Reklama

Holení intimních míst u mužů

Honza (Ne, 10. 12. 2006 - 15:12)

Ja si tak holim podpazdi a neprijde me na tom nic divneho. Je to prijemnejsi a i se clovek potom mene poti. Dneska je to naprosto normalni vec i u chlapu.

Zwetta (Čt, 7. 12. 2006 - 19:12)

Odkdy se podpaží považuje za intimní místo??! To slyším prvně....

Jiřina (Čt, 7. 12. 2006 - 12:12)

Holit kompletně, je rozhodně lepší provozovat orální sex s zcela vyholeným pohlavním údem než olizovat dlouhé chlupy. Asi ty ženy, které odsuzují holení u mužů jim ani neposkytují orální sex jinak by takou hloupost jako neholit nemohly ani říci.

Jitka (Čt, 7. 12. 2006 - 12:12)

Vyholenej vypadá líp - a větší.

divoch (Čt, 7. 12. 2006 - 08:12)

chlapy kteři se neholi jsou uplni neandrtalci

mia (Čt, 7. 12. 2006 - 00:12)

Oholene podpazi u muzu se mi libi.

nechápu (St, 6. 12. 2006 - 16:12)

Já se holim v podpaždí,někdy i dole,naopak mi to připadá víc sexi,než aby mi trčely všude chlupy jak opici-to samý platí u žen..spíš mi to připadá,že ty ženy co s tím nesouhlasí si nechtějí připustit,že mají doma nekulturního divočáka...a moji partnerce se to děsně líbí:-)

Hanka (St, 29. 11. 2006 - 16:11)

Podpazi se mi libi zarostle, proste normalni, chlap mi pripadne muzny a pokud dodrzuje hygienu, tak nesmrdi.. Pritel si podpazi neholi a tam dole jen kdyz mu reknu, prtz dole se mi to libi upravene, jinak me to nelaka...

Klér (St, 29. 11. 2006 - 13:11)

to je zase příliv tolerance! Pro všechny, co spílají opačnému táboru: nechte je být, ať si holí a stříhají co chtějí, nemáte to přece na očích! A napsat o někom oholeném, že je homosexuál, to svědčí o dost mdlém rozumu. Znám jich dost a vzpomněla jsem si na dva docela dobře zarostlé medvědy, to je jen uvažování tupců, že homosexuál je zženštiké pištící stvoření v ženských šatech.

soteris (Út, 28. 11. 2006 - 19:11)

Kdo se chce holit at se holí..ale já bych takovýho nechtěla muj přítel má na starost jiný věci než si holit podpaží..navíc nikdy jsem tam slepený cucky neviděla,prostě normální chlupy a rozhodně nesmrdí...pohlaví si někdy zastřihne jen abych to měla příjemnější ale navyžaduju to po něm...je to chlap a pro me hrozně sexy...u žen to vidím naopak

Nechápu vás děvčata co své muže nutíte aby se holily...to že je vubec do něčeho nutíte...

Barča (Út, 28. 11. 2006 - 18:11)

Já si myslim že u chlapů je mnohem hezčí když jsou oholení v podpaždí než když mají v podpaždí nechutný slepený cucky.A hlavně z nich neni tolikcítit pot

45 (Ne, 13. 8. 2006 - 11:08)

Jak vidno z mých příspěvků výše jsem zastáncem ponechání klasického ochlupení u mužů a to jak v podpaží tak v rozkroku.
Ptám se zastánců holení ci si myslí o obočí a vlasech. V podstatě jsou to taky chlupy. Taky vypadávají, všude se pak zachytávají a někým mohou být taky povážovány za nehygienické.
Bude kompletní oholení dalším stupněm trendu ? Třeba přijde doba že někdo bude za hnus považovat neoholenou hlavu, tak jako Lenka dness nazývá hnusem drny v podpaží.

teri (So, 12. 8. 2006 - 19:08)

mas pravdu ses dobra baba

lenka (So, 12. 8. 2006 - 18:08)

