuji dávky, nechci je brát pořád. Jenomže mi je o moc hůř. No, to tady řešit nebudu.
Chybí mi, všude ho vidím a manžel taky. Jakou jste měli rasu? Některých psů se i bojím, ale my měli takového gaučáka, který by neublížil opravdu nikdy, i když je to pes. Byl, ach jo.

Jana (Ne, 30. 1. 2011 - 15:01)

I-am, nic jiného nezbývá, bohužel, než si to protrpět a jenom čas pomůže. Ať je tvému pejskovi krásně tam, za Duhovým mostem, kde běhá ten můj drahý, i pejskové těch, které znáš z těchto stránek. Nejsi sama!
A nevraživosti které sem tam uvidíš, ty
ignoruj, nejsou od týchž lidí, jako jsme
my, pozůstalí po milovaných pejscích, ty přicházejí zvenku a absurdně právě na těchto bolestně intimních stránkách se
nám vysmívají a tím i kopou nestydatě do jejich památky...J.

Lina (Ne, 30. 1. 2011 - 14:01)

Umřel mi pejsek. Je to už...I-am, správně jsi nasměřovala své řádky sem. Nám, co jsme tady, je také smutno a
v našem Domě smutku soucítíme s každým, komu odešel nejvěrnější přítel-pejsek.
I já, ač můj pejsek odešel už před delší dobou, jsem si s ním, věř mi, dnes u jeho hrobečku povídala o tom, jak krásnou dlouhou procházku bychom si dnes udělali
a opět mi věř, bolelo mne srdce. A co teprve tebe, kdy je rána ještě tak čerstvá. Ano, krásná doba internetu v takových chvílích! Já jsem první třičtvrtě
roku bez mého pejska připojena nebyla a musela jsem si to "vychutnat" sama,nikoho ve stejné situaci jsem neznala a nevěděla, že je nás tolik, co trpí podobně a chtějí se svěřit. A když jsem konečně poté našla tyto stránky
a pár dobrých lidí, přišla určitá úleva, v té sounáležitosti, zjištěním, že nejsi sám, kdo enormě trpí. Bolest, jak jsem psávala, se přeci jen trochu umenší....
Snad i ta tvá, jen se drž a piš, když ti bude všelijak, my ti tady budeme rozumět.
Napiš o svém pejskovi, zaslouží si jistě každou pozornost a každou vzpomínku, jakkoli projevenou. Jsem v duchu s tebou!
A určitě nejen já! Lina

I-am (Ne, 30. 1. 2011 - 13:01)

Umřel mi pejsek. Je to už několik týdnů a je mi po něm smutno čím dál víc.
Dnes je venku krásně slunečno, měl rád procházky a my s ním. Ach jo. Bolí to, umřel nám člen rodiny.
Ať si o tom myslí kdo chce co chce, jak tady čtu, napsat jsem tu tady dostala odvahu. Třeba mi bude líp, když to nenechám jenom v sobě. Krásná doba internetu!

Jitka (Ne, 30. 1. 2011 - 06:01)

Co to pořád melete dokola! Ubožáci, pořád nechcete pochopit, že toto je stránka pro lidi, kterým umřel pes! A že někdo někomu nevěří či věří, to je něco jiného. To je
holt mluvení pravdy! Ale o t é m a t u!
Jen vy jste tu jenom pověšení pořád s často i sprostou kritikou. To vám dělá dobře!

Ano (Ne, 30. 1. 2011 - 01:01)

souáhlasíme s tím. Vedení se rozrostlo a ta lustrace byla dost přehnaná.Stále jenom poukazování na Netu,ale své chyby krásně přehlížely.Dámy ? Ne jenom ženské,které doma jsou pod pantoflem a tady si hrají na kápa-holky tohle není babská věznice,ale Úmrtí pejska- takže žádná kápa-jasné?

Nikdo nic (Ne, 30. 1. 2011 - 01:01)

To jste tedy přehnali! nepřehnal- jen napsal pravdu. Jitko, každý člověk má právo smutnit,kdyyž mu umře milovaná bytost- a je jedno jak to vezmeš.
Ale,žádný člověk nemá právo,tomu druhému psát,že tomu či onomu nevěří,že ho nepřesvědčil apod. Co to má jako být-,,tys mne nepřesvědčila,že ti umřel pes, proto tady nemáš co dělat"? Ano, tak si to představujete? No,ale pokud ano, tak si udělejte své stránkyy třeba na facebooku a tam si přijímejte členy vhodné pro smutek-
pro takový,jaký cítíte Vy!A nás ostatní prosím přestaňte omezovat!!!!

rahuas (Ne, 30. 1. 2011 - 00:01)

No,každý máme svou pravdu.Neta je také jenom člověk a myslím,že jste se také na ni dost podepsali. Vy se buď změníte nebo nezměníte,ale nebudete si opravńovat určovat, kdo si sem bude psát své bolístky, nebudete reagovat tak,že tomu věříte nebo nevěříte. Nebudete tady nikoho lustrovat,protože pokud ano,vždy k tomu napíšu svůj názor,který se vám vážené lustračky nebude líbit.
A klidně si o tom můžete mezi sebou posílat melíčky a notenbočoky přehřívat a podobně.

