Reklama

Mimozemský život

Taky se nemohu (St, 16. 9. 2009 - 20:09)

Pomocí virgule vyrobené ze supermagnetického alumínia jsem detekovala chaotický pohyb impaktu 147P/Kushida-Muramatsu. To vždy předznamenává intergalaktické emisní průsaky psychoenergetických polí a to ve všech rozměrech !!! mnohdy doprovázené i se zpětnou evolucí!!! (biologická regrese humanoidů na zvířecí formy např. vlkodlaka a zpět). Zejména pak v časných ranních hodinách. Je třeba se co nejrychleji připravit. Tyto průsaky umožňují mimozemským masturbátorům zneužívání nedostatečně připravené a nechráněné obyvatele sluneční soustavy. Současně si je třeba uvědomit, že devátý a dvanáctý rozměr funguje jako kvantový zesilovač. To co je v devátém rozměru velmi malé se může interdimenzionálním posuvem zvětšit až s druhou mocninou Pí!!! Všichni to jistě znáte, Planckova konstanta. Ach můj Bože.

S ohledem na fázový posuv časoprostoru si musím pospíšit, mohou tu být každou chvíli. Už mám polní telefon, připojila jsem dráty na kolíky, abych ověřila funkci střídavých baterií. Musím točit kličkou, hodně. Cítím extrémně silné pole, sotva stojím, třesou se mi nohy. Při točení kličkou běhají přes televizi čárky, myslím, že to celé pracuje jako kvantová superrušička, moje biopole je takto nedetekovatelné. Od točení mně bolí ruce, sotva stojím na nohou, ale cítím se tak chráněná!!! Musím jít do parku vyzkoušet nový ochranný štít, myslím, že alobal ani uzemnění již nebude potřeba.

Návštěvník (St, 16. 9. 2009 - 06:09)

Ufon byla (nebo možná ještě je) jakási telefonní společnost.

Mína (Út, 15. 9. 2009 - 22:09)

Kde se dá potkat ufon?

tsowang (Út, 15. 9. 2009 - 18:09)

Hej ty wog, nepřeskočilo ti s...a komu co vadí, že jsem přilítl z jiný planety! Copak nemůžu v klidu na návštěvu???

Taky se nemohu (Út, 15. 9. 2009 - 18:09)

No je to napsáno moc hezky, ale je obtížné spolupracovat, jak píšeš, s vesmírnými identitami, když já si myslím, že se jedná pouze o sexuální energetické emise mimozemských masturbátorů/masturbátorek, transportované v šestém a osmém rozměru. Typickým příkladem jsou poluce u mužů. V noci se mu zdá, že souloží a ráno má naškrobené kalhoty od pyžama. Ale neuvědomují si, že byli normálně zneužiti, ale od šestého rozměru výše lze transportovat pouze záření, nikoli hmotné částice, čili sperma, to jim prostě zůstane v kalhotách. Samozřejmě nelze toto zneužití žalovat, jelikož náš právní systém nezná pohlavní zneužití mimozemšťany. Ne proto, že by k němu nedocházelo, ale proto, že by to bylo otevřené přiznání existence mimozemských identit a to v zájmu utajení žádná vláda nepovolí.

Neviditelné kolegium už existuje, ale teprve na takovýchto diskusích si teprve uvědomujeme jeho existenci. To že jsme si dosud nevyměňovali svoje poznatky a zkušenosti ještě neznamená, že neexistujeme a nemáme společné problémy.

Co se týká mého problému, několikrát mimozemšťany zneužitý znalec mi poradil použít místo baterie polní telefon. Prý funguje úplně stejně, jen se musí točit kličkou, to nevadí, hlavně že budu ještě lépe chráněná. Už mi ho shání. Jsem velmi pozitivně naladěna, musím si dát pozor, aby to mimozemšťan nezjistil, mohl by toho zneužít. Pozitivní naladění silně vyzařuje, musím se několikrát zbičovat, sníst pět citronů a dát si na hlavu kyblík, pak to přejde, mám to ověřeno.

