Reklama

Péřové bundy,kombinézy,zimní oblečení ,nabalování se

Informace (Čt, 12. 8. 2010 - 08:08)

V poslední době se na nás obrátili asi 3 zájemci o péřové kukly - něco, co dodával Rakoncaj pro Theparkasite. Můžeme něco podobného vyrobit, možná i líp, ale pokud Vás bude alaspoň 10, aby byla cena rozumná. případní zájemci - pošlete mail.Josef [email protected]

informace - kom (Út, 10. 8. 2010 - 09:08)

Všem příznivcům peří!Děkuji naším loňským zákazníkům, které jsme, příznávám, využili trochu i jako „zkušební králíky“, za jejich zkušenosti s našimi prvními výrobky, které – jak jinak - vycházely více z našich zkušeností z Finska či Kanady než z podmínek zdejších i těm, kteří letos reagovali na moje nabídky a poslali i řadu podnětných připomínek, které z velké části určitě použijeme. Jeden z námětů, který nás velice zaujal, bylo rozdělení nabídky do 3 základních řad:Řada STREET. (název vymyslel Jirka – děkuji) je provedení - jak sám název napovídá – pro běžné zimní nošení kdekoli s občasným výletem do přírody. Právě díky dělitelnosti, snadnosti oblékání a možností různých kombinací je to použitelné, pochopitelně ne vše najednou na sobě, pomalu po celou polovinu roku. Tepelná isolace při oblečení celého kompletu pohodlně do –10° s minimálními vrstvami vespod. Pochopitelně je možné, a bude tam na to prostor, nějakou tu třeba fleecovou vrstvu si přidat. Uvažujeme i o námětu, u bundy udělat rukávy odepínací.Řada MOUNTAIN směřuje již spíše k těm, kteří podnikají výlety na hory, lyžovat, jezdit na prkně či jinak a to za jakéhokoli – u nás možného – počasí. Je koncepčně stejná jako řada STREET, ovšem bude řešena víc s přihlédnutím na volnost pohybu ve všech situacích i ke snadnému vykonání tělesných potřeb bez nutnosti se svlékat či používat různá jiná opatření.Řada POLAR je pak jasná – vychází z atributů řady MOUNTAIN a je nabízena zejména těm dobrodruhům, co vyhledávají několikadenní trekingy v drsných zimních podmínkách Skandinávie, Aljašky, velehor a podobně, s teplotami kolem čtyřicítky i míň..Pochopitelně, že pro skupinu Nabalenek a Nabalenkáčů – (to je název, co)!, zde hojně zastoupenou, bude zřejmě řada POLAR, s jemnější venkovní látkou, asi to „pravé ořechové“.Takže tohle byla obecná informace, pro vážné zájemce s konkrétními požadavky, dotazy nebo připomínkami jsem na mailu [email protected] k dispozici. Rovněž nabízím – po předchozí domluvě - i možnost osobního výběru vhodných látek. V dnešních dnech se výroba na Slovensku již rozbíhá a možná již do konce tohoto měsíce budou hotové kusy expedovány prvním zájemcům. Víme určitě, že zima přijde, kdy přesně, zda bude tuhá nebo na blátě, sice nevíme, ale je dobré být připraveni na tu horší variantu – nemyslíte?Vám, co ještě nemáte konkrétní nabídku a detailnější popis řad, třeba proto, že jste změnili adresu, to obratem pošlu na požádání mailem.Samozřejmě, že bez souhlasu dotyčné osoby její adresu nikomu dalšímu neposkytnu.Josef

Jizva (Út, 10. 8. 2010 - 07:08)

Místo těchto žvástů o ničem sem hoďte pár down fetisch videí s pěknejma holkama, na toho tlustýho chlapa v zakuklený kombinéze nejni moc hezkej pohled.

Jůžin (Ne, 8. 8. 2010 - 09:08)

Jejda! Ty ale musíš mít uražené ego, když jsi jako odpověď napsal takovýto elaborát. :)

zapšschlým krit (So, 7. 8. 2010 - 16:08)

