Reklama

muži s velkými prsy

Petr (Ne, 16. 10. 2011 - 06:10)

Tak jsem si pusti ten článek o těch prsatých klucích. Pravda, jsou štíhlí, na rozdíl od českých chlapů jsou to prsa velice hezká, až dokonalá- Otázkou, je jak se cítí. Kluk v 17 letech má větší než dospělá žena po dětech, a ten 12 školák? Prsa, jaká by mohla závidět 18 slečna. No nevím, musí s tím nějak žít. Okolí si snad ty jejich ženské vnady zvykne. To video stojí za zhlédnutí.

Andrea (Ne, 16. 10. 2011 - 05:10)

Vše už bylo řečeno. Opravdu sympatičtí kozatí kluci. Jen poznámku pokud jde podprsenky. Dle názoru některých jsou podprsenky nevhodné, prsa by se neměla takto tísnit a omezovat, dle jiných by dívky měly začít podprsnky použivat co nejdříve. Myslím že bez dochází k jejich vytáhání a prověšovaní. Platí to i pro tyto hochy, vlastní ženská prsa, tak by měli požívat i toto specficky dámské prádlo. I ten, co je má zjevně perfektně pevná a stojící a na pohled tuto oporu nepotřebují. A nemají se za co stydět, naopak.Je to dar, takhle vybočovat.

! (So, 15. 10. 2011 - 14:10)

To je jenom kdyby! Kdyby byly někde ryby tak by nemuseli být rybníky! Že jó! Ale když se ti tělo zblázní a narostou ti a nemáš možnost si vybrat, tak by jsi asi mluvil jinak! Není to již potom taková legrace. Jen si uvědom, co by tě všechno čekalo a jaké problémy se s tím vynoří. Já říkám každému kdo nevěří. Půjč si od ženy podprdu, obleč si ji, vycpi a nesundávej celý týden. Tak nejlépe poznáš co to opravdu přinese. Najednou poznáš tohle nemůžu, tam to nepůjde a tam by to asi způsobilo pozdvižení. Opravdu to není tak jednoduché včetně poznání, jak budou lidé na tebe reagovat. Skus to a poznáš nejlíp!!

Anonym, muž. (Pá, 14. 10. 2011 - 23:10)

No já bych to nadšení tak...Co tomu říkám jako muž? Prsa jsou to krásná, ale zali bych je chtěl? Jo kdyby se do mne zamilovala krásná žena, pro ni bych se obětoval a nosil bych je.

Nina (Pá, 14. 10. 2011 - 15:10)

Narazila jsem na toto...No já bych to nadšení tak nesdílela. Je pravdou, že jsou to kozičky vhledné, pěkné, krásně tvarované. Ale sdílejí ti chlapci to nadšení??1. Ten nejmaldší, 10 let, co cítí a jak se cítí? v tomto věku jsou děvčata ještě zcela plochá a on jako kluk už má prsa! I dívka, které v tomto věku narostou, neví co se děje s jejím tělem2. Ten 12-letý -vzpomeňme si na ty pubertální kluky, co nám vyvnutějším holkám vyváděli. Mačkali se na nás, osahávali, tahali za podprsenky, nestačila jsem je fackovat a nebylo to příjemné. A to jsem byla holka, u které jsou prsa a podprsenky celkem normální. Co kluk, který je má podstatně větší než spolužačky, ty ho asi také pěkně "otravují", kluci budou ještě horší. Vím co pubescenti umí. A on tam mezi nimi prsatý tak, že by mohl dělat reklamu na podprsenky či horní díly dámských plavek. Navíc je má tak ddokonalé, jako by měl voperované silikony..No a ten 17 letý? Už ty kozy se nebezpečně přibližují k pupíku, nesporně musí používat podprsenku. S touto velkostí bez ní nelze, vzhledem k jejich váze by musel trpět značnými bolestmi. Bez opory se při jakémkoliv prudším pěkně rozkmitají a jsou k nezastavení. A to si myslím, že se mu jejich velikost stejně jako nám mění, což zase přináší problémy s podprsenkami. Musí je mít v rozpětí 1 - 2 velikostí.Ráno jinak, v průběhu dne zase jinak. Co si asi vyslechne kometářů, a i od holek, které na něho nem,ají. A ještě, jedna maličkost. Co jeho pinďour? Vzhledem k obrovskému množství ženských hormonů, které organismus produkuje, pochybuji, že se mu řádně postaví. Navíc se obávám vzhledem k věku, že růst ještě nemusí být ukončen. A co pak? Na zmenšení nemají peníze a vzhledem k váze prsou mohou mít potíže s páteří a značné bolesti, jak je znají vyvinuté ženy. Na závěr uvádím, že nezpochybňuji, že se jedná o krásná prsa, asi ani já tak hezká nemám. Jestli by pro ně nebylo nejlepší sehnat sponzora a nechat se předělat na ženy. Zajímalo by mne co tomu říkají muži. Zatím o tom diskutují pouze baby.

