Reklama

Židé

Básník (St, 14. 7. 2010 - 21:07)

Můj kamarád je Žid - původem i vyznáním. A je velmi inteligentní. Ostatně spousta předních vědců byli Židé, na prvním místě mezi nimi Einstein.

Petra (St, 14. 7. 2010 - 20:07)

No jasně že jsou poznat,ty ortodoxní nepozná jen totální blbeček a ten zbytek se pozná většinou při tom placení a jiných jejich manýrech.Jo taky jsem s nima měla pracovně co do činění.Já měla špatné zkušenosti s ruskýma Židama....

Martina (St, 14. 7. 2010 - 20:07)

A jak to poznáš, že jsou...Kdybys ty chudinko naivní pracoval(a)skoro 20 let ve velkém hotelu jako recepční tak byses takhle debilně nevyptával(a).Je vidět že jsi byl(a)nejdál právě v tom Tvém Chanově.
Některé pozná i průměrně vzdělaný člověk ale to není rozhodně Tvůj případ.

Martině (St, 14. 7. 2010 - 18:07)

A jak to poznáš, že jsou to židé? Mají to napsáno na čele?
Podle toho, jak se vyjadřuješ, si myslím, že děláš tak recepční akorát v Chánově a nějak jsi si to v hlavě popletla.

Martina (St, 14. 7. 2010 - 16:07)

Pracuju léta jako recepční v hotelu a musim říct že větší pakáž jsem v životě neviděla a že už jsem viděla ksindlů nepočítaně.Nejradši by ta verbež chtěla vše zadarmo a ještě ukradnou na co přijdou.Řešim to při 95% případů židovské klientely.

xy (St, 14. 7. 2010 - 08:07)

Red-můžeš napsat, které TYPICKÉ vlastnosti Židé mají, za které je ostatní nesnáší, kromě toho, že jsou chytří a schopní?

Red (St, 14. 7. 2010 - 07:07)

Absolutně souhlasím s Tvým...Ano,jsou úspěšný,určitě jim ostatní závidí,ale mají bohužel typické vlastnosti,za které je ostatní nesnáší.

chanlen (St, 14. 7. 2010 - 05:07)

Hovado jsi ty a zasraní...Absolutně souhlasím s Tvým komentářem....židé vždycky patřili ke špičce a proto jim každý záviděl a chtěl je jen ožebračit...

chanlen (St, 14. 7. 2010 - 05:07)

Židé nemusí být chamtiví lidé...já mám otce žida a nemám židovské rysy...mám blond vlasy a modré oči,takže jsem spíše nordický typ...nesuďte lidi podle náboženství,ale podle jejich individuality :)

Fanys (Čt, 1. 7. 2010 - 16:07)

Hovado jsi ty a zasraní...ale blb ano

je to jedno kdo (St, 30. 6. 2010 - 13:06)

kl:Řekl bych,že máš...Hovado jsi ty a zasraní nacisti.
Židi jsou schopný, chytrý a zocelený národ a proto jim celý život všichni neschopní blbci jen záviděli. A Hitler si naplánoval vyhlazení této rasy jen proto aby si mohli Němci shrábnout jejich majetek. Celý holocaust počítám za jednu z největších prašivin z historie celého lidstva.Za zrůdnosti, které páchali na bezbraných rodinách bych se měli všichni smažit v pekle, zrůdy jedny!!!!
Upozorňuji napadající dementy, že Žid nejsem.

Jan (St, 30. 6. 2010 - 13:06)

Myslím, že dneska už to...kl:Řekl bych,že máš celkem pravdu, v zásadě jsou to hovada. Nejvíc mě o tom přesvědčili záběry z televizní debaty v níž izraelský politik sedí na vyvýšeném stupínku a jeho protějšek, nějaký arab, dostal místečko pod ním. To byla názorná ukázka židovské arogance.

slovan palestin (St, 30. 6. 2010 - 12:06)

Proč nemaj lidi rádi tohle...Myslím, že hodně lidí to pochopilo po posledním útoku na ty humanitární lodě. Jinak nacistický antisemitismus byl účelový. Za židovské prachy se dostali k moci a pak se jich potřebovali zbavit, aby jim nekecali do vládnutí. V Německu v té době totiž ze čtyř pracháčů byli tři židé! Samozřejmě to odnesli i obyčejní malí lidi, kteří za nic nemohli a neměli na rozdíl od pracháčů možnost zdrhnout.

Hany (So, 26. 6. 2010 - 08:06)

Me osobne vubec nevadi Zide...Bohužel,máš pravdu.

Hany (So, 26. 6. 2010 - 08:06)

Doted jsem nevěděl,že byl...Nebyl to spíš Vladimír Dlouhý,bývalý politik?

jim (So, 26. 6. 2010 - 03:06)

Doted jsem nevěděl,že byl pan Vladimír Dlouhý žid.Proto mu patří plným právem herecké Nebe a trojnásobná čest jeho dílu,památce a modlitbám za něj.Vždyt kdo si to jiný zaslouží?Určitě ne naše vláda co má jen sebe ráda a od Václava Klause vzejde jen hore brada.Prosím anděla Vladimíra Dlouhého aby ty naše Jidášovy politiky srovnal do latě!

utůhl (Út, 15. 6. 2010 - 20:06)

Me osobne vubec nevadi Zide...tak, tak

Paciko (Út, 15. 6. 2010 - 00:06)

Me osobne vubec nevadi Zide jako etnikum,antisemitismus a xenofobie je podle me znamka primitivismu.Ale uplne jinak se divam na militantne naladeny sionisty,kteri de facto ridi dnesni svet.Stali se z nich chamtivi oligarchove ovladajici masmedia,pol.scenu,farmaceutii.atd.Oni(bank.kartely rodin Rockefelleru,Warburgu,Rothshildu.atd.)nici tenhle svet,oni stoji za hosp.recesi,financuji valky,ovladaji MMF,SB,WHO,FDA.AMA,aj.Spolecne s okult.taj.spol.jako jsou iluminati,svob.zednari,templari,rosecruciani a nekolik dalsich, sviraji ve svych paratech zotroceny svet.Holocoust behem 2.svet.valky byl dobre promysleny strategicky tah,ktery se ale pochopitelne tykal pouze obyc.Zidu,ne vlivnych sionistu.

