Reklama

Úmrtí pejska

A zase (Čt, 10. 2. 2011 - 20:02)

Ignorovat!!!!!

joj (Čt, 10. 2. 2011 - 18:02)

Ignoranti se v životě mají...ignoranti,ignorují vše-tak to bylo a je.Vždy něka zalezou a ignorují.Jak se však svět hne k lepšímu-ihned jsou venku a křičí do světa-my jsme Ti co bojivali,za lepší život
,za lepší postavení menšiny ve společnosti a žádají ohledy,metályapod. Tak si ignoranti ignorujte...........

Šárí (Čt, 10. 2. 2011 - 07:02)

Lino, to je jednoduché. Na těch jiných diskusích mají prostě lidé vyšší imunitu a na takové jedince všudypřítomní paraziti prostě nemůžou. To je pevně daný zákon reality-parazité jsou všude, ale zavrtat se můžou jen tam, kde je jim dovoleno.

A tady jim dovoleno je. Vás tady rozloží nebo přinutí utéct i žížala,natož pak hyena. To je pak těžké.

Lina (Čt, 10. 2. 2011 - 06:02)

Andrejko, děvče, ani já tu zhovadilost nemohu unést, ale skřípajíce zuby a zatínajíc pěsti mlčím. Vzpomínám na to, když to tu bylo, jak mělo být ,a téměř každý příspěvek vždy trochu pohladil svým soucítěním. To je pryč... Netrap se tím, každé slovo je pro ně zbytečné, jen na něj čekají, aby mohli spustit další sadu hnusu a kopat do mrtvých i živých.
Tebe a několik dalších mám ale stále v srdci a nezapomenu. Pro Andrejku a Kety Lina.
p.s. Všimla jsem si, že existují na jiných tématech stránky, kde ti, kteří
se znají, píšou a píšou, ač jejich příspěvky jsou proloženy podobným hnusem, který přišel i sem, oni ho umí ale naprosto ignorovat,jedou dál a dál, a to musí ty hyeny dohánět k šílenství.
Já vím, není to lehké, vydržet...
Že se taková špína objeví ale i na stránkách, které mají v názvu "úmrtí" bych ale bývala nevěřila.

Tonda (Čt, 10. 2. 2011 - 05:02)

Řadíš lidi do jedné skupiny-sprosťárny co tady píšete někteří- se dají klidně napsat i na mě- a já sem sprosťárny nepíšu.
Chytrý se nedělám,ale vím,že se vždy potrefená husa ozve ,jako první.
Tak se nesnaž tady budit dojem-že Ty jsi ta další zpravedlivá.

Andrea (Čt, 10. 2. 2011 - 05:02)

Tondo,tak jsem to i myslela.Ale ty sprostárny co tu píšete někteří jsem už nemohla nechat tak,neurážejte.Přečti si laskavě co tu někteří psali a pak piš.Já jsem nikdy psa do postele ani do kočáru nebrala,tak pozor na slova laskavě.Nechápu proč to píšeš mě.Ti co se tak vyjadřovali a o nichž si to třeba myslíš tu dlouho nepsali,tak se nedělej chytrý.Já jsem třeba měla rotvajlera,poslouchal na slovo,už mě neštvěte,jste s tím trapní a ubozí.

nn (Čt, 10. 2. 2011 - 00:02)

Náhodou poslední 2 příspěvky jsou naprosto pravdivé a racionální. Nesouhlasíte snad? Já na 100%!

afrikaonline: (St, 9. 2. 2011 - 22:02)

Ano, Andreo, není slova,...hyena skvrnitá je jedinečným tvorem, který jako jediný savec dokáže pozřít i velké kosti a tak zcela čistit krajinu od mršin, které mohou být i ve velmi pokročilém stádiu rozkladu. Hyena je mimo své důležité role uklízeče mrtvol též odhodlaný a statečný lovec. Loví ve skupině a tyto skupiny dokáží usmrtit buvola i zraněného slona či mládě nosorožce.