Lina (So, 29. 1. 2011 - 21:01)

Andrejko, díky za pohlazení. Je ho na světě tak málo! Po odchodu našich psích přátel nejvěrnějších už není nic, jak bývalo a o to více se cení i každé dobré slovo porozumění. Často na tebe vzpomenu
a jsem ráda, že tak dobří a citliví lidé jako jsi ty ještě existují. Příliš často
je v dnešním podivném světě nepotkávám.
A tyto stránky nám kdysi přinášely trochu úlevy v sounáležitosti, viď? Bohužel, bývávalo, než... Andrejko milá, dobrou noc, mám tě ráda. Lina

Andrea (So, 29. 1. 2011 - 16:01)

Vy tady píšete úplně o ničem.A neta je podle mne typický příklad člověka,který jen ubližuje a na každém něco vidí,ale sebe asi považuje jako ideální.Kdybyste pozorně četli zpětně jak píšete,tak Lina se vyjadřovala vždy věcně,stručně,slušně a k tématu.Tak jak to tady má být.To vy jste si to nějak popletli,vy tu absolutně na tomto tématu nemáte co pohledávat,běžte si rýpat někam jinam,třeba vás tam někdo ocení.
Lino a bud v klidu,já už to tu prostě jen čtu a vzpomenu si na to,...-jak jsem tu poprvé napsala a jak jsi mi odepsala a pomohla mi..
-často na tebe myslím a říkám si jak se máš.
Ted jsem se jen tak zamyslela a na mysl mi přichází,že to píšu těm lidem zbytečně,že oni to nepochopí a budou se tu vnucovat s těmi bláboly stejně dál,ale jedno vím...-ani těm našim psím přátelům,těm co nám chybí prostě 100% nesahají ani po kotníky-řekni mi,proč takoví lidé,když už mezi námi jsou musí neustále prosazovat ty své nesmyslné názory,kdyby aspon byli potichu,nebo se projevovali někde doma v soukromí,nebo mezi sobě podobnými,rovnými lidmi?-lze je vůbec nazvat?-Jejich inteligenční kvocient bude mít asi nižší hodnotu,to je možná omlouvá.........

Jitka (So, 29. 1. 2011 - 14:01)

To jste tedy přehnali!

jen já (So, 29. 1. 2011 - 03:01)

28.1.2011 20:20 - neta
no,ani bych neřekla,Lino,že Ti někdo ubližuje- jen konečně vyslovili svůj názor.
Stačí zajet o pár přízpěvků zpět a přečíst si cos tady vyváděla.
________________

Neto stoprocentně souhlasím

neta (Pá, 28. 1. 2011 - 20:01)

no,ani bych neřekla,Lino,že Ti někdo ubližuje- jen konečně vyslovili svůj názor.
Stačí zajet o pár přízpěvků zpět a přečíst si cos tady vyváděla.

Lina (Pá, 28. 1. 2011 - 13:01)

Někteří mi tu přisuzujete vlastnosti, které nemám a
vkládáte do mých úst něco, co jsem nikdy neřekla. Nebudu se ponižovat a vysvětlovat ani omlouvat, protože nemám za co.
Do budoucna tedy vezměte za vděk pouhé: "No comment".
Lina

rahuas (Pá, 28. 1. 2011 - 08:01)

Romane-velmi dojemný příběh a Lina jej potvrdila.
Lino- nedávno sem napsalo pár lidí své smutné příběhy, které jsi ovšem nevzala, protože nebyli dle Tvého gusta. On totiž každý nemá spisovatelský talent a když cítí bolest po ztrátě zvířete, nedokáže si vymýšlet.
Jsem proti zlobě, která tady vládne, ale myslím si, že každý má právo se o svůj smutek podělit na stránce k tomu určené- a ani Ty a ani nikdo jiný nemá právo, mu v tom zabránit.
I nám zemřel pes, bylo mu 16 let. V mládí se mnou jezdil po celém světě a byl i v bojových situacích, kam by člověk nešel. Několikrát mi zachránil život a nikdy na něho nezapomenu.
A na počest jeho života- ano života, neboť je pro mně
stále živý, jsem o něm napsal knihu.
A na pomníček nosíme s vnučkou každý týden květiny, s Benem si povídáme a žijeme. Chystám se koupit jiného psa, protože sám Ben by si přál, aby se mnou byl jiný pes, neboť jsem stále na cestách a bez psa to prostě nejde.
A prosím nepotřebuji vaši ctěnou soustrast.

A (Pá, 28. 1. 2011 - 06:01)

Tato diskuse tu být měla a...když sem příjde smutný člověk,kterému umře pes,tak se na něho sesype plno špíny,protože to tady lustrujete, kdo má právo na smutek a kdo nemá. Jako by si měl nejdříve dát žádost o svolení,aby sem mohl napsat, protože Lina a spol.s r o to tady vede velice přísně.
Podle ní atd. jen ona ví,co je nebo není pravda a když Jí nic nepřesvědčí,tak si dotyčná osoba může jít brečet do kapesníku-sem nemá možnost se vrátit-leda pod falešným nickem. Teď si to právo osobuješ Ty- jsi řízená s Linou v pozadí.

(Čt, 27. 1. 2011 - 20:01)

Názore,
se svými psy, ne psi. Víc čti.

Reklama

Přidat komentář