Reklama

Židé

Jahoda (Ne, 13. 7. 2014 - 07:07)

pokud by to bylo možné.ihned bych tak učinil.
V Izraeli je vysoká životní úroveń ,ne jak v tomto rozkradeném absurdistánu,kdy každý krade,protože je to český národní sport!

Jahoda (Ne, 13. 7. 2014 - 06:07)

ha,ha,ha
na You Tube je...oprava:
a toto lze dokázat pouze prací a snahou o sebezdokonalení.
A tímto se lid Izraele také prezentuje a to maximální schopností naprosto ve všem a zůrodněná pošt spolu se vdělaností,která obohacuje lidstvo to dokazuje.
At žije Izrael!

Jahoda (Ne, 13. 7. 2014 - 06:07)

ha,ha,ha
na You Tube je videjko-Hitler analýza mysli diktátora

Co se týče předků Hitlera,té análně retenkční osobnosti,tak na Seznam cz si stačí do vyhledávače zadat :Hitler a jeho židovští předci.
A tam pod článkem:Hitler měl židovské a africké předky ,prokázalo DNA,je jeho původ docela podrobně popsán.
Mimo jiné se tam i píše..Jeho otec Alois se narodil jako nemanželské dítě Marii Schickelgruberové a 19-letého židovského chlapce Frankenberga.
Dále se tam píše,že belgický novinář Jean Paul Mulders vypátral spolu s historikem Marc Wermeerem 39 hitlerových příbuzných v Rakousku a ze vzorku jejich slin DNA prokázala že tam přítomná Haploskupina E1b1b je přítomna u skupiny lidí ze Somálska a afrických severních národů berberů jako jsou Maroko,Tunisko,Alžír.
Stejná haploskupina se také hojně vyskytuje mezi aškenadskými a sefardskými Židy.
Toliko tedy k původu Hitlera.
Ono vlastně celé to nacistické velení byla jedna velká banda pokrytců a zbabělců,
jeden zkrachovalý kurníkář
druhý zakomplexovaný " malý židáček"
třetí vyčohlá fujara,která vyřvávala jak hlásná trouba,třetí vyžranej jak prase na porážku,až mu stehna třela mezi sebou,potom tam byl nechopný bábovkář,co si hrál na architekta a po válce lhal,až se mu od tlamy prášilo,že on o Holokaustu nic nevěděl a to na příč tomu,že si nechal dodával v koncentráků levnou pracovní sílu a v jejich čele stál neschopný lakýrník.
Ale zpět k "židovské" nadřazenosti,díky níž jsem byl označen jako dekadentní kryptoantisemita
Tak tu dokazuje 200 NC za posledních 60 let.
Tečka,více netřeba dodávat ,snad právě to,že toho je možné dosáhnout pouze praví a snahou o sebezdokonalení,cestou,kterou si každý člověk vytyčí a tvrdě si za ní jde.
A vzdělání je dřina
Tak se pane Karel naučte vše na co lidsto přišlo v oblasti matematiky a fyziky a toto vše ještě něčím významným obohatte
A na to má opravdu málo lidí a vzhledem k tomu,že židovský národ toto dokázal v počtu +- několika milionů 200 za posledních 60 let,tak to asi o něčem vypovídá.

farago (So, 12. 7. 2014 - 23:07)

a teraz vazne, v prvom rade...no jo a vobrezanej nemuze zenu nikda uspokonit jako normalnej klacek protoze nema uzdicku, ktera ma dulezitou funkci pri nataceni zalude ! proto jsou vsecky buzeranti, teplousi a tak, rvou si to do zadnice, fuuuj ! ten debil salamoun to mnel taky uriznuty ? je to des, a proto cesky dejte jenom domacim a ne uriznutejm !

zidomil (So, 12. 7. 2014 - 23:07)

aa teraz vazne, v prvom rade zidia nie su rasa, je to obycajne vieroviznanie ako krestania , a preto ich nepovysujme za rasu !!! je to blbost. a to co o nich pises je ok treba na tuto falosnu predstanu davat velky pozor o ich nadradenosti.... inak ak je pravda o tom smradlavom Noemovi a to ze ostal iba on aj so svojou zidovskou rodinou, tak sme vsetci judasi, kua jedu blejt..... nechcu bejt zid !!!