Viktor (Út, 15. 9. 2009 - 02:09)

Jsem si jisty ze ve vesmiru samy nejsme, nedokazu rict proc, proste to tak citim. A to jestli nas navstevuji, to tezko rict. Mozny by to mozna bylo, ale osobne jsem nemel jeste tu moznost nejakyho toho navstevnika videti a nebo ho vidam kazdy den ale nevim o tom.

Viktor (Út, 15. 9. 2009 - 02:09)

Je to děsný, zákeřně se...Dobry, hezky. Po dlouhe dobe jsem se dakazal uprimne zasmat.

Nemohu se podep (Út, 15. 9. 2009 - 00:09)

Taky se nemohu podepsat-obdivuji tě!
Jsi skvělá konspirátorka a narušitelka mimozemsko-vesmírných energetických identit!Nechceš-li,dělej vše,abys nepodlehla,ovšem,nejsem si jistá,jestli neděláš chybu.
Navrhuji založit Neviditelné Kolegium,co ty na to?
Mohli bychom se doplňovat.
Byť já postupuji opačně,podléhám a tím pronikám do kosktrukčních prvků toho,co my,Pozemci,nazýváme myslící soustavou,již jsem zplodila několik vesmírně-pozemských entit složených z nesčetných genetických struktur Původců,je mým řízeným procesem a volbou jaký základní stavební prvek tzv.rodový gen zvolím v součinnosti s jinými kdysi dominantně rodovými,jdoucími neskutečné měrné jednotky čehosi co nazýváme časem,Původců do prvopůvodu jejich Původců.
Je to fuška,namísit správná kvanta z toho,toho,toho...,celých mých deset dimenzionálních realit se tímto výzkumným úkolem zaobírá.
Náš stromovkový Mimozemšťan opět zmiiizel,definitivně,obávám se,jeho rodový a ostatní přimísený genetický základ stálých zániků a prvopočátků prostoru mě velmi rozbujel,vymyslela jsem vhodná spojení sektorálních identit,přes jeho hrůznost schopností,kterými mne ohrožoval,mne jeho děsivá směsice existencí natolik fascinovala ,ruku v ruce s přijatým exotickým vzhledem,že jsem byla pořád mokrá,zajedu do Znojma,již jsem se rozhodla.
Buď zdráva a kolíkuj!Bezbolestně a velmi lstivě!

jojo (Po, 14. 9. 2009 - 21:09)

dnes to mají ženy těžké

Taky se nemohu (Po, 14. 9. 2009 - 19:09)

Dnes jsem si koupila ty kolíky, největší jaké měli. Prodavačka mi také potvrdila, že je to velmi účinná ochrana před zneužitím. Nedaly se zavést, musela jsem použít anestetickou mast, povedlo se, cítím se velmi chráněná. Znalec přes UFO mi poradil do obou připojit elektrický proud, to může při kontaktu zkratem zničit senzory robota. Dobrý nápad. Šla jsem do Elektry koupit baterie na střídavý proud. Tvrdili, že je nemají, ale myslím, že mi je nechtějí prodat, střídavý proud kope. Proto je také potřebuji. Nevadí, poradím si.

Taky se nemohu (Ne, 13. 9. 2009 - 19:09)

Je to děsný, zákeřně se přizpůsobil. Celý týden, když ráno chodím přes park, natírám se rybím tukem, ve kterém mám naložené olomoucké syrečky a česnek, samozřejmě nezapomínám na alobal a uzemnění. Ten pach je strašný, stínění funguje, tři dny jsem si ho držela od těla. Čtvrtý den na mně poslal robota, na pach nereaguje. Bylo to hrozné, využil mého naolejování, několikrát. Teď si dávám heřmánkové sedací koupele. Nezbytně si budu muset zajít koupit takové ty zátky, co se prodávají v sexshopu. Byla jsem za známým odborníkem na mimozemšťany, byl již několikrát unesen a z těch strašných pokusů duševně ochořel. Poradil mi paralyzovat robota. Vyvinul generátor tmy, ve které mohu zmizet. Funguje to jednoduše, dal do baterky obráceně baterie a ta teď místo světla svítí tmu. Odmítli mu to patentovat, ignoranti. Musím se připravit na zítra, nevím jak to zvládnu, po posledním napadení nemůžu chodit.

