Reklama

Jsem nadržená a nemám chlapa

Pavel (Čt, 19. 2. 2015 - 11:02)

Napíši jen takový svůj...Jen bych ještě dodal, že já bych tyhle holky taky nenavštěvoval. Ale jiná možnost sexu pro mě asi není.

Pavle, (Čt, 19. 2. 2015 - 11:02)

jasně,že semnou nemůžeš souhlasit,protože bys tím doznal,že sis to vlastně vymyslel.Přitom sám to dobře víš.At jdeš do nějakého klubu,nebo k někomu domů,tak nikdy nejdeš okamžitě na věc,ha,ha.Ale tak hlavně že máte zkušenosti.

Pavel (Čt, 19. 2. 2015 - 11:02)

Napíši jen takový svůj...Milane, já víceméně souhlasím, i takové mezi těmi pracovnicemi jsou. Najdeš tam holky se zvláštní školou, základní, střední i vysokoškolačky. Velkou část z toho tvoří matky samoživitelky, které si takto přivydělávají. Moc se to neví, že se tolik matek s dětmi přiživuje sexem, ony se s tím pochopitelně nechlubí. Zvláštní skupinu tvoří ženy, které sex vyloženě milují, dalo by se říci, že to jsou nymfomanky. Jedna mi vysvětlovala, že "by stejně lovila chlapy a na co by to dělala zadarmo, když z toho ještě může mít bohatý výdělek. Ovšem takových je jen malá menšina.

Milan (Čt, 19. 2. 2015 - 10:02)

právě naopak,že mám ve...Napíši jen takový svůj pohled.Jsem ženatý,nejsem svatý,ale tyto provozovny nenavštěvuji.Mně to připadá jak nějaká obráběcí dílna.Ze svého okolí znám několik těchto pracovnic od dětství,proto vím že mnoho z nich má sotva devět tříd základní školy a některé jsou hluboko pod touto hranicí.Doma mají smradu jak v "Cařihradu"a musím se smát,když tyto smradošky vyžadují aby se"klient"osprchoval.Doma mají problémy sami se sebou,proto vůbec nechápu,že jim někdo vypráví své životní trable.Jim je to úplně ukradené,hlavně zaplat.Doslova IQtykve.Vždy se mně líbí jak mají napsáno že si můžeš s dívkou popovídat.Proboha o čem?

Pavel (Čt, 19. 2. 2015 - 10:02)

Pavle, doufám, že jsi...Petro, pochopil jsem, že máš pravdu. Ať si myslí co chce, je mě to jedno. Jak to chodí na privátě z osobní zkušenosti nemůže vědět, jedině snad kdyby tam dřív sama pracovala. Ovšem je jasné že nikoliv, to by tady pořád nemlela takové nesmysly.

IGNACIUS (Čt, 19. 2. 2015 - 10:02)

VAROVÁNÍ před riziky samohany (sebeprznění).

http://mec-pravdy.blogspot.cz/2015/02/hospodin-je-vsevedouci.html

Nemá (Čt, 19. 2. 2015 - 09:02)

smysl se dohadovat.Pavle,nemusí se tě to dotýkat,ale svými komentáři jsi mě přesvědčil,že pouze píšeš a jenom sníš.Nic ti v tom nebrání to vyzkoušet.Čím víc píšeš,tím jsem si jistější,že kecáš.Nejde o sprchu,to můžeš opravdu klidně u ní a je to v té ceně,i když většinou ten muž už je připraven,pokud jde přímo do bytu.Jinak je vždycky povídání,než se jde na věc a nemyslím si,že jí zrovna zajímá tvůj život,tvé problémy,to možná později,když to bude tvá stálá,ale i tak potom musí být přátelský vztah.Tam si nejdeš vylívat srdíčko.Pěkný den a o čem sníš,tak uskutečni,vždyt jsi svobodný,tak o nic nejde.

Pavel (St, 18. 2. 2015 - 23:02)

Zlato, už jsem ti psala, ty...Mě už to tak nějak nebaví, je to jak když házím hrách na stěnu. To jsou přece jasné věci. Ano, opravdu se nejde hned na věc, předtím je téměř povinná sprcha. To jsem zapomněl uvést. Ovšem, ačkoliv to bude pro některé překvapení, tak sprcha je v ceně. Taky není pravda, že tam chodím jen za sexem. Sex tak na 15 minut, zbytek si s tou holkou mohu povídat. Ono to je skoro stejně cenné jak ten sex. Hlavně proto, že ty holky mají za sebou většinou docela drsný život a nejsou to takové uhihňané naivní husičky, jako jsou ženy většinou. Mohu s nimi na rovinu mluvit o vše, což bych nemohl ani s manželkou ani s přítelkyní.

