Reklama

akne

Vojta (Čt, 4. 9. 2003 - 18:09)

Mám pouze mírné projevy akné chci se zeptat,jestli můžu občas použít samoopalovací krém.Máte s tim někdo zkušenoti? Dik

lucia (Čt, 4. 9. 2003 - 11:09)

ahoj martine, rozmyslal si niekedy nad tou protikvasinkovou dietou, kvasinky dokazu spravit v tele bordel, skus sa castejsie vyprazdnovat a napravit si crevnu mikrofloru a pi vela zihlavy alebo pampelisky, vela stastia

Peter (St, 3. 9. 2003 - 22:09)

Tak to si na tom tak nejak ako ja. Ja tiež skúšam všetko možné. No môj najväčší zdroj problémov sú chlpky na tvári - zarastám dosť rýchlo, musím sa holiť každý deň a moja pokožka je z toho riadne poničená a robia sa mi na nej také malé červené vyrážky. A aj tak sa nedokážem riadne oholiť. :(Ach jaj, zrovna mne sa museli hormony v tele poblázniť :)

Martin (Út, 2. 9. 2003 - 22:09)

Ahoj!Uz nekolik tydnu delam snad vsechno,abych se zbavil akné: jabl.ocet,ovoce,zelenina,Zinek,betakaroten,B,4litry vody,sport,nevym ze bych ted nekdy byl ve stresu..A pořád to neni ono,jeste mi totiz zbyva ten sex:)Jestli tu má někdo podobný problém,napište:)

lucia (Út, 2. 9. 2003 - 09:09)

ahoj jano,chcem ti len povedat ze uzivanie jodu v akejkolvek forme ma vplyv na akne uz som to velakrat citala mas to asi kvoli stitnej zlaze nie? skus sa opytat tvojej lekarky, vela stastia

Cmajka (Po, 1. 9. 2003 - 21:09)

No budu doufat že se to zlepší,aspon jsi mi dala novou motivaci.Diky

Vlado (Po, 1. 9. 2003 - 00:09)

Už dlhšiu dobu pijem ráno nalačno jablčný ocot,jem pangaminy, jem zdravo, málo mäsa, nepijem alkohol,bez mlieka a bieleho pečiva a používam Jarisha. ´Práve som prišiel z chaty. Bol som tam 9 dní - absolútne žiadna starostlivosť o pleť. Jedol som asi všetko - mastné grilované klobásy, špekačky, kurence, slaninu, cestoviny. Každý deň sme si vypili. Spánok - denne asi 6 hodín. Chodil som spať o šiestej ráno, predtým som sa samozrejme najedol. A teraz sa podržte - pleť sa mi zlepšila a to dosť radikálne! Prišiel som na to čím to asi je a niektorí to tu stále zdôraznňujú. Proste som na tej chate na VŠETKO KAŠLAL a zabával sa, nemyslel na problémy. Takže pre mňa je riešenie - všetko je naozaj len v našej hlave. Majte sa pekne, držím palce!

monna (Ne, 31. 8. 2003 - 15:08)

Pro Cmajku, já na noc používám Diferine gel na den, na jednotlivé pupínky Eryfluid. Ze začátku to vůbec nepomáhalo, ale teď, asi po dvou měsících se mi pleť o hodně zlepšila. Sice se strašně loupu a pleť mám neustále vysušenou, ale to je účel. Doufám, že už to bude jen a jen lepší. Neztrácej naději.

Nela (So, 30. 8. 2003 - 22:08)

Ahoj lidičky :-)Já už s tímto problémem bojuji 8let,naštěstí doby depresí už přešly,byly dny,kdy jsem nechtěla ani vycházet na ulici.Nyní se stav jakžtakž normalizoval,ale stálo a stojí to plno úsilí.Rozhodně doporučuji pitný režim a zdravou stravu(to jste určitě slyšeli nesčetněkrát).Beru Diane 2 roky(zlepšilo se to tak o 30procent),používám Zineryt,který sice dost vysušuje,ale i to je účel,přes den na sebe patlám make-up Acnecol od Dermacolu(obsahuje Tee Trea oil) a Acnecolor na nejhorší místa,výsledná kombinace docela ujde.Na odličování doporučuji Effaclar gel,lze koupit jen v lékárně asi za 300,-.Moc mi ale pomohl a pomáhá WOBENZYM,je sice docela finančně náročný- 200 tablet asi 800Kč,ale účinek se nezapře.Začínala jsem na denní dávce 3x4 tablety a nyní beru jen na udržování 3x2 tbl.Stojí to za vyzkoušení.Takže trpělivost a dívejte se na svět hezky i přes beďárky! :-)

Kája (So, 30. 8. 2003 - 07:08)

Zkousela jsem vydret, ale po dvou mesicich jsem Jarishovu vodu vzdala, proste zadna zmena.Jak tu ctu, je to hodne individualni zalezitost a dobrat se univerzalni lecby asi nelze.Ma jedina rada:pravidelne navstevovat skvelou kosmeticku. Akne uplne neodstrani, ale ja se pote vzdy citim daleko lip.

rastafa (Pá, 29. 8. 2003 - 13:08)

nazdar, ako sa daju odstranit tie cervene jazvy po akne ??? pomoze chem. peeling alebo biostimulac. laser

MARTINA (Pá, 29. 8. 2003 - 10:08)

