Reklama

Židé

C.M.B. (Út, 12. 6. 2012 - 10:06)

pre wtc...trosku to...No, ona konspirační teorie je konspiračni jen do té doby, než se zjistí, že je to realita.. Jo, Židů je tak možná 100 milionů, ale podívej se, jaký mají globální vliv. Většina médií je vlastněna Židy, stejně tak většina bank-potažmo kapitálu. I Zednáři jsou ovládáni Židy. Jen se podívej na net kolik Židů je v politice.. I Havel byl Žid a taky Zednář.. On se dá svět ovládnout pomocí kapitálu a politické moci líp néž bojem. A lidé si toho ani nevšimnou-alespoň do té doby, než bude pozdě- NWO.

-- (Út, 12. 6. 2012 - 09:06)

pre wtc...trosku to prehanas....to co pises,ma aj nazov,su to konspiracne teorie,ktore ja povazujem za veeeelmi prehnane....Ako som napisala,existuje mnoho nabozenstiev,ktore neuznavaju Krista,dokonca Islam je nepodstatne ,co sa tyka do poctu privrzencov vacsi ako zidovstvo,a takisto aj nabozenstva krajin trebars Ciny...zidovstvo je v porovnani s tymi nabozenstvami,co do poctu privrzencov,len mala skupinka,takze ,co sa tyka nebezpecenstva pre svet,je to zanedbatelne nebezpecenstvo,aby prave toto ovladlo svet.a takisto aj miera agresie je trebars v porovnani s Islamom zanedbatelna.Konspiracne teorie su hluposti.Uplne ina vec su trebars slobodomurarske loze a ich moc vo svete,to je uz spojene skutocne s hrozbou pre svet,pretoze tam je v hre doslova Satan,ale clenmi tychto lozi su sice aj zidia,ale aj ine rasy sveta,nie je to vylozene zidovska zalezitost.A ak je jeden zid inteligentny,nech vlastni hoc aj banku...predsa hospodarstvo maju riadit inteligentne bytosti,nie ludia s podpriemernym IQ..ak je zidovska rasa inteligentny narod,nech maju moc v rukach...snad by si nechcel,aby vladla v globale rasa ciganov,alebo nejakych peruanskych indianov?

wtc (Po, 11. 6. 2012 - 22:06)

podla tvojich slov to vyzera...ze by dnesni svet terorizovali jen Zide si nemyslim,je to politika zakulisnich hracu a to i ciste ateistickych.Ale politicky sionismus ma v soucasne dobe nejvetsi vliv a je to videt na situaci na blizkem vychode.Jde o vytvoreni statu Velky Izrael a v nem se s palestinkymi semity nepocita.A vzhledem k tomu,ze za Izraelem vzdy verne stoji velmoce,jako USA,GB,Australie,Kanada,atd.,je zjevne,kdo skutecne ridi politicko-vojensky svet.Stejne tak financni sferu,protoze am.centralni banku(Fed)vlastni soukrome zid.bankovni kartely.Na Tvoji otazku odpovim,ze se snazim hledat pravdu.

.. (Po, 11. 6. 2012 - 21:06)

podla tvojich slov to vyzera skor naopak,ze zidia terorizuju svet a prenasleduju ine narody.....a preco sa Ty konkretne zaoberas touto otazkou a to az do takej miery,ze studujes ich posvatne knihy?Co Ta k tomu inspiruje?

wtc (Po, 11. 6. 2012 - 21:06)

Talmud je především o...modernejsi Talmud je Sulchan Aruch,je o neco mene nenavistny,ale v principu jde stale o totez,tedy postupne ziskavani stale vetsi politicke i ekonom.moci za ucelem vytvoreni globalni svetove diktatury a nastoleni otroctvi pro svet gojimu.Tzv. Novy svetovy poradek je konecnym cilem.

wtc (Po, 11. 6. 2012 - 21:06)

nebudem citat Talmud,povedz...necenzurovany Talmud si pravdepodobne ani neprectes,pro nas ne-Zidy jsou pripravene specialne upravene edice.Jednou vetou to vysvetlit je nesmirne obtizne,dovol alespon nekolik vet.Tak predne to jiz v davne minulosti byly pogromy vyvolane hlavne nehoraznou lichvou na nezidovskych dluznicich,podvratna cinnost a podnecovani k revolucim,podporovani zednarskych a dalsich protikrestanskych spolku,ritualni vrazdy pri pesachu,atd.Talmud a Zohar jim dodali falesny mytus o vyvolenem narodu,ktery bude jednou vladnout celemu svetu "bezvercu",tedy ne-Zidum.Kritika je temer nemozna,nebot velmi dobre funguje politicky nastroj zvany antisemitismus.

