Reklama

Nízká tělesná teplota

Martina (Pá, 30. 3. 2012 - 19:03)

Zdravím, delší dobu mě trápí - nenadálá zimnice, husí kůže na těle, ale "pocit hoření v hlavě" - horké čelo, hořící tváře a teplota kolem 35°C. Nemáte zkušenost? Díky.

Helena (Čt, 29. 3. 2012 - 16:03)

Taky jsem měla spoustu let nízkou teplotu, kolem 35. Nedávno jsem zjistila, že jsem patrně zdědila malárii. Je jich víc druhů, u nás se běžně vyskytují 4. Začala jsem to léčit speciálními kapkami. Asi po 3 měsících ostatní příznaky, jako nadměrné pocení, sice ještě nezmizely, ale teplota se mi zvýšila téměř k normálu.

Milan (Po, 12. 3. 2012 - 00:03)

něco na mě leze.změřil jsem si teplotu (3x) a vysledek 33,6. Říkám si vadný teploměr,jiný nemám tak jsem změřil teplotu všem v okolí a všichni kolem 36,takže jsem asi vadný já

Toník (Čt, 8. 3. 2012 - 15:03)

Taky jsem se před chvilkou divil hodnotě na teploměru 34,7 ale jak je vidět z příspěvků,tak to asi přežiji.

Ema (Čt, 23. 2. 2012 - 13:02)

Děkuji všem za...i já zdravím všechny podchlazené,když někomu ukážu kolik si naměřím (34,8)tak na mě koukají jako na zjevení!a přitom vypadám úplně normálně i se tak cítím.pravda je,že mám už léta nižší tlak(90/60).když jsem nemocná a mám 37,5 tak se mi zdá,že nedožiju rána pro tu horkost,kterou cítím!a jaká je to úleva když jsem v normálu.

Naďa (St, 15. 2. 2012 - 19:02)

zdravím všechny "podchlazené".....alespoň já to tak vnímám.Moje teplota nepřeleze 35 a jsem stále zmrzlá jako preclík...:o).Pokud teplota vyšplhá na 36,5 tak jsem úplně vyřízená.Jako dítě jsem mívala časté angíny, které jsem přecházela, protože mě bolelo pouze v krku a to vše bez teplot.Neznám lék na snižování teploty, to by mě asi zabilo...:o)

viera912 (St, 15. 2. 2012 - 01:02)

Take me trapi tento problem a myslim si ze normalni to teda neni,nejhorsi na tom je,ze citim se hrozne a nikdo mi neveri.

Jan (Po, 13. 2. 2012 - 20:02)

Zdravím všechny s této diskuze.
Mám stejný problém jako vy a před rokem jsem se na to zeptal své lékařky která mi na to odpověděla atˇjsem rád že lidé jako my se dožívají delšího věku.
Tak že se toho důchodu asi dožiji.

co.rine (So, 4. 2. 2012 - 10:02)

Pro Mílu:Mám to taky tak už fůru let.Obvykle nevyždímu z teploměru víc jak 35,2.Když mě jednou cosi popadlo a teplota mi vylezla na 36,5,říkala jsem doktorce že se cítím jak při teplotě a ona se nad tím jen pousmála a řekla mi,no ale 37 to není.Jinak teď mě opět něco skolilo,musela jsem být venku dlouho v mrazech,a teplota 37 se mi zdála hrozná,zato teď,po třech dnech,už naměřím jen 34,4,a tak nevím,jestli ještě vůbec žiju:)?Je mi tedy pekelně slabo.Pohotovost nikde...tak to zas nějak musím přečkat...

Míla (Po, 30. 1. 2012 - 15:01)

Ahoj,
nemám nikdy teplotu....Ahojky. Mám úplně stejný problém a jsem z toho taky trochu nervózní. Už je to více jak 10 let, kdy jsem měla naposledy teplotu. S doktorem jsem to ještě neprobírala, ale taky si uvědomuju, že to úplně v pořádku není - tělo se má bránit. Kolikrát už mi bylo špatně - chřipka - angína - ale teplota žádná. Nezjistila jste něco od té doby, kdy jste toto psala - byla bych moc vděčná za informaci

Nany (St, 4. 1. 2012 - 14:01)

Taky mám max.35,5, spíš mívám 35 rovných.Při 37,5 mne šíleně třeští hlava.Štítnou žlázu mám v pořádku. Mám tříletého vnuka a je to to samé. Pediatr to vůbec neřeší,tak je to asi v normě.

Eva (Po, 5. 12. 2011 - 01:12)

Taktéž mívám takové...Ani léky na štítnou žlázu Ti nefungují?

anamari6 (Ne, 4. 12. 2011 - 12:12)

Ahoj,mám pravidelně...Taktéž mívám takové teploty,je mně zima a nic
nepomáhá,když tak,jenom na chvíli.Musela bych se pořád hýbat,což jaksi není možné.
Nefunguje mně štítná žláza a mělo by to být
tím.Těžko se smiřuje s pocitem stálého chladu,ale nevím by se to dalo změnit.

lolo (Čt, 1. 9. 2011 - 06:09)

Ahoj,mám pravidelně...ja som mal dnes znizenu teplotu ked som cely den nejedol nepil a sa my zdalo spanku ako halucinacie

No já mám (So, 16. 7. 2011 - 14:07)

60-sát let a celý život takto nízkou teplotu. Má to po mně dcera i syn,to se neřeší! Jen jsem měla potíže s doktory,když jsem marodila. Nechtěli uznat, že mých 36,9 je pro mně horečka. Taky k tomu mám pomalý tep. Prostě to je vrozené, nic se s tím nedělá-tedy pokud to tak bylo a je stále. Dokonce se tím prý šetří srdíčko.

