Reklama

operace páteřní ploténky

Hanka Ch. (St, 23. 12. 2009 - 14:12)

Taky se připojuji s přáním příjemně prožitých svátků. Ať je všichni zvládneme bez bolestí, hlavně si užijme tu vánoční pohodu a klid. Hanka

Stáňa (St, 23. 12. 2009 - 13:12)

Ahojky všem kdo sem píšete.
Chtěla bych vám popřát
Příjemné prožití vánočních svátku,hlavně hodně zdravíčko a to všichni potřebujeme a jěště moc štěstíčko do nového roku 2010.
A jak píše Majka dny bez bolestí.
přeje Stáňa

Majka (St, 23. 12. 2009 - 10:12)

Přeji všem v klidu příjemně prožité vánoce, hlavně bez bolestí. Majka

Kamila (St, 23. 12. 2009 - 09:12)

Ahojky ve spolek, kamarádi a přátelé, přeju vám šťastné a veselé...
Prostě pokud možno, pohodu a klídek nejen o vánocích, ale je nám fajn co nejdříve..
Pěkné svátky vám všem přeje Kamča

Jana (St, 23. 12. 2009 - 08:12)

ahoj všichni páteřní problematici, já vám všem přeju krásné vánoce bez bolestí, ať jde všechno k lepšímu, držím palce, vím o co jde.

Andrea (Út, 22. 12. 2009 - 18:12)

Ahoj všem vám moc děkuji za rady a podporu.Já s ploténkou už bojuji od roku 2001 tenkrát byla jen vyhřézlá dnes je v takovém stavu že operace je nevyhnutelná a myslím že jsem vydržela dost dlouho abych operaci podstoupit nemusela a věřte mi že jsem za těch pár let vyzkoušela různé metody.PŘEJI VÁM VŠEM KRÁSNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH

Pavla (Po, 21. 12. 2009 - 11:12)

Sice s časvým odstupem, ...Pan Svoboda to opravdu uměl, kombinací reflexní terapie a jeho mistrovského působení bioenergií na dotyčného člověka, ale už několik měsíců nežije. Najdou se ale určitě jiní lidé, kteří dokáží podobným způsobem pomoci. Je však třeba také zapojení toho člověka, který má potíže, musí sám chtít a být ochoten změnit např. své špatné návyky (stravování, životní styl,životní pohled), aby sám sobě dále neškodil. Zdravím Tě, Juro, aspoň touto cestou, a děkuji...

Olina (Po, 21. 12. 2009 - 11:12)

milá Andrejko,napíšu Ti svou...K Daliborovo nabídce pro ty,co mají vyhrezy plotének.Využijte nabídky,prodloužíte si tak život bez operace,která ale někde v budoucnu bude asi nutná.Ale já jsem tak po zásahu chiropraktika žila dalších 13 let do operace.Žila jsem plnohodnotný život,ale necvičila jsem pravidelně...a to byla velká chyba!!!!Držím palce a kontakt bych si vzala i já,protože onen zmíněný chiropraktik už nežije.Díky.

Dalibor (Ne, 20. 12. 2009 - 12:12)

tak vás tu po dlouhé době...Hanis,ty se mi taky ozvi,platí to pro všechny,co mají potíže se zády.

Dalibor (Ne, 20. 12. 2009 - 12:12)

milá Andrejko,napíšu Ti svou Zkušenost, snad to s operací přehodnotíš.Už od 10ti let trpím bolestmi zad,doktoři mi řekli,že mám skoliozu,že s tím nejde nic dělat a dali mi brufein,dnes je mi 39 a na bolesti jsem si prostě zvykl.Jenže asi před púl rokem mi vyhřezla ploténka mezi lopatkami,teď začala být bolest opravdu nesnesitelná,operace jsem se velmi bál,protože vím,že se nemusí vždy podařit,hledal jsem jinou pomoc a měl jsem velké štěstí,potkal člověka který mi ploténku vrátil během chvilky,po týdnu bolest odešla,ale navíc mě naučil cviky,které sice skoliozu nevyléčí,ale umožní s ní žít zcela bez bolesti.Protože mě změnil život k lepšímu,seznámil jsem ho i s mími známími a pomohl i jim.Proto se ozvi,můžeš se operaci vyhnout,můj mail [email protected],Hanko může pomoci i tobě,vrátit se po operaci dřív do normálního života.

Majka (So, 19. 12. 2009 - 08:12)

Pro Hanyse: Kluku ty jsi opravdu smolař.A nebo ještě jedna možnost nechtělo se ti dělat vánoční úklid :)??(samozřejmě je to žert).
Tak už máš pevný termín a snad už budeš pomalu v pořádku.Už máš smůly vybráno na několik let dopředu.Přeji ti ať vánoce prožiješ v klidu a co nejméně bolestí.

