Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

momo (So, 20. 12. 2008 - 21:12)

Ahojte,
ja som na tento vas chat natrafila nahodou. Nemam panicku poruchu, ale vas chat je zaujimavy, a preto si vas raz za cas vyhladam. Mam to v podstate ako oddychove citanie, dufam ze mi to nemate za zle.
Teraz chcem reagovat na Ditu, lebo mi je jej luto, ze je v takej blbej situacii.
Ditka, viem ze ti ziadne rady, ani najlepsie mienene, nemozu konkretne pomoct.
Ver, ze nie si jedina, prva ani posledna, v takejto situacii.
Z toho, co pises, som si utvorila obraz o tvojom "manzelovi."
On sa ma velmi dobre. Nema na krku dve deti ani panicku poruchu. On si lieta po svete volne ako vtacik, komuze je lepsie. No a z tej dobroty ho teraz napadlo, ze uz ta viac nema rad, ze sa uz musi s tebou rozist.
Za vsetko, Ditka, hovori jeho vztah k malym dcerkam. Kazdy NORMALMY otec pocituje potrebu byt so svojimi detmi, travit s nimi cas, venovat sa im, pretoze je to jeho povinnost, ale proste hlavne preto, lebo ich ma rad, lebo je ich otec.
Tvojmu manzelovi je to uplne fuk, ze ho doma cakaju dve male dcerky, ze ho potrebuju ako otca, ze potrebuju aby ich ucil, aby sa s nimi hral. On sa stara jedine o seba.
Mne by uz tento jediny dovod stacil, aby som tymto clovekom pohrdala.
A on sa ti vyhraza, ze ta vyhodi z bytu? To akoze aj s detmi? Ditka, tvoj manzel je egoista, a vzdy ho bude zaujimat jediny ludsky osud- a to jeho vlastny. Vsetci ostatni, vratane deti, mu mozu byt ukradnuti.
Teraz pises, ze ho mas stale rada, ale myslim ze z teba hovori hlavne zufalstvo, aj urazena hrdost. Urcite boli naznaky aj predtym, aky manzel v skutocnosti je, aku ma povahu.
To to musel rozbalit teraz pred Vianocami? Uz len z ohladu na deti mohol pockat po Vianociach.
Ja suhlasim s Evou krk.(myslim ze ona to pisala), ze sa ti ulavi, ale postupne, ked uz toho cloveka nebudes mat na ociach.
Mas v podstate stastie, ze mas dcerky, pretoze dievcata nepotrebuju k vychove muzsky vzor, staci im matka.
Julky mi je teraz luto, lebo ona uz velmi dobre vie, o co ide, najma ked videla svojho otca na ulici s cudzou zenskou, musela z toho mat riadny chaos. A toto napriklad tvojho takzvaneho manzela vobec nemrzi, ze takto ublizuje svojmu dietatu?
Ale neboj sa, deti maju pruznu povahu, Julka sa z toho dostane, ale aj pre nu bude najlepsie, ak sa situacia cim skor vyriesi, aby jej bolo jasne, ze tatka uz jednoducho s nami nebyva a hotovo.
Deti ale potrebuju teba v prvom rade, silnu a milujucu matku, lebo ak budes ty v pohode, tak budu aj ony.
Inak zrejme vies, ze v pripade rozvodu sa vsetok majetok, ktory ste si nadobudli v priebehu manzelstva, teda aj manzelova firma, deli na polovicu.
Dita, nenechaj sa uz deptat, zmier sa so situaciou, vykasli sa nanho. Pozeraj sa uz dopredu a rozmyslaj, ako co najviac, hlavne ekonomicky, vytazis pre seba, lebo ty a
deti to budete potrebovat.
Prajem ti vela sil.

Nela (So, 20. 12. 2008 - 20:12)

Evi jak je po koupeli?Dobře co?
Dopoledne máme vánočku,co upeču den předtím a zlaté prasátko nikde:-))
Svíčkovou budu dělat asi 25.

evakrk (So, 20. 12. 2008 - 20:12)

Dášendo, to víš , že pamatuju. Jen jsem si myslela, že to bylo už předloni.
U nás v poledne brambory na loupačku a večer klasika. Salát, smažený kapr, řízek z krkovičky, klobása. Od každýho kousek.
25. jsem dělávala svíčkovou, ale letos budem jen dva, takže asi budem čučet na pohádky a dojídat zbytky. Hrozně se těším an chlebíčky, ty já miluju.