antizid (So, 12. 7. 2014 - 23:07)

Zidu jsem poznala tisice, at...a

D (So, 12. 7. 2014 - 20:07)

jinak souhlas s tím,že...A je nutne, aby Izrael naveky existoval pod jmenem Izrael, jako sionisticky stat, s etnickymi Zidy ci religioznimi zidy kontrolujicimi vsechny klicove politicke, administrativni i ekonomicke pozice?

Nehlede na to, ze se to na veky prakticky nemuze podarit, byl by takovyto "vecny scenar" byt jen teoreticky pritazlivy?

Nebyla by - na Blizkem vychode i kdekoli jinde - daleko zdravejsi sekularni, prevazne ateisticka spolecnost, ve ktere by se uzkoprse, na etnickem ani religioznim zaklade, proste nediskriminovalo? A nebyla by prave takova spolecnost kvalitni zarukou bezpecnosti a prosperity jak pro potomky dnesnich Zidu a zidu, tak pro kohokoli jineho, daleko spise nez nejaky dnesni prtavy a siroce nenavideny sionisticky zidovsky stat na Blizkem vychode?

Jahoda (So, 12. 7. 2014 - 12:07)

tak tedy Hitler měl a to...jinak souhlas s tím,že každé náboženství v propojení s politikou vyprodukuje fanatiky a v konečném důsledku je právě tento fanatizmus důsledkem ohrožení demokracie a svobody jak jednotlivce,tak společností.
Dle mého názoru se toto ale netýká Judaizmu,Izrael je malá země s velkým nepřátelským prostředím okolních 44 arabských zemí a pokud se nebude držet kořenů svých předků a své víry-nepřežije.A tím je Judaizmus.
A v tomto mnozí sionističtí křestané Izraeli škodí,pokud si přejí konverzi judaistů na křestany.
Ale to je již mimo mísu,odbočuji,otázka je to ale stejně více jak akademická..

Jahoda (So, 12. 7. 2014 - 12:07)

tak tedy Hitler měl a to prokázáno židovské předky a pokud by se měl jako řadový občan řídit zákony říře zla,kterou on zbudoval a prokázat rasovou čistotu do X -tého pokolení,neprošel by.
Hitler byl pokrytec co nenáviděl celý svět a když čtu nenávistné a povrchní komentáře zhora namířené proti Izraeli a Židům,jeho ideologie oslovovala právě tuto sortu lidí a právě tímto povrchním smýšlením.
A ono mu to vyšlo a stádo za ním šlo a řídíce se stádní psychologií anonymního páchání zla umožnilo mnoha milionové vraždění.
Prč okolní nesoběztačný a neschopný svět středověké negramotné Evropy nenáviděl Židy?
Tak o tom jsem se již rozepsal ,bylo v tom stoprocentní vzdělání Hebrejů ,kdy každý ,kdo byl přijat mezi muže v 13 letech musel -ČÍST - z Tory v synagoze a to v časech doby bronzové,starého Řecka,Říma,doby temného středověku Evropy!
A tuto schopnost nadřazenosti vzdělání si současný Izrael zachoval až do nynějška ,důkazem toho je kolem 200 NC za vědu.
A NC za vědu se dá získat pouze tak,že se dotyčný musel během jednoho života naučit vše na co lidstvo přišlo a tyto poznatky ještě něčím výrazným obohatit.
Izrael to dokázal 200 během posledních 60 let!
Židé jsou prostě maximálně schopní ve všech ohledech a to jak po stránce vzdělání,tak po stránce pracovní a právě tyto jejich vlastnosti mají za následek primitivní nenávist a závist těch méně schopných.
A to je v kostce ten pravý důvod antisemitizmu a nenávisti k nim.
At žije Izrael!

