Reklama

Velikonoce-svátek hrůzy

Lenka (Po, 6. 4. 2015 - 15:04)

Dneska to bylo drsný. Se segrama jsme se popraly s klukama. Snažili se nás svlíknout. Nakonec došlo i na kopance do vajec, teda těch klučičích. Jinak nás snad znásilnili. Byli opilí, možná trochu fetlí a asi ze Vsetína.

David King (Po, 6. 4. 2015 - 15:04)

Pomlázka je zábava pro socky a impotenty. Proč ty ženský radši nevyšukáte?? (jako já).
No protože na to nemáte :-)))))

helena (Po, 6. 4. 2015 - 15:04)

Velikonoce vůbec neřeším, u nás ještě před 25 roky chodili jen chlapci, zazpívali a přednesli legrační rýmovačky, zastavovali se u rodin které měly děvčata a ty vyšlehali, za to dostali výslužku, vejce, čokolády a starší i tu štamprdličku. Dnes chodí i děvčata, tlupy deseti až patnácti dětí, zavřou cosi co má být koleda a berou vše, ale převdevším peníze, čokoládu. Vajíčka hází po silnici. při zjištění kdo tu chodí - děti z vedlejších obcí, cizí děti které člověk nezná, místní děti které nepozdraví jak je rok dlouhý a pak zde opruzují, jsme udělali následující řešení, půlka rodiny odjede pryč a my co zůstame děláme mrtvé brouky, na zvonění nereagujeme. Velikonoce přežijeme v klidu. Netvrdím že velikonoce jsou svátek hrůzy, člověk si musí poradít a to rázně!

helena (Ne, 5. 4. 2015 - 18:04)

Jsme s kámoškou na... Máme máme se ségrou zkušenost se znásilněním, kluci z celé vesnice se na nás vystřídali, ale bylo to fajn.

Zuzka (Ne, 5. 4. 2015 - 18:04)

Jsme s kámoškou na Valašsku. A zítřka se dost bojíme. Nejde jen o obavu ze seřezaného zadku ale i ze znásilnění...:( Máte někdo zkušenosti?

Patrik (Ne, 5. 4. 2015 - 08:04)

Včera jsem navštívil jeden kostel v barokním klášteře. Je hojně v J.Čechách navstevovan. Okolo krásná příroda. Ačkoliv nejsem nějak zv
lášť aktivní křesťan, byl jsem rozčarován.všude se pripravovalo, všude plakáty, brožury, knihy atd. Ale svecena voda nikde. Asi to už nepovažují za důležité. Myslím si, že je to neomluvitelne.

pepouš (So, 4. 4. 2015 - 21:04)

Chodívali jsme už ráno, holky se zašperovaly avšak dveře jsme vyrazili a splnili jsme co se od nás čekalo. Samozřejmě jsme ty dveře opravili, to byla krásná doba. Aco jsme všechno vypili, to by byla pěkná řeka.

Bára (So, 4. 4. 2015 - 19:04)

Už od mala se snažím holky...Vážně ? Mě se snažil takle plácat jeden spolužák, tak jsem mu zlomila pometlo.

Ach jo. (So, 4. 4. 2015 - 19:04)

Hrůza nejsou ty svátky, ale to přejídání! Cpu se od rána, hlavně sladkým, a nemůžu si pomoct!

tom (So, 4. 4. 2015 - 18:04)

Bozinku, všude samej mamanek, a buk...na horory cumite ale tradice vám smrdí tupci.

tom (So, 4. 4. 2015 - 18:04)

Nevím kde vidíš ty...Ty bys potřeboval místo jídla...

Kamil (So, 4. 4. 2015 - 18:04)

Proč hned feministky ?...Už od mala se snažím holky šlehat i zepředu, tedy přes pipku. Některým se to vyloženě líbí ;-)

to je bohužel r (So, 4. 4. 2015 - 18:04)

s jakou policie postupuje při domácím násilí. Je třeba větší osvěty, ta už se částečně dělá. Nikdo nemá právo nikoho mlátit, ani na velikonoce. Porušení tohoto pravidla je domácí násilí, nebo násilí obecně.

pro písálky co (So, 4. 4. 2015 - 17:04)

Není divu, že je v ČR... Nevím kde vidíš ty domácí násilníky, za svůj mnohaletý život jsem jen jednou zažil domácího násilníka, ale byl to spíš beránek ve vlčím rouše, jeden můj soused chodil jednou týdně domů opilý a to pak vyváděl, ale bylo to spíš z obou stran, ona vyváděla, řvala a Jarda jen odporoval, jednou ji snad nějakou plácnul a ona zavolala policajti, Ti přijeli ale nechtělo se jim to řešit, protože krev netekla a Jarda už dávno spal. Prostě já jsem za svůj život poznal stovky párů a nevím že byl někdo mlácený. To spíš vím o jednom blbcovi co ho jeho žena týrala, musel uklízet schody, mýt nádobí, klepat koberce a vyhrožovala mu. On už od ní utekl. Ale s tím bitím to trochu přeháníš, vím že to existuje, že byli takový ti statkový, ale i páni inženýrové co si doma bouchli. A pozor není to jenom u nás je to i v Německu, Polsku,

pepouš (So, 4. 4. 2015 - 17:04)

Vždyť u nás ženy taky nikdo na velikonoce nemlátí jak žito. Musí se dodržet míra a tento zvyk je třeba umět prodat do ciziny ještě budeme světoví. V Polsku také chodí chlapi na ženy. Je to legrace.

N (So, 4. 4. 2015 - 17:04)

koukám že sem rejpnul do...Proč hned feministky ? Podívej se v celém světě a přesvědč se sám, jestli někde jinde se ženy mlátí?! Nebo si vem pomlázku a zajeď např. do Německa, Belgie, Španělska a zkus to. To by podle tebe musely být feministky všude. Nikdy a nikde se takový zvyk nedržel, to feminismus ani neexistoval. Líbí se to jen ožralům a násilníkům. Stejně podobně kazili MDŽ v létech před rokem 89..Svátky jara -poté velikonoce se slaví celá staletí.

pepouš (So, 4. 4. 2015 - 17:04)

Doufám, že Magda a jiné již mají připravená vajíčka, něco na zub a kvalitní alkohol. Pomlázku nemám, jen proutek.

Nemůžu (So, 4. 4. 2015 - 17:04)

ani uvěřit,takovým hloupým názorům,máte to v hlavě hodně vymaštěné.

jan (So, 4. 4. 2015 - 16:04)

koukám že sem rejpnul do hnízda feministek, co by udělali z velikonočních koledníků pomalu teroristy.nu i to se stává.

přesně tak (So, 4. 4. 2015 - 15:04)

Pokud to dítě není úplně debilní, tak jasně cítí, že tady není něco v pořádku.

Reklama

Přidat komentář