Mirďas (So, 20. 12. 2008 - 19:12)

Zdravím. Pokud někdo máte zájem o Milgamma N, tobolky, tak písněte. Mám možnost od známé je mít za poloviční cenu, jelikož ji to lékařka zakázala, nesmí takové vitamíny kombinovat s léky, které právě užívá.

Dášenda (So, 20. 12. 2008 - 19:12)

NEJSEM VEELÁ ,ALE SAMO ŽE VESELÁ :))

Dášenda (So, 20. 12. 2008 - 19:12)

Tak to já budu zde asi jediná,kdo nenadává na chlapy:))můj muž je po všech stránkách super,ani jsem si nemyslela ,že takoví existujou:))no malá vadička by se ale pece jenom našla:))je tak trochu bordelář...měli by jste vidět jeho pracovnu,no má všude rozebraný PCa součástky do nich,moc tam raději nechodím,Dituš jsem napsala meila,však ona to překoná,je silná osobnost a posílí ji to ,znám z vlastní zkušenosti.

Jinak já na vánoce nejsem nikdy smutná,ale radostná a veelá,ostatně já jsem veelá koro pořád,vždycky jem byla optimista pro mnoho škarohlídů až hoodně nechutnej:))ale věřte ,že optimistům se žije líp,ve všem se snažim najít pro sebe něco aspoňmalinko pozitivního.

Letos se moc těším na štědrý den taky proto,že zde dcer starší s přítelem budou u nás i na večeři vždycky chodili až na nadělování,aby viděli malou.
EVI KRK,vzpomínáš na loňský št.večer jak jsem je nechala stát před domem ,jelikož se nemí vstávat od šť.večeře?:))asi mi to zase letos předhodí:))

A naše tradice vánoční,ježíšek přinese Aničce stromeček na štědrý den ráno,ona vstane běží do obýváku a je nadšená.

Dopoledne jdeme na vycházku,pak připrasvuji večeři,knedlíčkovou polévku,krůtí řízky a salát s jablíčkem a jogurtem,taky máme pravé it.tiramisu,to má ráda celá moje rodina,no a pak už po véče zvoní v patře kde máme obývák zvoneek a malá s tatinkem sestrou a jejím přítelem e ženou po schodišti ke stromečku a už lítají od Aničky jen papíry a brzy mezi nima není ani vidět:))

KRÁSNÝ VEČER VŠEM!!

Nela (So, 20. 12. 2008 - 18:12)

Jo a asi dva roky nutím dceru házet střevíc,jestli už konečně půjde z domu:-))

Nela (So, 20. 12. 2008 - 18:12)

My máme řízky kuřecí i kapří,salát,hrachovku s houstičkou a těch řízků asi 20ks.Nikdo nesmí vstanout od stolu dokud se nedojí a svítí svíčka a baští se.Pak hrrr pod stomek a po dárečkách zase řízky a salát a druhý den bolabřuch a 3kg navíc:-))))

zuzka (So, 20. 12. 2008 - 17:12)

Já se taky těším. Máte nějaký speciální rituály nebo jídlo? My máme vždy k večeři houbovou polívku, kapra jen starší syn, my ostatní řízky.

Nela (So, 20. 12. 2008 - 17:12)

Před chvílí jsem se dozvěděla,že nám umřel včera soused.Bylo mu už 87,ale byl to takový tvrdý valach a plný elánu a my ani nevěděli,že po 5letech se mu zase ozvala rakovina a umíral ve strašných bolestech.To je život:-((

Souhlasím s Alešem a změníme téma!!!

Jinak já svého muže taky mám ráda a on mě taky.Když jsem se tady potácela a omdlívala měl o mě strach-právě mi došlo,jestli neměl strach,že by musel chodit na poštu a sám do obchodu na denodenní nákup:-))))))))))))))))Ale my se máme opravdu rádi a respektujeme se i se svými chybami.

Nové téma-jak se těšíte na saláto-řízkové orgie???Já moc:-))

zuzka (So, 20. 12. 2008 - 17:12)

No já jsem umyla aspoň pořádně koupelnu, Fanda teď heká ať mu jdu pomoct s tím cukrovím, to jsem přesně tušila, že ho to přestane bavit. Já jsem taky ráda, že svého nedokonalého muže mám, sama jsem taky nedokonalá, takže svůj k svému...
To je typické pro všechny chlapy, že odejdou,ale chtějí se domů vracet, kdykoliv se jim namane...DITO, já bych mu řekla, že když on si myslí, že k tobě bude chodit, jak do chvívku, že ty budeš taky tak chodit k němu do toho privátu, kdy se ti zlíbí. Ono ze začátku ti to ani nebude vadit, naopak budeš ráda, že přijde, protože ti to bude dávat naději, že se třeba vrátí, ale po nějaké době tě to začne pěkně srát.To by mě fakt zajímalo, co on vyčítá tobě - to ten můj, mě vyčítal, že jsem mu nevařila KNEDLÍKY S HOUSKOU - rozumějte houskové knedlíky, omílal to jak gramofon - dodnes na to všichni vzpomínáme a bavíme se tím, že to je opravdu pádnej důvod k rozvodu))))))))))))))

