Reklama

akne

Bohumil (Út, 9. 12. 2008 - 17:12)

Akné je velice nepříjemné kožní zánětlivé onemocnění mazových žláz. Akné vulgaris, nebo akné iuvenilis mohou mít více příčin. Nemá význam se tu šíře vyjadřovat. Koho to zajímá, mohu mu pomoci, když mi napíše na adresu: bohumiljaeger"gmail.com

bebka (Út, 9. 12. 2008 - 16:12)

ono to nebude asi len cokoladou samotnou ako celkovou zivotospravou, co clovek je, ake jedy si do tela pusti,ci dost pije a podobne..ja mam chvilky ked to pekne dodrziavam a plet je relativne v pohode no v poslednom case sa mi to moc nedarilo tak to tak aj vypada..bieda..mne sa dost tvoria take tie velke bolave vyrazky na krku,ktore sa nedaju ani vytlacit ani zakryt,jednoducho nic a su dost vidiet..kdesi som citala ze to znamena oslabenie nejakeho vnutorneho organu alebo nieco podobne no uz neviem co preto ak s tym mate niekto skusenost tak prosim napiste dakujem

dEasElko (So, 6. 12. 2008 - 13:12)

Udivuje mně to že sem se na internetu dozvěděl že za akné čokoládá nemůže...
Nejed sem čokoládu 2 měsíce,což pro mě bylo strašný ja sem na čokoládu ujetej.No prostě sem jí nejed ty 2 měsíce a skoro mi akné zmizlo...Jak už sem měl ten Obličej skoro uplně čistý,začal sem zase žrát a žrát čokoládu...Druhý den sem byl zase nadně protože se Akné vrátilo...Byl sem totálně naštvanej..Takže radím..Nejeste čokoládu ikdyž se mnou je to težký ja ji jím furt :D ona se na mně tak díva :D Jako ja nejsem nějakej Tlustoch kterej se cpe sem obyč kluk :)Prostě čokoláda je můj život :D
Někdy si říkám že mám akné kvůly tomu jak sem v mládí jedl čokoládu a ted se mi to mstí... tolik co sem snědl čololády tolik budu mít pupínků... řek bych že mně asi Pukne hlava :D

dEasElko (So, 6. 12. 2008 - 13:12)

Už dva roky se trápím s akné..
Nerad chodím mezi lidi a ještě víc se o akné bavím...
Po roce a půl (hodně dlouhá doba) mi můj prastrýc poradil abych si vzal mléko a kvasnice a udělal stoho kaši.. Zatím sem to nevyskoušel protože je mi to blbý dělat před rodiči.
Tento tejden sem byl doma a zapoměl jsem na to! :'( takže se pokusím to udělat co nejrychlejc. Pak napíšu jak to dopadlo ;)

Návštěvník (Ne, 9. 11. 2008 - 17:11)

nejlepší je ten čistý A vitamín,je to třeba zničit ze vnitř, zvenku je to vyhazování prachů a bilinky jsou slabé, já okusila vše za tisíce..

Peťula (Pá, 7. 11. 2008 - 19:11)

S neomezeným pitím kopřivového čaje bych byla opatrná, je třeba doplňovat minerály. Kopřivy sice tělo vyčistí, ale i od toho, co vlastně docela dost potřebujem. Třeba hořčík..

Jindra (Pá, 7. 11. 2008 - 14:11)

Hanko, Ty jsi jako brňačka nikdy neslyšela o Alveu od společnosti Akuna. Jedinečný přírodní produkt, vyrobený z 26 bylin.

Lydka (Pá, 7. 11. 2008 - 14:11)

Ahoj Hani, uplně Ti rozumím. Já má něco podobnýho skoro 10 let na zádech. V posledni době mi dost pomohla detoxikace organismu. Měla jsem podezření na přemnožení kvasinky (candida albicans), která se může projevit jako těžká forma akné a poruchy imunity (alergie). Začala jsem pít Aloe vera (od Barnys), užívám lecitin na játra a ještě nedávno jsem jedla kokosový olej, který jsem teď vystřídala za Greposept kapky na candidózu. První měsíc této kombinace byl hroznej - akné se mi neuvěřitelně zhoršilo, ale to byl projev toho, že jsem uhodila hřebíček na hlavičku, tělo se začlo detoxikovat a všechny toxiny šly kůží ven. Vydržela jsem a teď mám uplně krásný záda! Teda, občas si dám čokoládu nebo cigarety a uděla se nějaká ta zanícenina, ale už jen minimálně. Chci to brát dlouhodobě, zatím se to bojím přerušit. Ale jak říkám, u mě to byla asi ta candida...nevím, zda u tebe taky, ale za zkoušku nic nedáš, ne? Musiš být hlavně trpělivá - nic, co se řeší přírodní cestou, nefunguje ze dne na den. Jo, a taky zkus současně kopřivový čaj a přesličkový čaj. Podle Marie Treben je možné pít i dlouhodobě klidně i litr denně, ale zase - možná se akné ze začátku zhorší, tak neházej flintu do žita! Držím pěsti!

