Reklama

akne

Silvie (Út, 18. 11. 2003 - 15:11)

Od třinácti let trpím silným akné na obličeji. Vyzkoušela jsem už několik kožních lékařů a dermatologů ale výsledek - pořád stejné potíže. Mohl by mi někdo, kdo má stejné potíže poradit něco účiného. Děkuji ( Silvie 20 )

Vláďa (Po, 17. 11. 2003 - 12:11)

Škoda, že na dotazy neodpovídá nějaký lékař a jsou tu jen názory a zkušenosti nás postižených.

blue (Po, 17. 11. 2003 - 12:11)

Z tyhle adresy ale posilaji jen po USA,ale kdyz zadas na yahoo.com vyhledat goats milk,vyhleda se ti dost dalsich stranek.http://beauty.about.com/gi/dynamic/offsite.htm?site=http%3A%2F%2Fabsoluteacneinfo.com%2Findex.html

Bara (Po, 17. 11. 2003 - 09:11)

Napiš sem prosím tu adresu internetového obchodu na znázev mýdla, nějak to na těch stránkách nemohu najit.Diky

blue (Ne, 16. 11. 2003 - 15:11)

Jeden jediný lék,co vyléčí akné neexistuje.Podle mě je lék "harmonie s přírodou".K čemu je jíst jogurty,nízkotučný sýry,pít džusy,vyhýbat se tukům,když v každé druhé potravině jsou konzervační látky,barviva a jiný chemický svinstva.A ve školní jídelně kuchařky do jídel vesele sypou prášky na pečení a dochucovadla.Na internetu jsem četl,že někdo ty chemický přípravky prostě dobře stráví a vyloučí z těla a tomu kdo nemá takový metabolismus se chemie odrazí na kůži.A metabolismus máme takový,jaký jsme zdědili.Někdo třeba může jíst cokoliv a neztloustne.Ale nemyslete si,že jsem nějakej odbroník....Když jsem se poprvý dostal na tyhle stránky,byl jsem hodně překvapenej.900 příspěvků je dost.Ale chtělo by to,aby přibývali!Tyhle stánky jsou pěkný,ale nejsou nezávislý.Nejednou jsem tu viděl

jenik (Čt, 13. 11. 2003 - 18:11)

AKNESKIN maji v lekarne na Novodvorske, ale lip udelas kdzy si nechas od kozni predepsat SKINOREN, je podle me ucinejsi.

Nikita (Čt, 13. 11. 2003 - 12:11)

nevite nekdo, kde maji krem AKNESKIN? je pry vyborny na akne. meli by ho mit v lekarnach, ale ted jsem byla ve 2 a nemaji ho ani o nem neslyseli. Dekuji za odpoved.

Olga (Čt, 13. 11. 2003 - 09:11)

Mi pomaha na akne SELICILOVY LIH-zadejte v lekarne,stoji 47Kc.Dat trochu na vatu a vycistit si celou plet jako pletovou vodou.Rano pak nemam zadne jebaky,jako den predtim.FAKT TO ZABIRA.VYZKOUSEJTE!!!

baba (Po, 10. 11. 2003 - 20:11)

baba

Tereza (Pá, 7. 11. 2003 - 18:11)

Zdravím! Má prosím někdo zkušenost s transdermálním kolagenem? Je prezentován jako velmi účinný regenarační přípravek na pleť, tak by mě zajímalo, zda má někdo pozitivní zkušenost a zda se vyplatí si ho koupit. Děkuji

Rybíz (Čt, 6. 11. 2003 - 11:11)

Zdravim všechny, chtěl bych se zeptat jak vyřešit můj problém. Mám velmi mastnou pleť, která je plná nečistot. Při důkladném ošetření a vyčištění pleti mám stále v pórech nečistoty a to je zřejmě příčinou akné. Prosím jak se mám těchto nečistot zbavit??Děkuji

silviekan (St, 5. 11. 2003 - 16:11)

doktorko poradte, mam akne na puse, ktere uspesne lecim zinerytem,aknekolorem a podobnymi pripravky, ikdyz jizvicky uz asi nezmizi, ale problem je, ze sem i vyskytuje akne i na zadnici,dalo by se toho nejakym zpusobem zbavit? mam zkusit zineryt?procistujici dietu? nevim, poradte...hlavne je problem, ze nosim hodne kalhoty a to asi tomu moc neprispiva...delaji se mi na zadku hlavne podkozni vyrazky, dik za radu.

Myška (St, 5. 11. 2003 - 09:11)

Dobrý den, mám akné (spíš vřídky) na zadku, nejvíc mezi půlkami. Bolí to, nehojí se a zůstávají po nich jizvy. Už nevím co s tím mám dělat, mohla byste mi prosím poradit? Děkuji, Myška.

Midi (St, 5. 11. 2003 - 09:11)

pomaha mi tee tree oil 100%http://bedary.com

monika (Pá, 31. 10. 2003 - 19:10)

Dobrý den,chtěla bych požádat touto cestou ať už paní doktorku nebo zde přítomné na názor týkající se laserového ošetření laserem Smoothbeam v Lasercentru Asklepion.Dočítám se o této metodě v různých časopisech,kde slibují úspěšnost vyléčení akné až 90%po 3-5 sezeních.Není to však levná záležitost.Jedno sezení stojí cca 3000Kč.Na laser je však mnoho protichůdných názorů ať už kosmetiček nebo kožních lékařů a tak bych si zde ráda přečetla i Váš názor nebo zkušenost.Je mi 25 let a jako mnoho z Vás jsem vyzkoušela snad vše,ale bez úspěchu.Nyní beru asi měsíc a půl tabletky ACNEX,ale také bez úspěchu.Příští týden jdu absolvovat HYDRO-COLON TERAPII,což je výplach střev a v poslední době je to také diskutované téma v souvislosti s aknózní pletí,tak uvidím a dám vědět.

