Reklama

Můžou větší děti při cestování nosit plenky?

(Pá, 27. 7. 2018 - 23:07)

není malý kokotek. To bude...Miki v plenkach

To (Pá, 27. 7. 2018 - 20:07)

Kokoteknení malý kokotek. To bude větší kalibr

(Pá, 27. 7. 2018 - 10:07)

Já dostal plinky zrovna...Kokotek

(Pá, 27. 7. 2018 - 09:07)

Já dostal plinky zrovna včera na noční spaní a do rána jsem byl durch promaceny měl jsem 2 látkové pleny a přesně jedno razovky ale i ta Papírová byla promocena a podložka ani nemluvě snad jsem do mléka musel něco dostat ještě něco jiného snad i projímadlo na dobré vystrani a něco na odvodnění já dostávám kojeneckou láhev s gumovým dudlíkem 3 denně i klasický dudlík a mám vše dětské jak pleny, punčocháče, láhve,také i dudlíky jee mne dělán i Sunar do dětské láhve a co nesmí chybět jsou novější dětské Prestige ty mám nejradši ale musím mýt nejdříve latkovky plenky aspoň 4 mezi nohy a gumovými kalhotky a pak punčocháče silonové nebo dětské bavlněné a pak ty zmíněné botky dětské Prestige.A víte kolik mne je let přesných 20 jsem malýho vzrůstu takže to na mne není zdát že mám vše v dětských velikostech a o pliny jsem si řekl sám mamce nejdříve mne je nechtěla dávat a odvedla mne k lékaři a lékař jí řekl že pliny musím nosit a s ordinace praktického lékaře sem šel už v plinkach a občas jsem úchylný prostě to musím mýt a vše nosit.

Ale (St, 25. 7. 2018 - 06:07)

Miki ať si jede svoje úchylárny v klidu.jen se nemůže divit,že když mu nestačí svoje úchylárny dělat,ale musí je vyřvávat na Doktorce, tak Doktorka mu odpovídá.

Troubové (St, 25. 7. 2018 - 01:07)

uklidni se! nebo ti praskne v...Já jsem v naprostym klidu. Ale ty asi evidentně ne. To jak tu skáčeš vzteky do stropu jen ukazuje, jak moc tě můj koment rozzuřil. A jak se říká, pro pravdu se člověk nejvíc zlobí, že?

Petr (Út, 24. 7. 2018 - 13:07)

Ke všem těm, co furt tady...Je to tak.
Když jsem po škole nastoupil do zaměstnání, moc mladých nás tam nebylo, ale většinou chlapi 50+. Jeden z nich byl nadšený rekreační cyklista a holil si kvůli tomu nohy. Ostatní chlapi jeho věku se mu za to posmívali, ale mně to bylo samozřejmě úplně jedno. Jak kdyby mně nějak ubližovalo to, že si někdo jiný holí nohy.

To (Út, 24. 7. 2018 - 02:07)

uklidni se! nebo ti praskne v...Už je moc.

teploušku (Út, 24. 7. 2018 - 02:07)

Ke všem těm, co furt tady...uklidni se! nebo ti praskne v hlavince cévka a budeš tahat nohu!

Troubové (Út, 24. 7. 2018 - 01:07)

Ke všem těm, co furt tady řvou, že je nošení plen úchylárna apod. k tomu ještě pořád vyřvávají něco o perverznostech a pedofilii bych chtěl říct: Jen hlupákovi vadí něco, co ho nijak neobtěžuje. Jen hlupákovi může vadit, když se támhle na druhém konci republiky nějaký Mikki podělává do plín.

Zz (Ne, 22. 7. 2018 - 21:07)

Ja diskusiu na Doktorke čítam pravideľne cca 6-7 rokov.Tak vidím ako to tu vyzerá.Staršie príspevky boli ešte normálne.Ale časom si tu určitá skupina úchylných ľudí urobila diskusiu o svojich úchylnostiach a nás normálnych presvieča,že ich úchylka je normálna.Pravda Miki v plenkach alebo Plenkar.Viď ďalej Incest...a ďalšie diskusie.

Ano (Ne, 22. 7. 2018 - 20:07)

Já nevím proč se ten...Je tomu tak a neleze jenom sem, ale i do jiných tematicky podobných diskuzí... Určitě to nebude náhoda.