Petro, (St, 18. 2. 2015 - 20:02)

tak to totiž vůbec nechodí,ha,ha.Nemusíš se neustále opakovat,už jsi mi to psala a pokud ti vadím,pak si přece budeš psát s jinými lidmi,než jsem já,ha,ha.Jednoduše mě ignoruj,co tě nutí na mou osobu reagovat? Ha,ha,ha

Tolik témat (St, 18. 2. 2015 - 20:02)

a já jsem více než rok nepsala a najednou mě hned někdo poznal,to určitě.Moýná,pokud bych psala smích,pak bych věřila....Nikdy nejdou ihned na věc,třeba Pavel ještě napíše.

A (St, 18. 2. 2015 - 20:02)

proč bych to měla psát? Na to,jak mě nemusíš,tě nějak moc zajímám,Petro.

Jde (St, 18. 2. 2015 - 17:02)

znát,že jsi nic takového nezažil Honzo,ono totiž za tou dámou když přijdeš,tak hned okamžitě na věc nejdete,ha,ha,ha,ha.Pavle a tento člověk úchylný mi nedává pokoj už roky,naboural se do mého počítače a tak ví,kde pod jakým jménem píšu a to nejenom tady,ale i na FB,kdy píše i soukromé zprávy,ale má smůlu,já si díky němu už nikoho nepřidávám,protože netuším,kdy odpovídá zrovna on na můj příspěvek.Žije pouze virtuálním životem,reálný nemá žádný,bohužel.Ta láhev mě moc pobavila,nevíš o co gou.

Pavel (St, 18. 2. 2015 - 14:02)

do své rodiny budeš jednou...Moc tomu nerozumím, neboť mám rodiny dokonce 2, ale nemohu s nimi žít. Jen platím alimenty a když chci jen navštívit děti, obě ženy ze mě tahají další a další peníze navíc.

Pavle, (St, 18. 2. 2015 - 14:02)

do své rodiny budeš jednou také investovat a rád,pokud s nimi budeš žít.Asi jsi šetřílek a nehodláš dávat nic navíc,ale dávat za prostitutku ti nevadí,také zvláštní.Na co to dělat jednoduše,když to jde složitě.

Pavel (St, 18. 2. 2015 - 13:02)

to jen vyzkoušej a uvidíš.Spíš bych řekl, že ze mě vysaje všechny peníze. To je hlavní nebezpečí, kvůli kterému bych se to bál zkoušet, i kdybych tu možnost měl, jakože nemám.

Tak (St, 18. 2. 2015 - 13:02)

to jen vyzkoušej a uvidíš.

Pavel (St, 18. 2. 2015 - 13:02)

je ti vůbec po tom,co kdo...Celkem by mě zajímalo, co víc mě může dát. Nic mě nenapadá.

Pavel (St, 18. 2. 2015 - 13:02)

Pavle, a co tvá chyba? Tys...Já myslím, že v sexu spokojené celkem byly. Tedy s tím, že moje expřítelkyně byla silně asexuální, nechtěla sex ani se mnou ani s nikým jiným a naopak byl zásadní problém, když bych ten sex chtěl častěji než jednou za měsíc. Pořídila si mě jen na dítě a když se to povedlo, tak mě vyhodila, protože už nejsem potřeba a alimenty mohu platit aniž bych s ní bydlel.

Co (St, 18. 2. 2015 - 13:02)

je ti vůbec po tom,co kdo dostával.Pavle,tohle je taková běžná věc,že přijdeš s lahvinkou dobrého pití a ty nejsi nováčkem,proto se mi to zdá podezřelé.Ta milenka ti dá mnohem víc,než žena,kterou si vyloženě platíš.

Pavel (St, 18. 2. 2015 - 13:02)

ty mě rozesmíváš čím...No právě, milenka je ta nejhorší možnost, kvůli podobným lahvím vína, drahým večeřím a dalším platbám je mnohem dražší než prostitutka. Je to vlastně prostitutka, která si hraje na to, že prostitutkou není.

Reklama

Přidat komentář