Hanka (Pá, 7. 11. 2008 - 08:11)

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou, zda jste mi schopni pomoci.Mám následující problém: a to stále trvající akné, cca přes 10 let, můj věk je 26. Na kožním oddělení mi nejsou schopni pomoci (vyzkoušela jsem
opravdu desítky přípravků,ale bez reakce, ne-li horší stav).Na alergologii mi zjistili alergii na kravské mléko, tak jsem na půl roku vysadila veškeré mléčné výrobky,ale také bez pozitivní odezvy. Další testy, kdy jsem měla podezření, že se mé problémy horší po snězení potravin z plechovky, mi byla prokázána alergie na zinek. Bohužel, se mi obličej "osypává" skoro denně a vždy, když se podívám co jsem snědla, najdu tam většinou, že potravina obsahuje zinek. Už nevím co jíst, protoože mám v podstatě trvalé akné, nevypadá to jako vyrážka. Co se týče mého zdravotního stavu, ještě mám dost zvýšenou hladinu bilirubinu. Tuto informaci vím také cca 10 let, nikdo (doktoři)s tím nic nedělá, neví se, jestli je to dědičné,ale tato vysoká hladina stále kolísá-je vždy větší než maximum 25,ale někdy je 32, jindy 45 (v čem se udává bohužel nevím).Na pleť mi rok pomáhalo, když jsem brala hormonální antikoncepci Diane, ale protože to mé tělo přestalo snášet (časté průjmy a zvracení), antikoncepci jsem vysadila a problémy byly zpět. Na kosmetice jsem začala chodit na laser, ale paní mě rovnou upozornila, že je pottřeba můj problém řešit i zevnitř. Navíc se bojím, že mému tělu budou chybět základní prvky.Prosím, můžete mi pomoci? Nebo aspoň poradit na koho se obrátit? Jsem z Brna, děkuji Vám moc.

Tomas (Čt, 30. 10. 2008 - 20:10)

Potřeboval bych poradit 29.10 bylo ve zpravach ukazka kozni nemoci okolo prstu kterou ja mam deje se to z mobilu ktere v sobe maji nykl a ukazovali jak si zjistit jestli to mate z mobilu nejake kapky kapnete na vatu otrete mobil a jestli z ruzovi je to z toho a nevim jak se jmenuji ty kapky PROSIM PORADTE JAK SE TO JMENUJE??

Agnes (St, 29. 10. 2008 - 22:10)

Sono,

prosim, poprosim kontant na Ars Cosmeticu, Taky bojuju s akne. Diky moc!

Iveta (So, 18. 10. 2008 - 14:10)

Ahoj všem, také mám od puberty problematickou pleť, zřejmě jsem na tom podobně jako Monika..Je mi také 22 let a pleť se mi poslední dobou opravdu zhoršila. Vždy jsem měla problematickou pleť na obličeji, ale nyní se mi dělají uhříky i na dekoltu, krku a zádech. Nevím čím to je, snad jedině tím, že mě doktoři v létě cpali třemi druhy antibiotik kvůli močovým cestám.Jinak se stravuji zdravě, pravidelně navštěvuji fitness, ale přesto se pleť příšerně zhoršuje! Veškerou kosmetiku co mám, tak mám z lékárny, nepoužívám žádnou obyčejnou kosmetiku z drogerie..Na obličej mám řadu Normaderm od Vichy, po té se mi tedy trochu pleť na obličeji zlepšila, ale žádná sláva to není..Už jsem s těmi pupínky byla i na kožním v nemocnici a doktor mi řekl že se u mě akné zhoršilo zřejmě z důvodu že moje pleť alergicky reaguje na podzim..Zajímavé ale je, že 22 let na podzim reagovala normálně..Předepsal mi Eryfluid a mám si tím potírat dekolt.Používám to tedy zatím dva dny ale žádné zlepšení nevidím, akorát to ještě ke všemu hodně pálí.K té HA bych dodala svůj příběh. Od 15 let jsem užívala Mercilon, pleť možná byla lepší, ale v 18 letech nažádoucí účinek HA trombóza bércové žíly, naštěstí lehká varianta.Takže jsem musela okamžitě ze dne na den přestat užívat HA a musím říct, že se pleť nijak významně nezhoršila. Bez HA jsem byla dva roky a po dvou letech mi na interně udělali kompletní vyšetření žil a na žákladě toho jsem na vlastní žádost a nebezpečí mohla zase začít užívat antikoncepci. Takže už dva roky užívám Yasminelle a nemůžu si ji vynachválit, je to sice dražší antikoncepce, ale nízkohormonální, tže jsem neměla ani žádné výkyvy na váze.