Lucipera (So, 20. 12. 2008 - 17:12)

No huráá Evinko,nejsem blbá jenom já...ta naše jedničkářka z Vinohrad si určitě kvůli špendlíkům tukala na čelo...,tak dík,žes mě v tom nenechala
už mám kvůli tobě úklidovej komplex..ty jsi tak činnorodá,že jdu taky něco umejt..ach jo

Aleš (So, 20. 12. 2008 - 17:12)

Jitko, vidíš, taky máš nějaké chybičky, jako každý člověk, bez ohledu na pohlaví. Já třeba nevěřím, že WC, po tvé vykonané potřenbě voní po fialkách:-)

Nemáte tam nějaké lehčí téma...

evakrk (So, 20. 12. 2008 - 17:12)

Nelo, já ještě stihla dvě návštěvy, kafe, sklínku porskýho a štrůdlík.
Teď si nakapu antistresový olejíček do vany,vezmu si k tomu nanuka, přečtu si jak budem platit nemocenskou, naseru se a vylezu.

Lucipera (So, 20. 12. 2008 - 17:12)

Jitule většina nás ženských nadáváme na chlapy asi jako oni na nás ale stejně s nima z různých důvodů žijeme...občas jsou k něčemu použitelní..:-)a občas je s nima fakt dobře ...
a máš pravdu,tobě zřejmě nemá cenu je vnucovat...jde jen o to abys byla doopravdy štastná ve svém solo životě a necítila,že ti něco chybí a do smrti nehledala..

Aleši,Dituša určitě není světice.. je to normální ženská ale je jasné,že její manžel si udělal ze svých dětí rukojmí,žije si po svém ale od Dituši očekává vzorné chování a péči o holky..ostatně ví,že jí nic jiného nezbývá (finance,byt atd.)
z toho je mi zle a tobě?

evakrk (So, 20. 12. 2008 - 17:12)

Hotovo i vana umytá.
Jituš, prkýnko nezvedá, hulí, chrápe, smrděj mu nohy, ale já bych ho nedala, protože mě miluje. Držel mě za ruku, když jsem se probírala z narkozy, pozná na mě, když mě něco trápí, stačí se podívat a oba víme, na co ten druhý myslí. Taky mě občas sere, jako každej chlap, ale já taky nejsem bez chyby a jsem vděčná, že jsem ho potkala.
Dito, jestli to dojde až tak daleko, že se opravdu odstěhuje, nedopusť, aby si chodil k vám jak do sokola. To se pak zblázníš.
Jo jo, Luci máš pravdu, ale zas jsem veselejší, protože ta moje holka chlupatá se nezhoršuje a to je dobře. Pajko, slyšíš, není hůř.
Zuzko, já fakt myslela, žes mu jako napíchala špendlíky do trenclí a on je nosil.Bylo mě to divný, že by nic neříkal.
Aleši, jasně, že nikdo není bez chyby. Ale nás asi jako mámy nejvíc bolí, že jsme to prožili a hlavně před vánoci.

Jitka B. (So, 20. 12. 2008 - 17:12)

Aleši - tak jinak. Až bude dítě nesnesitelné, tak ho dám k tatínkovi (tobě) a pořídím si další mimi. Co ty na to?

Nelo - nevěřím si ani trochu. Nesnáším trapasy, pocit studu, svoji nesmělost, červenání, nezkušenost, ...
To bych na schůzkách zažívala často, tak se mi do toho nechce.

Aleš (So, 20. 12. 2008 - 17:12)

Jitko, ale to se tam už nevejdou, na větší děti jsou děcáky:-)

Jitka B. (So, 20. 12. 2008 - 17:12)

Aleši - já miluju jen děti. Proto mám svůj plán. Jestli jednou budu mít děti, tak si je nechám tak do 8 let, a pak je odložím do baby boxu:-))

Nela (So, 20. 12. 2008 - 17:12)

Ve 14.54.psala Evča,že přetře strop a za chvilku je tu a nic!!!Asi už maluje u těch sousedů.
Aleši a Jituš,vy si moc nevěříte co??Ale každý máme něco:-(((

Reklama

Přidat komentář