Reklama

Taky vám začínají vadit Slováci?

Honza (Pá, 5. 12. 2014 - 18:12)

Težkoslovensko. Dobrej...To bych řek, že to je dobrej název!

A víš, jak se menoval poslední komunistickej prezident Těžkoslovenska?

Mustáf Rusák.

Honza (Pá, 5. 12. 2014 - 18:12)

Lidi přeháníte. Mně...Tak jenom aby ti tendle názor vydržel.

ciwe (Pá, 5. 12. 2014 - 18:12)

se projeď METREM !!!!!
V...a to je jeho chyba, že se má líp než ty, nebo tvoje?

tak (Pá, 5. 12. 2014 - 13:12)

se projeď METREM !!!!!
V PRAZE SAMEJ ČOBOL CO se má líp než my !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nesnáším slováky až poslední roky ale jsou všude sebestředný namachrovaný a vlezlý
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jen se tu rozmnožujou naúkor nás

! (Pá, 5. 12. 2014 - 12:12)

Prave naopak si myslim, ze Slovaci jsou nam povahove nejblizzi. Takovy pitomy dotaz muze polozit jenom sebestredny Prazacek, ktery si mysli, ze Slovaci(rozumej Bratislavaci) jsou stejne vychcani jako on.

Zuzka (Pá, 5. 12. 2014 - 09:12)

Vadí mi, měli by odejít na Slovensko.

(Pá, 5. 12. 2014 - 08:12)

Lidi přeháníte. Mně nevadí a ani nikdy nevadili. Pár debilů mezi nimi sice také znám (zrovna tak jako mezi Čechy), ale jinak drtivá většina v pohodě.

Abíba (Pá, 5. 12. 2014 - 03:12)

Nechápu dnes jak jsme kdysi mohli být občané jednoho státu,rozlezlých jich tu je až nehezky,jsou uřvanější,blbější a nesrozumitelnější,ale pozor,hlavně fresh,fakt trapné čobolovské vyjadřování,nemusím je.

Aznoh (Pá, 5. 12. 2014 - 00:12)

No je fakt, že ty Slováci,...Já na slovenštině nic libozvučnýho neslyšim. Nevim, jestli slovákům taky vadí čeština jako mně slovenština, ale mám na to soukromou hypotézu zvanou "efekt mutanta". Člověk člověku nevadí. Bytost, co vůbec nevypadá jako člověk, člověku taky nevadí. Ale pokud je to něco, o čem nevíme, jestli je to člověk, nebo ne, tak se nám to hnusí jako mutant nebo zrůda. Podobně je to s jazykem. Čeština nám nevadí, úplně cizí jazyk taky ne, ale jak to má většinu slovíček hodně podobných, ale zpitvořených, vnímáme to jako něco zlehka zrůdnýho.
Jako fakt, když někoho slyšim mluvit slovensky, naskakuje mi tam instinktivní reflex, že je to debil a není radno se s nim bratříčkovat.

A to se už vůbec nezmiňuju o příšerným bratislavským přízvuku, za kterej bych rozdával facky.

Éugen Korda, tělevízja nova, brátislava.

ron (Čt, 4. 12. 2014 - 22:12)

Težkoslovensko. Dobrej název.

Eště že jsme se těch parazitů zbavili.

garfield (Čt, 4. 12. 2014 - 22:12)

Cim min slovakov,tym min problemov.

Jirka (St, 3. 12. 2014 - 14:12)

Souhlasím s Honzou.

Slováci původem, ale teď už vlastně Češi, mi nevadí.

A jsem rád, že jsme se Těžkoslovenska zbavili.

Honza (St, 3. 12. 2014 - 14:12)

Mě vadí slovenský...No je fakt, že ty Slováci, kerý tady bydlej už vod dob Těžkoslovenska, nebo sem přilezli chvíli po jeho rozpadu a neska už maj český vobčanství a mluvěj česky uplně stejně, jako kdyby to bylo jejich rodný jazyčisko, víc splývaj s Čechama a nejsou ničim nápadný. Takže kdo je neznal už v době, kdy sem přitáhli ze Slovenska a mluvili čobolsky, ten už to nepozná, že to sou Slováci.