Po nějakém čase mne chytila zvědavost a tak jsem zavítal na tyto stránky. Nevycházím z údivu! Oč vám vlastně jde, pánové K.M., Jůžine, Jizvo, Stando, Honzo od Kolína a další vám podobní? Před nějakým časem jsem sledoval jednu divadelní hru – je to už hodně dávno, hrála v ní Dana Medřická, pokud to ještě vám někomu něco říká – a šlo v kostce o příběh staré pany. Ta hra se jmenoval „Pes na seně“ a leitmotivem byla věta „je jako pes na seně, sama ho nežere a jiné žrát nenechá“. Pánové, nepřipomíná vám tato moudrost vás? Co vás vlastně opravňuje pochybovat o jiných, tupit je, občas nařknout ze lži? Sami nežerete to co jiní a když to ti jiní žerou, snažíte se jim v tom bránit Ani bych se nedivil, kdyby vás Josef poslal rovnou do prdele! Ale on to neudělá, je to obchodník, který využívá volných míst na trhu. Co tedy dělá špatně? Že oslovuje skupinu zájemců o jeho zboží nebo výrobky? Že něco vymyslel, o čem je přesvědčen, že někoho jiného bude zajímat? Že to nezajímá zrovna vás ? Asi nechápete, že ty druhé nezajímá zase to, že to ono nezajímá právě vás a že to dáváte halasně najevo? Dejte už s tím pokoj, tahle stránky mají zcela jiný účel, který vy asi plně nechápete a myslíte si, že je zde místo pro vaše hnidopišné (ani nevím, kde jsem tento termín sebral, ale sedí) vrtání do něčeho, o čem nemáte ani páru. Neumíte snad pochopit prostou věc, že zde na těchto stránkách píší lidé, kteří tolerují počínání druhých, ale na druhou stranu chtějí, aby ze strany těch druhých bylo zas recipročně tolerováno jejich počínání nebo názory? Lidé, kteří se chtějí jiným svěřit a doufají, že u těch druhých najdou pochopení.A pak se tu najednou objevíte vy, andělé spásy, bořitelé mýtů, nesesaditelní vůdcové na cestě jedinné pravdy! A šlapete kolem sebe sloní nohou, aniž jste schopni si uvědomit, že 99% těch, které se snažíte oslovit, vůbec nezajímáte? Ale nechme toho, mám dojem – nikoli důkaz – že tito zde uvádění „vůdci na cestě pravé a jedinné“ jsou ve skutečnosti osobou jednou, občas i zneužívající jmen jiných přispěvatelů. Ovšemže je mi to zcela jedno, je vaším nezadatelným právem ostatní mystifikovat. Ale nechtějte na ostatních, aby vám slepě věřili a neberte těm, kteří by se chtěli jiným svěřit, onu křehkou dávku odvahy! Možná svými neuváženými výpady jim škodíte mnohem víc, než jste schopni si vůbec představit!

Josef (Čt, 5. 8. 2010 - 14:08)

Takže bychom mohli tuhle nesmyslnou diskusi ukončit.Včera byla definitivně dohodnuta výroba péřových kompletů za celkem rozumnou cenu kolem 15000.- s firmou Slavosport, výrobcem péřového oblečení z Popradu. Kdo má zájem si ho - a nejen tohle, objednat, může buď u mne na [email protected] nebo na [email protected]. Vebové stránky firmy - není na nich poslední novinka - jsou www.slavosport.sk. Ostatně - náš poslední model dělitelné víceúčelové kombinézy má dost velký ohlas nejen u nás, ale dokonce i z USA a Kanady, odkud během několika týdnů (spíše dnů) přišla řada objednávek.Takže vážení K.M. a další klony, nechte už projednou nesmyslných obviňování a detektývování a ponechte prostor zájemcům o něco jiného, než o vaše nářky a kritiky. Jestli někdo něco mít chce nebo ne, jestli se chce koukat na slečny či pány, fotografie zakuklenců z USA, provozovat pohlavní styk v péřovce v posteli nebo se v ní válet v blátě či zírat na stránky nahých dětiček na webu, je to jen a jen jeho věc. Tato informace je pouze obchodní informace vážným zájemcům, že něco, oč je zájem, existuje, ne podnět k daším připitomělým diskusím.

Jůžin (Út, 3. 8. 2010 - 12:08)

Ještě taková poznámka ke kombinézám: protože bydlím na horách, na skůtru jsem každou chvíli tak vím o čem mluvím..... tahle kombinéa bude těžko jakkoliv prakticky využitelná, jedině snad na sáně tažené koněm. Jinak jakýkoliv pohyb potřebuje aby volnost a odvětrání potu. Péřová kombinéza tohle určitě nanabídne. Mám zimní oblečení od Vistu a Alpine Pro a je to velmi praktické. Péřovku mám sice taky, ale to je tak do města na procházku.Jinak znovu opakuji: ta kombinéza jako fetiš dobrý, v praxi o jejím využití dost pochybuju.

Jůžin (Út, 3. 8. 2010 - 12:08)

Jako fetiš se mi ty kombinézy celkem líbí není to ale úplně něco bez čeho bych nemohl být. Preferuju ale, když ji má na sobě partnerka. Líbí se mi elegantní věci z lesklého materiálu např. http://down-jackets.culetes.es/?attachment_id=2803nebo http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=35027075keale protože bydlím na horách, na skůtru jsem každou chvíli tak vím o čem mluvím

Jůžin (Út, 3. 8. 2010 - 12:08)

Aniž bych se chtal do někoho navážet, já si tedy také myslím, že to s těma kombinézama je jeden velký fake, podoběn jako holky ze Saska.... ty fotky, že jsou stažené z nějakého US webu a žádná výroba se nechystá. To je jenom můj názor, nic kvůli čemu byste se měli rozčilovat.