Petr (Ne, 22. 7. 2018 - 17:07)

Nošení plínek je...Tak jsem teda úchyl. No a co?

Zz (Ne, 22. 7. 2018 - 12:07)

a kdyz si tu tvoji odpoved...Ten hlavny uchyl sa ozval.Clovece,tvoj zivot sa kruti len okolo postanych plienok.Onicom ani nevies rozmyslat,kedze v tvojej hlave nieje mozog,ale len postana plienka.Si len obycajny zmrd,ktory robi hambu Čechom,kde sa len objavi.A ktomu lieceniu:ty sa daj liecit,lebo to velmi potrebujes.A na schvalenie pedofilie sa uz nevies dockat,pravda.Ty skurveny chuj.

NE (Ne, 22. 7. 2018 - 11:07)

Nošení plínek je záležitost úchylů.

Miki v plenkach (Ne, 22. 7. 2018 - 09:07)

Nekecaj!Keď si ten tvoj...a kdyz si tu tvoji odpoved precte normalni clovek tak hned vi, ze to psal jebnuty cobol! Zavri svoji slovenskou smradlavou klapacku, starej se o kisku a vrat se do Hornich Uher. Dej se lecit, protoze u tebe uz je pedofil i otec, ktery prebaluje svoje dite. Ale nemej strach, do 2--3 let bude kvuli migrantum pedofilie jako trestny cin zrusena a pak budou mit pedofilove raj na zemi i kdyby ses posrat chtel pres lomnicky stit!

petr (Ne, 22. 7. 2018 - 09:07)

Nejsem dítě , ale na cestu do Chorvatska si tu plenu raději nasadím a moje žena taky

Zz (Ne, 22. 7. 2018 - 07:07)

Takhle! Povím vám něco, co...Nekecaj!Keď si ten tvoj článok prečíta normálny človek,hneď vie,že to písal úchyl s pedofilnými sklonmi.

Takhle! (Ne, 22. 7. 2018 - 00:07)

Takhle! Povím vám něco, co začalo cca před 5 měsíci.
Nejdřív, co jsem tuhle diskuzi našel tak mě to dost až skoro vyděsilo. Proč dávat starším dětem plíny? Můžu říct, že ihned jsem takovou myšlenku zavrhl a schválně jsem to tu ukázal manželce. Reagovala stejně. Začali jsme se o tom bavit že je to blbost atd.
Celá konverzace pokračovala asi další půlhodinku s tím, že jsme si pročítali některý příspěvky a pokračovali dál a dál i v naší diskuzi. Jak jsme tak pokračovali a povídali si, tak najednou z nás určitá negativita k tématu opadla a dále různě probírali toto téma.
Jenže další probírání se dále v této diskuzi nás přivedlo k naší dceři. Ano, už jí skoro bude 5 let, plínky už samozřejmě nemá, ale bohužel se nám stalo, že se jednou počůrala v obchodě a vlastně i v autě. Pravda taky je, že nám občas dokáže znepříjemnit plán, když musí nutně na záchod apod. Myšlenka toho, že nemusíme řešit případnou nehodu byla dost příjemná.
Dohodli jsme se tedy, že to s malou taky zkusíme. Dle doporučení jsme koupili nějaký plíny Bambo 6 a na příští cestu k babičce z Prahy do Klatov jsme naplánovali jí plíny dát. Když jsme tedy měli všechno sbaleno a připraveno, manželka šla za malou s vysvětlením, co bude. Když jí řekla, že dostane plínu, tak malá se nejdříve zděsila a začala hned říkat, že není už malá apod. Pak ale byla připomenuta nehoda z auta a obchoďáku a dalo se s ní dál mluvit. Chvilku to ještě trvalo než povolila, ale nakonec vše v klidu bez nějakých scén.
Teď už je to teda pár měsíců co má své takzvané sichrspodky na cestování, občasně na ven (hlavně tedy v zimě) a na nákupy, které zatím byly potřeba akutně jen 2x, ale člověk nikdy neví. Malá už si taky zvykla takže nehubuje a my jsme zase v klidu.

Ty vole (Pá, 20. 7. 2018 - 21:07)

Prej v noci se cestuje z jednoho dne do druhého. Tak to mě fakt dostalo : D

Reklama

Přidat komentář