Reklama

operace páteřní ploténky

Jester (So, 7. 11. 2009 - 11:11)

2 Daniel
Mně je teď celkem dobře, ale trvalo to 4 roky (musím to někam zaklepat). Nebyl jsem operován. TeĎ zkouším znovu sportovat. Ne že bych neměl problémy nebo byl bez bolestí, ale ta intenzita bolestí se nedá prostě srovnávat. Jinak je potřeba dodržovat určitou hygienu zad a cvičit. Já třeba vím, že už si volejbal ani hokej nezahraju.
Podívej myslím, že si všechno moc bereš (správná psychika je 90% vyléčení). Dokud nezačneš ztrácet cit v nohou nebo neudržíš moč, je to celkem v pohodě. No a když to dojde tak daleko, je tady operace, která ti určitě pomůže - stačí si přečíst zkušenosti lidí tady.
No a co se týká Tvoje přítelkyně. Jestliže Tě nedokázala v této situaci podržet, tak buď rád, že ses jí zbavil. Představ si, že bys byl ženatý a přišly by horší problémy. Co by udělala? Při jakékoliv prkotině by se s tebou rozvedla? Přišel bys o všechno. Sorry vím, že je to tvrdé, ale je to tak.

pro Daniela od (Pá, 6. 11. 2009 - 21:11)

dobre teda a muzu se zeptat:...Ahojik
Tak tady čtu,co se ti stalo,to je mi líto ale život jde dál i když to moc bolí,také to znám,když se s tebou někdo rozejde a miluješ ho.Ale nechápu tvou přítelkyni,proč tě opustila,jestli tě milovala.To samé se může stát i jí,nemoc si prostě nevybírá.Ale pitím to nevyřečíš,zkus si sní o tom ještě promluvit,je to nemoc ale neumírá se na ní a dá se léčit.Já jsem už po operaci půl roku mám titanovou potýnku 4šrouby a 2 rožpěrky a udělanou dekompresi,to je odstranění toho výhřezu,to co máš ty? A také jsem to přežila a žiju i když nejsem ještě uplně fit,stále to bolí,ale řekli mi že musím být trpělivá,že to trvá až rok.Už jsem dva roky doma,to je teprve na hlavu.Ale věřím,že snad budu fit jako před tím,také mi stále říkali,že to nic není až jsem se dostala do Prahy na Homolku tak se klidně můžeš objednat také když máš magnetickou to stačí víc nechtějí,číslo najdeš na internetu,jestli to chceš zkusit.Je to neurochirurgie a doporučím ty dva odborníky co mě operovali,já chodím dr.Raefovi a pak je specialista dr.Chrobok.A už netruchly a neplakej,třeba se vše vysvětlí a ta doktorka tvoje je pekná k...a když ti říká takové veci a ty si je hned vezmeš na sebe,každý to má jiné.Už bych k ní nešla.Tak pa a opatruj se, koukala jsem na tebe jsi pohledný muž a máš pěknou postavu tak je to možná tím,že tě nic nebolí.pa Stáňa držím ti palečky

Pavla pro Danie (Pá, 6. 11. 2009 - 20:11)

Ahoj Dane, nevím, jestli já jsem ta kompetentní osoba k tomu, abych Ti radila, ale myslím, že u Tebe hraje psychika velkou roli...Dívala jsem se i na tvůj profil "denyny" a myslím, že Ty musíš mít zpevněné svalstvo na 100%..Pokud teď nemáš bolesti, tak bych byla v klidu...ale v momentě, kdy by nastal problém, bych určitě navštívila nějakou neurologii...Na různé šarlatány bych se vykašlala..Já osobně se hýbala taky bez problémů, jen jsem měla šílené bolesti v noze (v klidové poloze). Navštívila jsem neurologii v Praze, prokázaný výhřez a následná operace...nečekala jsem a neváhala ani minutu...stejně by mě operace neminula a raději teď, když jsem ještě relativně mladá, než v pozdějším věku...A ty bolesti by mě stejně donutily jít co nejdřív...
Takže se dej do pořádku po psychické stránce, vím, že rozchod bolí, ale v Tvém případě nemám strach, že bys měl o holky nouzi...
Přeju samé bezbolestné dny

