Reklama

Úmrtí pejska

janaka (Po, 14. 2. 2011 - 12:02)

I kdyz jsem nemela v umyslu sem psat,tak jen dekuji Line a Zdence za pozdrav a tez zdravim.A kdyz uz jsem tady,tak jen par radku.Ano zachranila jsem jednomu drobeckovi psi zivot.A je pravda,ze me to stalo spoustu penez.Ale nelituju toho.No zivot mozna ne,ale tyrani ano.Ikdyz jsem nemela vubec v umyslu si porizovat dalsiho pejska,tak to prislo jaksi samo.Samozrejme,ze na ty sve 2 psi holky nikdy nezapomenu,to ani nejde zapomenout.A jen tak na okraj,doporucuju vubec nereagovat na ty scipaky co sem pisi ty sve kydy.Proste necist a myslet si sve.Zatim se mejte.Myslim na vas i na vase chlupate milacky,kteri nejsou mezi nami.

Lina (Po, 14. 2. 2011 - 09:02)

Na nic jiného teď nemám čas než na to, že posílám z hloubi srdce lásku a přehršle
pozdravení Andrejce, Zdeničce, Mirkovi, Janace a Dáše a ostatním, kteří sem píšou citlivě a s láskou... Lina
A vašim pejskům totéž do nebes....

jdi do kelu (Po, 14. 2. 2011 - 07:02)

váš příspěvek je...Sem, do stránek "Úmrtí pejska" napsat "Pach svíček, shnilé kreatury a smrad z psího krematoria..." To mohl napsat jen naprostý vypatlaný idiot!!!! Že ti není hanba, ty vyhořelý kreténe!

Marika (Ne, 13. 2. 2011 - 23:02)

Prosím, nesuďme.
Každý jsme citlivý jinak.
Před půl rokem bych sem třeba psala stejně - "nikdy víc, budu držet smutek za toho našeho raráška".
Najednou si dva přátelé vzali pejsky z útulku a řešení pro nás bylo na světě. Taky jsem najednou chtěla chodit s pejskem. Dát staršímu pejskovi domov, zase vidět šťastného, milovaného pejska. Teď se to podařilo a jsme šťastní. A konečně zase nesedíme doma u hloupé televize, ale "musíme" proběhnout toho našeho krasavce. Konečně - když už se děti osamostatnily - zase milá povinnost se starat.
Je fajn mít stránky, kde se člověk může svěřit s bolestí, ale vše s mírou a prosím, bez napadání...

Jen jsem chtěla napsat, že jsem znovu šťastná a myslím, že to můžu napsat i za manžela. Náš pejsek miloval psy a byl by určitě rád, že máme pejska a netýráme se kvůli jeho odchodu - tak sobečtí jsou jenom lidi, pejsci ne.
Ale znovu píšu, nesoudím...jen jsem se chtěla podělit o radost.

To-je zbytečné (Ne, 13. 2. 2011 - 23:02)

mají zatvrzelá srdce. Jinak by tady ten útulek zraněných srdcí nevznikl. Tolik lásky a pomoci- mrtvým psům- psychiatra na vás vy cvoci!!!!!!!!!!!

HELP (Ne, 13. 2. 2011 - 23:02)

NEIGNORUJTE NÁS-MY JSME VÁM NIC NEUDĚLALI- TAKÉ POTŘEBUJEME LIDSKOU LÁSKU- CHCEME SE NECHAT VODIT NA PROVÁZKU,MÍT TEPLO,PLNOU MISKU. CO JSTE TO ZA LIDI? TO SE HNED TAK NEVIDÍ. PEJSKY RÁDÍ MÁTE? TÍM SE HOLEDBÁTE-?
ALE DO ÚTULKŮ NIC NEDÁTE.

