Reklama

Jste věřící ?

ano (So, 18. 8. 2018 - 15:08)

Nikdo Mery sprostě..."Víš, co slovo sprostý vůbec znamená? "

slovo sprostý vůči jinému člověku je negaticní a silně emotivní postoj.
A označení gestapačka tohle naplňuje. Hodně silné kafe vzhledem k minulosti.

stop totalitě (So, 18. 8. 2018 - 10:08)

Nikdo Mery sprostě neuráží. Víš, co slovo sprostý vůbec znamená? Najdi si to ve slovníku. Co se týká mě, tak používám ironii. Ale ironie není sprostá. Ironie je normální rétorický prostředek. Ironie je zcela na místě. Ta osoba, pobožná Mery, si to zaslouží. Ano, já snižuji její nabubřelý status. Ano, dělám to vědomě, záměrně, cíleně. Protože ona to potřebuje. Žádnou páru, ani přetlak si neuvolňuji. To jsou nesmyslné spekulace, konspirace. To asi soudíš, draku, podle sebe. Já jsem zcela v klidu, bez jakéhokoli tlaku. Absolvoval jsem tisíce různých diskusí. Je to zčásti jazykové cvičení, že si člověk udržuje kondici pro psaní textů.

Co se týká Pobožné Mery, tak když tu jsem, tak nemá šanci nikoho buzerovat. Mnozí se jí bojí. Ano, lidi se bojí gestapačky. Sklapnou podpatky. Já ne. Proč bych to dělal? Znám ji dlouhodobě. Roky a roky a vím, jak smýšlí. Vím, že je to domina, která buzerovala už před mnoha lety lidi na jiném serveru. A zásadně odmítám, že bych já snad byl iniciátor něčeho. To je zcela vyloučené. Mery si začala. Dá se to dohledat, dá se to dokázat. Nesouhlasím s tím, že se na to člověk musí jen koukat a že se s tím nedá nic dělat. Dá se dělat. Je jasné, že důchodkyně se už nezmění, ale můžou se ji vymezit mantinely a dá se donutit, aby buď nepsala, nebo když píše, aby nenapadala. A když bude napadat, budu tady já a zase to schytá ode mě. Takže si to spíše rozmyslí. Nemá na to, aby vyhrála. Páč operuje s neviditelnem, čáry már ya nějakými svými haluškami a výhrůžkami.

A i kdyby byla psychicky nemocná (což naznačuje její grafika textu), tak ani v tom případě není na místě ohled. Musí se brát ohled spíše na ty, kterým škodí a ubližuje. To je podstatnější. Vždycky se má chránit poškozený, nikoli agresor. A Mare léta léta vystupuje jako agresor a původce svárů.

nemyslím (So, 18. 8. 2018 - 08:08)

To je obecné žvanění....že je nutno takto sprostě mare urážet. Sice absolutně neuznávám její filosofii, dokud jsem tu psal pod nickem, tak mě bezdůvodně urážela, ale tímto si stejně nic nedokážeš.
Je to jen uvolňování páry a přetlaku.

luci (Pá, 17. 8. 2018 - 23:08)

Oprava:

Mery, řekni...Je snad Máří Magdalenou jednadvacátého století?

Steve (Pá, 17. 8. 2018 - 17:08)

Víra je jen berlička, nějaká duchovní podpora ... aby člověk to a to. (např. se nebál smrti) Nějaká realita či nerealita je problém č.2.

Jen nechápu takové věřící, kterým ta fanatická berlička ve výsledku stejně vůbec nepomáhá a ani nepřináší kladný efekt.

stop totalitě (Pá, 17. 8. 2018 - 11:08)

Oprava:

Mery, řekni policajtovi, že ti to Kristus udělal, jak jsi to psala tady...

stop totalitě (Pá, 17. 8. 2018 - 11:08)

Ale chtěl bych to vidět. Jak se policajti tváří, když jim ukazuješ tady diskusi na doktorce :-) To by bylo něco :-)

Lepší než show v televizi. :-)

Pobožná Mery na policii dožadující se zavření všech ateistů zpoochybňuících její slinty. Mery řekni policajtovi, že ti Kristus udělal, jak jsi to psala tady a bude vymalováno :-) Už tě povezou.

stop totalitě (Pá, 17. 8. 2018 - 11:08)

To je obecné žvanění. Byla jsi na policajtech? Už jsi nastartovala to své koště? Leť, doleť tam. Ukaž policajtům, co tady píšeš. Nevyhrožuj, ale udělej to. Pak tady budeš kvičet, jak je systém nespravedlivý a že nezavřou toho, kdo odmítá tvé svaté pravdy, Mařko.

Mařko, tobě ale nedochází, že oni uvidí i tvůj text a to, co tady píšeš, včetně tvé grafiky a hysterie. Možná že tě na služebně rovnou zavřou nebo odvezou na psychiatrii.

Jsi nemocná. To je zjevné z grafiky tvého psaní. Ty budeš křičet i na ty policajty a nadávat jim.