DANIEL (Pá, 6. 11. 2009 - 19:11)

dobre teda a muzu se zeptat: ma tady nekdo na doporuceni fakt nekoho znameho a dobreho????me se taky nejak nelibi jak se ke me chova to ze jsem se rozesel s pritelkyni muze ona byl jsem 5 mesicu zasnoubeny a stastny jak niky dokud me nerekla na prvnim sezeni ze tady mela stejne stareho kluka kteremu pak uskripl nerv penis a necitil nohu a ochrnul a je na voziku to bylo prvni co me zdelila nedovedete si predstavit jak jsem 10dnu silel protoze jsem si to vzal hned na sebe:-((( a jak ti ted je jeseter jestli se muzu zeptat????

Jester (Pá, 6. 11. 2009 - 19:11)

Pro Daniela
Ahoj, já jsem k Ungrové chodil a jednoznačně nedoporučuju. To její mechanické odblokování, na to když si vzpomenu, ještě teď se mi dělá zle. Zkusil bych jinou neuroložku. Podívej já jsem před tím, něž jsem šel k ní, v pohodě sportoval, jenom mě bolela záda a občas krční páteř. Po sérii jejích odblokování jsem nedonesl domů nákup a ušel maximálně 100 m. Udělala ze mně během 4 měsíců, co mě léčila, naprostou trosku. Vůbec neprojevila zájem, aby zjistila, co mi vlastně je. Pořád jenom že jsem zablokovaný. Ještě mě nakonec vyhodila, že prej mám artrozu kyčle a že to všechny potíže s páteří mám od ní (no ortoped se mi vysmál). To bylo jediný moje štěstí. Taky jsem jí nacpal spoustu peněz.
Jinak někdo si ji tady chválil, takže si to nějak přeber.
Psychickýma problémama jsem si prošel taky. I když já jsem je měl z toho, že jsem měl jeden a půl roku šílený problémy se zády, aniž by někdo řekl, co mi vlastně je. Teprve po jeden a půl roce mě poslali na MGR, po nálezu jsem se uklidnil, protože se jinak ke mně chovali jako k hypochondrovi.

DANIEL (Pá, 6. 11. 2009 - 18:11)

Myslite, ze me pomaha postava kterou mam, ze me to neboli???kdyz se mrknete jak vypadam na www.libimseti.cz pod prezdivkou denyny. Ma ta postava na to vliv?

Daniel (Pá, 6. 11. 2009 - 18:11)

Ahojky Eva2 no mas pravdu jsem od ni krucek:-((( vize na rodinnu uz se rozplynula zasnuby a svatba padli takze me je uz vsechno u ....Takze pani Ungerova je spatna??? rika me ze mam zase cekat 14 dni ale me uz to nebavi porad jenom cekat jak rika:-(( ja myslel ze je to odbornice dela to 30 let samej diplom:-((((chce 720kc za doblok a zeprej sama ma 14mm vyhrez L5-S1 chce me odbloknout a pak rehabilitovat ale ja mam pocit ze uz bych mel zacit ted ona me ale tvrdi at vubec nezacinam rehabilitovat ze si akorat ublizim ze me napred musi odbloknout

Eva2 (Pá, 6. 11. 2009 - 17:11)

Ahoj Dane
Nezlob se ale tímto způsobem se dostaneš až do cvokárny.Každý si tím projde,alkohol je špatný rádce.

lucka (Pá, 6. 11. 2009 - 17:11)

Ahoj muzu se zeptat jak Pani... pozor,je to jen zlatokopka.mám velmi špatné zkušenosti.