AHOJ HOLKY..tento chat je super..docetla jsem se tu dost zajímavých věcí, které určitě vyzkouším..trpím na akné také už od 14 a teď mi je 23 a zatím nic moc ..rozhodně jsem přešla na přírodní kosmetiku..Hauschka, weleda..která mi tak trochu pomáhá..s chemickou kosmetikou..jakoukoliv..z drogerek nebo lékáren..NEMYSLETE SI, že co koupíte v lékárně, je OK..vůbec..obsahuje chemikálie často ještě horší..!!!!..ZYNERIT sice pomáhá, ale jen dočasně..a navíc mi vždycky strašně zničí pleť..vypadá staře, olupuje se..no šílenost!!!..za to vyzkoušen mám čistý olejíček z TEA TREE..100% od A.B.C...koupíte v lékárně..no co se týče antikoncepce..NEEEEEEEEEEEEEEEEE!!HOlky, je to šílený svinstvo..sestřenka z toho měla velké problémy..cysty..atd.--já to vůbec nesnáším..je mi po každé A. zle!!..no každopádně se podívejte na chat tady na doktorce o antikoncepci..a stačí si přečíst příbalový leták na antikoncepci..dokonce jsem u jedné četla..možnost vzniku RAKOVINY..no tak to mě dodělalo..holky,vím, že je to pohodlné, ale budete mít jednou velké zdravotní problémy!!..opravdu..:-((..ale nechci tady samozřejmě nikomu přikazovat..je to každého věc..jen říkám svůj názor..jSOU TO HORMONY..TĚLU NEPŘIROZENÉ!!!PAAAAAAAAAA...kdo má nějaký osvědčený recept..čistě přírodní..SEM S NÍM..mějte se krásně..

Cmajka (Čt, 28. 8. 2003 - 21:08)

PRO RENATU:Já taky používám DIFFERINE GEL a zatím nic moc.Není to horší ale ani lepší:(((

Petr (Čt, 28. 8. 2003 - 21:08)

Čau lidičky, už sem z akné byl docela zoufalý, zkoušel jsem všechno možný a nemožný, krémy, čaje, prášky atd. A ted jsem přišel na dokonalý lék. Dodržovat pitní režim. Já sem si vždycky myslel, že piju docela dost, ale asi to nestačilo. Teď vypiju tak 3 litry vody denně, když sportuju tak i 4 litry a akné sem se zbavil. (je to už měsíc a nemám ani pupínek,teda skoro :), a to jím čokoládu, a smažený věci). Doporučuju stolní vodu, ne minerálky. Nevím ale jestli to není tím, že je mi už 21 let, tak jestli to prostě neodešlo samo. Každopádně to zkuste. Držím palce.

jan (Čt, 28. 8. 2003 - 17:08)

Konkretne BIOTHERm T-PUR, psal tu o tom Pavel.dik

jan (Čt, 28. 8. 2003 - 17:08)

Nevite prosim nekdo kde sehnat tu kosmetiku pro muze od BIOTHERM v Praze?dekuji honza

ajka (Po, 25. 8. 2003 - 16:08)

achyo, lidi..me z toho snad už prasken hlava...to se nedá....sem po antibiotikách vysypaná jak já nevím co..to je hrůza..lidičky, nevíte co ne to rychle a učinně pomůže? pls..spěchá!:/

deatchant (Po, 25. 8. 2003 - 16:08)

Zuza - Stresový hormony tak jako akné si vytváříš sama. Znám lidi, co jsou v neustálém stresu a akné nemají. Mají úplně jiné starosti než nějaká pleť. Když necháte vaši pleť v klidu, pleť nechá v klidu vás. Chcete sugesci, stačí "má pleť je v pohodě!". Říkejte si to před spaním než usnete a ráno když se probouzíte, hlavně tomu musíte věřit. Pokud budete usínat plní starostí a trápení s vaší pletí, váš stav to jenom zhorší.

Zuza (Ne, 24. 8. 2003 - 21:08)

Jo a co se tyce te Jarischovy vody,tak jsem asi jedina,ktere to nepomohlo...? Ne ze by to uskodilo,ale buhvijake zlepseni jsem nezpozorovala. Navic je to dost chemicke,nevim nevim..celkem to vysusuje. A taky to obsahuje parabeny,jestli se nemylim,coz je pekne svinstvo,ale nevim to sto pro.

Zuza (Ne, 24. 8. 2003 - 21:08)

Ten nazor,ze mame akne "v hlave", je dost dobrej,ale spis bych rekla,ze to funguje spis tak,ze kdyz jsi v klidu,nemas stres,tak se neprodukujou stresovy hormony,ktere zpusobuji napriklad vetsi masteni pleti atd. Ale rozhodne je pravda,ze kdyz jste veseli a v pohode,nemyslite na to,vetsinou se to zlepsi. Ale vazne,zkuste si treba pred nejakou dulezitou akci rikat "urcite se mi udela bedar na nose,to je jasny,to je zakon schvalnosti" a vsadte se,ze se vam udela. Kdyz si budete porad opakovat,hlavne v klidnem stavu "Urcite budu vypadat skvele,moje plet bude nadherne cista" a budete tomu fakt verit,budte si jisti,ze to bude o.k.,mam s tim osobni zkusenost,fakt to takhle funguje!!!

Reklama

Přidat komentář