Reklama

Je mi nevěrná?

Aja (Út, 25. 9. 2007 - 11:09)

Ahoj Pavle, mohu se zeptat, jak dlouho jste s manželkou spolu, včetně chození a kolik vám je oběma let?

Pavel (Út, 25. 9. 2007 - 09:09)

Díky za rady. Hlavně jsem se ptal, jak vnímáte ta oslovení "dovoška a hambatice". Jasně, že jsem hodně z toho zkoušel - od porad u kámošů, návštěvy v manželské poradně apod. Rozhodně nejde říct, že o vztah a rodinu nemám zájem. Jednoho dne odpoledne za mnou přišel táta a i ten mi z čista jasna pověděl, že se nemůže koukat na to, jak žiju a ať se rozvedu. Paradoxně mi to nezávisle na něm řekla v tom týdnu i má matka. Manželka byla např. na 2 měsíce pryč u své matky. Během té doby si SMSkovala, ICQčkovala a e-mailovala zase s jiným hezounem. Neznám obsah té komunikace, ale cca. 50 smsek denně do 24 hodin v noci - to podle mě asi nebude o jídle, dítěti a tak. Už s ním kdysi chodila. Mě šlo v tom dotazu vlastně o podstatu. Asi cítím, že manželka je založením nestálá a jako manželka "na prd". Jsem komunikativní typ, mám rád sex, velice slušně vydělávám, hodně se starám i o malou - moc jsem jí chtěl. Někdo tu napsal něco jako "hodnej blbec". Možná to vystihuje podstatu. Ale i v práci jsem zvyklý přistupovat k lidem nejdřív pozitivně, a když mě opakovaně podrazí, tak se jich zbavit. U manželky tu krizi protahuju už na 1,5 roku, kdy skoro není sex, peru a žehlím si sám, vařím v podstatě taky. Tchyně manželku zcela ovládá a já jsem se pro ní stal asi skoro nesnesitelným člověkem. Pak jsem omylem narazil na první e-maily od borce z historie, který se zase ozývá. Teď na jaře na dalšího. Manželce absolutně vůbec nevěřím, nechci se jí ani dotknout. I když se mi fyzicky líbí. Je to sice taková ta modní trendy hubená kočina - ale ten podraz vztahu je pro mě už nepřekonatelný. Jen všechno zdržuju kvůli malý...

jitka (Út, 25. 9. 2007 - 00:09)

Tak třeba u mě by zajití do bordelu znemanalo tečku za vztahem.Ale při několikadenním odloučení si člověk uvědomí,jak moc mu ten druhý chybí.

Aja (Po, 24. 9. 2007 - 23:09)

Nepodává se, pavle, žaloba na rozvod, ale žádost a na to máš ještě spoustu času:-)Museli byste být chvíli od sebe. Víš co? vem si dovolenou, třeba na týden a někam odjeď, vem sebou kámoše, kupte třeba basu piv a pořádně se střískej, tím uvolníš napětí a nech ji, ať doma přemýšlí. pak jsou pouze dvě možnosti. Buďto Ti řekne, že má jinýho, nebo se do sebe zamilujete ještě víc, protože zjistíte, že si moc chybíte. Musíš jí to ale dát pocítit, to že jsi pro ni podstatný, chápeš, pokud Tě vidí denně doma na sedačce a v posteli, tak má pocit, že Tě má omotaného kolem prstu, opravdu, vem si volno a vypadni.Ať se třeba usouží. Nebo si zajdi do bordelu, ale to už bych považovala za okrajové řešení:-))

Saba (Po, 24. 9. 2007 - 23:09)

Ja bych rovnou netvrdila, ze je neverna. Ale mozna, ze ma o kolegu zajem. Budes to muset resit trochu jinak, takticky, zadne vyslechy a facky, jak nekdo psal, ale musis zvolit jinou taktiku. Co takhle si podat trochu toho kolegu? Zajit s nim na pivo, kdyz je tak pratelsky s tvou zenou...asi si neuvedomil, ze je vdana???

jitka (Po, 24. 9. 2007 - 23:09)

A záleží Ti vůbec na manželství a rodině?Požádat o rozvod je až to poslední.Ty vlastně nemáš žádnou jistotu,jak to mezi vámi je a chceš to řešit rozvodem.Zkus hledat chybu i u sebe.

Pavel (Po, 24. 9. 2007 - 22:09)

Nebylo to předemnou ale tajně.

IMHO (Po, 24. 9. 2007 - 22:09)

tě chce potrápit. Ta moje to vždycky navlíkla tak, abych se to dozvěděl a hodně mě to bolelo. Asi měla potřebu se mstít chlapům za svou matku.Asi máte něco starého nevyřešeného. Možná tímhle pitomým způsobem volá o pomoc. Haló jsem tady a něčeho se mi nedostává!!!

Návštěvník (Po, 24. 9. 2007 - 22:09)

Prijde mi divne,ze se pred tebou netaji tim,ze si s nim pise a ty mas moznost si to precist.Kdyby slo opravdu o neveru,tak si myslim,ze by si zpravy a emaily vice hlidala.Jeste si s ni promluv.

