Reklama

Muž Blíženec

tak (Ne, 30. 7. 2017 - 14:07)

Přidám se se svými...to byl červnový Blíženec, ne?

Veronika (Ne, 30. 7. 2017 - 14:07)

Hodně jsem se tím tehdy trápila, že ho už nemohu mít, nechtěla jsem žádného jiného, a to i přesto, že jsem věděla, že to hraje na více stran...ale zase musím říct, že pokud byl s někým ve vztahu, tak se snažil ty nevěry skrývat tak, aby se tím ta holka netrápila, a když byl s ní, tak byl tím nejlepším partnerem....ale pořád by s ní nebyl, potřebuje hodně svůj prostor, čas na kamarády apod... po pár měsících mě odprosil, abych se k němu vrátila, že mě pořád miluje, ukončil to i s tou vdanou... pak jsme spolu byli a zase nebyli a tak se to táhlo dalších x let... pak jsem si našla jiného kluka a s ním to definitivně skončila... od té doby jsme kamarádi, dnes je mu už 38 let a pořád se neusadil... jako kamarád je tedy mnohem lepší než jako partner... tím, že jsme spolu pravidelně v kontaktu a mluvíme spolu o všem, tak vím, jak žije... má vztah, kromě toho vztahu občas někde ujede, doma o tom pomlčí, pak mu vztah skončí a začne další... ale poslední rok mi říkal, že nyní by se už asi rodině a dítěti nebránil.. o pár let dříve by to však vnímal jako katastrofu, nyní ho láká spíše rodinný život, chce trávit sobotní večer v klidu doma, dříve jen bary a hospody s kamarády.. dokonce se nedávno hodně trápil kvůli jedné holce, co ho opustila.... i když oprávněně.... takže se zdá, že jednou i blíženec dospěje, v tomto případě však až po 37 letech zhruba..

Veronika (Ne, 30. 7. 2017 - 14:07)

Přidám se se svými bohatými zkušenostmi s blíženci :-) Sama jsem blíženec, takže je v mnohém chápu, ale ne vždy je to jednoduché a vztah s nimi není žádný med..:-) Mimoto můj otec i babička jsou také blíženci, třetina mých kolegů v práci taky, a přitom každý je tak odlišný...
1. první blíženec byl můj první kluk, bylo mi 18, jemu 24, zpočátku to běželo pozvolna, poté přišlo období, kdy byl asi hodně zamilovaný, nosil mi sám od sebe dárky, byl pozorný, mazlivý... hodně jsem ho milovala... zhruba po roce řekl, že si chce promluvit a řekl mi, že si uvědomil, že se nechce vázat, a že se musíme rozejít, že chce být sám.. Byla v tom samozřejmě jiná žena, jedna vdaná paní, se kterou to táhl asi už tři měsíce... byl to šok, ten vztah byl krásný, ve všem jsme si rozuměli, měla jsem moc ráda jeho rodiče, bratra i kamarády, nikdy jsme se nepohádali a najednou konec... pak jsem se více bavila s jeho kaamrády a zjistila, že těch nevěr za ten společný rok z jeho strany nebylo zrovna málo.... on měl pořýd potřebu s někým flirtoval, někoho lovit...ale jakmile tu ženu získal, neměl už moc zájem se jí ozývat, natož ji vidět.... nějaké indicie tam byly, to je pravda, ale vždy si něco vymyslel a pro mě bylo jednodušší mu věřit...ale lhát uměl perfektně

Simona1990 (Čt, 15. 6. 2017 - 13:06)

chlastat a žít...Michale, ta fáze 3, prosím? :-))) Prosíme! :)

v (Po, 5. 6. 2017 - 22:06)

A co kombinace Blíženec a...poho. Oba chtějí volnost, nevázat se, takže na pouhý sex je to dobrý.

Simona1990 (Po, 5. 6. 2017 - 19:06)

A co kombinace Blíženec a Vodnářka? :-)

Blíženec (St, 28. 12. 2016 - 14:12)

Kdyz se blizenci zamilujou,...Hovadina. Jen se potřebuju ujistit, že když budu chtít, zase jí nakecám nějaké blbosti a ona přiběhne. Vše mám dvakrát, i ženské.

Blíženec (St, 28. 12. 2016 - 14:12)

Spis si potřeboval pospravit...To si jen myslíš.

Steve (St, 28. 12. 2016 - 01:12)

Starej Vašek Klausíček je typickej Blíženec ....

Mis (St, 28. 12. 2016 - 00:12)

Je zajímavé, jak si...Spis si potřeboval pospravit jeho narušeny ego. A klasicky k tomu využil dalsi z rad. To, ze ke me cítil jinej cit než k ostatním tam ale furt je. To byla hlavní pointa všeho. Jejich zaletnost je věc dalsi..

Xxx (St, 28. 12. 2016 - 00:12)

Ahoj! Ja jsem ryba a sveho...Kdyz se blizenci zamilujou, chovaj se k vam vic zle, než k vlastnímu nepříteli!
Samozrejme vás chytí do svých síti - a pak vam tenhle cit, kterej jste v nem probudili vrátí, presne tímhle způsobem....

