Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

Miss (Ne, 10. 2. 2008 - 21:02)

Jitka - civecie by nam urcite nezaskodilo hehe, to fakt mas napisane na karte? ja este nie, ja som iba panikarka zatial oficialne hehe

Jitka B. (Ne, 10. 2. 2008 - 21:02)

Hani - kdybych měla ve svém okolí někoho, kdo by mi každý den říkal, že hubnutí nepotřebuju, že jsem pěkná, taková jaká jsem, tak bych se na to vykašlala. Ale nikdo takový neexistuje a já se sebou nejsem spokojená.
Příští týden se snad přinutím aspoň k hodinovému cvičení každý den, když mám ty prázdniny.

Miss - já jsem na tom u doktorky stejně. Kromě toho, že si řeknu, jaká vyšetření bych chtěla, tak si hned stanovím diagnózu a už vím, jaké léky mi má předepsat. Naštěstí je chápavá.
Musí být, protože mám červěně na deskách karty napsáno - hypochondricko-depresivní syndrom!!!

Miss (Ne, 10. 2. 2008 - 20:02)

Hanka dakujem za drzanie palcov..budem neskutocne stastna ak to výjde..a hned sa dam na AD :) lebo teraz to nema zmysel pre mna :( najvacsia pricina je tu...Ty si ticho u dr? tak ja si vzdy pred tým hovorim co vsetko chcem povedat aby som nezabudla :)))

Hanka (Ne, 10. 2. 2008 - 20:02)

Miss a Jitko ,ještě hubnout,a Jitko ty taková krásná holka,sportuj a kašli na dramatickou dietu je to na nic,vem si každý den prostě alespon 3kostičky a to tě nezabije a ne to takhle utnout najednou,a vůbec ty dietu nepotřebuješ

Miss,,,,,,,,,já ti ten byt také moc přeju,no tak si alespon vyřídíš doktory bez malého,no já zase u doktora mlčím jako trdlo a nejsem schopná něco vysoukat

Martino,,,,,,,,ahooj

Miss (Ne, 10. 2. 2008 - 20:02)

Jitka B. - ahoj to poznááááááááááám tak isto drzim dietu a vecer slabost na omdletie a ked si dam hoci len jednumini kinder uz je mi lepsie...bude to skakajucou hladinou cukru v krvi raz mi bolo tak zle a namerali mi 3,2 hned mi kazali sa najest..tak isto to tazko zvladam :(( a potom si vycitam teraz som zožrala 3 pecene šišky ach jááááj al eje mi lepsie :))) neviem ako na to..nabuduce si daj musli tycinku, alebo jogurt to zvykne zabrat

Jitka B. (Ne, 10. 2. 2008 - 20:02)

Ahoj všem.
Dneska mi bylo taky nějak divně. Stále pokračuji v dietě a už jsem na sto procent přesvědčená o tom, že mám závislost na čokoládě. Neměla jsem čokoládu asi 5 dní. Dneska večer se mi udělalo mdlo, myslela jsem, že z hladu. Tak jsem si dala jablko. Bohužel mi nebylo líp. Tak jsem snědla celou tabulku Milky a už je mi super. Fyzicky je mi sice super, ale zase mám pocit selhání a výčitky svědomí.

Martin (Ne, 10. 2. 2008 - 20:02)

Dito,
Ty jsi v tom čtení jak můj muž, nevím, jak se mu podařilo loni přečíst až 26 knih:-) Jo, jo, debužírujeme si ... pizzu dělám také málo kdy. Teď jsme byly s kamarádkou u její ségry a ta nám nabídla koláč z piškotů, bílého jogurtu, navrchu zavařené ovoce a želé, mňam, bylo to málé sladké, tak to jsem si jeden kousek dala a pak dva kousky chlebíčku s pomazánkou z krabích prastů - také dobrá.
Snad ses do kavárny nehoupala a dobře se Ti šlo.

Všem příjemný večer a nástup nového týdne!

Teď začíná na ČT 1 třídílný film Vlna - o "cunami" ... a na nOvě X faktor - jedno nahraju, druhé zkouknu.