Ajka (Pá, 14. 10. 2011 - 05:10)

Ještě jednou. V konkurenci s českými vyhlášenými prsaticemi, (třeba L. Králová či Kubelková) by se asi tak úplně neztratili.

Ajka (Pá, 14. 10. 2011 - 05:10)

Narazila jsem na toto diskusní vlákno přehrála to video s prasatými kluky.Vyrazilo mi dech, nic takové jsem neviděla. No, souhlasím s některými předchozími příspěvky. Na těch klucích vypadají úžasně, jen ten, co se mu ta ňadra přibližují k pupíku, by měl opravdu používat podprsenku. Ale ten druhý, to jsem tiše záviděla..... Dokonalé, dokonalé a ještě jednou dokonalé. Perfektní tvar, zjevně pevná, tvrdá, stojící, podprsenka naprosto nadbytečná. A ve 12 letech ! Kolegyně výše uvádí že v tomto věku měla tak rašící pupeny.No já zase zátky od minerálky. Pokud jsem viděla českého chlapa s kozama, tak to nebyl hezký pohled, spíš odpudivý. Ale tito chlapci, to je něco jiného. Ale ten poslední nic neukázal, zajkrýval se obdobně jako my ženy. Souhlasím s tím že by měli na tuto ženskou výbavu být pyšní a hrdí, nestydět se, užívat si to a ignorovat posměváčky. Nemyslím že je to strašlivé. Ale je to neskutěně pěkné. Přeji jim hodně štěstí.

Pepa (Čt, 13. 10. 2011 - 20:10)

Stando,díky, že jsi...Pokud máš velká prsa a potřebuješ to řešit, tak je nejlépe ženě naznačit, že ti jejich velikost dělá potíže. Pokud je soudná, tak jí musí být jasné, že prádlo potřebuje a sama ti pomůže s výběrem.Pokud jde spíš o zálibu než potřebu, tak snad při "hrátkách" opatrně sondovat.

Patrik (Čt, 13. 10. 2011 - 13:10)

Nikol, napsala jsi krásný...Stando,díky, že jsi napsal svůj příspěvek. Bylo pro tebe obtížné říci manželce o podprsence..neboo..jak jsi jí začal nosit?Řeším také...dilema..s podprsenkou..Patrik

standa (Čt, 13. 10. 2011 - 11:10)

To video stojí za to...Já...Nikol, napsala jsi krásný příspěvek. Bohužel naše společnost spíše toleruje chlapa bez nohy než muže s poprsím, které je, řekněme, výrazné. Já mám to štěstí, že se to manželce také líbí a nevadí ji, že mám podprsenku. Říká, že jí to dokonce vzrušuje. Jenže kolik je takových lidiček? Přečti si diskusi nazpátek. Jako by muž v podprsence byl méněcenný a úchyl. Snažím se proti tomu bojovat, prsa neskrývám ale některé pohledy jsou opravdu k nevydržení a podvědomě alespoň krčím ramena. Lidé by se měli posuzovat podle toho jací jsou a ne jak vypadají. Někdo je ošklivý od přírody a má vše jak má být a někdo je hezký i když má "něco" navíc. Prsa jsou hezká tak proč bych je neměl mít já. To si říkám stále, ale jsem asi sám.

Nikol (Čt, 13. 10. 2011 - 05:10)

Emo a o tom to je. My se zde...To video stojí za to...Já takové nemám, a je mi přes 30 roků po 1 dítěti, které jsem odkojila. Je to opravdu unikát. Ten nejstarší by tedy bez podprsenky opravdu neměl chodit. už kvůli pohodlí. Ten druhý je má úplně perfektní, pevná, nádherná, můžu jen závidět. Jen mi je divné, že je mají již v tomto věku? ve 12, 9 letechch? Já jsem byla ještě plochá, možná tak rašící pupeny. Ale ať se za to nestydí, mě se to líbí, a ta prsa jsou hezká, spíš na ně mohou být hrdí. Jsou zvláštní takoví kluci .

standa (St, 12. 10. 2011 - 15:10)

No ti mají dudy ! Kam se ně...Emo a o tom to je. My se zde otevřeně svěřujeme, že máme větší prsa, nosíme podprsenku, sama píšeš, že to bez ní snad ani nejde. Chtěl bych, abychom si spíše situaci vzájemně ulehčovali a ne číst ty urážlivé bláboly. Pokud se týká hormonů, působí bohužel stejně na Dominikánech jako u nás. Já sám taková prsa nemám, ale slušná "B" to opravdu jsou a také nejsem cvalík. O to je to horší. Na chlapovi s bříškem to tak nevynikne.