Petr - blíženec (Út, 27. 12. 2016 - 21:12)

Ahoj! Ja jsem ryba a sveho...Je zajímavé, jak si člověk dokáže lhát. Netušil jsem, že láska se vyznává tak, že si najdu hned jinou známost.
Vyspi se s ním a uvidíš, že po tobě měsíc zase neštěkne, protože se jen potřebuje ujistit, že když bude chtít, opět mu povolíš vše.
O nějaké lásce si nech zdát. Když nebudeš ty, bude jiná.

. (Út, 27. 12. 2016 - 16:12)

Jsi naivní, kolik ti je? 12...Presne,blizenci nikdy neumi byt uplne stastny.Porad chteji mit pocit zamilovanosti a nejaky vztah v te zacatecni fazi protoze to je bavi nejvic.Vim to,protoze jsem sama blizenec.

Nóóó... (Út, 27. 12. 2016 - 16:12)

Ahoj! Ja jsem ryba a sveho...Jsi naivní, kolik ti je? 12 let? ...pořád, že on miluje, ale že ty v tom lítáš, o tom se moc nezmiňuješ.
Až bude s tebou, bude zase brát na kamarádské posezení pod stromem jinou. A jak to dopadne? Hádej...je to manipulátor a jím i zůstane.

Misa (Út, 27. 12. 2016 - 15:12)

Ahoj! Ja jsem ryba a sveho blizence jsem poznala za dob, kdy jsme oba měli vztah. Často me bral na kamarádské procházky a posezení pod stromem. Neviděla jsem, ze ke me cítí neco vic. Uměl to dokonale ukrývat. Nakonec to došlo do takové fáze, ze se krute rozešel se svou přítelkyni (1,6 roční vztah,byla Blíženec jako on) a ihned chtěl za přítelkyni me. Samozřejmě ma dobre manipulatorske sklony! A tak i ja tomu citu povolila a rozešla se (po 3 letem vztahu se svým partnerem v Pannach.) Ta laska mezi nama - nebo to něco bylo tak silný, ze 'otočit se proti ni, bylo jako ignorovat cely vesmír!' Chtěl se mnou trávit každou minutu. Septal mi - kde jsem byla tak dlouho, a ze na me čekal celej život, a ze by se mnou chtěl byt třeba navždy. S časem však začal byt podeziravy a zarlivy a ve co jsem udělala bylo špatně. Někoho jsem pozdravila, vyšlo to špatně. Hádal a vybouchaval jako saze! Tvrdil jak si nerozumíme, neustále špačkoval jak jsme jiní, mame jiný názory. Hádal se kvuli NIČEMU! Jako by me trestal za to, že existuju. Az jsme si dali prostor a on si našel jinou!!! Verim ze mi chtěl oplatit to, jak moc me miloval, ale tak se toho bal-sám sebe, az předvedl tento kousek a i to neustálý hádání se - kdy ja se smála. Prislo mi to absurdní. Kdyz si občas napíšeme, je na nem poznat, ze neni šťastný a ze jsem ja ta žena jeho života. Jenže aby dal najevo svy pravý city? Radši je bude skrývat, aby nepřišel k úrazu! A zraní všechny kolem...... Pomalu si me zase oťukává a zjišťuje.... Vim, ze se jednou odhodlá a vrátí se... Nemuzu mu zazlívat to, jak moc mě miluje - ale neumí si s tim poradit... A nám rybám - kdyz to umíme stejne nakonec nikdo neodolá v tom jaký jsme. Jen to umět a vydržet...az do konce! Sice jsme s blizencem naprosto rozdilni ale o tom to právě je!
Tenhle souboj a záhada je nikdy nepřestane bavit. Jen vzdy rybičky znejte svou cenu a nefnukejte mu! Buďte nad věcí a radostný! Blizenci nechtěj kopičku nestesti. Držte s nimi i jen z dálky krok. Protoze oni vás sleduju a analyzuji! A najednou se k vam z ničeho nic tak rychle pririti, ze nebudete mit čas ani na rozmyšlenou. Bude zpět, a bude čekat ze mu vse odpustite a kdyz uz vam vyzná ty pravý city, ukažte ze za to stojíte--ale porad mějte svůj život!!

Dona (Po, 28. 11. 2016 - 22:11)

velice dobrý známý a...Cítim z tebe zklamani ja jsem rozčarovaná,že je takovy..je to šok.

Karboš (Po, 28. 11. 2016 - 15:11)

květnový Blíženec?červnový

můj (Po, 28. 11. 2016 - 13:11)

To lhani to bude nejaka...velice dobrý známý a ještě jsem si uvědomila, že i švagr. Jkao přes kopírák. Klidně odpřísáhnou lež na zdraví!! svého dítěte.

jsi (Po, 28. 11. 2016 - 13:11)

Já jsem blíženec ale jak...květnový Blíženec?

Karboš (Po, 28. 11. 2016 - 13:11)

Já jsem blíženec ale jak to tady čtu tak jsem úplně jiný,lžu jen když se musím z něčeho vyvlíknout a to je tak 1 x za měsíc,baby nenaháním,spíše ony mě.

Reklama

Přidat komentář