Lena (Ne, 10. 2. 2008 - 20:02)

Diky vsem, uz je to trochu lepsi, dorazila domu dcera tak jsem o neco klidnejsi, kdyby neco, ze tady nekdo je...ja ty stavy znam,ale vzdycky me to rozhodi

Miss (Ne, 10. 2. 2008 - 19:02)

Ahojky, tak sme bez Samuška normálne mi chýba, teraz sme ho odniesli k mame, babka ma dovolenku tak si ho chce uzit :))) do stredy si ho nechá ani za nami neplakal no hej, vsak babka dovolí vsetko :)))

Lenka - ahoj, podla mna by Ti tlakomer nejaký hrozostrasny tlak ani neukazal, mne je dnes ako Tebe dooost zle, tlakomer mame ok, ale naco si ho budem meriat, bud mi výjde ako vzdy nizzsi, alebo normalny tak naco..nestresuj sa, akuat mas pulz vyssi, neboj neumries :)

Bára - prajem príjemný pobyt a oddych :)

Hanka - tak to sme dve, ja sa chystam zajtra k Dr. malý je u mami, tak si mozem pobehat "resty" odnesiem spravu o krcoch jícnu co mi nasli som zvedava co na to Dr. asi nic..a chcem mu povedat a tých bolestiach pri srdci a unave, nech ma posle na ekg a spravi mi krvný rozbor, uz zas sa tam budem citit ako hypochonder, uz minule mi lekar povedal, to aj doma tak vela rozpravate? co na to Vas muz?:))))))) a ze vsetko mi vypise len nech uz som ticho, ze som desná zenska no strasne :)) a Ty ides koli comu? koli tomu, ze Ti je tiez blbo?

Martinka - dakujem k bytu...velmi dufam aj teraz sme sa tam stavili vecer pozriet nostalgicky, barák prazdny, nikto nesvietil a vraj 2 uz byt dostali...dufam, ze byt c. 22 bude nas :)

Dita - jééé beruska aj ja som bola na karnevale beruska ked som bola taka mala ako Julia, bola som raz beruska a raz doktorka mala som super kostym, pocuvatko na krku a kufrik plný "ozajstných" sračičiek :))) a chodili za mnou dietky ci ich nevysetrim :))) na tie fotky clovek tak raz pozera...

Lily - mas pravdu sex bude asi so vsetkými AD tlmeny co uz :( ja sa mam naprd, aspon ten sex je dobrý ked uz nic :)))))

Hanka (Ne, 10. 2. 2008 - 19:02)

Leno .........ano je špatný tlak ,šel prudce na horu,tak Leno bud v klidu,já si tlak měřím ,mám ho pořádně nízký,občas uf určitě ty stavy znáte

Nero.......máš pravdu je to přesně tak
Báro ,,,,,,,,at si v lázních odpočineš

Nera (Ne, 10. 2. 2008 - 19:02)

Ahoj Leno,..hlavně klídek, zkus se prodýchat...nádech, zdaržení dechu a výdech..počítej u toho do 5 u každé fáze. A hlavně kašli na tlakoměr.....běž honem něco dělat u čeho se zabavíš!!!!
Na terapii mi výslovně můj lékař zakázal měřit si tlak a tep....na kontrolu jdu za měsíc a do té doby, ho smím použít jen jednout a vědomě se zaměřovat celý den na to bušení, měřit pořád a zjistím prý, že si to zhoršuju právě posychikou a jak jsem na to zaměřená. Je pravda, že 2 dny jsem si ho neměřila a je mi hned líp....sice občas to pocítím, ale oproti dřívějšku jen krátce a míň.

Lena (Ne, 10. 2. 2008 - 18:02)

Ahoj vsem, nevim jestli je dnes nejaky spatny tlak, ale ja se motam to neni mozny.v tlakomeru dosly baterky,tak jsem z toho nervozni, ze si nemuzu tlak premerit, srdce leti jako o zavod,klepu se ,proste des...navic jsem sama doma,kdo me zachrani???

Pajka (Ne, 10. 2. 2008 - 18:02)

Baruš, krásný pobyt v lázních !!! Pozdravuj :-) a užij si jich v klidu a pohodě.

Ostatním krásný zbytek víkendu.

Dášenda (Ne, 10. 2. 2008 - 17:02)

Ahoj holky,

BÁRO , užij si lázně!!Kočička to vydrží i když asi bude smutnit

MARTI , to máš fajn , když muž občas uvaří , to můj na to bohužel nemá čas , tak kuchyně je jen na mě , ale mě to nevadí vařím ráda i ráda experimentuji :o))
Když jsme u toho jídla , tak jsem vypozorovala , že víc než držet dost střídmou stravu , mi vyhovuje , jíst sice střídměji , ne zas až tak moc , ale o to více sportu, fakt to funguje , cvičím či běhám skoro každý den a fakt to nese své výsledky , postava se zpevňuje a jakoby stahuje, hodně se mi zpevnily nohy a zadek , dost posiluju.Tak je mi fajn , udržuje mě to i v dobré náladě.

