Reklama

Jak udělat holku

kristýnka (Út, 12. 1. 2010 - 20:01)

Marti, a u ostatních kluků to šlo i vaginálně?

Marta (Út, 12. 1. 2010 - 19:01)

potřebuju radu, chodim s jedním klukem uz rok a samosebou, ze spolu spime. Jenže já se s ním jěště nikdy neudělala při sexu. orálně a prsty mě udělá dycky ale při sexu ne. mužete mi někdo poradit?

Chulieta (Pá, 22. 3. 2013 - 09:03)

Podle mě je 80% o tý holce, jestli se udělá nebo a zbytek je na chlapovi... ženská prostě musí za prvý umět udělat sama sebe, během milování s partnerem se umět uvolnit, vůbec nemyslet na nic a ve fázi, kdy je to strašně moc příjemný - doslova vypnout, povolit celý tělo a nechat se unášet a orgasmus přijde ani neví jak... hlavně se to fakt musí naučit sama s vibrátorem, pohrát si, zkoušet a až přijde na to, jak dosáhnout vaginálního orgasmu, tak toho pak snáz dosáhne i s partnerem. Mluvím z vlastní zkušenosti a přijde mi to logický... 5let s přítelem - nikdy žádnej vaginální orgasmus... sama sebe jsem vždy uspokojovala jen klitorárně... jednoho dne jsem si řekla, že to neni možný a hodinku věnovala sama sobě... první jsem si hrála s klitorisem abych se navnadila a pak už to jelo.. no a od tý doby, co jsem se sama udělala viginálně, tak od tý doby dosahuju vag. orgasmu s přítelem téměř pokaždý. A nejradši to mám kombinovaně, když se milujem a přitom mi přítel dráždí poštěváček a já jsem na něm.. to je orgasmus pak jedna báseň a hned na to druhej a třetí... a jsem v sedmém nebi. :-D

LVR (Pá, 22. 3. 2013 - 08:03)

Dobrý den ,mam problém mam...Určitě ju lízej a hlavně pomalu...moje má taky problémy se udělat při klasickým sexu jde to ale musí používat vybrační vajíčko...chce to lízat moje dostane orgasmus jen klitorální, takže lízání se jí líbí moc...klasický sex se jí taky líbí ale musí si pomáhat vybračním udělátkem na klitoris pak se taky udělá...jo a libí se jí když přirážím pomale(dovnitř pomalu a i vytahovat pomalu)

Dominik (Ne, 24. 2. 2013 - 01:02)

Dobrý den ,mam problém mam holku a dělali jsme to už mnohokrát ale ta holka se neudělala tak mi prosím vás někdo poradte jak mam začít předehru atd.. prostě jak zařídím aby se holka udělala.Díky prosím odpověd co nejrychleji =D

p.jojo (So, 23. 2. 2013 - 12:02)

:D :D :D dlouho sem se takhle...Ale no tak :-) popisuje klasicke nejiste zacatky kazdeho z nas

Suchos (So, 23. 2. 2013 - 10:02)

Já jsem se svou první...:D :D :D dlouho sem se takhle nezasmal ....

Milan (Po, 4. 2. 2013 - 19:02)

Každou trochu jinak :D

Fanda (Po, 4. 2. 2013 - 18:02)

Já jsem se svou první holkou dlouho chodil než jsem jí prvně políbil.Pak už jsme začali s různými intimnostmi, například jsem jí svlíknul podprsenku a šahal jí na kozy, pak jsem jí líbal a cucal bradavky. Přemlouval jsem jí, abychom si už konečně zasouložili, ale ona pořád nechtěla. až jednou jsem byl na návštěvě u nich a její rodiče odešli do divadla. Leželi jsme na gauči a líbali se. Svlíknul jsem jí a když jsem jí hodně zlíbal pusu a kozy šáhnul jsem jí mezi nohy bna kundu. Trochu se odtáhla, ale pak mi to dovolila a já jsem jí strčil ruku pod kalhotky a prstem jsem jí dráždil poštěváček.Asi byl už hodně vzrušená, protože jsem cítil jak jí má mokrou.Tak jem jí začal kalhotky stahovat, což se trochu bránila, ale mě se to povedlo a viděl jsem prvně její hodně chlupatou píču. Ona utekla a za chvíli přinesla starý ručník dala ho na gauč a řekla : Tak mi to udělej!!! Lehnul jsem si na ní a snažil se jí strčit čuráka do kundy.Pořádně mi stál, ale ne a né se trefit do díry.Pak jsem jí zašeptal : Vem si ho do ruky a strč si ho tam! Ona mi vzala čuráka do ruky a roztáhla si s ním laple a nasadila si ho na kraj píči a já jsem zatlačil a cítil jsem jak do ní vnikám a ona vykřikla auauau a já jsem jí ho vrazil do kundy až po koule.Zasténala asi bolestí, ale já jsem začal mrdat a mrdal jsem jí a přitom líbal a tahal jí za kozy. Za chvíli jsem cítil, že už jí to tak asi nebolí a řek jsem jí : Přirážej ! Ona začala hejbat prdelí a mrdat proti mému čúru a za chvíli jsem cítil jak to na mě leze a najednou jsem čuráka vytáhnul z kundy a stříkal jí mrdku na břicho a na kundu.