Ale tydle Slováky já neřešim. Co nepoznám, to neřešim.

Vaděj mi ty "novodobí" Slováci.

A slovenština mi vadila taky vodjakživa, i v době ČSSR a ČSFR, když jsem ji slyšel maximálně v bedně nebo v rádiu.

A to se nezměnilo.

Vlastně jó, změnilo.

Sere mě čim dál víc.

Seru na tu "výhodu", že se Slovákama se domluvim, jak mi zobák narost. Já se s nima domlouvat nepotřebuju a nechci. Seru na to, že slovenština je libozvučná řeč a že někerý slova ze slovenštiny se Čechům líběj. To eště neni důvod, abych se do Slováků a do slovenštiny zamiloval.

Prostě si to Slováci u nás posrali.

do hajzlu s vám (St, 3. 12. 2014 - 10:12)

Je možná změna IP adresy?...Pizdy otravný !

Jan (St, 3. 12. 2014 - 09:12)

Mě vadí slovenský Slováci. Ti, kteří jsou občany ČR, mi tolik nevadí.

Klára (St, 3. 12. 2014 - 08:12)

Ja ji nepouzivam ale vsude...Přesně, také mi vadí slovenština a Slováci vůbec. Jsou jako paraziti. Měli by odtáhnout domů.

:-D (Út, 2. 12. 2014 - 19:12)

tak ju nepouzivaj....

....no a čo? (Út, 2. 12. 2014 - 19:12)

U nás je reportér v slovenskej TV v reportážach zo Slovenska Čech a mluví česky a všetci mu rozumejú bez nejakých problémov...Tiež máme úradný jazyk slovenčinu, ktorú tento reportér neovláda.

Ale že Vám nevadí, že primátorka Prahy a minister Babiš sú Slováci, to mi je podivné po Vašich príspevkoch :-DDDDDD

mistr é (Út, 2. 12. 2014 - 18:12)

Pravda.

Já jsem asi...Nerozumíš jim, nebo co? Podívej, jak tady lidé (Češi) przní češtinu, ale a to je v pořádku. Jste hnidopichové, no, myslím, že spíš jen pár hnidopichů, co sem píšou furt dokola nenávistné komentáře.

Honza (Út, 2. 12. 2014 - 18:12)

Slováci mi vadí, a to...Pravda.

Já jsem asi dvakrát telefonoval na zákaznickou linku Google, a když jsem se podle pokynů záznamníku konečně dostal na někoho živýho a mluvícího, komu jsem teda měl říct, vo co jde, tak se mi někdo představil čoboláčtinou. Pokaždý to byl někdo jinej, ale dycky čobol. To tam, do prdele, nedělá nikdo jinej než čoboláci? Kolikrát bych tam eště měl zkusit zavolat, abych slyšel češtinu? Jestli to někomu připadá normální, tak mně teda ne! To je prostě votřesný a humus, humus, humus! Jsme, kurva, v Český republice a úřední jazyčisko je tady čeština. To musim počitat s tim, že když přijdu na úřad, tak tam bude záležitosti týkající se občanů Český republiky vyřizovat čobolák se slovenskou vobčankou v kapse a slintat na mě čobolácky, protože tady sme bohužel v Absurdistánu, Kocourkově a Blbákově a tady to prostě možný je???!!! Sere mě to čim dál víc. Po skoro dvaadvaceti letech, kdy se teplouš Klausu s boxerem Mečiarem dohodli na klidnym mírovym rozdělení vobou republik na dvě nezávislý země, v kerejch si bude žít každej po svym, to u nás došlo k natolik absurdní dokonalosti, že se absolutně nepozná, že se něco takovýho vůbec někdy stalo. Je to snad samozřejmost i na Slovensku, že kam Slovák šlápne, tam Čech a čeština? Kam až todle zajde? To máme Slovákům vyhlásit válku, aby se to konečně změnilo - když to teda před těma dvaadvaceti lety nedopadlo?

Reklama

Přidat komentář