Afterduft (Po, 14. 6. 2010 - 08:06)

No pár mediálně známých židů by se našlo, tak například.
ČÁSTEČNÝ SEZNAM ŽIDŮ A ŽIDOVSKÝCH MÍŠENCŮ V POLITICE ČSFR, ČR a SR po r. 1989

Daniel Kroupa, Michael Žantovský, Pavel Rychetský, Jiří Dienstbier, Petr Pithart, Tomáš Sokol, Zdeněk Jičínský, Walter Komárek, Karel Kühnl, Antonín Baudyš, Rita Klímová, Egon Lánský, Radim Palouš, Anna Röschová, Luděk Pachman, Josef Zieleniec, Martin Palouš, Jiří Müller, Jaroslav Šabata, Ján Čarnogurský, Jozef Bakšay, Miloslav Ransdorf, Jiří Ruml, Ivan Čarnogurský, Roman Zelenay, Oldřich Kužílek, Jan Ruml, Jozef Mikloško, Peter Weiss, Pavol Kanis, Fedor Gál, Pavel Bratinka, Michal Kraus, Peter Tatár, Jozef Matula, Václav Klaus (Pružinský), Václav Benda (Charim Afterduft), Petr Mareš, Milan Uhde, Pavel Dostál, Ivan Gabal, Vladimír Špidla, Marek Benda, Karel Dyba, Petr Kučera, Jan Stráský, František Benda, Luboš Dobrovský (Jehudim Guttmann), Jiří Pelikán, Stanislav Devátý, Jan Štern, Pavel Tigrid (Schönfeld), Zdeněk Mlynář, Jan Sokol, Petr Moss, Vladimír Železný (Eisenkraft), Čestmír Hofhanzl, Václav Fischer, Vladimír Mlynář, Richard Falbr, Josef Lux, Cyril Svoboda, František Janouch, Michal Prokop, Pavel Kohout (Hahn), Jaroslava Moserová, Jiří Honajzer, Petr Miller, Rudolf Slánský (Salzmann), Jan Zahradil, Jiří Schneider, Jiří Pehe, Vladimír Vetchý, Jan Kavan, Jaroslav Bašta, Ludvík Vaculík, Jiří Grůša, Zuzana Roithová, Ivo Mathé, Ivan Laluha, Milan Ftáčnik, Richard Salzmann, Tibor Böhm, Otto Kremer, Ivan Hudec, Olex Schlesinger, Karol Stome, Jiří Kincl, Oldřich Černík, Tomáš Ježek, Jan Šolc, Ivan Fišera, Eduard Goldstücker, Vladimír Dlouhý (Fanklstein), Peter Bútora, Boris Zala, Miroslav Kusý, Ján Flamik, Jan Weig,l Eva Rubinsteinová, Jiří Skalický, Pavel Mertlík, Václav Exner, Martin Stropnický, Josef Tošovský, Otakar Motejl, Ivan Klíma (Izák Kauders), Jiří Payne, Jan Kalvoda, Dana Bérová, Vladimír Budínský, Jan Kasl, Jaroslav Kořán, Petr Matějů, Karel Machovec, Václav Grullich, Jozef Wagner, Ivan Pilip, Petr Uhl, Miloš Kužvart, Marie Noveská, Jan Vidím, Eduard Zeman, Jaromír Schling, Martin Bojar, Ivo Svoboda, Ota Šik, Dana Němcová, Jan Kačer, Jaroslav Palas, Jiří Křižan, Mikuláš Dzurinda, Josef Krejsa, David Rath, Dušan Tříska, Emanuel Mandler, Laura Rajsiglová, Zdeněk Masopust, Jan Urban, Petruška Šustrová, Ján Flamik, Ladislav Vlašič, Jan Klak, Ladislav Snopko, Juraj Molnár, Vladimír Prikler, Vladimír Ondruš, Zuzana Mistríková, Ivan Laluha, Peter Sokol, Zuzana Tvrdá, Miklós Duray (Durdžinský), Gábor Zászlos, Olga Pavúková, Jozef Prokeš, Olga Andelová, Vladimír Miškovský, Ladislav Košta, Peter Sokol, Ivan Hudec, Martin Porubjak, Ján Mlynárik, Hvězdoň Kočtúch, Milan Kňažko, Jozef Moravčík, Gabriela Rothmayerová, Štefan Kvietik, Zuzana Tvrdá, Michal Lobkowicz, Jana Bobošíková, Svatopluk Karásek, Tomáš Kvapil, Milan Šimonovský, Viktor Fischl, Alexandr Vondra, Vlasta Parkanová, Petr Bratský, Miroslav Kalousek, Jiří Bílý, Ladislav Jakl, Milan Urban, Václav Krása, Rudolf Blažek, Ivan David, Milan Štěch, Antonín Hrnko, Josef Horský,

Observer (So, 5. 6. 2010 - 10:06)

John není Žid. I když se...Nejen podle jména, ale i podle vzhledu, nejvíce však bych ho tipoval dle dřívějších manipulativních reportážích na TV Nova.

Reklama

Přidat komentář