C.M.B. (Po, 11. 6. 2012 - 21:06)

ale toto co pises,istotne...Talmud je především o nadřazenosti Židů nad vším a všemi ostatními. Cílem Talmudistů je opanovat svět a vytvořit tzv. Velký Izrael. Dle Talmudu má právo na život jen Žid. Až bude Velký Izrael stvořen, má mít každý Žid několik tisíc otroků(nás), on pak bude jen sedět a jít. To vše najdeš v Talmudu..To je možná ten důvod pronásledování.

-- (Po, 11. 6. 2012 - 21:06)

Podobne blaznovstva sa pisu trebars aj v Korane,ci uz sa to tyka druhotneho postavenia zien,alebo aj druhoradeho postavenia deti a podobnych nezmyselnych prikazov,a predsa moslimy sa nepovazuju za rasu,ktora je vo svete prenasledovana a doslova prekliata

-- (Po, 11. 6. 2012 - 21:06)

ale toto co pises,istotne neexistovalo este za cias krista,to muselo byt spisane az po Kristovi....Ale ako to suvisi s tym,ze su Zidia vo svete prenasledovani?

.. (Po, 11. 6. 2012 - 21:06)

ak mi chces tym povedat,ze pricinou je ich nenavist ku Kristovi,ved taku istu nenavist ma aj polovica Slovakov,ktori su neveriaci,alebo aj v globale vacsia cast celeho ludstva a predsa ine rasy nie su tak prenasledovane ako pravbe tato

C.M.B. (Po, 11. 6. 2012 - 21:06)

odpoved najdes v Talmudu, v...Jo, Talmud je fakt síla. Jímá mě hrůza, když si uvědomím, že se podle toho učí Rabíni. Kecy, jako že tříletá nežidovská holčičha je v tomto věku už špinavá a připravená na sex, kecy, že se Ježís smaží v pekelných výkalech a že Židé jsou jediní vyvolení Bohem, atd.. No hnus

- (Po, 11. 6. 2012 - 21:06)

nebudem citat Talmud,povedz mi to v jednej vete,co je pricinou ich prenasledovania podla teba?

wtc (Po, 11. 6. 2012 - 20:06)

ja konkretne nepoznam...odpoved najdes v Talmudu, v jejich svatem svazku knih,plnych nenavisti ke Kristu a vsem ne-Zidum.

. (Po, 11. 6. 2012 - 20:06)

ja konkretne nepoznam ziadneho zida,ale pohybujem sa casto v germanskom prostredi a tam stara generacia ich nenavidi,neviem,ci to maju este z cias Hitlera...a ked sa ich clovek pyta na dovod,nevedia to logicky obhajit.V krajine kde ziju su nonstop vojny,vravi sa,ze je to trest za to,ze ich rasa ukrizovala Krista,a ked ziadali vtedy panovnika o jeho zabitie,tak kricali,ze jeho ,,krv nech je na nasich detoch,,,cize na buduce generacie.Tak je celkom mozne,ze prave toto je pricina preco su zidia v celejk historii po Jezisovi prenasledovany az do dnesnej doby.Hitler ich upaloval spolu s ciganmi a kalikami,hoc sa ich rasa s ciganmi vobec zrovnavat nemohla...cigani boli zdegenerovani,hlupi narod a zidia naopak,zbehli,inteligentní a cistotní narod....jedine vysvetlenie je asi naozaj to okolo zabitia Jezisa

Jox (Po, 11. 6. 2012 - 20:06)

Musím se vám s něčím.....a prznim malý holčičky

Paciko (Po, 11. 6. 2012 - 18:06)

Musím se vám s něčím svěřit, někomu to musím říct. Našel jsem v ložnici ve stolku u postele kde spí táta docela tlustej vibrátor. Máma s náma nebydlí, takže ho musí používat táta. Čuchal jsem k němu a nesmrděl. Ještě tam má nějakou pixlu s gelem.

Jox (Ne, 10. 6. 2012 - 23:06)

..a ještě se musím k něčemu přiznat,patřil jsem taky mezi holé lebky a kanadama jsem kopal do cikánů.

gute nacht (Ne, 10. 6. 2012 - 23:06)

Paci, paci, paci, paci jdu...herr fuhrer!

Paciko (Ne, 10. 6. 2012 - 23:06)

Paci, paci, paci, paci jdu spat zchizofrenici.

Paciko (Ne, 10. 6. 2012 - 23:06)

a já bejval veprostřed. Od narození klikař, no.

Reklama

Přidat komentář