Mare (Pá, 17. 8. 2018 - 10:08)

Prolhaná Mery,

ty...Uplatnit svoje práva podle zákona, není vyhrožování, ani stalking a tím končím s jakoukoliv reakcí na tebe.

stop totalitě (Čt, 16. 8. 2018 - 15:08)

Prolhaná Mery,

ty děláš stalking. Ty mi vyhrožuješ, že si mě najdeš, že víš, kde bydlím. Já tobě nevyhrožuji, ty mně ano. Ty manipuluješ, ty tady napadáš každého, kdo má jiný názor. Nejraději se vozíš po jehovistech a katolících.

Už z tvojí grafiky plné Caps Lock a vykřičníků je jasné, že jsi manipulativní gestapačka. Domina, co nepřipustí diskusi, ale chce všecko řídit. Ukaž psychologovi svoje texty.

Mare (Čt, 16. 8. 2018 - 15:08)

Manipulace není říct svůj názor, i třeba způsobem, který nemám rád.

Dokonce ani kázání evangelia nemůže být manipulativní, protože já jen řeknu o Kristu a pokud to má na člověka nějaký dopad, tak to musí udělat Bůh sám, je to formou Božího zázraku a já ho sama neudělám.

Manipulace, dokonce na trestné úrovni, jak škodí a ubližuje člověku ....
je teprve ŠIKANA ...a...STALKING....!

Pluralita názorů je to, že přijímám a respektuju člověka, který má jiný názor.

Ale tím, že mu řeknu svůj názor ho nedevastuju a neničím,....mám ovšem stejné právo na svůj názor jako onen člověk....

To neubírá nic z mého respektu k tomu člověku, i když s ním nesouhlasím.
To je skutečná pluralita....

Nesouhlas neznamená...odmítnutí člověka.....

A ROZHODNĚ MU NEZAKAZUJU TENTO NÁZOR PREZENTOVAT !!!

TO DĚLAJÍ TOTALITNÍ SYSTÉMY, KTERÉ TY ...."POTÍRÁŠ"....., ÚDAJNĚ..... a to, jak jsi tady předvedl ...šikanou a stalkingem.....

Lidi se musejí chovat slušně, ....ale ty nemusíš.....

Existence Boha se nedá dokázat, ani popřít.....

Takže způsob, který nabízíš je.....naprosto prázdný a nesmyslný.......

Pokud ovšem nesleduješ něco jiného....!

PROTIŘEČÍŠ SI VŠÍM, CO ŘÍKÁŠ......!

Řekni mi jediný důvod tedy, proč o něčem s tebou ještě diskutovat.......

Ale nemusíš nic říkat...., vyjde to na stejno....

stop totalitě (Čt, 16. 8. 2018 - 14:08)

Mima píše
"Jinak si protiřečis, ohledně Bible, teď vlastně nevím co po mě chceš, papouškovat nesmím, ale klidně můžu s tebou probírat stránku po stránce :-)"

Vysvětlím. Když cituješ verše z bible, kterými mě jakože evangelizuješ, nebo reevangelizuješ, tak to je pokus o manipulaci. Samozřejmě odsouzený k neúspěchu, páč vím, co chci a vím co nechci.

Když se budem bavit čistě technicky o textu z bible a vezmem to pěkně popořadě od počátku, stánku po stránce, tak to není manipulace. To je normální debata o textu a jeho souvztažnosti třeba k dnešní době.

V bibli se dají najít verše, které jsou užitečné a které mají říct co i dneska. Bible není jenom špatná. Jsou tam i dobré věci. A o tom se můžeme bavit. Bez manipulace, bez nátlaku, aby druhý se stal taky pobožným,

mima (Čt, 16. 8. 2018 - 12:08)

Když se někdo dělá...To vůbec není důvod, aby jsi mě tady tak titulovala. Morální právo nám to nedovoluje. Je to nacistické právo. Ti mohli všechno, protože si všechno uměli krásně zdůvodnit. Jedině co si můžeš dovolit, myslet si to :-))))))

Kde jsi četl, že mě tvoje názory uvádějí do deprese. Naopak.....:-)

Jinak si protiřečis, ohledně Bible, teď vlastně nevím co po mě chceš, papouškovat nesmím, ale klidně můžu s tebou probírat stránku po stránce :-)
Víš já se tady nechodím hádat ani někoho evangelizovat. Doufám, že to jednou pochopíš.

Napadá mě jedno story v souvislostí s tvým příspěvkem :-) jak budu mít chvíli čas, napíšu ho zde.

stop totalitě (Čt, 16. 8. 2018 - 11:08)

A ti, co jsou ateisti, nejenže nemají žádné knihy, ideologii, ale ani svůj postoj nikomu nevnucují. Mně je jedno, zda jsi Karle pobožný nebo ne. Já nikomu neříkám, že má být ateista. Ateisti nestojí na rozích ulic s nějakými brožurkami. Ateisti nepořádají nábor za ateisty, ateisti nedělají evangelizace. Ateisti se starají o své životy pouze odmítají totalitní ideologie. V tomto mluvím za všechny ateisty, které jsem dosud potkal. Všichni opakuji všichni ateisti, s kterými jsem se bavil v reálu, tak i na internetu, tak odmítají nejen křesťanství, ale i judaismus, islám, komunismus i nacismus. Odmítají i esoteriku, odmítají zkrátka čarování a manipulace obecně.