DANIEL (Pá, 6. 11. 2009 - 14:11)

prosim omluvte chybky dopijim druhou flasku vina a trosku brecim takze moc nevidim na monitor

Daniel (Pá, 6. 11. 2009 - 14:11)

Tak ahojky lidicky zlati. Takze CT mi reklo ze mam vyhrez 7mm L5-S1. Nevim jak je to mozny ale mam ho 5 mesicu prej a ja s tim zavodne boxoval a hodne cvicil. Ted uz jsem v klidu mesic nic nedelam a ani o tom nevim, ze neco mam samo ohnu se bohuzel jenom do pulky a panev mi rotuje nikde me nic nepicha neboli nestrili. Sem tam mi mrznou troskuk prsty a pak hned obre. Za 14 dni jdu prave k pani Ungerove v Brne to je moje neurolozka na odblok a pak budu zacinat s rehabilitaci. Rikala ze se prvne musi dat pater doporadku a pak zacit cvicit. No a jelikoz jsem byl zasnoubeny :-(( tak zasnuby padli a o pritelkyni jsem prisel neusnesla moje vecny stiznosti ani se nedivim vlastne. Proste se mi tim zrhoutil svet. Nemuzu ustat psychicky, ze bych sel na operaci a prisel o praci. Mimochoem vcera jsem si sel zabehnout 5km na truc. Zivot mam v troskach ted uz budu jenom celej zivot cekat az se probudim s mrtvejma nohama.

Daniel (Pá, 6. 11. 2009 - 14:11)

Ahoj. Po roce trápení/bolestí...Ahoj muzu se zeptat jak Pani Ungerová ta co je v Brne??. Ahoj

pro Pavlu od St (Pá, 6. 11. 2009 - 12:11)

Ahoj Stáni....to mě mrzí, že...Ahojky Pavlí
Přeji hezký den.Nevím,čím to bylo,dnes už je to o trochu lepší.Možná to počasí nebo jeden cvik mi nedělá dobře,nebudu to cvičit,budu cvičit ci jsem cvičila předtím.Ten cik mi naučila rehabilitační,je to galanetika,lezíš na boku a zvedáš nohy pak je skrčíš a zase zvedáš a pak šikmo a to se budelo opakovet vše 10krát a 3série,tak už to nebudu cvičit.To ti moc přeji,že je ti stále líp a líp,to jsem moc ráda.To já také něco uvařím,uklidím chodím ven na procházky ale těď jsem do toho měla ještě angínu a kašel a stále se toho nemůžu zbavit,už mám 2 antibiotika.Ty lázně mě vloni neudělali dobře,ještě víc mě to rozbouřilo,ale to bylo tím.že jsem měla stále bolesti,po operaci je to zase něco jiného,já jsem také na sebe zvědavá jak mi po nich bude.Byla jsem v Třeboni,je to tam hezké,ale mají několik budov a když nejsi v hlavní v Auroře tak je to náročné na rocházení a kor když ti není dobře a je celý den zabitý,ani si nemůžeš odpočinou mezi procedůrama a než jit zase na pokoj tak jsme tam čekali.Jinak je tam personál hodný.Broni,mi je také moc líto? Také jsme se seznámili tady na plotýnkách a jsme stále spolu v kontaktu i na skype kecáme.Až se bude vracet na zpět z lázní tak se u mě zastaví,tak se poznáme už konečně naživo,už se na ní teším.Po lázní může být reakce 3 měsíce ,nám tam říkali.
Tak pa a den bez bolestí Stáňa

pro Stáňu od Pa (Čt, 5. 11. 2009 - 15:11)

Ahojik Pavlí
Přeji hezké...Ahoj Stáni....to mě mrzí, že je Ti zle. Vypozorovala jsi, čím by to mohlo být? Nepřeháníš to třeba se cvičením? Co s tím uděláme????
Já bych chtěla říct, že je to lepší a lepší, jen mám strach, abych to nezakřikla...Už vydržím stát i celé dopoledne, v pohodě uvařím oběd...Dnes poprvé mě po půl roce nebolí noha...Ale zase mě trochu začalo bolet v zádech..tam, kde mě operovali..Ale není to tak, že bych to nemohla vydržet...Stáni..s těma lázněma mě nestraš...já se tam tak těším...
Broni, ačkoli se ještě neznáme, tak je mě líto, že Tě tam tak trápí...snad to přejde a pak už bude jen líp...
Markéto, jak je Tobě...Jak Ti bylo po plavání?
Bezbolístkový den všem...Pavla

pro Markétu od (Čt, 5. 11. 2009 - 13:11)

