Reklama

Kandaulismus z pohledu ženy

ha (Po, 22. 9. 2014 - 16:09)

Pokud se kandaulistovi...promluvil Ďábel !

Emil (Po, 22. 9. 2014 - 15:09)

Ještě bych ráda dodala,...Pokud se kandaulistovi podaří získat ženu,která má ráda sex a nebojí se experimentovat je to téměř ideální stav.Stereotyp a nudu takové manželství vůbec nezná.Takoví lidé umějí užívat života.Na rozdíl od těch kteří život jen přežívají.

nikdo (Po, 22. 9. 2014 - 09:09)

Ještě bych ráda dodala, že to dělám velmi ráda a jsem ráda, že nám to takto funguje. Milujeme se s manželem i několikrát denně, ale přesto potřebuji ještě cizího. Pak to nemá chybu.

nikdo (Po, 22. 9. 2014 - 08:09)

Tak dlouho jsem tu nebyla, gang bang zorganizovat je dost složité, ale občas se to podaří, manžel si to nesmírně užívá. Nejvíc se nám podařilo 6 mužů, tedy s manželem sedm. Byl to fantastický zážitek, tolik nadržených a sexuchtivých mužů. Jinak jednotlivě mi to manžel dopřává pořád, teď už mě vozí i k zájemcům do bytu, je to hodně rajcovní v novém prostředí.

... (Čt, 18. 9. 2014 - 13:09)

Dej si pozor na toho...Nedivím se, že někomu bouchnou saze a vystřílí to.

Irena (St, 17. 9. 2014 - 16:09)

Dej si pozor na toho...Je to o tom,že dominantní muž nestrpí jiného muže u své milenky.Je to o těch dvou kohoutech a jednom hejnu slepic.Jde o vymezení postavení,o nadřízenosti a podřízenosti.

Mirek (St, 10. 9. 2014 - 16:09)

ahoj, mrknete se na...Dej si pozor na toho dominantního milence.Takhle to bylo i u nás.Potom mi milenec mě ženy s pomocí ženy kterou pro to získal násilně odebral semeno elektroejakulací.Potom mi podvázaly šourek a za chvíli jsem byl vykastrován.Podle mě se hra nezvrtla,ale bylo to plánované,byly u toho jeho známí a dobře se bavily.

zvědavec (Po, 28. 7. 2014 - 19:07)

Máš tam také nějaké fotografie tvojí samice?

kandapraha (Čt, 24. 7. 2014 - 19:07)

Chodíš sem ještě Nikdo...ahoj, mrknete se na kandaulismus.cz, mam tam profil a popisuju zazitky se svou krasnou pritelkyni. Jsem subik a ona ma dominantniho milence. Ja mivam klicku na penis, kdyz jsou spolu... :-) Rad vas tam taky uvidim a prectu si Vas pribeh

zvědavec (St, 16. 7. 2014 - 15:07)

Chodíš sem ještě Nikdo [email protected]?
Povedlo se manželovi zorganizovat gangbang? A jak si to užil? Pokračujete v tom dál? A kolik mužů na tebe najednou manžel připouští?

Sam (Čt, 8. 5. 2014 - 13:05)

Manželovi jsem zakázala...Dano, jsi uplne husta holka...a pro Tebe bych takovou vec udelat...a to vubec nejsem homo, ale presne takhle bych chtel ponizit...

Bodlinka (Po, 17. 3. 2014 - 22:03)

Scházíme se podle času a...pet let je dlouha doba. Ma milenec manzelku? Vi o tom a jestli ano, jak se na to diva? Ja mam trosku zabrany jit s chlapem, na ktereho doma ceka manzelka. Kdyby s tim souhlasila, tak ok. Ale z nevery mam trosku blby pocit vuci ni.

Ferda (Po, 17. 3. 2014 - 18:03)

Pro ELU
Když vám to tak funguje.....nic víc jen poblahopřát !!
Užívejte si ve 3 ce !!

ela (Po, 17. 3. 2014 - 16:03)

Takže rozvíjíš prvotní...Věřím, že ukradené chvilky jsou skvělé a okouzlující, ale v mé situaci je to zatím zbytečné a zbytečně komplikující. Opravdu se setkávám s názorem že bi orientace neexistuje. Že je to jen přenos vlastních představ. S tím já ale nesouhlasím. Konkrétně v našem případě manžel tu možnost má, potřebuje však ke vzrušení aktivní přítomnost ženy.

Hot secretary (Po, 17. 3. 2014 - 15:03)

Scházíme se podle času a...Takže rozvíjíš prvotní myšlenku manželovi latentní orientace?Byl by opravdu zajímavý náhled do mysli kandíka,zcela odproštěného od zažitých předsudků.Skutečně ho vzrušuje jen pohled na partnerku nebo ta je jen prostředníkem-reálnou vizualizací jeho představ,které by rád zažil?Každopádně si trojku užívej.Sama za sebe bych rozhodně preferovala kondom,protože čestné pionýrské slibuje každý,že ho znáte X let zní dost fatálně a nějakou jednorázovku včas testy neodhalí.Sama si uvedla,že vašemu příteli nedělá stimulace stejného pohlaví problém.S tím se samozřejmě možnost jeho vyžiti mimo váš trojúhelník zdvojnásobuje i s rizikem pohlavních chorob.Neboj diskrétní milenec mimo manželství a trojku také příde.Ono se vše přejí a okouká.Potom tě třeba okouzlí právě ty ukradené chvilky...

ela (Po, 17. 3. 2014 - 10:03)

A hak casto se schazite?...Scházíme se podle času a chuti, zhruba jednou za měsíc. Naostro to děláme, protože se už známe skoro pět let. Je to mezi náni už jako milenecký vztah. Manžel se přidá vždycky alespoň na chvilku. Jinak se jen dívá. Mám výhodu, že oba kluci jsou lehce bi, takže nevadí ani vzájemný orál. Já oba na střídačku, nebo s přítelem společně manžela. Na každou schůzku moc těším a asi sobecky využívám i možnost, že si užívám legálně a v pohodě.

Bodlinka (Ne, 16. 3. 2014 - 22:03)

To by se mi také líbilo,...A hak casto se schazite? Pripoji se manzel obcas? Uvazujete, ze by milenec sel na testy a pak byste se milovali naostro?

ela (Ne, 16. 3. 2014 - 16:03)

Tak takhle daleko jsme se my...To by se mi také líbilo, jenže naše dohoda je jasná. Můžu dělat všechno co chci a na co mám chuť, ale manžel chce být u toho.

jirka (Po, 13. 5. 2013 - 13:05)

Jak to osel dělá ženský a plní jí semenem a ta u toho vzdychá a řve, tak tato myšlenka je sama o sobě při pomyšlení na to, dost vzrušujicí. Kdybych to viděl vím, že by to na mě žádné psychické následky nezanechalo a ani žádnou újmu na zdraví.

Jolana (Po, 13. 5. 2013 - 11:05)

V každém případě je to...Prznění manželek je v dnešní době naprosto běžné.Takzvaných nevědomých paroháčů jsou celé zástupy,někteří vychovávají pancharty jako svoje vlastní.To po zapuštění ženy oslem nehrozí buňky se nemohou spojit,docílí se jen silného vzrušení muže i ženy.

Reklama

Přidat komentář