DITUŠ , tak vidíš , že kostýmek padne a upadlo tykadlo ?no to je fakt , že to šijí horkou jehlou a za docela nehorázný peníze

LILY , ještě jsi asi v rachotě , tak už ti brzy skončí víkendová směna.Hlavní je , že v práci přijdeš na jiný myšlenky, to je důležitý

pa mějte se

Hanka (Ne, 10. 2. 2008 - 17:02)

Ahoj všem,neděle trochu ve vaření,a tento týden mě čeká opět krev,interna,odložený psychiatr a jak to tak vypadá holky zubař.A to značí zub ven,nesnáším tu injekci.Raději 3 porody než 1 zub,vždy smlouvám,že chci bez injekce ,ale neprochází to,prý bych proletěla oknem bolestí.Ale já si myslím,že ne.

Jinak holky mě to prudké zvýšení tlaku nedělá dobře ,jsem jako namazaná,tedy neznám to namazání.
Lily ahooj

Nera (Ne, 10. 2. 2008 - 17:02)

Ahojky, jak se vede? SLuníčko nás povzbuzuje k optimismu....Včera jsem se odmlčela, byla jsem celý den pryč a přijela až v noci a to jsem byla tak utahaná, že jsem spala i bez prášků....Dnešek byl taky fajn, i když občas zazlobí bušení...ale snažím se to nevnímat a něco dělat. Odpolko jsem si dala kafíčko, tak snad usnu...(dělalo mi to dřív problém, po odpoledním a večerním kafíčku spát).Terapie byla fajn, dohodli jsme se na postupu, že teď měsíc uvidím, mám nějaké úkoly....za měsíc to probereme a podle toho nasadíme AD. Tak jsem zvědavá, jak to zvládnu. Mějte se krásně, mám tu plno práce, ale ještě se ozvu :-)

Dituša (Ne, 10. 2. 2008 - 16:02)

OLI-??Na západní frontě klíííd?? Pohoda?VZpomněla jsem na tebe,jak chodíš lesíkem vaším krásným a nebojíš se vlka nic.Trefila jsem se?Jestli bylo všude dnes slunečno,tak to se zvedla nejedna nálada...či něco jinýho:-).
Oli,budeš tu asi až zítra kol sedmé h.ranní,tak zdravím a přeju klidný pondělí po jistě akčním víkendu.

Dituša (Ne, 10. 2. 2008 - 16:02)

Lily:-)))tady máš ještě kousek bábovečky zbyl.

Dituša (Ne, 10. 2. 2008 - 16:02)

Marti,taky si žerete:-)),promin výraz,jistě chápeš,jak ho míním.Pizzu dělám málokdy,dřív častěji,na ni musí být prostě chut.Dávám bud šunka-olivy, samozřejmě na protlakový základ s oreganem,těsto není z prášku,nahoru sýr.Nebo někdy tunáka,ale tu moc nemusím.Někdy žampiony čerstvý či nakládaný,dobrý je i poličan a sýr.Nezkoušela jsem ještě nikdy čistě sýrovou.Ale dvakrát jsem ji měla kupovanou.Oči budou asi pořád od nějakýho bacilu,ráno nejvíc,to mě i štípe nosohltan,kasika no.To zahlenění se přes den náhodně vyskytne pořád i u malé,u mě.
Tak jsem skončila v časáku na str.3,nedočetla skoro nic,odpadla.Já prostě nemůžu číst odjakživa ,přepadne mě spavá...Ted si odvedla ta sestřenka moje holky s jejím 10letým synem a za hodku máme sraz u parku a asi sednem do kafírny.Ha,bacha,musím sama bez kočáru dojít až tam:-))))))))).Snad se nebudu agorafobicky kolíbat jak husa v hejnu.Je tu zima veliká.A bude pěkný západ slunce,řekla bych.
Jdu dověšet prádlo.uáá--uááá

Edušo,stále 2 v 1 ?

Lily (Ne, 10. 2. 2008 - 15:02)

text

Reklama

Přidat komentář