Reklama

muži s velkými prsy

Marto, (Út, 27. 8. 2013 - 09:08)

Těch mužu s prsy je dost ale bohužel u nás se s tím nijak nechlubí. Ta netolerantnost, posměch, neustálé napadání a urážení nás nutí to za každou cenu schovávat. A je zajímavé, že nejvíce posměchu je od žen, které by naopak měly pochopit, co nám to za problémy přináší. Jes-li je to závist nebo je to uráží, že existují muži kteří mají kolikrát větší a hezčí prsa než mají některé z nich. Nediv se, že ty prsa úzkostlivě tají a nikde se s nimi nechlubí. Můžeš si představit jak by to asi dopadlo jít na plovárnu v dámských plavkách? Kolik žen by se pohoršilo a kolik by jich závidělo větší prsa nez mají oni? A bez těch plavek jak by to dopadlo? A to je jen jeden problém z mnoha. Návštěva jakýchkoliv společných šaten, sprch, návštěva zdravotnických zařízení, třeba společných bazénů a rehabilitačních tělocvičen? Kdo to nepozná na vlastní kůži neuvěří. Mě se stal případ, že jsem musel zajít na kožní oddělení a sestře a to byla již starší zkušená žena to přišlo natolik k smíchu, že ani několikeré okřiknutí doktorkou nebylo nic platné.Nakonec ji paní doktorka vyrazila z ordinace a dokonce i z místa. A to bych tady mohl klidně popsat celou stránku, co vše nepříjemné nám to přináší.Tak se potom nediv, že se snažíme to pokud to jde zakrýt a veřejně se s tím nechlubíme!

XY (Út, 27. 8. 2013 - 08:08)

Ti kluci mají skutečně...Ahoj. To vypadá že se ti to snad i líbí když má kluk prsa jako žena :-)

Marta (Út, 27. 8. 2013 - 05:08)

Ti kluci mají skutečně božské kozy, nemají se za co stydět, naopak mohou být na ně pyšní. Prostě úžasné....Je to ojedinělé a já pochybuji, že u nás v Česku je kluk s takovýma krásnýma kozama. No alespoň jsem to nikde neviděla. A pravda, kluk, který má ženská prsa, by měl nosit podprsenku, ženská prsa nají být schovaná v podprsence.

90D (St, 31. 7. 2013 - 21:07)

No jó, ale některé dámy to nemohou přenést přes srdce a jsou doslova pobouřeni představou chlapa v podprsence a ani argument, že ji musí nosit ze zdravotních důvodů nedokáží skousnout! Cítí se ohroženi v samé podstatě ženství a jsou odhodlány jít za svá práva do boje s válečkem a sekáčkem na maso! Je to pro ně naprosto nepředstavitelná drzost od mužů a nikdy se s tím nedokáží vyrovnat! Jen malá skupinka žen dokáže pochopit problémy mužů s prsy, které jim to přináší a né jenom zdravotní. Sám bych tomu také nevěřil dokud jsem se sám do toho nedostal. Těch problémů které to přináší je mnohonásobně u mužů více než u žen. Některé z nich jsou u žen uplně normální ale muži si to nemohou dovolít. Ještě, že se najde aspoň občas některá, která to dokáže pochopit. Je to vyjímka ale občas se taková najde.

Petra (St, 31. 7. 2013 - 20:07)

kdyz se prsa při chuzi houpou tak by se už měla podprsenka nosit

Gita (St, 31. 7. 2013 - 04:07)

Proč to rozčilování ?! Já takové kozy nemám ani náhodou, moje podprsenka by mu byla asi malá......

? (Út, 30. 7. 2013 - 09:07)

Ale to jenom protože jsou cizí ale když má náš kluk ženský kozy, tak se můžete pominout, že taky nosí podprdu! To máte řečí jak koza chc...k!

Gita (Út, 30. 7. 2013 - 05:07)

Ti kluci na videu mají úžasné ženské kozy! Asi hodně žena dívek jim může závidět. Mezi českými prsaticemi by se určitě neztratili. Akorát nechápu, proč nepoužívají podprsenky. Bez podprsenky to musí být dost nepříjemné (zvláště u toho s těmi obrovskými prsy, když se houpají a kmitají. Alespoň pro mě....Jistě, ke klukovi podprda nepatří, ale ženské kozy mají být v podprsence. A to ti hoši splňují. Paráda....

!!! (Út, 30. 7. 2013 - 01:07)

No jó, čekáme až nám to povíš!

jana (Po, 29. 7. 2013 - 20:07)

Je mi 14... loni v lete bylo...když máš prsa tak začni nosit podprsenku

Pro anonyma (Po, 29. 7. 2013 - 05:07)

Je možné, že máš gynekomastii - zvětšená prsa u mužů. Ale vzhledem k věku bych řekl, že to postupně odezní samo. U kluků se to občas stává. Pokud by zůstalo i v dospělosti, musel bys to řešit. Může to signalizovat i další onemocnění. Jinak si myslím, že řada mužů to dramatizuje a podstupuje operace zbytečně....Pokud má kluk opravdu ženská prsa, tak je to rarita.