Ja beru oholeného chlapa jako normalní věc.Nedokažu si představit,že mu to dělám pusou a pak si tahám chlupy ze zubu.Když vidím ty nekteré chlapy jak mají drny pod paždím je to hnus

lenka (So, 12. 8. 2006 - 18:08)

Ja beru oholeného chlapa jako normalní věc.Nedokažu si představit,že mu to dělám pusou a pak si tahám chlupy ze zubu.Když vidím ty nekteré chlapy jak mají drny pod paždím je to hnus

Návštěvník (So, 12. 8. 2006 - 11:08)

kdyz se muz holi, je to naprosto v poradku! driv jsem s tim nemela zkusenost u partneru, tak mi to neprislo... ale soucasny partner se holi (podpazi, na prirozeni) a je to daleko lepsi! nedovedu si to ted predstavit jinak... takze hlasky o zsenstilosti apod. jsou naprosto mimo!! je to zkratka vec nazoru a vkusu, tak bych neresila kdo je a neni jaky, kdyz se holi nebo neholi ;o)

45 (So, 12. 8. 2006 - 10:08)

Romane,
Egypťana Sinuheda jsem samozřejmě četl. Je to kvalitní kniha , ale nezapomeň že starý Egypt je úplně jiná kultura geograficky a časově. Hodnoty ktré vyznávali a hodnoty které zavrhovali se od našich středoevropských myslím dost liší. Myslíš že třeba Jan Lucemburský nebo TGM si ho holili? Myslíš že současní Egypťané si ho lí? Zkus se nějakého na to zeptat. Myslím že nedobře pochodíš.
Po světě je a bylo mnoho kultur. Kultury se vyvíjí, mění běhají po spirálách. Somálci třeba odstraňují ženám i klitoris, ale taky se už od toho pomalu upouští. Tenhle zvyk k ném do Evropy doufám nikdy nepřijde.
To že na holení svého těla nevidíš nic špatného a zženštilého je jedna věc, otázka je jak to vidí okolí tedy myslím i lidé kteří jsou mimo okruh tvých známých.
Ale otázky tohoto typu si klademe všichni.Sami si na ni správně nikdy neodpovíme. Ti kdo posuzují jsou ti ostatní.

Roman (Pá, 11. 8. 2006 - 15:08)

Prosím tě, co to tady plácáš? Jaké mužské znaky máš na mysli? Domníváš se snad, že když se muž oholí v podpaží nebo na přirození, že už přestává být být mužem s mužskými znaky? A proč se tedy kdy vůbec začaly holit ženy (některé), z toho důvodu, aby potlačily své ženské znaky? Zkus si raději přečíst nějakou historickou knížku (třeba Egypťan Sinuhed), zjistíš např., že v Egyptě se holili úplně dohladka muži i ženy. Ale na tom nezáleží, třeba mně se to tak líbí, tak se v podpaží a na přirození holím a nevidím na tom nic špatného ani trapného natož pak divného nebo zšenštilého.

45 (Pá, 11. 8. 2006 - 10:08)

Moniko, určitě že to není "jen tvůj" problém. Já si myslím, že je divné pokud se chlapi začnou stydět za své mužské znaky, snaži se je potlačit, a začnou se snažit podobat ženám a jejich zvyklostem v chování a smýšlení. Je to úplně stejně trapné jako když se ženy snaží být mužné a chlapsky tvrdé k sobě i k okolí.
Hygienický význam to určitě má velký u homosexuálů a ostatních heterosexuálních lidí keří vyznávají strkání penisu do konečníku.

monika (Čt, 10. 8. 2006 - 18:08)

45, moje řeč. Připadá mi, že všude oholenej chlap je zženštilej, ale to je asi jen můj problém. Prostě mě přitahují chlapi se vším všudy. Samozřejmě čistotní.

Reklama

Přidat komentář