Reklama

Egypt

jen tak (Út, 7. 7. 2015 - 21:07)

jsou tři v pokoji, dva zemřou.. ten třetí podá verzi, která je totálně v rozporu s později zjištěnými skutečnostmi... takže asi tak...

tom (Út, 7. 7. 2015 - 19:07)

O otravě mluvil egyptský...Tak jsem se dnes mrkl na průběh soudu a dokonce se objevila třetí lež v jeho výpovědi, a to o průjmech.
Jak se prokázalo při pitvě, tak měly obě dvě normální stolici v tlustém střevě. Tudíž celý příběh postavený na lži.
Otázka zůstává, jak to tedy ve skutečnosti bylo, ale to ví jenom on.

Ne (So, 4. 7. 2015 - 20:07)

O otravě mluvil jenom...O otravě mluvil egyptský lékař.

tom (So, 4. 7. 2015 - 15:07)

jenže toto může být...O otravě mluvil jenom Kramný a média, nikoliv vyšetřovatelé. A poškození od el. proudu se objevilo při pitvě u nás.
Takže moc na nějakou manipulaci nevěřím.
Přímé důkazy samozřejmě nemají, což je pochopitelné. Ale co jsem sledoval různé informační zdroje, včetně bývalých kriminalistů, toxikologů, tak je mi jasné, že jeho popis se liší od závěrů patologů.

Hanys (So, 4. 7. 2015 - 11:07)

Nikdy bych nepřísahala na...Anonymko, hrozně si protiřečíš...

Renata (So, 4. 7. 2015 - 11:07)

Anonymko, ty jsi úplně...Nikdy bych nepřísahala na smrt svého dítěte,pokud by to byla pravda.Ale jestli se ho moc bála a věděla,že tato její věta pomůže,že on tomu uvěří,pak se jí musím trošku zastat.Jiná možnost nebyla.Samozřejmě,je to rouhání a nedělá se to.

! (Pá, 3. 7. 2015 - 19:07)

Já si to myslím taky, nebude první ani poslední, kdo má u soudu smůlu. Bývalo zvykem, že pokud důkazy nejsou nebo jsou pofidérní jako tady, brala se varianta pro obviněného příznivější. Teď obviněného soudce prostě odsoudí a nazdar, jde se pro odměnu. Výjimku mají pouze vyvolení - viz Jana Nagyová-Nečasová. Ti jsou nevinní, i když jsou evidentně vinní.

No jo, (Pá, 3. 7. 2015 - 18:07)

V každém případě bych to...jenže toto může být zmanipulované. Stejně jako otrava a potom náhle se objevila skvrna na chodidle od elektriky. A potom náhle zmizela a objevily se skvrny na jiných místech těla.
Kdyby měli jasné důkazy, nedělali by ten tyátr s všemi možnými známými toho páru.
Já věřím, že je nevinen, ale věřím, že mu to přišijou....

tom (Pá, 3. 7. 2015 - 17:07)

V každém případě bych to soudit nechtěl.
Asi rozhodnutí soudu bude stát na hodnověrnosti určení času smrti obou holek. Pokud obžaloba prokáže, že podle pitvy byly obě mrtvé dříve než on uvádí, tak je to jasné.
Taktéž, pokud u obou prokáží na kůži poškození el. proudem. Protože pokud jsem s někým na jednom pokoji a ten dotyčný dostáne ránu od elektriky, tak to snad partnerovi a v tomto případě i otci řekne.
Tyhle 2 věci budou asi stěžejní.

Jájina (Pá, 3. 7. 2015 - 14:07)

Každý je...Anonymko, ty jsi úplně blbá. Ona mu odpřísáhne na smrt své dcery, že mu nevěrná nebyla, ale 3/4 roku to táhne s milencem. Ta ženská byla magor. Chudák chlap.

Renata (Čt, 2. 7. 2015 - 16:07)

jedině idiot by nenyl...Každý je jiný,samozřejmě,ale ten,kdo svojí rodinu opravdu miloval,tak by i přemýšlel nad tím,jestli on nemohl udělat víc,třeba zavolat lékaře,když holkám bylo tak moc špatně.Nevím,to jsou věci samozřejmé.Že u hrobu neplakal,stejně je tma,to znamená co? Já bych si přála,aby se to uzavřelo a to s důkazy,které ale bohužel nejsou.Jinak,že Monika byla mrcha,každý je nějaký,třeba,pokud by to tam klapalo,milence by neměla.A zásadně si stojím při tom,že na kamarády tolik dát nemůžeme.Každý se nesvěřuje a za zavřenými dveřmi se mohli pěkně hádat-venku za ručičku.

No (Čt, 2. 7. 2015 - 15:07)

V tom se shodují úplně...jedině idiot by nenyl nervozní v přítomnosti člověka, kterému někdo zabil dítě a ženu.
Ty píšeš jako malá: v tom se shodují všichni...
...a hned na to....A že všichni kamarádi,jak se měli rádi,chodili za ručičku,to vůbec o ničem nevypovídá....naopak, vypovídá.
Dál, píšeš....že každý jiný člověk by řekl,kde jsem udělal chybu....oni nejsou všichni lidi stejní. Navíc, jak tak čtu, byla to pořádná mrcha.