Niky (Po, 29. 7. 2013 - 05:07)

Proč by chlap chtěl mít kozy?! To vůbec nechápu. U mě je to jiné, jsem trans MtF, takže bych chtěl mít nejen kozy, ale také pipinu a celkově ženskou postavu, být vnímám jako žena a jako žena žít. To je jiný příběh.Koukněte tady na ty kozaté kluky, je to dost drsné. O to bych jako kluk nestál.....http://www.super.cz/5530-strasliva-anomalie-tri-mladi-bratri-z-dominikanske-republiky-maji-prsa-jako-dobre-obdarena-zena.html

! (Ne, 28. 7. 2013 - 09:07)

To je už ale jinej problem a nespadá to do této diskuse !

D (Ne, 28. 7. 2013 - 00:07)

Někteří muži velká prsa...> Někteří muži velká prsa chtějí, ovšem na druhé straně jsou muži, kteří je prostě mají a ani o ně moc nestojí. První skupinu nechci nijak komentovat, je to jejich volba. Je prostě třeba tyto případy odlišovat.Jisteze. To same ale plati i o zenach a detech, a o ruznych jinych castech tela (bricho, zadek apod.).

Pavel (So, 27. 7. 2013 - 23:07)

Někteří muži velká prsa chtějí, ovšem na druhé straně jsou muži, kteří je prostě mají a ani o ně moc nestojí. První skupinu nechci nijak komentovat, je to jejich volba. Je prostě třeba tyto případy odlišovat.

D (So, 27. 7. 2013 - 23:07)

má mít velká prsa,ale k...> A pokud si nějaký muž přeje mít poprsí jako žena,tak potom není normální.Ano, ale slovo "normalni" je odvozeno od slova "norma". Z toho vyplyva, ze jednu a tutez vec lze posuzovat podle vice ruznych norem, pripadne podle vice ruznych normativnich systemu. Nekterym normam ci normativnim systemum pak vyhovovat muze, zatimco jinym nemusi.

Pro muži (So, 27. 7. 2013 - 22:07)

A co je hezké? Tak jako se některým ženám líbí svaly a proto dělají kulturistiku a vůbec neberou ohled na lidi kterým se to nelíbí. A taky se nechá říci, že to na ženách vůbec není hezké. A že někteří muži touží mít aspoň ženská prsa? Je dost žen které se narodily v mužském těle a celý život se nemohou smířit se svým tělem a tak aspoň trošičku se snaží přiblížit k tomu co v sobě cítí.Tak aspoň v duchu a potají touží mít aspoň prsa jako známku ženství. Existuje možnost změna pohlaví ale každý na to nemá.Ať už peníze nebo i nervy.Nikdo se nedovede představit, co to pro tuto osobu znamená.Neustálý posměch, urážky, někdy nepochopení ani ve své rodině a ani v okolí.Je dost případů, kdy vlastní rodina je zavrhe. Tito lidé jsou doslova vyřazeni ze společnosti a třeba jen sehnat práci je pro ně zhola nemožné. Jsou to doslova bílé vrány. Několikerá změna bydliště, zaměstnání je nutnost. Věřím, že jsou lidé, kteří by byli schopni je snad i ukamenovat. Lidi jsou opravdu zlí! Tak se nedivte, že aspoň touží i když třeba tajně mít aspoň malinká, ale svoje!

anonym (So, 27. 7. 2013 - 12:07)

Je mi 14... loni v lete bylo 13 a pote ve skolnim roce se mi posmivali ze mam prsa... a ted na koupaku se za to stydim. Vzdy jen rychle do bazenu aby si nikdo niceho ne siml.... mam 2-3 podlewikipedie... a bojim se ze az budu starsi... budu mit problem chodit s holkou.... :( napistte na to neco... neni na to neake cviceni.. protoze mam pocit ze je to taky dost tuku. Dik cau

D (Čt, 18. 7. 2013 - 22:07)

A snad posledni vec, co me v teto souvislosti napada: nejsetrnejsi jsou patches (depotni preparaty), ktere uvolnuji hormony po dlouhe hodiny pres kuzi do krevniho obehu.Lokalni masti na prsa jsou zpravidla k nicemu (jelikoz prsni zlazy jsou prilis hluboko, nez aby k nim cokoli z techto masti z povrchu kuze primo doputovalo), cokoli k oralnimu pouziti zase jde do krevniho obehu z velke casti pres jatra, coz jednak snizuje ucinnost techto preparatu, jednak ta jatra zatezuje.

D (Čt, 18. 7. 2013 - 22:07)

Jo - a naprostou kontraindikaci je tendence k tromboze. Ta je asi nejcastejsi pricinou smrti u lidi, kteri berou pokoutne zenske hormony.

Reklama

Přidat komentář