Bull dozer (Po, 7. 7. 2014 - 20:07)

D. Co já vím tak tabulka rasové antropologie Třetí říše se skládala z 6 ras, tabulku zapsal Hans F. K. Günther. A Adolf Hitler se řadí jako Dinársko-alpinská rasa, která je typická pro oblast Rakouska.

Evropan (Ne, 6. 7. 2014 - 18:07)

židé nejsou etnikum, velká...V Cesku bude koncem stoleti vic cikanu, nez Cechu. V zapadni Evrope vic muslimu nez Evropanu. V Severni Americe budou belosi v mensine jeste driv. Konec evropske civilizace je tody v dohlednu, ale anitisemite maji stale problem s Zidy.

gin (Ne, 6. 7. 2014 - 17:07)

ethnikum jsou, ti Slované jsou v tom případě naturolisovaní Židé.

hans smah (Ne, 6. 7. 2014 - 17:07)

židé nejsou etnikum, velká část jich tvoří Slované: http://www.counterpunch.org/2010/02/04/the-invention-of-the-jewish-people/

gin (Ne, 6. 7. 2014 - 16:07)

mně teď pijou krev hlavně musulmani, i se židy by potřebovali spráskat na jednu hromadu

Kvark (Ne, 6. 7. 2014 - 15:07)

SLOVA JEŽÍŠE KRISTA K ŽIDŮM

VÁŠ OTEC JE ĎÁBEL A VY CHCETE DĚLAT, CO ON ŽÁDÁ.

ON BYL VRAH OD POČÁTKU A NESTÁL V PRAVDĚ, PONĚVADŽ V NĚM PRAVDY NENÍ.

KDYŽ MLUVÍ, NEMŮŽE JINAK NEŽ LHÁT, PROTOŽE JE LHÁŘ A OTEC LŽI.

EVANGELIUM SV. JANA 8, 44

Jana (Čt, 30. 1. 2014 - 09:01)

Kam bude směřovat evoluce...Ty tele antisemitický!!!!! Kéž Tě pánBůh nepotrestá za ty sračky, který píšeš.

žid killer (Čt, 30. 1. 2014 - 09:01)

Me osobne vubec nevadi Zide...Takže tobě židi nevaděj ? ´Do plynu s nima !!!!

Aryan (Ne, 22. 8. 2010 - 18:08)

Souhlasím s tvrzením, že Antisemitismus je nemoc, chytáme jí od Židů.

Patriotovi (Pá, 20. 8. 2010 - 11:08)

Patriote ty jsi vůl.
Nemůžeš sčítat oběti slovanských národů dohromady.Počítej procentuelně, kolik bylo obětí z řad jen jedné rasy, národa.
Stejně tak musíš posuzovat množství držitelů Nobelovy ceny.A že jim podmínky pro vzdělání vytvořily hostitelské státy? Jaké hostitelské?Oni byli řádnými občany.

Žasnu nad pitomostí a zaujatostí některých rádoby mudrlantů a nad zvedající se vlnou výpadů proti Židům.
To už tady jednou bylo((((((((((

Martina, Petra jsou jedna osoba a nána ještě k tomu, v hotelu může dělt tak akorát toaletářku nebo pokojskou.
Je to tak??

Patriot (Pá, 20. 8. 2010 - 09:08)

Hlavně nepřeceňovat, nějak je v poslední době v médiích "přežidováno". Pořád se mluví jenom o holocaustu židů, přičemž počet civilních obětí slovanských národů za VWII byl nejméně dvojnásobný (Rusko, Jugoslávie, Polsko, Ukrajina, Bělorusko).Pořád je mediaizoán jejich počet jako držitelů Nobelových cen, přičemž podmínky pro vzdělání jim vytvořili hostitelské státy (Anglie, USA, Francie ale i ČSR.... Z blízkého východu (jejich domoviny) jsem mnoho "inteligentních" židů nepoznal, spíš naopak...Podle amerických studií jsou dnešní židé vetšinou původem z Chazarské říše (tedy spíše turkický národ),se starověkými Hebrejci jsou spíše spřízněni dnešní Palestinci...

Reklama

Přidat komentář