Reklama

Taky vám začínají vadit Slováci?

Češka (Čt, 13. 8. 2015 - 20:08)

Lidi, vy jste ale nenávistní!!! Hlavně, že si máte na kom zchladit žáhu.

gen (Čt, 13. 8. 2015 - 19:08)

Mě už serou 50 let! Že...Souhlas, Slováci jsou hajzli. Ať táhnou do zadele...

Slovenka (Čt, 13. 8. 2015 - 18:08)

Smiem vedieť, čo sú to spomínané "kotáre"?

Cehun (St, 12. 8. 2015 - 20:08)

Mě už serou 50 let! Že...Pises, ze Slovaci predstavovali 33% obyvatel. Ano, ale to az po odsunu Nemcu, predtim byli az na tretim miste (bylo jich asi o milion min, nez Nemcu). Dnesni Slovaci argumentuji ze prumysl, ktery jim tam komunisti vybudovali byl prevazne zbrojni a dalsi, ktery po padu totality nemel hodnotu. Pred rokem 1918 byli Slovaci negramotni sedlaci. Prumysl, ktery jim tam Cesi vybudovali, i ten komunisticky, na ktery si ted stezuji, z nich udelal delniky a inzenyry a diky tomu tam ted tolik zapadnich firem vyrabi.

Jedeš!! (St, 12. 8. 2015 - 20:08)

Mě už serou 50 let! Že jsou vyčůraný to už se ví dávno! Když vznikla ČSR tak neměli ani základní školy a o průmyslu ani nemluvím! To jsme jim tam všechno museli vybudovat a jím je to pořád málo! Jich bylo 33% obyvatel a chtěly a taky dostávali 50% a přitom byl úspěch když splnili státní plán na 17% ! To se jim tam stavělo.Celé fabriky a přitom tam v té oblasti ani nabyli lidé kteří by tam pracovali. A o tom jak si tam pomohli otěch záplavách kdy si za státní peníze za každý kozí chlívek který jim údajně odnesla voda postavili vilky! Tak se nedivte, že je češi nemají rádi. To by se jim zase líbilo kdyby jsme je zase dotovali! Jen ať si žijou z toho co si vybudují. Ale zajímalo by mě, když jsme jim tak ubližovali proč sem pořád lezou? Jen ať táhnou na ty jejich kotáre!

blbá Dano, (St, 12. 8. 2015 - 16:08)

se bojíš, že na ty dva spratky nezbude, co? :-DDD

Dana (St, 12. 8. 2015 - 13:08)

Udělej si děcko taky a...já mám děcka 2 a ta mi stačí.Asi jsi nepochopil o čem je řeč.O slovenkách co nechtějí pracovat jen se u nás přiživovat.

mamut (St, 12. 8. 2015 - 00:08)

Slováci mi nevadí. Ale vadí mi blbci všeho druhu, kteří si na falešném nacionalismu přihřívají svou polívčičku. Nikdo (až na pár rozumných lidí) totiž nechce vidět, že rozpad republiky zavinilo pár nenažraných kohoutků, kteří chtěli mít své vlastní smetiště a koryto. Většina národa rozpad nechtěla. Slováky považuji stále za své bratry a lidi nám nejbližší. To, že někdo narazí na blbce, znamená jen to, že se tito vyskytují všude, bez ohledu na národnost, náboženské vyznání, politickou příslušnost atd. Namísto abychom hledali, co nás spojuje, budeme raději vymýšlet nesmysly a důvody k řevnivosti. Ono je to známé - rozděl a panuj.

Dano (Út, 11. 8. 2015 - 18:08)

Udělej si děcko taky a budeš vychcaná i ty :-DDDD

Dana (Út, 11. 8. 2015 - 11:08)

Proboha živýho komu můžou...mě vadí slovenské ženy u nás v práci.Jsou vyčúrané,sotva nastoupí do práce,za měsís přinesou potvrzrní že je těhotná a zůstane na neschopence.Pak tady má mateřskou a pracovat nebude.U nás v práci je hodně slovenek,ale pracovat nechtějí takže se s nima rozloučíme,šéf říkal že slovenky už né.Končí jim smlouva tak musí odejít.Dobře jim tak.

Archibald (Út, 11. 8. 2015 - 10:08)

Mě vyloženě serou!!!Za prvé se jejich jazyk nedá poslouchat a je to za trest a za druhé pochybuji,že mají svoje webové stránky,protože není možné,aby celý slovenský národ lezl na ty české a byli nasraný absolutně všude,jinak nic.Čo bolo,to bolo!!Mám pocit,že si amíci spletli Hirošimu s Bratislavou a jejím širokém okolí!!!

Láďa (Ne, 28. 6. 2015 - 08:06)

Proboha živýho komu můžou vadit bratia Slováci, komu??? Leda ňáký partě bláznů zralých k Chocholouškovi. Eště že většina si toto nemyslí....!

