Reklama

Úmrtí pejska

Zase (Ne, 4. 11. 2012 - 07:11)

Pes taky nezklame.Kolik...nekecej vole. Pes je pes a když ho nějaký dement nezvládá, tak ať ho potrhá. Nemá si psa pořizovat, když ho nezvládne. Jenže jak vidím tak vy jste si tu ze slušného povídání o smrti milovaného přítele kanál. Baví vás se do druhých srát a nenechat je v klidu. Prostě blbci co rádi vyvolávají hádky. Takový postavit ke zdi a bičovat do té doby, dokud nepochopí, že nemaj strkat rypák kam nemaj.

Kdo (Ne, 4. 11. 2012 - 06:11)

jsem majitel slušně...Kreténe! Psa chovám přirozeně a lásku mám k němu jak k příteli. Nevoním se a nejsem ženská, takže tu "krávu" si nech pro svou starou.Pomocnou ruku podávám každému slušnému člověku, těch je ale málo, těch sviní, do kterých se můžeš klidně započítat, je mnohem víc. Napíšeš sprosťárny a pak si ještě dovolíš napsat, že tu urážím "SLUŠNÉ" lidi. To tedy sedí.
Na blití je zase mně z takových, jako jsi ty a ještě o to více lnu ke zvířatům.
p.s. Už se těším, jak tyhle špíny admin vymaže!

dědek (Ne, 4. 11. 2012 - 02:11)

Kdo z vás chodil v jeslích na nočník kakat? Komu to nešlo a byl povzbuzován? Já chodil jen do školky. Hezká blondýna rozhodla, že mě dá čůrat a podržela mi ho. Trochu jsem byl zaskočen. Řekla: "Honzí, čččč!" A už to teklo. Dostal jsem pochvalu, jak krásně jsem zalil travičku. Jedna hlídací teta mi zase pod pinďou podržela nočník a očekávala zvonivý zvuk. Zatlačil jsem a bylo to. Má s těmito vzpomínkami spojené asociace, které mají erotický náboj.

anonymka (Ne, 4. 11. 2012 - 00:11)

Pes ten člověka nezklame,zatímco lidé si hrají na přátele a při nejbližší příležitosti ti vrazí nůž do zad.

Jitule (So, 3. 11. 2012 - 23:11)

Miloš to je borec. Prasák a hulvát.

dědek (So, 3. 11. 2012 - 22:11)

Nekvákejte tady vy antipejskaři a táhněte chrápat!

Miloši (So, 3. 11. 2012 - 22:11)

Chudák tvůj pes, to bude asi pěknej sráč jako jeho páníček.

Miloši (So, 3. 11. 2012 - 22:11)

Nejvetší hovadu jsi ty a jestli ty jsi slušný člověk, tak o tom pochybuju čuramedáne blbej.

Jestli (So, 3. 11. 2012 - 22:11)

Kdo si usurpuje právo... píšeš o tom,že lidi jsou větší svině než zvířata, pak odkrýváš sama svou povahu a jsi taková.

Miloš (So, 3. 11. 2012 - 22:11)

Kdo si usurpuje právo...jsem majitel slušně vychovaného psa ,ale takovou s prominutím krávu jako jsi ty bych kopnul do zadku a psa ji sebral za týrání. Já velmi chápu taky,že rozmalení psíci navoněných dámiček jsou otroky jejich představ a takoví lidi by nepodali pomocnou ruku člověku. Ale psa budou zbožňovat a dovolí si zde ještě urážet slušný lidi. Je mi z tebe na blití, hovado!

Kdo (So, 3. 11. 2012 - 21:11)

Souhlas! Člověk pro...Kdo si usurpuje právo říkat retardace tomu, co mu nepasuje do jeho názorů na svět a život. Pro mne jste tedy poté zase retardovaní vy, kteří lásku a cit ke zvířeti
neumíte pochopit. A že lidi umí být většími sviněmi,nežli jsou zvířata, je více než jisté. Takže i láska ke zvířatům u mnohých bývá větší nežli ta k lidem. Není divu!

Janka (So, 3. 11. 2012 - 21:11)

jsem častou přispěvatelkou...To bych líp nenapsala a souhlasím s tebou do puntíku. Myslím, že se tady nejvíce zlobí a urážejí ostatní právě ty,co své !Boží" miláčky povýšily nad hodnotu člověka.Takoví snobové by ani zvířátka chovat neměly

Milý Šimone, (So, 3. 11. 2012 - 21:11)

jsem častou přispěvatelkou do této diskuze,protože mi umřel pejsek před rokem a půl. Pocity jsem již zde sdělila,ale nemohu nepochopit i názory opačné,protože vím, o čem tito lidé mluví. Oni nezatracují naši bolest,ale oni vidí,že někteří dělají z pejsků skutečné Bohy a považují je za něco víc než člověka.
Ve svém bolesti nad ztrátou pejska jsem schopna vnímat i je a pochopit je ,protože mají v mnohém pravdu...

Šimon (So, 3. 11. 2012 - 20:11)

Souhlas! Člověk pro...Máš pravdu Andreo, jsi retard retardovanej. Táhni jinam a můžeš prudit tam krávo! Hedo ty jsi retardovaná a víš jak sem to poznal?

Přej a bude ti (So, 3. 11. 2012 - 20:11)

Nechápu jedno, proč se chodíte hádat na diskusi, která se vás očividně netýká. Lidé si tuhle diskusi založili, any zde vzpoměli na své milované pejsky co jim umřeli a vy bezcitní sobečtí hajzlíci sem chodítě akorát plivat jed! Copak vám není nic svaté vy smradi? Jak tu psal nějaký idiot, že mu je tu na blití z toho jak tu lidé pláčí nad úmrtí pejska, tak mě je na blití z něj. Co tu pohledáváš primitivní hovado, když nemáš doma pejska natož aby jsi ho oplakával!

Andrea (So, 3. 11. 2012 - 19:11)

Souhlas! Člověk pro druhého člověka nemá hodnotu, pes je idol. To je retardace hodnot, jak to tu někdo napsal přede mnou.

Heda (So, 3. 11. 2012 - 19:11)

myslím, že na diskuzen o pejskách patří i diskuze o lidech, kteří pejsky chovají.
A pokud se kolem sebe podíváte objektivním okem zjistíte, že opravdu pejsci jsou často více než člověk pro své majitele. A jelikož psa mám a nejsem z něj retardovaná,mohu si dovolit kritizovat takové lidi i já, Renato.

Renatko, (So, 3. 11. 2012 - 18:11)

uprav si své lidské morální hodnoty. Jsi v tom velmi zaostalá.

To (So, 3. 11. 2012 - 18:11)

Vy jste nějak...snad ne?!
Jsem majitelkou pejska,ale souhlasím,že některé zde diskutující dámy jsou ze svých miláčků natolik ujeté,že by jim vystavěly piedestal.
Ano máte pravdu-kult pes se rozmohl a na lidi se kašle. Opravdu máte zvrácené hodnoty, a to svého pejska také miluju,ale nejsem z něj po... natolik,abych jej nadhodnocovala nad kvalitou lidské lásky a života

Viki (So, 3. 11. 2012 - 17:11)

Tak to je trefné! Nad úmrtím pejska brečíte a člověka, který potřebuje pomoci na ulici necháte klidně chcípnout. Je mi z vás, co se zde ukájíte nebetyčnou láskou ke zvířatum, na blití.

Reklama

Přidat komentář