No, takový klub (Ne, 13. 2. 2011 - 22:02)

Andrejko,také Ti moc děkuji...osamělých srdíček seržantka Pepříčka, ne? Neochvějné přátelství stejným osudem svázaných dušiček uprostřed krutého světa! Děvčata, kdyby bylo třeba pro případ dalších úmrtí, byl by k dispozici skvělý taxidermista!

Zdenka (Ne, 13. 2. 2011 - 20:02)

Zdeni,děkuji-a ty ostatní...Andrejko,také Ti moc děkuji a máš pravdu... Nemá cenu reagovat na příspěvky duševních mrzáků,stejně nikdy nic nepochopí !! A jak píšeš,budeme si pomáhat my mezi sebou,my,kteří sem patříme a alespoň slůvky podpory si pomůžeme a dodáme si sil... Také se měj moc hezky.

Andrea (Ne, 13. 2. 2011 - 20:02)

Zdeni,děkuji-a ty ostatní budeme opravdu ignorovat,jen když někdo bude chtít napsat,tak můžeme napsat,pomoci,ale tady na tohle už nebudu reagovat,měj se moc hezky.

Na úmrtí pejska (Ne, 13. 2. 2011 - 20:02)

se nám zase stejská, vztahovačnost nechybí,copak jsme to za lidi.Zítra slavit máme lásku pejskům dáme, srdíčka jsou naše-kdepak máte Vaše?

Naši pejskové v útulcích,čekají na lidičky,kteří jsou opuštění-příjďte si vybrat.

Mariko (Ne, 13. 2. 2011 - 19:02)

Včera a dnes jsme spolu s...váš příspěvek je přesně to, co tato diskuse postrádala. A doufám, že sem budou lidé psát svoje příběhy o pejscích a že zmizí smrad z "psího krematoria".
Ať se vám to líbí vy schnilé kreatury nebo ne, najdou se lidé, kteří mají rádi psy, ale ne pach svíček. Zdeničko......?

Zdenka (Ne, 13. 2. 2011 - 19:02)

Včera a dnes jsme spolu s...Ano Mariko,máš pravdu,já sama mám 2 pejsky,ale na Lumpíka nikdy nemohu zapomenout,je to pár dní,co se mi o Něm i zdálo,byl to velmi živý sen,jak se běhá,dovádí a skotačí s mými pejsky na krásné slunečné louce...
Ale zase chápu ty z nás,kteří jsou odchodem svého mazlíčka tak nešťastní,že si dalšího pejska nedokážou pořídit a moc bych to těm nešťastným lidičkám přála,hlavně Lině,Andrejce,s Dášenkou jsem ve spojení,ta si dalšího pejska z útulku pořídila a dělá Jí jen samou radost,i když Ho hodně srovnává s Maxíčkem... S Janakou jsem ve spojení také,zachránila trpícího pejska a ještě Jí to stálo dost peněz,ale v žádném případě toho nelituje... Přeji Vám všem příjemný večer,hodně sil a krásné sny o našich psích mazlíčcích... ? Zdenka

Zdenka (Ne, 13. 2. 2011 - 19:02)

"a" a "takže" neumíte se ani podepsat a moje příspěvky vám nebyly určeny !! a dále jen mohu dodat"NO COMMENT"... !!!
A ještě dodám,že reakci nějakých chorých mozků,či jednoho chorého mozku,který se schovává za nějaké "a","takže" apod.jsem čekala,ale dlabu na vás-či tebe !!

Marika (Ne, 13. 2. 2011 - 19:02)

Včera a dnes jsme spolu s přáteli (střední věk) vyrazili na pořádné procházky s našimi pejsky. Šest pejsků - z toho tři z útulku. Když jsem pejsky pozorovala, jak jsou šťastní, honí se, každou chvilku k nám přiběhli pro pohlazení nebo spíš piškot:-)), byla jsem taky šťastná. A moji přátelé taky.
Pejsek mi zemřel před půl rokem a teď jsem strašně ráda, že mě stesk neochromil natolik, abych nedokázala dát domov dalšímu pejskovi.