Jediné nebezpečí, které u některých ateistů vidím, že příliš spoléhají na vědu a někteří ateisti bezmezně věří vědcům, lékařům, atd. To považuji za hloupé, protože to pak může sklouznout k zbožštění vědy. Naštěstí to dělají jen někteří ateisti. Na ateistickém webu jsem se setkal jen s jedním takovým. Vystupoval jako multinick z Prahy a byl velmi nezralý.

stop totalitě (Čt, 16. 8. 2018 - 11:08)

Karle, to je hloupá otázka. Protože ateismus není žádná koncepce. Ateismus nemá žádné guru, ani žádné posvátné knihy. Ateismus není nic závazného. Ateismus je stav před konverzi nebo po dekonverzi. A-teismus je nepřijetí ideologie. Tedy nemůžeš se ptát, co přinesl ateismus, když ateismus nemá žádný obsah. Nikdo ho nehlásá.
Ty ses narodil na svět jako ateista, každý se rodí bez ideologie, bez náboženství. Neměl jsi přece v hlavě bibli, když se narodil. Tudíž se nemůžeš ptát, co přinesl ateismus.

Můžeš se ptát leda, co přinesly lidstvu konkrétní ideologie. Judaismus, křesťanství, islám, komunismus, nacismus.

Ateismus není ideologie. Nemohl tedy lidstvu něco přinést, ani vzít, protože podle ateismus nikdo nefunguje. Není to sestava pravidel, bohů.

Ptal ses tedy nesmyslně. Ptej se na konkrétní ideologie, které mají obsa a jsou obsaženy v knihách.

Karel (Čt, 16. 8. 2018 - 10:08)

Můžeme pěkně slušně...Co dobrého přinesl lidstvu třeba ateismus? :-D

stop totalitě (Čt, 16. 8. 2018 - 09:08)

Můžeme pěkně slušně začít.

Zkuste pobožní napsat, co dobrého náboženství lidstvu jako celku přineslo. Ale nepište svoje pocity a metafory, esoteriku, ale reálná data.

stop totalitě (Čt, 16. 8. 2018 - 09:08)

A pokud na tyto stránky zavítá někdo nerozhodnutý, tak se sám rozhodne, čí argumenty ho více oslovily a zda je náboženství spíše dobrá nebo spíše špatná věc.

stop totalitě (Čt, 16. 8. 2018 - 09:08)

Když se někdo dělá hloupý, nebo trollí, tak mu napíšu, že je husa nebo pipka.

Opět je důležité, co je příčina a co následek. Nepiš nesmysly a nebudu ti psát, že jsi husa nebo pipka.

Můžeš psát jiný názor. Vždyť od toho tu jsme. Ale piš svůj vlastní názor. Když budeš jen papouškovat z bible, tak to je o ničem. Tu knížku znám a na netu je on-line k dispozici. Namáhej svoji vlastní hlavu. Piš svoje vlastní myšlenky, nejen přejaté od druhých.

Klidně můžeme rozebírat i bibli, stránku po stránce, ovšem lepší bude, když napíšeš i něco svého. Pokud tedy máš v hlavě i něco jiného než bibli.

A že tě moje názory uvádějí do deprese? No pochopitelně. Máš náboženskou víru jako drogu. Každému feťákovi vadí, když mu jeho drogu berou nebo nechtějí dát. Ale já ti tu tvoji drogu, Mimo, přece neberu. Copak ti nějak bráním, aby ses mohla modlit, aby sis mohla číst tu tvoji knihu a věřit v tu postavu z tvojí knížky?

Ne. To je přece tvoje věc a já ti nic neberu a ani nemám tu moc. Takže se vzpamatuj a neprožívej to tak osobně. Já jen píšu o tom, že odmítám být pobožným jako jsi ty a vysvětluji důvody. A píšu hlavně o tom, jaké nebezpečí se skrývá v unifikující ideologii typu judaismus, křesťanství, islám, nacismus, komunismus.

mima (Čt, 16. 8. 2018 - 07:08)

Moje rodina moc dobře ví,...Aha, tak ty a tvá rodina jste takoví " burani" :-) ( omlouvám se, jako husa, pipka....si to můžu dovolit :-) )

Pravidla slušného chování vám nic neříkají. Ono i ti muži z džungle se chovali lépe k ženám. Je pravda, že dnes takové chování se nenosí.

Stačí poslouchat politiky, neunesou konkurencí, jiný názor, natož vítězství. Nemají co nabídnout, tak to kompenzují silnými slovy. Není to u tebe stejné?

Být nad věcí, respektovat druhé, jejích názor, to je umění.

Nabídni nám něco lepšího a my půjdeme s tebou. Jenže to co tady prezentujes, předvádís, člověka jen ubíjí, přivádí do deprese.... Přesně jak na dnešní politické scéně. I když heslo říká " stop totalitě " ( klobouk dolů, že jsi pod jedním nickem ) skutky v nedohlednu.

Dobré ráno ?

Reklama

Přidat komentář