Evelyn (So, 16. 7. 2011 - 12:07)

Denne mám teplotu okolo...Alena,to čo opisuješ je panická porucha,ktorá vyžaduje komplexnú liečbu,skôr zmenou životosprávy,relaxačnou a dýchacou technikou,psychoterápiou atď. Ja som to mala tiež! Príčinou bola moja nezamestnanosť a obrovský strach z neistej buducnosti,ktorá sa zmenila ihneď, akonáhle som nastúpila do práce. Možno ty máš nejaký iný problém,čo ti naháňa strach...Pouvažuj a pomôž si sama,lebo lekári okrem angíny a angíny pektoris máločo vedia diagnostikovať správne a urobia z človeka viac chorého,než v skutočnosti je! Prajem ti veľa úspechu a skoré zlepšenie!

Evelyn (So, 16. 7. 2011 - 12:07)

Ahoj,mám pravidelně...Dlho som študovala aj ja ,že prečo mám zníženú telesnú teplotu / niekedy aj 34,2!/ i keď všetky lekárske vyšetrenia mám perfektné. Prišla som na to nedávno: bola som nezamestnaná a z toho úzkostná,depresívná a mala som panický strach z neistoty.Akonáhle som nastúpila do práce,teplotu mám normálnu ako aj pred tým: 36,4 ! Takže bude to na základe psychiky! Pouvažuj čo môžeš,resp. musíš vo svojom živote zmeniť! Prajem ti veľa šťastia k tomu!

Pepa (St, 29. 6. 2011 - 15:06)

Přátelé, to co popisujete jako změnu teplot, studené pocení, dlouhodobé pocení 37,1, bolest hlavy-vnitrolebeční tlak-bolest malého mozečku, vysoková mozková aktivita během spánku, vystouplou žílku levého spánku, ztráta orientace, třes, křeče v končetinách, suchý kašel, výpadky paměti, obrovská únava, bušení srdce, upadaní vědomí a náhlé probuzení, mžitky před očima, krátkodobě jsem snad viděl přes své oko jakoby články tasemnice (taková zkroucená členitá nítěnka, co se nehýbala).... na toto vám řeknou doktoři v KNTB ve Zlíně na neurologii, že jste blázen, testy v pořádku akorát je zvýšený počet bílých krvinek. V mém případě byl přivolán psycholog který naklusal a po pár slovech se mnou ihned odklusal...nasraně. Taktéž mě můj osobní lékař dal doporučení na vyšetření. Třeba by ho potřeboval on sám z dlouhodobého hlediska jeho diagnóz nejenom mé osobě, ale i okolí :)
Jsem doma a můj stav se zlepšuje. Budu muset sám podniknout samoléčení - ANTIHELMINTIKA. Léky jako Zentel, Vermox, Entizol, Cesol, Zentel apod. V našem těle se usídlí prvok, škrkavka, měchovec, byčíkovec a kdoví co ještě. Pak dojde k oslabení imunity a jsme jak na horské dráze. Vše se podrobně popisuje v článku http://zapper.revoluce-v-leceni-nemoci.cz/odborna-verejnost/ing-hana-blahova

Mě pomohl propolis, hromada domácího ČESNEKU, včasný spánek, okamžitá správná životospráva, relaxace. Je to jen začátek, ale snad se tělu podaří dát dohromady. Nechci křivdit doktorům, jistě se snaží pomáhat, ale třeba by stačilo použít selský rozum.

alena (Ne, 26. 6. 2011 - 23:06)

Denne mám teplotu okolo 35°,ale pri už menšej telesnej záťaži,ale aj v kľude mi klesne až na 33,7 pri čom mám už príznaky,nevoľnosti,únavy a spánku,pričom srdce mi bije pomalšie a niekedy zase tlčie silne.Od 35,9 hore dostávam zimnicu.Nezdá sa mi to normálne,lekári to neriešia,pohadzujú si ma ako horúci zemiak a mne to komplikuje s diagnozou chrbtice a nedokrvenia hlavy veľké problémy.Neviem čo robiť,lebo denne sa prezliekam náhlym spotením zátylku a tela aj 10 krát alebo sa sústavne obliekam ako cibuľa do 5 svetrov a kožušinovej vesty aj v lete,čo ma drví zimnica.

Gabike (Pá, 13. 5. 2011 - 14:05)

Ja mám 53 rokov a celý život okolo 34,5,keď mám 36,5 tak sa cítim ako v horúčke, Cítim sa výborne, horšie to ale bolo keď som bola dieťa a lekárka ma stále považovalla za simulantku a ulieváčku,keď som tvrdila že mi je veľmi zle.

Reklama

Přidat komentář