Na svého pejska samozřejmě nikdy nezapomenu, ale život musí jít dál, a v útulku je tolik pejsků, toužících po svoji rodině...

a (Ne, 13. 2. 2011 - 19:02)

zase vedle.
Zdenička si...zapálíme Zdeničko svíčičku za Andrejku, Janaku, Mirečka, Nelynku, Linušku a ostatní.
Přesně o tom to je. Normální lidi odradíte. Zdenko.....?

takže (Ne, 13. 2. 2011 - 19:02)

až do doby zániku...zase vedle.
Zdenička si zase zdraví svoje oblíbené prdelky.
Cožpak vy děvčata nejste schopné normální diskuse?
Máme si myslet, že jste potenciálními kandidáty pro psychiatra jako Zdenka?

Zdenka (Ne, 13. 2. 2011 - 19:02)

A ještě něco: Když sem déle nenapíši,v mých myšlenkách budete stále,nikdy na Vás nezapomenu... Mám Vás ráda... ? Vaše Zdenka

Zdenka (Ne, 13. 2. 2011 - 19:02)

A ještě jednou si dovolím napsat slova,která nás,kteří ksme milovali své pejsky moc dobře známe a nepřestanou nnás dojímat a to nikdy...

Pane můj....
říká se, že jsem nejlepší přítel člověka.
Je to pravda.
Dělám pro tebe všechno, co mohu a umím
a uctívám tě jako boha.
V mých očích můžeš číst důvěru a lásku.
Snažím se vracet Ti dobro,
které mi poskytuješ.
Stárnu vedle Tebe a Tvých dětí,
hlídám Ti dům, vodím nevidomé, tahám sáně,
zachraňuji lidi v troskách a lavinách,
pomáhám dopadnout zločince,
bavím lidi v manéžích cirkusů,
pro Tvé zdraví snáším kruté bolesti
v pokusných laboratořích.
Milionkrát zavrtím ocáskem,
abych Ti poděkoval za péči,
abych Tě přivítal doma a dal Ti najevo radost.
I kdyby Tě všichni opustili,
já s Tebou zůstanu až do smrti.
A prosím Tě, milovaný pane,
až příde čas, kdy už nebudu zdravý
a nebudu mít radost ze života,
nedávej mne od sebe pryč.
Raději mne drž jemně ve svých rukou
a dopřej mi milosrdný věčný odpočinek
a já odejdu s myšlenkou, že můj osud byl
nejbezpečnější ve Tvých rukou…

Zdenka (Ne, 13. 2. 2011 - 19:02)

Andrejko,Tebe se můj příspěvek také týká,promiň,zapoměla jsem jen napsat Tvé jméno... Zdenka

Zdenka (Ne, 13. 2. 2011 - 19:02)

Zdravím všechny a posílám vřelou a láskyplnou vzpomínku všem lidičkám,kteří sem patří,hlavně Linušce,Janace,Dáše a Mirkovi... Moc na Vás všechny myslím,dá se říci,že to co se zde děje za hrůzu sleduji téměř denně a je mi z toho fakt hodně mizerně,proto se mi sem nechtělo psát... Ale jen chci,aby jste věděli,že jsem na Vás nezapomněla a cítím s Vámi všemi,kteří sem na tyto stránky píšete v dobrém a hlavně s výše jmenovaným a jsem moc ráda,že jsem Vás poznala... ? Držte se,opatrujte se,přeji Vám hodně sil a klidné vzpomínání na naše pejsky... Dali nám moře lásky,věrnosti a oddanosti a na to nelze zapomenout... Všem našim mazlíčkům,kteří již mezi námi nejsou a běhají spolu na krásné sluncem zalité louce za Duhovým mostem a nám tady dole na Zemi moc cyhbí :-( posílám tam nahoru pusinky a pohlazení ? Zdenka

Reklama

Přidat komentář