martin (Po, 28. 1. 2013 - 21:01)

jirko souhlasím stebou... moje partnerka taky na to vůbec není... moje partnerka není nic moc na orálek a ani na prštění ale jelikož jsem začátečník tak musím ještě skoušet jiný praktiky jak jí udělat jinak než sexem :)

Pí_ČO (Po, 28. 1. 2013 - 05:01)

Ale boze uz zase ...
To ze...Hlavně se pochlubit.. Rada žádná jen teorie:) To že neumíš potěšit ženu je hlavně tvůj boj a když nahřeješ někoho tak jen smíchem:)

Alexa (Ne, 27. 1. 2013 - 12:01)

Podívej se na toto video: je to návod jak ji udělat: http://jenporno.cz/ashley-bulgari-si-zajde-na-masaz/

p.jojo (Ne, 13. 1. 2013 - 11:01)

si to nemyslím a už vůbec...V tomhle se ho musim zastat ...
90% je docela dobry odhad.
Bavil jsem se o tom s byvalkama i kamaradkama.
Tech 90% samozrejme delaly i predehru nebo se snazily oddalit ejakulaci ale byl to jen druhorady cil.

Já, (Čt, 10. 1. 2013 - 17:01)

Je pravda, že jsou...si to nemyslím a už vůbec ne,jak tu píšeš,že z 90 procent koukají na sebe,pro většinu mužů je to důležité,aby právě uspokojili partnerku.

p.jojo (Čt, 10. 1. 2013 - 17:01)

Je pravda, že jsou...Ale boze uz zase ...
To ze jsi nazazil na par ograzmickych nebo dobrych herecek neznamena ze to ma tak kazda.
Mam hyperorgazmickou kamaradku ktera se me bezne udela driv nez ja tak ze malem odpadne ale ja na tom nemam skoro zadny podil zvladl by to kazdy chlap ktery udrzi erekci par minut v "pohybu" a je pro ni pritazlivy.
A na tyhle zeny maji nekteri chlapy "cuch" a lehce pak nabudou dojmu ze jsou "kanci".
Jenze je to iluze.
Neorgazmicke a nevzrusive zeny existuji.
Dokonce mam kamaradku ktera zna jen slaby orgazmus ale sexualni vzruseni nezna natoz nadrzenost na sex.
Docela se tesim az narazis na zenskou u ktere pohoris docela bych chtel videt tve reakce.

óóh (Čt, 10. 1. 2013 - 16:01)

nyní k nám promluvil pánbůh.

!!! (Čt, 10. 1. 2013 - 10:01)

Je pravda, že jsou většinou muži ničemní a z 90% koukají jenom na sebe už aby se vycákali a víc je nezajímá! Ale udělat holku tak aby chytla šňůru aspoň třikrát za sebou tak to už chce trochu umění, ale můžu prohlásit, že to dokáže každá! Bez rozdílu! Neexistují anorgastické ženy ! Každá se nechá udělat.Jenom musíte zjistit jak.Každá je tak trochu jiná a potřebuje jiný přístup.Každá není,, hup na krávu a už je tele"!

Milan (St, 9. 1. 2013 - 18:01)

V pohodě já se neudělám s...A komunikujete spolu?

Lusia (St, 9. 1. 2013 - 17:01)

V pohodě já se neudělám s...A už si se při tom udělala ? A jestli ano, tak už se udělaš po každé a po kratší době ?

carlos (Po, 7. 1. 2013 - 15:01)

Dovolím si tady prezentovat jednu zajímavou teorii. Za problémem absence orgasmu při sexu s chlapem je možná kromě jiného i přílišná miniaturnost kitorisu. Zní to šíleně, ale je to tak. Pokud by byl klitoris větší, alepoň jako polovina penisu, daleké lépe by se chlapům dráždil, nemuseli by ho "hledat" atd.

Reklama

Přidat komentář