AHOJ, TAK PLAVÁNÍ BYLO...Ahojik,to jsem ráda,že jsi si zaplavala dobře a že ti to pomohlo a že jsi v noci spinkala.mě už 2 dny je je nejak mizerně bolí a boli,je to už otrava ono to snad nidky nepřestane.
Tak a den bez bolestí Stáňa

pro Pavlu od St (Čt, 5. 11. 2009 - 13:11)

Ahojky holky...nejste v té...Ahojik Pavlí
Přeji hezké dopoledne.Tak jak se cítíš,já už 2 dny mizerně,mě to snad nikdy nepřestaně,už jsem z toho otrávená.Ta ty ženy mi stále nejde psát,nevím proč až přijede dcera tak to zkusí a uvidím.
Tak zatím pa a den bez bolestí Stáňa

pro Majku od St (Čt, 5. 11. 2009 - 13:11)

Zdravím všechny děvčata a...Ahoj Majko
Tak tě zítra přivítám doma po měsíci.To jsem ráda,že se ti tam líbilo a bylo vše v pohodě.S tím přátelstvím máš pravdu,já se také seznámila tady S Brounou a jsme dobré kamarádky,ta je také taď v lázní v Jáchymově.Dnes mi psala,že brečela bolestí po tělocviku a že jí je mizerně to je ta reakce,já když byla vloni v lázní tak mi bylo ještě huř,mě nepomohli.
Mám vás všechni od ní pozdravovat.
Miruš,tbe také a máš napsat holkám na ženy,mě to stále nejde.A jak se cítíš,já mizerně už 2 dny už mě to štve,je to už na nervy ono to snad nedá pokoj a nedá.
Tak pa holky a dny bez bolístek Stáňa

Jitka (Čt, 5. 11. 2009 - 12:11)

Jitko,napiš mi e-mailovou...Ahoj, moc Ti děkuji, můj mail je [email protected] vděčná za Tvou radu, operaci se chci vyhnout, protože mě dost lidí straší, že to není vždy řešení. Je super, že Tobě pomohli. Přeji Ti, aby to vydrželo co nejdéle OK. Já se vždy, když je mi hodně mizerně objednám na konzultaci k neurochirurgovi a když se mi uleví tak to ruším. Uvidím, jak dlouho zvládnu odolávat.

Majka (St, 4. 11. 2009 - 13:11)

Zdravím všechny děvčata a kluky z chatu.Jak tak koukám,je tady plno nových s bolestí.Já jsem dnes ještě poslední den v lázních v Karviné.Zítra ráno jedu domů.Byla jsem zde s Hankou Ch. a celé 4 týdny byly super.Hodně nás potěšila návštěva Kamči.A pak že na chatu nevznikají přátelství a kamarádství.
S těma bolestma je to jak s počasím jeden den je fajn a další nemůže člověk slézt z postele.Já po 3 týdnech v lázních byla jak přejetá parním válcem a bolelo mě úplně všechno.Tak uvidíme,zda bude lépe.Teď už se moc těším domu na rodinu.Jinak lázně,procedury,sestřičky,personál i jídlo bylo super.
Vám všem přeji málo bolestí a z domova se zase ozvu.

Markéta (St, 4. 11. 2009 - 10:11)

AHOJ, TAK PLAVÁNÍ BYLO SUPR.KONEČNĚ JSEM V NOCI ZASE PO DLOUHÉ DOBĚ SPALA,BYLA JSEM TAK Z TOHO UNAVENÁ.VODA MĚLA 29ST TAK TO BYLO V POHODĚ.

Reklama

Přidat komentář