Hanys (Pá, 18. 12. 2009 - 22:12)

tak vás tu po dlouhé době všechny zdravím,tak operaci mě stanovili na 27.1 jelikož sem si k těm mojim plotnám ještě totálně vyvalil kotník...takže opět super vánoce plné bolestí,aspoň že ten kotník bolí víc jak ta páteř :(

Markéta (Čt, 17. 12. 2009 - 15:12)

Ahoj všem, tak jsem dnes byla na kontrole a doktor říkal,že bych po svátcích měla jít do práce.Na operaci jsem byla 9.9.a ještě se teda na to vůbec necítím když jsem mu to řekla tak říkal že si musím zvyknout.Tak jsem zvědavá co bude

Olina (Čt, 17. 12. 2009 - 15:12)

Andreo,chtěla bych Te take trochu podpořit.Za poslední 2 roky jsem se setkala s hodně lidmi,kteří jsou po operaci plotýnek.Dokud je cl.zdravý,tak tyhle kontakty nevyhledává,ale společné problémy lidi spojují.Jsem,ani už nevím přesně:-),téměř 3 roky po operaci.A jsem zdravotník,který vše vidí černě a ještě o nic nejde!Co dodat,dělám všechno,ale poslouchám daleko víc svoje tělo,pracuji,bavím se,hraji golf,...a snad mi ta operace i víc dala než před ní:-)...víc odpočívám,nehoním se,šetřím se,užívám si života a konečně se raduji z věcí,na které jsem neměla dřív čas:-)....cvičím denně,pravidelně navštěvuji fyzioterapeuta a tak už nemám problémy ani s SI zkloubením a nebolí mě kyčle,....nevím,co ještě dodat.Hlavně si ale nemysli,že jdeš na operaci se slepým střevem nebo žlučníkem.yhle operace mají úplně jiný průběh a hlavně rekonvalescence trvá podstatně déle.Nic si neplánuj dopředu do května,at nejsi pak nervní,že něco nestíháš.Chce to trpělivost,pohodu a podporu rodiny.Přeji ti klidné a pohodové vánoce a mysli positivně a raduj se z věcí kolem sebe.

Hanka Ch. (St, 16. 12. 2009 - 19:12)

Ahoj Andrejko, taky tě musím trochu povzbudit. Mám taky 33 let a v březnu mě operovali (stabilizace plotének L3,4,5). Mám 2 děti a před rokem jsem myslela, že už nikdy nebude líp a všechno pro mne končí. Totální depky byly na denním pořádku. Naštěstí jsem měla velkou podporu od manžela a dětí a také mi hodně pomohly tyto stránky. Bude to už 9 měsíců od operace a cítím se fajn, člověk se smíří s tím, že už to nikdy nebude úplně OK, strašně moc věcí přehodnotí.Každopádně musím říct, že po operaci funguji celkem dobře, na práci si zatím netroufám, doma dělám všechno pomalu, nic přece neuteče, že jo? Ničeho se neboj, uvidíš, že to bude dobrý. Budeme ti tady všichni držet pěsti. Drž se a až budeš moct, tak se nám ozvi.

Jinak všem přeji krásné, pokud možno bezbolestné prožití svátků vánočních. Hlavně, jak už psala Kamča to nesmíme moc přehánět s úklidem a pečením, jinak si ty svátky moc neužijeme. Radši trochu bince a míň cukroví, než abychom pak svátky prokňučeli (holky i kluci) :-))

Andrea (St, 16. 12. 2009 - 14:12)

Andrejko, neboj se.Já jsem se...Ahoj všichni co jste mi vyjádřili tak velkou podporu.Opravdu mi to hodně pomohlo neříkám že už se nebojím ale vím že se jen tak nevzdám a budu bojovat.Je mi 33 a chtěla bych toho ještě hodně zažít a prožít.Operovat mě budou v Plzni na Lochotíně.Určitě se vám ozvu.Ještě jednou moc děkuji

Majka (St, 16. 12. 2009 - 10:12)

Ahoj Andrejko,neboj operace určitě dopadne dobře a Tobě se uleví.Kam jdeš na operaci? Já mám také titanovou plotýnku,k tomu ještě 4 šrouby a nějaké vzpěry.Budeme na Tebe všichni moc myslet a držet pěstičky.

Zdravím i ostatní a přeji hodně zdraví.
Ještě k lázním mně se po nich můj zdravotní stav zhoršil.Mějte se krásně.

od Jany B. pro (Út, 15. 12. 2009 - 22:12)

Ahoj našla jsem odvahu a...Andrejko, neboj se.Já jsem se taky moc bála.Dost lidí mě odrazovalo, ale nic jiného mi nezbývalo.Byla ve mně malá dušička a bylo mi do breku.Nikdy jsem problémy ze zádama neměla a najednou bum bác...hrozilo mi ochrnutí.Po operaci jsem měla velkou radost, když jsem zjistila, že jsem v pořádku.Dneska chodím na procházky a vážím si každé milé drobnosti v životě.
A kde Tě budou operovat?Budu Ti držet palce a neboj...vše bude dobré.

Andrea (Út, 15. 12. 2009 - 20:12)

Ahoj našla jsem odvahu a podívala se na tyto stránky je mi do breku.4.1.nastupuji na operaci plotýnku mám nefunkční budou mi dávat náhradu tak nák mi to bylo vysvětleno.Hrozně se bojím.

JanaH (Po, 14. 12. 2009 - 19:12)

Zdravím ve spolek..
Koukám...Znovu, ještě k lázním. vůbec se mi tam nechtělo. Ošetřující doktorka z nemocnice mě tam posílala hned z nemocnice,ale já jsem věděla, že na to nemám. Právě jsem chodila o těch berlích, neuměla jsem si představit průběh různých procedur v tomto případě. Telefonovala jsem do různých lázní, ale i můj operující lékař pravil - ne dříve jak za půl roku. Tak se mi to i podařilo zrealizovat a musím říci, bylo to super. Lázně mi moc pomohly, nikterak jsem netrpěla, naopak. Holky, nebojte se!
P.S. Psala jsem, že jezdím na kole, ale já i běžkuji (opatrně), a už se těším, protože začíná padat sníh. Ať je vám jen lépe a pište!

Reklama

Přidat komentář