Andreo a Jitko (St, 9. 2. 2011 - 22:02)

A ještě jedna věc,vsadím...My obyčejní lidé známe jak vypadá pes.Určitě svého psa netýráme v oblečkách a nehajá nám v kočárku,když jdeme venčit,Nenosí nafintěné šatičky a když si štěkne je ho slyšet daleko,žádné kňourání to není. Pes nepatří na řetěz,ale ani do postele k paničce.
es jak ho znám já,plní své povinnosti hlídače,chodí na cvičák a má o zábavu a výchovu postaráno.To co je vidět v poslední době-je jako když chodí na provázku opičky.Ještě že těm chudáčkům malým nelakují paničky drápky a nemalujou tlamičky.Mě snad klepne.Náš pes má normální boudu a výběh po zahradě. Je to hlídač. Aje také členem rodiny,ale nic nepřeháníme.Tak si své bujné fantazie uvažte ,jako kozy a nechte normální lidi na pokoji.Nic Vám neděláme. Tonda

Jitka (St, 9. 2. 2011 - 22:02)

A ještě jedna věc,vsadím...Ano, Andreo, není slova, kterými je označit. Zbabělé hyeny .....

Andrea (St, 9. 2. 2011 - 21:02)

A ještě jedna věc,vsadím se,když jste tak chytří a píšete o kynologii,že vy jste psa viděli možná tak z dálky několika metrů,není možné,aby takoví ubožáci a lidi s vaším IQ mohli vlastnit a vůbec vychovat psa,vy byste ho mohli tak snad jen utýrat,což se asi stalo vám,vaše matky vás teda vychovaly,nebo spíš nevychovaly,bud nejsou samy normální,nebo se musí za vás stydět.

Andrea (St, 9. 2. 2011 - 21:02)

Jste hnusní,odporní dobytci a hovada,přesně tak jste se nazvali,a to je ještě hezké pojmenování.Ano,pište si tu své debilní příspěvky sami,nestojíte nám za to-vás se nehodí srovnávat ani s těmi zvířaty,vy chudáci!!!!

Pane kolego- (St, 9. 2. 2011 - 17:02)

Ty dobytku, co jsi poskvrnil...zhnusený- pietní stránky našich miláčků,tady poskvrnilo tolik lidí,že již tato diskuze není to co byla.Tolik citu tolik touhy a kde nic tu nic.Plačky pláčou soukromě,pietní místo osiřelo,jen pár pozůstalých se tu producíruje a hledá do koho by si koplo.?

Ne že bych souh (St, 9. 2. 2011 - 16:02)

Ty dobytku, co jsi poskvrnil...protestu páně kolegy, ale upřímně řečeno jej zcela chápu :-D
PS: Moc krásný výraz: "pietní stránky", jen co je pravda :-D

zhnusený (St, 9. 2. 2011 - 12:02)

vložky a strč si je mezi...Ty dobytku, co jsi poskvrnil svým hnusem tyto pietní stránky, tobě přeju jen to nejhorší peklo na zemi.

Roztáhni si (Út, 8. 2. 2011 - 02:02)

vložky a strč si je mezi nožky, to bude jezdec na koni,když ti ptáka nahoní

Nojo (Po, 7. 2. 2011 - 10:02)

Už jste otrávili tolik lidí, že už sem přestali psát a to vás štve, tak si píšete
alespoň sami se sebou, vy chudáci....

Na to byl vtip! (Ne, 30. 1. 2011 - 21:01)

Ignorovat, ignorovat a zase...A co děvče, ignorovala jsi ho?
Ano maminko, třikrát!

Už zase! (Ne, 30. 1. 2011 - 21:01)

Ignorovat, ignorovat a zase ignorovat!

Tedy děvčata, (Ne, 30. 1. 2011 - 21:01)

pro vás by psychiatři mohli znamenat skutečnou úlevu :-). Anebo konec svobodného pohybu, teď nevím...

Reklama

Přidat komentář