Moja (Ne, 28. 6. 2015 - 08:06)

Neuveritelna drzost od...Ne Zoro, neuvěřitelná drzost jsou ty tvoje hnusný narážky. Proti rozdělení Federace bylo 70% Čechů a 80% Slováků.
Pokud soudíš všechny podle několikero ,,nacionalistických křiklounů‘‘ které zblbnul Mečiar, tak pochybuju o tvém zdravém rozumu. Já jsem zastánkyní Československé federace a mě žádná svévolná parcelace nezajímá!

pryč (Ne, 28. 6. 2015 - 08:06)

s cikánama a islamistama pryč s přistěhovbalcema

Jožo (Ne, 28. 6. 2015 - 08:06)

Hanbím sa za luďov, ktorí urobili rozdelenie Československa. Ja sa stále cítim ako Čechoslovák lebo federalista. A preto spojme sa bratia:-))))
Pozn: Pripajam súhlas ,,Prečo‘‘

Jojka (Ne, 28. 6. 2015 - 08:06)

Větší hovadinu než je tato já neslyšela. Hovadina kterou může napsat leda vymaštěná pahlava. Souhlasím s ‘‘Proč???‘‘: D

Zora.vranova (Ne, 28. 6. 2015 - 04:06)

Neuveritelna drzost od naroda, ktery rval jak protrzeny, ze chce byt sam, skakal pres vatry, na Havla hazel vajicka, na MS bucel pri nasi hymne, palil nasi vlajku.
Co tu delaj? Odporne!
Vzdyt jsme byli tak velkorysi, ze jsme decentne pomlceli, ze sli na prvni slapnuti s Hitlerem! Fuj!!!

Proč??? (So, 27. 6. 2015 - 10:06)

Proč by mi měli vadit Slováci, co je tohle za blbost??? To má být nějaká provokace???!!!!
Je naopak moc dobře, že Češi a Slováci žijou pospolu a je mi jedno, zda v Čechách na Moravě, či na Slovensku. Říká se: od Tater k Aše, je republika Naše!!! Kdyby tohle viděli Masaryk se Štefánikem a Benešem, ale i ti kteří republiku ČS zakládali, či pro ní bojovali v obou válkách, che to by byl rachot a pořádnej!!!
Jděte do prdele, s takovejva kecama. Vždyť i spisovatelka Božena Němcová prohlásila, že Češi a Slováci potřebují jeden druhýho, a to ještě tenkrát republika nebyla.
Měli byste se zde na diskuzi nad sebou zamyslet a ne plácat tyhle nesmysly. A jestli jó, tak jste zralí támhle do Bohnic. Čeština a Slovenština, jsou naši ůředními jazyky.
Stupidnější a debilnější otázku jsem ještě neslyšel. Kdyby jste se radši zabývali nečím ruzumějším. Che, no to se mi snad jenom zdá:-((((

Libor (So, 27. 6. 2015 - 09:06)

Musím říct, že jsem nikdy...To je zajímavé, mám podobnou zkušenost. Mohu se zeptat, o kterou firmu jde a jak dlouho to tam ty Slovenky ovládají?

house (So, 27. 6. 2015 - 00:06)

Musím říct, že jsem nikdy proti Slovákům nic neměla. Jsem spíše pacifista a tuto československou nevraživost jsem nechápala, proto jsem se i na VŠ s kolegy ze sousední země přátelila. Nicméně, je to již pár let, co jsem dostudovala. Po mém prvním opravdovém zaměstnání jsem byla přijata na centrálu známé německé retailové společnosti, kde jsem procitla. U nás ve firmě už léta ovládají HR oddělení Slovenky a tak, jak to bývá, dosazují na volné pozice své známé a kamarády, popř. při pohovorech upřednostňují své krajany. Musím říct, že už je u nás tak vyhrocená situace, že to brzy praskne nějakým protestem nebo šikanou. Dokonce to zašlo až tak daleko, že skoro násilně zabraly i pozice v interní a externí komunikaci a to bez ohledu na to, že češtinu neovládají. Víte, kdyby se alespoň snažily zapadnout a hovořit naším jazykem, ale není tomu tak. Naopak jsou velmi afektované a jdou "přes mrtvoly", proto se jim interně začalo přezdívat "slovenský klan". Ve firmě budu třetím rokem a kdybych vám měla vyprávět, co vše jsem zde zažila, tak neuvěříte... Byla bych velmi nerada, kdyby naše země musela čelit stejným problémům, jaké mají Němci s jejich největší národnostní menšinou: s Turky a jejich ghetthy. Ze zajímavosti jsem si dohledávala, kolik jich u nás vlastně je. Říkala jsem si, že tak pár desítek tisíc, jako Vietnamců, ale nikoliv. Skoro 200 000! A to se od nás sami odtrhli a nechtěli s námi nic mít. Vážně neuvěřitelné.

Co jsem chtěla sdílet je sdělení, že jen vysokou školou to rozhodně nekončí, možná naopak.V pravém businessu jsou draví, nejednají fair a berou práci Čechům. Jak by to asi vypadalo, kdyby zpátky migrovali do své vlasti? Češi by měli práci, rapidně by se snížila nezaměstnanost a stát by výrazně ušetřil.

Reklama

Přidat komentář