Majuska (St, 29. 10. 2003 - 15:10)

Pro Milana:čauky,taky jsem už vyskoušela skoro všechno..a akné je stále:( Dívala jsem se na internet a našla tam inter. stránku www.akne-inka.cz Tak se na ni podívej není tam nic moc napsanýho ale jsou tam fotky výsledků,a myslím si že tě příjemně překvapí..Určitě by stálo za to jít tam na bezplatnou konzultaci.Ty jsi psal že jsi z Prahy takže by to nemusel být zas tak velký problém, ale já z Moravy už to mám horší..tak to tam okokni a dej mi vědět.Čauky Maja

Milan (Út, 28. 10. 2003 - 22:10)

Je mi 24 let a mam stejný problém jako pisatelka prede mnou.(Těžké akné na zádech tváři-dělají se jizvy)Chodím již od 14.let ke kožní lekařce ale bez výsledků. Antibiotika (Dalacin , Zinerit atd ) už nezabírají.Dieta mi pripadá také neúcinná. Jediné co mi pomohlo byl Roacutane.Ale po necelém roce se akne objevilo znova. Chtěl bych zjistit příčinu Akné. A léčit akné "vnitřně" Je V Praze doktor ,který by uměl pomoci?

Šárka (Ne, 26. 10. 2003 - 19:10)

To rax: Ty kapičky Citrograp jsou zcela běžně k dostání v lékárně, kromě nich jsou v prodeji i tablety a všeliké přípravky k péči o celé tělo. Cena se pohybuje kolem jednoho sta korun. Jinak na radu Veroniky Žilkové uveřejněnou v MF Dnes používám indulonu (nejlépe tu s rakytníkem na noc a s měsíčkem na den) a je vážně výborná. Rakytník je totiž učiněný zázrak a to především na pleť, hojí všemožné neduhy od vyrážek po rakovinu, takže pomáhá i v boji proti akné, tedy spíš hojí ty následky boje:-). Musím přiznat, že mě zaujal, tedy spíš zaskočil příspěvek o možné příčině akné a nezbývá než uznat, že jakékoli tělesné změny rozhodně podceňovat nelze. Ve svém předchozím příspěvku jsem měla spíš na mysli, abychom se kosmetickými problémy zbytečně netrápili a situaci tak jen nezhoršovali. V každém případě a to i v tom vskutku vážném, je třeba neztrácet naději a optimismus! Je zvláštní, že spousta z nás, kteří trpěli či stále trpí akné, měla problémy s angínami a streptokoky. To je totiž i můj případ. Když mi bylo 15 let a na obličeji se mi vyrojila celá souhvězdí uhrů, rodiče se neustále divili, po kom to to jejich dítě má. Oba se dušovali, že oni podobné potíže nikdy neměli. A je to opravdu možné. Asi v deseti letech jsem prodělala hnisavou anginu, přičemž má velmi dobrá kamarádka onemocněla spálou. Obě jsme však byly napadeny týmž virem (streptococus pyogenes - spálový virus), jenže já jeho přítomnost v mandlích odhalila až téměř po deseti letech, kdy mi museli po četných neúspěšně léčených hnisavých angínách madle vytrhnout. Ač nejsem lékař, ona souvislost mezi streptokoky (jakéhokoli jména) a špatnou pletí tu bezesporu bude. I když už mandle nemám, s ohledem na své zdravotní obtíže - bolavé klouby, vypadávaní vlasů apod. se domnívám, že streptokok vegetí v mém těle stále. A to navzdory zázračnému Citrograpu:-). Ne, ten Citrograp je opravdu dobrý a zaručeně vám pomůže pleť a celé tělo alespoň trochu vyčistit! Hm, ale přesto bych potřebovala radu, jak se toho streptokoka zbavit. Kdybyste snad někdo nějakou radu měl, nezopomeňte ji tady uveřejnit. Všem děkuji a přeji hodně zdaru!

Martin (Út, 21. 10. 2003 - 19:10)

Kolikrát už tady padlo,že nejlepšim lékem na akné je na to nemyslet.A když na to nemyslim,tak se o svůj obličej skoro nestarám(jen ráno opláchnu vodou),takže se kůže nedráždí chemií a nenarušuje se její povrchová vrstva.Agresivní čistící vody podle mě nepomáhají.A chemii v potravinách taky nemusim.A ve škole už vubec.. Nemáte někdo zkušenosti s vinným octem?Pry to pomaha(asi mysleli nanest na kuzi).

Janča (Út, 21. 10. 2003 - 15:10)

Ahoj, již několik let trpím akné.Zprvu bych řekla, že se jednalo o běžnou formu akné, která se snad každému projevovala v období puberty. Ale v posledních letech se mi tvorba akné znatelně zhoršila. Vyskytly se u mne převážně zánětlivé procesy akné zejména v oblasti tváří. Mnoho let jsem navštěvovala kosmetičku, ale tato péče pouze nestačila. Nedávno jsem navštívila dermatoložku, která mi poradila, abych se nechala od odborníka vyšetřit. Nakonec mi zjistila doktorka na krčním, že mám rozsáhlou formu nějakého streptokoka. Proto je někdy vhodné vyhledat odborníka, který vám zjistí vaši skutečnou příčinu. Dále bych se ale chtěla zeptat, jestli někdo z vás nezná nějaký přípravek, mast nebo masku, který by mi pomohla urychlit hojení zánětlivých procesů akné. Nejlépe přírodní produkt nebo domácí výroba.

Reklama

Přidat komentář