XY (St, 12. 10. 2011 - 05:10)

posílám odkaz pro ty,...Je to síla! No třeba se jim mezi nohama jednou objeví pička a ještě si budou zvykat na menstruaci.

Ema (St, 12. 10. 2011 - 05:10)

No ti mají dudy ! Kam se ně hrabu. Ale že mají kozy už v 9 či 12 letech? Ale jsou to pěkné kozy a nemají se za co stydět. Mylsím, ýe ten nejstarší by obstál v konfrontaci i se známými českými prsaticemi. Jako žena nerozumím tomu, že chodí bez podprsenky, já je mám obdobné, ale bez ní by to nešlo. Umém si představit jak se mu houpají, to je velmi nepohodlné. Přesto si nemyslím, že to v u nás v Česku je běžný jev.......U nás to přeci bude asi spíš z té obezity apod. Nebo sebude jednat o podstatně menší problém.

90D (Út, 11. 10. 2011 - 23:10)

Stejně se najde dost nevěřících a stále budou tvrdit, že to neexistuje! A přesvědčit blbce, že je blbec to je opravdu nemožné!

standa (Út, 11. 10. 2011 - 22:10)

posílám odkaz pro ty, kteří nevěří a trochu jako útěchu pro ty, kteří máme jen "B".http://www.super.cz/5530-strasliva-anomalie-tri-mladi-bratri-z-dominikanske-republiky-maji-prsa-jako-dobre-obdarena-zena.html

Ladislav (St, 5. 10. 2011 - 18:10)

Mám větší prsa, tak...Také jsem si s prsy zažil své, kdo to nepoznal, ať je rád. Mám také č.2, od 12roků. A protože je mám takto velké, každého chlapa si hned prohlídnu, ale neviděl jsem ještě C, nebo dokonce větší. Dnes je mi 70 a stále mám ty č.2, podprsenku nosím, ale jen když jsem sám doma, protože se mi toto prádlo líbí.

Potíže s prsy. (St, 5. 10. 2011 - 13:10)

Já to již v mém věku...Mám větší prsa, tak č.1-2. Podprsenky nenosím, ale rád bych. Když jsem byl na vojně, jednou na rozcvičce, kde se běhal kilometr a byli jsme do půl těla svlečeni, najednou jako posedlý, mě za má prsa jeden kluk začal tahat a nebyl k odehnání. Byl to pro mne trapas. Dnes už jsem starý a měl jsem v životě styk s několika ženami, ale těm bylo úplně jedno, jaká prsa mám.

P (Po, 19. 9. 2011 - 19:09)

Já to již v mém věku nijak řešit nebudu! Za prvé jako důchodce již na nějaké operace nemám a dělat si dluhy k vůli tomu nebudu.Nějak to již doklepu.Akorát mě štve, když nějaká slepice tady neustále kvoká, že je to nesmysl vel.D a že je to utopie a asi těch 40 roků, co se s nimi tahám, jsem asi prospal a zdálo se mě to!! Bohužel i když se probudím tak tam pevně drží. Hlavně, že je chytrá jak Rádio, ty taky všechno vědí, všude byli a všechno znají. Zrovna tak mě vytáčí, když v bedně ženský sotva jim je 18 roků a každá má rozumu jak opice chca..k! A tak mě to nějak přestává bavit a asi sem přestanu chodit. S takovou slepicí se opravdu nemá cenu hádat a tak ať si tady žvaní a kecá nesmysly!! Jí stejně nikdo nepřesvědčí a já jen doufám, že si tu svoji hlavu jednou nabije sama!

Pepa (Po, 19. 9. 2011 - 17:09)

Proč to rozčilování ?...Muže s velikostí prsou D jsem sice v reálu neviděl, ale na netu se již dá najít. Ovšem ne na běžných stránkách plastických chirurgů, tam často inzerují naprosto zbytečné operace.To nevylučuje, že takoví muži neexistují. Běžně lze potkat muže s velikostí A - C a i tyto velikosti vyžadují své. Příčinou je hormonální porucha, dědičnost nebo obezita, ale to přece neznamená, že takový muž nemá právo na existenci a na řešení.Řekl bych, že od B je nošení podprsenky nebo jiného podobného prádla vhodné, dejme tomu u A jen u určitých činností.Máš nějaký jiný nápad, jak to řešit (mimo operaci)?

Reklama

Přidat komentář