IMHO (Po, 24. 9. 2007 - 22:09)

opakovaná nevěra je charakterová vada která se velmi pravděpodobně dědí. Moje bývalá manželka šla ve stopách své matky, kterou rok po porodu opustil manžel protože byla opakovaně nevěrná. Její dcera provedla to samé rok po porodu. Bylo jí odpuštěno, pak ještě jednou. Po třetí nevěře mazala, že jí schody nestačily.Můj kolega (dvě vysoké školy), ženatý, má krásnou dvouletou dcerku a manželku před druhým porodem. Půl roku pravidelně souloží se svobodnou kolegyní z vedlejší kanceláře. Jednu nevěru před svatbou už mu odpustila. A přesto je nevěrný zase. Proč? Protože přesně takový byl jeho otec. Kurvil se kde mohl, tak se s ním jeho žena rozvedla.Prostě, chceš-li poznat svou budoucí manželku, prolustruj nejprve její matku.

Nevěrně tvá (Po, 24. 9. 2007 - 21:09)

Jedna nevěra se dá překousnout,druhá ne.

Pavel (Po, 24. 9. 2007 - 21:09)

V manželské poradně jsem byl 3x. Manželka odmítla jít.

J. (Po, 24. 9. 2007 - 21:09)

Ale uvědom si, že svůj podíl viny na tom máš taky. Milenec by neměl šanci kdyby všechno bylo ok. Zřejmě nebylo. Co třeba místo žaloby poradna když víš, že malá potřebuje rodinu. Taky jsem dostávala sms a maily a přitom nic nebylo. Rozvod je až to poslední.

Pavel (Po, 24. 9. 2007 - 20:09)

Ted to řeším tak, jsem jsem už podal žalobu na rozvod. Ale je mi strašně líto malý (přes 2 roky). Tolik chce celou rodinu a moc si uvědomuju, jak jí tím ublížím. Kdyby nebyla malá, tak "manželku" doslova vykopnu obloukem... Jen jsem si chtěl ověřit, jestli fakt nejsem paranoidní a vypadá takhle nevěra. Manželka niky nic nepřizná.

Milenka3 (Po, 24. 9. 2007 - 19:09)

MĚ TAKY.LITUJI

milenka2 (Po, 24. 9. 2007 - 19:09)

No ja nevim, ale podle osloveni je to dost jasny.. Urcite si o tom promluvte. Hm, jak jsou mi ta osloveni povedoma, bohuzel.

Msp (Po, 24. 9. 2007 - 19:09)

Pavle začni to řešit dřív, než to tvé dračici bude všechno tak nějak volné. Ale musíš se chovat jak chlap. Něco jsi zanedbal. A když nezachráníš manželství, zachraň aspoň čest.

Rita. (Po, 24. 9. 2007 - 19:09)

Žena se začne vyhýbat sexu s manželem většinou když má někoho jiného.Já sama jsem toho důkazem.Jsem nevěrná a chovám se steně jako tvoje manželka.

Pavel (Po, 24. 9. 2007 - 18:09)

Ty mejly si neschovávala. Dostal jsem se k nim fakt náhodou. Za pár hodin by už nebyly. Jinak jetli mě podváděla, tak v době, kdy to mezi námi bylo (z mého pohledu) naprosto fajn. Dokonce jsem se v té době rozhodli i pro dítě, které jsem pak počali. Teprve před půl rokem jsem přišel na ty mejly od tohodle kolegy. Právě, že v nich litoval, že mu už manželka vůbec nepíše - co odešla na mateřskou, on ale ví, co ted manželka dělá a tak - tzn. komunikace už zase je. A k tomu ty důvěrný oslovení a tak. U nás ted doma sex už 9 měsíců vůbec nebyl. Nejdřív se tomu vyhýbala ona, ted - když to vím - tak už s ní nechci spát ani já. Docela konečná... co...

Mila (Po, 24. 9. 2007 - 16:09)

A nevrzalo to mezi vámi poslední dobou? Třeba já mám svýho přítele hrozně moc ráda,ale jednou se mi stalo, že jsem se prostě "zabouchla" jak puberťačka do chlápka, kterej neni zdaleka tak dobrej jako můj přítel, ale prostě to byla nějaká chemie, bušilo mi srdce v jeho přítomnosti a tak. Najednou jsem začala hledat na příteli chyby, to málo, co bylo na tom druhym dobrý, jsem začala postrádat o toho svýho, prostě si mi pobláznily hormony, i když rozum říkal něco jiného. Nebylo to vůbec jednoduchý, nejsem žádná ku..., ale byla jsem zoufalá, protože by to za to fakt nestálo, ale byla jsem si jistá, že bych se asi "poddala", kdyby na to přišlo. Naštěstí pak sešel z očí, já jsem si utřídila, že můj přítel je pro mě důležitej a už jsem ok. On-přítel o ničem neví, ale byl to několikaměsíční boj ve mně.Třeba si tvoje žena taky všechno utřídí a uvědomí si, že chce tebe. A třeba jí taky už něco (nebo hodně) ve vztahu s tebou nevyhovuje a s ním je najednou všechno výborný. Nebo si třeba jen něco dokazuje, že flirtuje s kolegou, protože holt doma to nemá - už jí nikdo nelichotí (my ženský jsme na to ulítlý, pořád potřebujeme cítit, že nás ten náš zbožňuje), chceme občas přinést kytku a projevit nějaký zájem, chceme, aby ho zajímalo, co vyprávíme a smál se tomu a chceme, aby i on vyprávěl něco vtipnýho (někdy nám připadá, že "ten náš" je nejtrapnější v celý společnosti a že tuhle historku už jsme slyšely milionkrát a vůbec nám to nepřipadá vtipný, nicméně z historek jeho kamaráda padáme pod stůl) - na to ženský letěj holt, ono je to oboustraný.

Reklama

Přidat komentář