Renata (Čt, 2. 7. 2015 - 14:07)

sestra se mu snaží...To máš těžké.Vždycky jeden ze sourozenců má víc.Většinou jsou v rodině dohady jen kvůli dědictví,já tohle neuznávám,sourozenci se mají vždy umět domluvit.

Renata (Čt, 2. 7. 2015 - 14:07)

Sama sis odpověděla. On se...V tom se shodují úplně všichni.Jiný chlap by neříkal takové věci,jako on.Že mu to i kouká z očí,tak to neberu v úvahu,koukat může,to z něho vr..a nedělá.A nejvíc co je mi divné a to od samého začátku,tak to,že každý jiný člověk by řekl,kde jsem udělal chybu,jak to,že jsem nepoznal,že se trápila? Sám mohl říct,že nevěří tomu,že si chtěla vzít život.Nic takového nikdy nepadlo.On lituje pouze sám sebe,chce obhájit sám sebe,svojí rodinu nemiloval,to by se choval jinak.A že všichni kamarádi,jak se měli rádi,chodili za ručičku,to vůbec o ničem nevypovídá.Někdo se nesvěřuje,dusí to v sobě.Až ta jedna kamarádka jak řekla,že byla nervozní z jeho Kramného přítomnosti.

bzunda ignác z (Čt, 2. 7. 2015 - 14:07)

ty máš nějaké důkazy,... sestra se mu snaží namydlit schody - tedy dostat ho do krimu, to není nic zvláštního! už třeba kvůli majetku jsou příbuzní zapíchnut. mě také potopila ségra, svině tlustá hladová. Stačí že si nechá podepsat závět a zdědí většimu najetku a můžeš se jít klouzat. Takhle jsem přišel o mejetek za 12 milionů! a stačilo kdybych věřil matce, jenže já si myslel že bublá z mrákot. ješě vlistopadu byla schopná něco podepsat a v březnu umřela. ségra si dala všechno podepsat a já zdědil jen tu zákonou část tedy 1/8 a jsem v prdeli. kdybych mohl zabil bych ji taky, třeba krumpáčem, svini.No a dneska už je to som let a když přijedu do mého zasraného rodiště, rozvlují se tam všude moje hloupé neteře, a to mám školy je mě to hovno platný. A ty děvky sotva vychdili školu a ani jedn a se nedoučila. omlouvám se za svůj slovník.
Kramný je vrah už jen tím že kouká jako blb.

logik (Čt, 2. 7. 2015 - 14:07)

A úplně všem je divné,že...Sama sis odpověděla. On se necítí vinen, takže ví, že důkazy nejsou. Nemohou být...
Do duše nikomu nevidíš, nemůžeš vědět, že byl chladný. Tys ho vlastně obhájila...je nevinný. Protože kdyby byl takový génius, a vymyslel dvojnásobnou vraždu v Egyptě, tak by to dotáhl do konce...nejedl by, brečel, nechal si narůst plnovous, nemyl se...aby byly báby spokojené. Jestli byl nadopovaný léky na nervy, klidně mohl jít do televizní estrády na rozhovor.

Renata (Čt, 2. 7. 2015 - 11:07)

A úplně všem je divné,že byl chladný,že z toho nic nedělal.Kdo by byl schopný dávat tak brzy rozhovory? Ještě se nagelovat? Nevěřím mu,ale soudit bych to nechtěla.Jinak,i psych.posudky vypovídají hodně.

Renata (Čt, 2. 7. 2015 - 11:07)

Každopádně si nedovedu...To už napadlo i mě.Vem si,jak on si je sám sebou moc jistý,jakoby si byl jistý,že důkazy žádné nejsou,ani nebudou.Každý by měl obavu,on ne.A už pouze to,když mu sestra řekla,že mu nevěří,tak on na to,že důkazy nejsou žádné.Ale na sestru bych úplně nedala,tam se mi něco nezdá,jde přímo proti němu.Stejně ale tak,jak se chová on by se nikdo nechoval.Myslím,že to udělal ze žárlivosti.Ve všem je podivný,po jejich smrti pátrat po tom,jestli mu byla nevěrná,chtít kontakt na toho Jana.A celkově,ty holky umřely zároven??? ...Jsou pouze dvě možnosti,bud on,nebo ona.Také jemu mohl někdo pomáhat.Chtěl utéct,už tohle značí,že neměl čisté svědomí.Je toho hodně.

Ouha (St, 1. 7. 2015 - 20:07)

Každopádně si nedovedu představit, jak tohle dopadne. Přímý důkaz nemají a s největší pravděpodobností nebudou mít. Že by dokonalý zločin? Nebo v tom jede někdo ještě úplně jiný. Nebo to bude rodina hrát na psychickou poruchu? Každopádně ta výpověď jeho sestry se mi nezdá

ale jo anonymko (St, 1. 7. 2015 - 17:07)

Ten,kdo je aspon trošku...jen se jádři jak chceš

Reklama

Přidat komentář