Jůžin (Út, 3. 8. 2010 - 12:08)

A co takhle místo obviňování se z nesmyslů se věnovat tomu, k čemu jsou takovéto diskuze? Totiž k vyměňování odkazů, souborů, fotek. Např. tyto stránky považuju za výborné: http://down-jackets.culetes.es/ Jsou tam skutečné holky v nádherných bundách...

k.m. (Pá, 30. 7. 2010 - 22:07)

Proboha! Co je to zase za...a na zesnuvsiho návrháře a havarovaný disk s adresami :p ted prijde povodeň a pak bůhvíco

Josef (Pá, 30. 7. 2010 - 16:07)

Proboha! Co je to zase za...Stando, asi nevíš o čem mluvíš, ale ono plácat nesmysly je velice jednoduché. Tohle je seriozní nabídka jednoho z dodavatelů - mimochodem světová novinka pro skialpinisty, horolezce, skůtraře a pod. Pokud se s tím sveze někdo z těch, co čtou tyhle stránky, budiž. Vloni jsme jich dodali asi 12 a všichni byli spokojení. Bohužel šťouralové Tvého typu se vždy najdou - mně to nevadí, zakázek máme dost a Tvoje kritika množství nijak moc neovlivní, snad jen odradíš někoho od něčeho, co by rád měl. Pokud Ti někdo uvěří, jeho věc.

Jizva (Pá, 30. 7. 2010 - 07:07)

Standovi: Nerej. Já třeba kombinézu objednám, potřebuju ji. Budu v ní běhat po náměstí a mezi vesnicema i parném létě. Jo a na rotoped taky dobrý!!

Standa (Čt, 29. 7. 2010 - 23:07)

Proboha! Co je to zase za nesmysl? Jaká kombinéza se bude šít? Ne abyste ne to někdo naletěl, vzpoměňte na holky ze Saska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Honza od Kolína (Čt, 29. 7. 2010 - 18:07)

Jo, je to pěkný, kuklu mám taky a rád bych ti pošeptal víc na email.

Josef - informa (St, 28. 7. 2010 - 07:07)

Zcela chápu, že psát o...Pro zájemce o naše výrobky - příští týden se rozhodne, kdy a za kolik budou naše kombinézy na trhu. Navíc přicházíme s novinkou, kterou nikdo zatím na světě nedělal a nedělá! - podle naše názoru s mnohem větší užitnou hodnotou než bude cena - Bližší na http://picasaweb.google.cz/102651530163716442536/KombinezaJarda# poslední obrázek. Pro ty, kteří si již kombinézu objednali - dejte mi vědět, zda nebudete chtít změnit objednávku na právě toto poslední řešení.

Silon Boy (Po, 26. 7. 2010 - 07:07)

Zcela chápu, že psát o...Svatá Anna - chladna zrána:-)...a už začnou alespoň vestičky!

Josef - informa (So, 24. 7. 2010 - 17:07)

Je to poněkud odvážné,...Zcela chápu, že psát o péřovkách, když je 30 ve stínu, je poněkud odvážné, ale uhlí na zimu se taky kupuje v létě - v zimě bývá dražší.Držte mi palce, situace se vyvíjí zatím příznivě, výrobce je "nadržený", bude a chce vyrábět i bundy, kalhoty, kombinézy i anoraky old-time stylem, z lesklých materiálů, v různých kombinacích i plněních. Má s péřovkami dostatek zkušeností, takže jeho výrobky budou určitě mezi světovou špičkou. Výhodou je i to, že jeho výrobky bude možno bez problémů objednávat v Čechách, na Slovensku i v USA a tamtéž si je osobně prohlédnout a převzít. V příštích 10 dnech plánujeme první "výrobní poradu", takže pak bude víceméně jasné, kdy, kde, co a za kolik bude k mání. Budu vás informovat. Nebylo by od věci, abyste projevili i svá přání, náměty, i názory na to, co by vás zajímalo. Zájemců se mi hlásí již dnes dost, tak neváhejte, kapacita výroby není nekonečná a tak abyste slavnostně nepobíhali v péřovce v červnu 2011!mail: [email protected] předmět com.Josef

marek (Pá, 23. 7. 2010 - 17:07)

čawte som slovak a už davnejšie som sem pisal a na slovensku som objavil ešte tuto stranku s perovkami http://www.1sport.sk/? pozrite su tam bundy aj spacaky a anorak

mivoo (Pá, 23. 7. 2010 - 13:07)

Lehni! A buď rád že je...jojo "lehnu" a budem odpocivat cely vikend - konecne ochladenie!!! :-))) a mozno bude aj blato a bahno.. ak poprsi... tak sa celkom tesim.. a co vy? kde ste vsetci???

Reklama

Přidat komentář