Nemohu se podep (Ne, 13. 9. 2009 - 15:09)

On tam zase byl!
Hrůza!Děs!
Je tak neskutečně vzrušující!
Hrůza!Děs!
Chtěla bych ho osouložit,to by stačilo!
Bohužel!Nemá zájem o sblížení!
Asi cítí,že se sbližuji s jiným!
Jak pokračuje mise ve Znojmě?

Nemohu se podep (So, 12. 9. 2009 - 02:09)

Hrozně se mi po něm stýská!
My,ženy,máme Mimozemšťany rády,asi se pojedu porozhlédnout po Znojmě,mne nevysávají,v tomto jsem stejně silná jako oni,proto jsem neutralizovala tu neskutečnou agresi onoho Mimozemšťana z naší Stromovky,vyzařoval neskutečná kvanta nepozemské energie,jsem jí na nějaký čas nasycena,ale jíst se musí pravidelně!
Nějaká další hlášení?

Nemohu se podep (Pá, 11. 9. 2009 - 00:09)

Tak ve Stromovce je klid!
Mimozemšťan odletěl,nebo se přesunul jinam,bez něho to není ono,přesunuji se také!
Adios,Pozemšťané!

Taky se nemohu (Út, 8. 9. 2009 - 17:09)

Vůbec tomu nerozumíš. Neumíš komunikovat pomocí vícerozměrných myšlenek. Lázně jsou na náměstí Svobody. Tenhle mimozemšťan je něco jako vetřelec myšlenek. Je sám a je nebezpečný, dokáže se naladit na naše mozkové vlny a měnit naše chování i biopole. Z těch slabších vysává osobnosti a pak je různě zneužívá, někdy i několikrát za sebou !!!.

Návštěvník (Út, 8. 9. 2009 - 18:09)

Toto jest klasický případ totálního zblbnutí. Paranoia jak vyšitá. Navštiv psychiatra, dá se to léčit.

Taky se nemohu (Út, 8. 9. 2009 - 19:09)

Pche. To, že nejseš paranoidní ještě neznamená, že po tobě nejdou !!!
Doporučuji celé tělo potřít lurigačním gelem, zabalit do alobalu a ten pečlivě uzemnit. Nepropouští pak žádné elektromagnetické vlnění. Je to trochu nepohodlné ale lepší než být transformován. Když mám obavy z přepadení myšlenkou křičím hoří.

Návštěvník (Út, 8. 9. 2009 - 20:09)

Toto jest klasický případ totálního zblbnutí. Paranoia jak vyšitá. Navštiv psychiatra, dá se to léčit.

Nemohu se podep (Út, 8. 9. 2009 - 00:09)

Taky se nemohu podepsat-tak to je překvapení!
Ani jsem netušila,že ve Znojmě jsou lázně,natož také Mimozemšťan!
Ale váš poznatek je novinka!
Mimozemšťané,kteří jsou tu ve funkci zhmotnělého výsadku zde kosmické lodi s krytím nemívají!
Buď ovládají strukturální přenos na mateřskou loď anebo jsou závislí na kolezích,kteří za nimi a pro ně pravidelně létají.
Někdo další se svými poznatky?

http://pohranic (Ne, 6. 9. 2009 - 17:09)

Jak je to mozne,ze jsi ihned neinformovala prislusniky místně prislusné brigady Pohranicni straze ve Znojme? Nepochybne by proti tomuto ilegalnimu vetrelci zasahli.
V pripade,ze by se tento E.T.pokusil o úlet,byl by sestrelen jednotkami Protivzdusne obrany statu (PVOS).

http://pohranicnik.bloguje.cz/

Reklama

Přidat komentář