Markéta (St, 15. 10. 2008 - 11:10)

Ahoj, mám taky problémy s akné.. no spíše sem měla.. zašla sem si ke kožní a ta mi předepsala mastičku Aknemycin 2000.. nevím kolik přesně stála protože sem si kupovala dohromady este kremy na ekzém, ale myslim ze vice jak 150 korun stat nemohla. A sem maximalně spokojena.. vzdycky večer si na vyčištěnou plet namažu aknemycin 2000, a po tydnu uz jdou videt rozdíly.. jinak pres den taky muzete zakryvat akne aknekolorem.. prodava se v lekarnach a stoji 100.. kryje jako make up ale este k tomu leci akne.. doufam ze sem vam aspon trochu poradila :))

Pavla (Pá, 26. 9. 2008 - 16:09)

Ahoj, už od časného mládí jsem měla problémy s akné na obličeji a asi to sami znáte, nemohla jsem se obejít bez makeupu. Teď když mi je 25 tak se mi akné trochu zlepšilo, měla jsem jen lehčí formu, ale z minulosti jsem měla tak zničený obličej, že jsem se bez krytí stejně neobešla. Podlehla jsem tedy reklamě a koupila si denní krém Normaderm od Vichy a byla jsem překvapená, že opravdu působí. Jen je ho asi potřeba používat dlouhodoběji. Já se jim mažu už půl roku a musím uznat, že se mi pleť jakdyby obnovila, nové břídky se již neobjevují a hlavně následky minulých let jsou na mé pleti čím dál tím méně viditelnější. Normaderm mi tedy opravdu pomohl. Konečně se můžu obejít bez makeupu.Vím jak trápení s pletí může poznamenat seběvědomí a jsem teď docela nadšená tou změnou, tak snad někomu moje rada pomůže. I když asi na každého může působit něco jiného, nějaké krémy jsou přece jen účinnější než jiné.

Jana (Čt, 11. 9. 2008 - 14:09)

Mně po dlouhých letech zkoušení všeho možného pomáhá pleťový olej Rosalina od Salusu.

Oskarka (Čt, 11. 9. 2008 - 00:09)

Tiež som mala v mladosti akné a to ve?a! Na tvári, krku, ramenách, stále nové vyrážky, nič nepomáhalo! Potom sa to rokmi akosi samé od seba zlepšovalo až po akné nezostala ani pamiatka! Zato mi zistili, že mám zníženú činnosť štítnej žlazy, /to mi vysušilo a vyčistilo pleť/ a nasadili umelé hormóny. A začaly "radosti" - priberanie, zimomrivosť, večná únava, depresie. Po čase som začala k liekom brať Coenzým Q 10 a všetko sa zlepšilo. Dnes keď objavím vriedok, tak si hovorím: hurá, štítna žlaza začína už snáď fungovať!!!! Zlaté akné!!!

Veru (St, 10. 9. 2008 - 17:09)

Děvčata,všem doporučuji kosmetiku Miraclean a každý ráno k snídani bílý jogurt Activii ;-) trápí mě akné už 10let a tudíž už mam vyzkoušený "hory doly" ale nic mi tak nezabralo jako kosmetika Miraclean a jogurty a kysané nápoje denné od Activie ;-)

Darča (Čt, 4. 9. 2008 - 11:09)

Teda mně ani Normaderm ani Sebium od Biodermy nezabralo. Možná bylo vidět menší zlepšení, ale pokud jsem si navečer vyčistila pleť, tak jsem do rána byla mastná až hrůza. Jakoby to spiš víc vysušovalo a ta pleť se naopak bránila a začla se víc mastit. To se mi třeba s obyčejnou Niveaou pro smíšenou pleť vůbec nestalo. Akné je podle mě problém vnitřní a patlání různých vodiček nepomůže, nebo jen dočasně.

Jana (Út, 2. 9. 2008 - 16:09)

Ahoj, já jsem taky vyzkoužela normaderm a musím říct, že mi to chvíli pomáhalo, ale fakt jenom chvíli, po nějakých 3 týdnech se mi to naopak ještě zhoršilo, že jsem musela na kožní :-( Takže nevím, nevím.

KATKA (Út, 2. 9. 2008 - 13:09)

AHOJ, TAK JA SOM POUZIVALA NORMADERM KUSOK MI TO POMOHLO,ALE ZIADNE ZAZRAKY MALA SOM CELU SADU,AKO CISTIACI GEL,KREM NA NOC NA DEN,MAKE UP A KOREKTOR,MOMENTALNE POUZIVAM UZ IBA MAKE UP OD VICHY NORMADERM,SOM SPOKOJNA,.NO STAELE MAM MALE VYRASITICKY NA LICAH.DRZIM TI PALCE NECH TI TO POMOZE,PRDSA KAZDY MAME ODLISNY TYP PLETI.TAK GOOD LUCK

Reklama

Přidat komentář