Reklama

akne

Lolek (Čt, 12. 6. 2008 - 10:06)

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli má někdo má zkušenosti s přístrojem ZENO. Zajímalo by mě jestli je to opravdu tak účiné jak písí nebo je to jenom drahá hračka.

Daniela (Út, 27. 5. 2008 - 19:05)

Prosím vás, nevydělávejte takhle na trápení lidí. Neexistuje nic zázračného, přírodní preparáty jsou asi to první, co každý zkusí než zjistí, že je to celkem k ničemu nebo to znamená jen mírné (pokud vůbec nějaké) zlepšení.

Bohumil (Út, 27. 5. 2008 - 00:05)

Vím o produktech na přírodním základě, které se již osvědčily. Více na adrese:bjaeger"tiscali.cz

AK a EK (Po, 26. 5. 2008 - 00:05)

Pokud mate zajem konzultovat tento zdravotni problem s nami a lecit ho pomoci prirodnich preparatu, ozvete se (eva.jm"seznam.cz) nebo se podivejte na www.energy-nature.blog.cz

Luigy (Ne, 25. 5. 2008 - 12:05)

Bea>> Já teda nic o krvinkách, očích a žaludku nevím. Mě to jen vysušilo kůži...

Pet (So, 24. 5. 2008 - 20:05)

Mně pomáhala nejvíc antikoncepce, bez ní potom krém Skinoren (na předpis) a kosmetika Neostrata - prodává se v lékárnách, levněji lze objednat z USA (eBay).

Bea (So, 24. 5. 2008 - 13:05)

Děkuju za radu, ale podle toho co jsem četla...tak krom toho, že to hodně vysouší, tak převládaj více červených krvinek...kruhy pod očima a vnitřní problémy, jako jsou žaludeční atd...toho se docela bojím...

Luigy (Út, 20. 5. 2008 - 09:05)

Ahoj, právě jsem po roce dobral aknenormin a akné krásně zmizelo, ale zůstaly takový divný hrbolky. Jakoby hluboko pod kůží byl beďar, ale na povrchu je jen ten kopeček. Nedá se to vymáčknout, je jich hodně a nemizej. nevíte někdo co s tim?

Luigy (Út, 20. 5. 2008 - 09:05)

Bea>> Ono to skutečně hodně vysouší. Musíš k tomu používat hodně kosmetiky. Hydratační krémy, labelo na rty a podobně. Pak se nemáš vůbec čeho bát.

Bea (So, 17. 5. 2008 - 14:05)

Ahojky chtěla bych poradit, dostala jsem nabídku právě na aknenormin....Ale kožařka mi řekla, že ze začátku je to prý velmi těžké...že prý je vysušená pusa, kruhy pod očima atd....Ale podle toho co jsem četla na brožuře, tak je tam mnoho nežádoucích ale i žádoucích účinků...Moje téta mi řekla, že jeden kluk to prý také bral, a že byl jak chodící mrtvola a že měl ty kruhy pod očima úplně vysušenou kůži....Ona sama mi to nedoporučuje, tak jsem se Vás chtěla tím to zeptat na Váš názor, kdo s tímhle má skušenosti a mohl by mi říct o těch účinkách, ale byla bych raději kdyby to byla holka, jelikož u kluků je menší riziko než u holek....Předem děkuju za názory...Když tak mi napište na moji e-mailovou adresu Kucharova6"seznam.cz

Josef (St, 14. 5. 2008 - 21:05)

napiště na mail e-arbeit"seznam.cz
váš problém svámi bude probrán a doporučíme vám vhodný přípravek

Gabka (St, 7. 5. 2008 - 19:05)

Všechny zdravim, zabyvám se poradenstvím co se týká péče o pleť, ráda poradím, jsem z ostravy a pokud by měl někdo zájem domluvit se na konzultaci klidně se ozvěte na email gabisindel"seznam.cz

LEK NA AKNE ? (Ne, 4. 5. 2008 - 19:05)

Je mi 22 let a do nedavna se mi hodne delalo akne na obliceji. Asi pred tremi mesici mi dala jedna znama (lekarnice) takovy bily prasek, co se dava do piti. Asi po tydnu uzivani se mi akne skoro uplne prestalo delat a plet se zacala hojit. Dneska jsem uplne v pohode. Jestli o to mate nekdo zajem, muzu ji pozadat, aby toho udelala vic.... kdyztak mi napiste na mail... tom16"centrum.cz

rada Petře (Po, 21. 4. 2008 - 13:04)

může to být atherom, nedělá se jen ve vlasové části hlavy, ale třeba i v podpaží. Doporučuji lékaře ať se podívá.

Petra (Po, 21. 4. 2008 - 13:04)

Dobrý den. Manželovi se nad okem udělal velký nežid. Nevíte z čeho vzniká a jak se nejlépe hojí? Díky za radu

Alice (Čt, 10. 4. 2008 - 23:04)

Laser možná na nějakou dobu problémy řeší, či mírní, přesto je nezbytná životospráva, protože za čas se kůže vrátí do původního stavu, laser, nelaser. Alfa a omega je strava a tekutiny, případně nějaké potravinové doplňky. Je to běh na dlouhou trať, ale jedině tak se dosáhne dlouhodobého zlepšení. Ale co, svý už jsem napsala, jen se opakuju. mějte se tu fajn a pevné nervy v boji s akné.

Jitka (Čt, 10. 4. 2008 - 23:04)

I já jsem prošla léčbu laserem, i ty tablety jsem brala, bohužel bez výsledku. Mám ale těžkou formu.

aja (Čt, 10. 4. 2008 - 22:04)

Zizi, myslím kosmetický laser. Dcera zrovna končí první fázi, vidím výsledky a i kosmetička mi to potvrdila.Koupila jsem ji toto ošetření jako dárek k vánocům, 10 aplikací cca 1000kč, je k tomu i gel k ošetření doma.Jedná se o laser Merllin, používají ho kosmetické studia. Pokud zadáš do vyhledávače - laser Merllin, je tam dost odkazů, ale určitě druhů laserů léčících akné je víc.Stačí pátrat v okolních kosmetických studiích. S tímto ale mám já konkrétní zkušenost.Zkopírovala jsem ti popis akné gelu, který se u aplikace používá:
copy:
Laserový akné gel MERLLIN
Laserový akné gel je určen na hloubkové čištění pleti. Účinná látka ze zeleného čaje proniká hluboko do pokožky, kterou desinfikuje a podporuje hojení. Ozáření gelu laserem dosáhneme velmi rychlé a spontání reakce, která je pro mnohé až překvapivá. Laser má při léčbě zánětů nezastupitelné místo. Důležité je také upozornění, že po prvním, nebo druhém ošetření laserem se může pokožka mírně zhoršit. Tento jev je zcela standardní a normální!

Nejsem žádná dealerka firmy, mám jen tuto zkušenost a věř mi, že jsme v léčbě akné /lehká forma/ docela hodně věcí vyzkoušely. Ještě můžu doporučit tablety z lékárny, docela drahé, na měsíc asi 400Kč Acnex, je i gel, s tím máme taky pozitivní výsledky. Ale akne je záludné, vrací se, tak ted zrovna léčba laserem :o))
Jejda, to jsem se rozepsala, se omlouvám!

Zizi (Čt, 10. 4. 2008 - 19:04)

A jaký laser máš na mysli konktérně

Návštěvník (Čt, 10. 4. 2008 - 18:04)

Akne spolehlivě likviduje laserové ošetření, jen to chce vytrvat, výsledky se dostaví tak po 10 aplikaci...

Reklama

Přidat komentář